Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben sürekli açığını arıyorum ya niye böyle oldum anlamıyorum her şey iyiydi güzeldi. Mesela telefonunu bırakıyor sehpanın üstüne gidiyor ben resmen panik atak geçiricek gibi oluyorum elim gidiyo gidiyo sonra karıştırmıcam diyorum içinde bişey bulcam diye çok korkuyorum ya da ceplerini kurcalıyorum filan iyice manyadım :18:

haytaım benım sıkıntımı blyrsunuz ky kp rahatlıgı esımın burda olmaması vs hersey anlayacagınız ust uste geldı gelecek kaygısı yasıyorum belkıde bılmıyorum ama sankı o gelınce gene hersey aynı devam edecek ve hersey gene boyle boktan devam edecek dıye korkuyorum cok kafama takılıyo dun uyuyamadım aılesının bu rahatalıgı esımın uzakta olması cunku bır tık daha sabrım yok sanırım ınsanlara en ufak bır eksıklık en ufak bır hata bıle benı bu evlılıkden tamamen koparacak durumda ayrılmak ıstyrm ıstnbla donmek eskı hayatıma sahıp olmak ıstyrm

Bebnde 1 yillik evliyim.7 aylik.bebegim.var bosaniyoruz gorucu usulu evlendik gorduk begendik.sevdik birbirimizi ama ne sevgiymis beee 6aydir annemin evindeyim.hala.cocugunu gormeye gelmedi yolda.gorse oglunu tanimaz

Canım ya kıyamamm ne kadar sevgiden saygıdan yoksun insanlar var

Bende bugun yazmistim cok kiskanclik yapiyorum diye ceket meselesi yuzunden okuduysan eger
Zaman zamam olur boyle seyler canim
evlenince saniri, boyle bir his olusuyor kadinlarda
nebilim acaba benden sıkıldımı gibi bir soru isarete olusuyor insanin kafasinda
bende dün o moddaydim bugün kafamdan silip attim sende oyle yap
benim esim tum gun cok yogun oraya buraya gitmesi gerekiyo banka vs gibi islemler icin
beni surekli ariyamiyo mesela
aklimdan binturlu seyler geciriyordum ama hepsi sacmalik yani eslerimizi bosuna uzuyoruz tavir yaparak inanin..
akil var mantik var boyle bi amaclari olsa neden evlensinlerki

Valla bilmiyordum canım sen şu an nerdee yaşıyorsun? Çok mu yükleniyor sana kv kp ya da onlarla mı yaşıyosun :26:

Bebnde 1 yillik evliyim.7 aylik.bebegim.var bosaniyoruz gorucu usulu evlendik gorduk begendik.sevdik birbirimizi ama ne sevgiymis beee 6aydir annemin evindeyim.hala.cocugunu gormeye gelmedi yolda.gorse oglunu tanimaz

Nasil yaaaa??? Ciddimisin sen? Cok uzuldum ya simdi peki neden bu duruma geldinizki?

canım bendede cok oluyodu esım gıttıgınde ama boyle kompleksler yaparak kendı degerımı dusurmek ıstemedım acıkcası ve aynen su lafı kullandım gıt ne bok yersen ye ama bana benım evladıma hastalıgını bulastırısan senı oldururum eee benımkıde yurt dısında oldugu ııcn yemıyo mahfederım adamı

Tahmin edeyim ceketini mi karıştırdın:) Ben de öyle yapıyorum da :18:
Galiba öyle oluyor ya cepte mi görüyolar mantığı ama öyle deme burda bdv okuya okuya paranoyak oldum ya eşlerini hamileyken aldatanlar çıtır kızlarla gezen tozanlar gerçi biz de çıtırız daha ama

Nasıl sildin ya :26:

Ben bi de işi bıraktım 2014te iyice boşta kalınca kafayı sıyırdım KPSS çalışmam lazım yapamıyorum

Eşin ne cevap verdi peki buna

bebnde 1 yillik evliyim.7 aylik.bebegim.var bosaniyoruz gorucu usulu evlendik gorduk begendik.sevdik birbirimizi ama ne sevgiymis beee 6aydir annemin evindeyim.hala.cocugunu gormeye gelmedi yolda.gorse oglunu tanimaz

yok artık ya ne sacma seydır bu

Ayni ben yaaa bende ssdece ben boyleyim saniyordum
benimkide telefonu hep ortada hic saklamaz gecede benim tarafimda olur telefonu
ben kurcaliyorum ara sira ama o yokken bakiyorum
gormedigi bir anda
ceplerinede baktigim oluyor ama bikere yakalanmistim cok bunalirlsr bu tur hareketlerden yapmiyalim artik bence

canım aslında normal bı durum cunku eslerımız su zamane ınsanları ıcın konusayım yada kendı adıma tamamen bıze o guvenı vermedıler o yuzden normal eskı asklarda yok asıklarda

Ya yok valla ben korkuyorum çünkü genelde danışanları filan mesaj atıyor ve hep özel hayata dair olduğundan yanlış anlayabilirim o benimkini hiç kurcalamaz ya ben çok kıskanıyorum kocamı ya öldürürüm yeminle

eşin ne cevap verdi peki buna

ben zaten baskasına dokunmam ıcım almaz dedı kendıme yakıstırmam dedı tabı bu laflara kanacak halım yok kızlar sızde kanmayın bunlar erkek hıc sagı solu bellı olmaz benı aldatırsan yada bana bır tokat atarsan bu evlılık bıter ısterse kundakda cocugum olsun nuh derımde peygamber demem

Evet aynen oyle oluyor tatlim
evet ya bende neler neler okudum insanin aklina takiliyor ister istemez herseyi okumakta iyi degilmis gercekten
valla canim kafami baska seylere veriyorm oyle bir durum varsa o kaybeder zaten neden degerimi dusurimki cebini telefonunu kurcalayarak diyorum devaninda dedigi gibi
Cogunuzun ressimlerini gordum bebek gibisiniz hepinizde birakalimda eslerimiz bizi kiskansin bence

canım aslında normal bı durum cunku eslerımız su zamane ınsanları ıcın konusayım yada kendı adıma tamamen bıze o guvenı vermedıler o yuzden normal eskı asklarda yok asıklarda

Kendimizi suçlayıp duruyoruz sonra of ama evet demeden önce düşünmeliydik bence bende her şey çok ani gelişti bir baktım evliyim ya ama onun da hataları var unutamıyorum ben bunları maalesef nasıl aşıcam bilmiyorum 1.5 yıldır bu haldeyim manyak oldum artık ya

Ay çok zor ya beraber yaşamak ki ben iki haftada bir falan beraber kalmak zorunda kalıyorum iş sebebiyle eşimin yani severim sayarım ama hep bi arada yaşanır mı ya karı kocanın ayrı hayatı olur yani yayıla yayıla oturamazsın ulu orta öpüşüp koklaşamazsın :26:

like bebegım Bosanmıs olsam yada sımdı bekar olsaydım neler neler ne hayaller kuruyrm

Tabi canim yine kontrolu elden birakmamak lazim
bende yemem valla
benimkisine demistim zaten daha gecen hafta
bu evlilik iki seyde biter oda ya ihanetde yada siddetde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…