- 27 Mart 2013
- 746
- 217
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.861
günaydin canlar
valla benim anahtarimi surekli sorup durdu gorumcem.bende herzaman bir mazeret uydururdum yinede israrla her ikigunde bir sorardi.
benim anahtarimda kapinin arkasinda asilidir herzaman
birgun esim isteyken gorumcem geldi anahtarligimi aldi kapinin arkasindan.
burdaki anahtarin hangisi sizin evin dedi
bende dedimki: iki tane var sadece biri benim biri esimin (halbiki saklamistim yedekleri hahaha)
utanmadan bana "ben yedegini yaptiririm yarin" demesinmi! aldi anahtarimi gitti bende agzim acik kaldik kapida
ozamanlar daha 3 haftalik gelinim cekiniyorum cok.
esim eve gelirgelmez neler demedim esime..resmen sinirkrizi gecirdim yani o kim oluyoda benim evimde emrivakilik yapiyo en nefret ettigim sey..
sonra esim ablasina yazdi : sende kayinvaldene anahtarini vermessin emin ol yaptigin yanlis dedi
siz sevisirken eve gircek halimiz yok diyo ya terbiyesiz!!!
neyseki ertesi gun geldi anahtarimi verdi:) bidahada vermedim vermemde zaten!
hayir benim anlamadigim nevarki bukadar meraklisin benim anahtarimin pesine takildin israrla! ilerde kendim verirdim zaten..ama artik kesinlikle vermem:)
neyseki lafimida esirgemiyorum artik:)
sustukca baskma ciktilar cunku..
kizlar bende ressim eklim madem..nasil ekleniyoki hicbisey anlamiyorum ya off😔
valla benim anahtarimi surekli sorup durdu gorumcem.bende herzaman bir mazeret uydururdum yinede israrla her ikigunde bir sorardi.
benim anahtarimda kapinin arkasinda asilidir herzaman
birgun esim isteyken gorumcem geldi anahtarligimi aldi kapinin arkasindan.
burdaki anahtarin hangisi sizin evin dedi
bende dedimki: iki tane var sadece biri benim biri esimin (halbiki saklamistim yedekleri hahaha)
utanmadan bana "ben yedegini yaptiririm yarin" demesinmi! aldi anahtarimi gitti bende agzim acik kaldik kapida
ozamanlar daha 3 haftalik gelinim cekiniyorum cok.
esim eve gelirgelmez neler demedim esime..resmen sinirkrizi gecirdim yani o kim oluyoda benim evimde emrivakilik yapiyo en nefret ettigim sey..
sonra esim ablasina yazdi : sende kayinvaldene anahtarini vermessin emin ol yaptigin yanlis dedi
siz sevisirken eve gircek halimiz yok diyo ya terbiyesiz!!!
neyseki ertesi gun geldi anahtarimi verdi:) bidahada vermedim vermemde zaten!
hayir benim anlamadigim nevarki bukadar meraklisin benim anahtarimin pesine takildin israrla! ilerde kendim verirdim zaten..ama artik kesinlikle vermem:)
neyseki lafimida esirgemiyorum artik:)
sustukca baskma ciktilar cunku..
kizlar bende ressim eklim madem..nasil ekleniyoki hicbisey anlamiyorum ya off😔