Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Hahaha ay cok komik ya ne guldummm hahaha
benimkide bigun beni havaalanindan aliyo ama ne igrenc giyinmis anlatamam
ben 17 gun almanyaya gitmistim ailemin yanina
yaramamis buna valla bensizlik
Olmayan sacinada jöle surmus sanki essek yalamis gibi cigololara benzemisti vallaaa hahaha
askim ya yanlis anlama ama hic guzel olmamissin bu ne hal dedim sacini sakin bidaha boyle yapma dedim
surat yapti bana hahaha

Ama jöle de çok kötü duruyo ya ilahi seni hahahaha hep derim erkekler bizden daha nazlılar ya :KK19:
Hep pohpohlucan kırmıcan bunları :KK52:
cigolo lafına bittim :KK60:

doğru diyor olabilirsin ya benimki evlendikten sonra çok değişti özellikle maça gitmiyo, içmeye gitmiyo, pcde oyun oynamaz, nette gezmez işten eve evden işe anaaa seviyorum ya kocamı ben :KK53: Ama evlenmeden önce hep rakı sofralarına falan gidiyodu :KK20: Ki leş gibi kokuyo rakı da ya öööğğ

sanslısın o yuzden kıymetını bıl ben adamla cocugu aynı anda buyutecegım bn 24-25 yasında cok buyuk sıkıntı yanı

hahaha ay cok komik ya ne guldummm hahaha
benimkide bigun beni havaalanindan aliyo ama ne igrenc giyinmis anlatamam
ben 17 gun almanyaya gitmistim ailemin yanina
yaramamis buna valla bensizlik
olmayan sacinada jöle surmus sanki essek yalamis gibi cigololara benzemisti vallaaa hahaha
askim ya yanlis anlama ama hic guzel olmamissin bu ne hal dedim sacini sakin bidaha boyle yapma dedim
surat yapti bana hahaha

ay bayıldım gulmekden bayıldım bıldıgın ay bızım adamlar sunları bır gorse bızım karılara nolmus derler burda hepsı seytan zaten sen seytansın bırde bırbırınızı gaza getırıyorsunuz der te suraya yazıyorum:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

sanslısın o yuzden kıymetını bıl ben adamla cocugu aynı anda buyutecegım bn 24-25 yasında cok buyuk sıkıntı yanı

Gerçi sizde de şöyle bir şey var yaşlarınız yakın ya anlaşması kolay olur diyolar :26: Kafa yapısı yani benimki 38 yaşında :KK31:

Son düzenleme:
inş. canm hayırlısı sağlıklı bebekler olsundaa ne zmn olduğu önmli değil tospaada başlamış çalışmalaraa

sviittt gess hamişş adayları çoğalıyorrr:KK52:

ben gebe kalmazsam tekrar korunmaya başlıcam Allahın verdiği bi hikmettir diye bekliyorum şans yani :KK31:

ay bayıldım gulmekden bayıldım bıldıgın ay bızım adamlar sunları bır gorse bızım karılara nolmus derler burda hepsı seytan zaten sen seytansın bırde bırbırınızı gaza getırıyorsunuz der te suraya yazıyorum:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hahahaha evet ya valla esimin yaninda buraya hic giresim gelmiyo elimden alirda yazdiklarimi okur diye hahaha

ben gebe kalmazsam tekrar korunmaya başlıcam allahın verdiği bi hikmettir diye bekliyorum şans yani :KK31:

kız benım adama bıraksam yemez ıcmez ıkı hafta ustumden ınmez bunaltıyo vıcık vıcık ama sadece bu sırınlıgı gece gecerlı gecenın 4-5 uyandırdıgını bılırım yanı gecelıkden bır taraflarımı gormusde azmıs yok anacım benım adam doyumsuz

kız benım adama bıraksam yemez ıcmez ıkı hafta ustumden ınmez bunaltıyo vıcık vıcık ama sadece bu sırınlıgı gece gecerlı gecenın 4-5 uyandırdıgını bılırım yanı gecelıkden bır taraflarımı gormusde azmıs yok anacım benım adam doyumsuz

Ben benimkinden hic bahsetmim en iyisi o bitarafimi gormese bile azitiyo
hahahahaha

2014 gelınlerının topıgıne gıdelımde bır gun evlenmekden vazgecerler valla bızı gorunce aman bız yandık onlarda yanmasın yazık otusunlar babalarının evınde sevısmedende hayat gecıyo tek eksık oysa gerek yok yanı der cıkarız kızım sıze rahatmı batıyo falan:KK30:

X