-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.841
ay yok canım ya ınan yalnız odada kımse yokken cok mutluyum zaten erken kalktgm ıcın cokda ıyı gelıyo az kaldıd az sabır ceke ceke sabır tası catladı ortasından bakalım barı bekledıgımıze degse
öyle devam ederse mecbur alcam da şimdi direniyorum :) bugünü iyi atlatırsam gerek kalmaz yoksa dediğin gibi rapor alcam dinlenmeden geçmiyor meret...
eşin ne zaman geliyor canım çok var mı?
hımm pek anlamadım olayı galiba eşin askerde mi yoksa denizci mi..kafa gitti. Canım biran önce kavuş sevdiğine inşallah . Gelincede bol bol eğlenin gönlünüzcee
denizci canım kısa donem askerlık gbı zaten bu durum da 6 ay
aa ne iyi o zaman çok az sabretceksin..Allah sabır versin biran önce kavuşun inşallah..
çok sağol canım sende ne var ne yok
aynı semtte oturursak çok zor olacak, hayatımın hatasını yapmış olurum yanibenim de annemler yürüyerek 5 dk kvler arabayla yarım saat
ama benim annemler de ısrar etmesem gelmezler..gescanın da kendi ailesi zırtpırt gitmez ama kv'sinden emin olamadım
sağol bautycim farkında olmadan oldu ama gaza geldim yemicem işteee
neee anahtarmı varmış kv deee
hakkatten rahatmış kv..Allahtan mesafeli davranıyorsun yoksa yandınn
ben anahtar konusunda bişi diyemiyorum kızlar ya, çünkü anahtarın bir tanesini ky ; kendi annemlere verdi, bir tanesi de kendilerin de... annemlerde gelip bir şey koyup gidiyorlar mesela, o yüzden anahtarları alamam hiç bir şekilde... eşimde başlıyor zaten, birisinde yedek anahtar olsun, ya bir şey olursa diyerek... ky de kendi evinin anahtarından bir tane bize de verdi, yani herkesin anahtarı birbirinde geziyor anlayacağınızbu arada bizim kp dede var anahtar3 anahtar varmış kp birini kendine almış hatta benm hala üst kilidin anahtarı bende yok kp de var artık bişi demedim öyle habersiz gelmedikleri için
nolsun bi hastalık var.. Pazar günü çalışıyorum çok kötü. Bugün güya evimi temizlicektim eşim pasta istemişti yapcaktım ama işteyim. Eve g,dincede nasıl yaparım bilmiyorum.. çok yoğun bizim işler.. Bunun üzerine kaynvalidem aradı sabah neden beni aramıyon diye.. Aramız çok iyidir normalde bana geçmiş olsun demedi beni niye aramıyon dedi yaçok üzüldümm
aynı semtte oturursak çok zor olacak, hayatımın hatasını yapmış olurum yani
Ben anahtar konusunda bişi diyemiyorum kızlar ya, çünkü anahtarın bir tanesini ky ; kendi annemlere verdi, bir tanesi de kendilerin de... Annemlerde gelip bir şey koyup gidiyorlar mesela, o yüzden anahtarları alamam hiç bir şekilde... Eşimde başlıyor zaten, birisinde yedek anahtar olsun, ya bir şey olursa diyerek... Ky de kendi evinin anahtarından bir tane bize de verdi, yani herkesin anahtarı birbirinde geziyor anlayacağınız
Neyse güzel bir pazar gününden hepinize merhaba, kociş uyuyor ben de güzel bir yürüyüşden sonra kahvaltı hazırlarım
canım ne kadar ıyı olurlarsa olsunlar bızım annemız kadar bıze deger veremezler demesın kendı bılır gun gelır devran doner derler
tabiki hakısın.. Ay ne biliyim ben elimden geldiğince iyi olayım diyorum ..bakalım daha yeni evliyiz neler olur bilinmez...
kımse gorundugu gıbı olmuyo emın ol ben esımın aılesını 4 senedır tanıyordum sureklı gormesemde ayrı sehırlerdeydık unı tanıstık ama cok farklı ınsanlar emın ol yanı onlarda benım ıcın ne kadar degıstı dıyolardı degısmeyen tek sey dogrulardır aılem bana hep bunu ogrettı haklı oldugun zaman kımseye boyun egme lafını esırgeme ve kendını ezdırme gercekdende oyle kp ky dırdırıyla omruumu bıtıremem ılk evlendıgımde cok susutum cok ıcıme attım ama olacak gıbı degıl hep bana mı dıye bır actım agzımı yumdum gozumu sımdı onlar bana bır soylerse ben onlara bes soylkuyorum hemen rahatsız oldugum seyylerı dıle getırıyorum kımse ıcın ezılıp buzulmeye degmez bu hayat tek esımın kahrını cekerım ben onunla evlendım gerısı teferruat
haklısın canım bana zararları yok uzaktalar oyüzden arada bi dedikleri laf olursa da alttan alıyorum yılda 3 kere falan ya görürüz ya görmeyiz.. Hem benimkiler uzakta hem eşiminkiler.. Biraz susmam ondan. Yoksa durduk yere beni kırdıkları da yoktur yani.. Ben eşimle mutluyum allah kimsenin evinden huzurunu eksik etmesin...
en ideal evlilik bu canım aileler çok yakın olamayack eşimle şimdiden pazarlığımı yaptım zaten evimiz en az yarım saat mesafede olacak ve haftada bir kere ya onlar gelir ya biz gideriz onun dışında gitmem ben evimde yemeğimi kendim yaparım dedim yemek yiyip gelelim falan dedı her gun ben annenden guzel yemek yapıyorum dedım kı gercekdende oyle esım benım yemeklerıme hasta olur esım zayıf bır evımızı ayıralım o zaman bırazda kılo alsa yerım onu ben vıtamınsızım benım odun kafalı sevgılım
ay çok tatlısınız herşey gönlünce olsun[/Qhihihi sağolasın canım allah kımsenın huzurunu bozmasın cok zor esımı sevmesem bır dakıka durmam kımsede benı tutamazama cok sevdık napalım esım gelsın de kızlar tum gelısmelerı sızınle paylasacagım gene
ay çok tatlısınız herşey gönlünce olsun[/Qhihihi sağolasın canım allah kımsenın huzurunu bozmasın cok zor esımı sevmesem bır dakıka durmam kımsede benı tutamazama cok sevdık napalım esım gelsın de kızlar tum gelısmelerı sızınle paylasacagım gene
bekliyoruz... :)
iş yerinde herkes hasta böyle bişey görmedim ya... tir tir titriyorum hala toparlanamadım çok teşekkür ederim canım..
denizci canım kısa donem askerlık gbı zaten bu durum da 6 ay ÇOK SAĞOL CANIM İNŞALLAH