- 27 Mart 2013
- 746
- 217
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.881
sorma canim yaaa artik bende oyleyim valla susmuyorum
duyanda beni seytanin ta kendisi sancak ama valla beni boyle yapan bunlar ya
beni biraz kendime biraksalar bu kapiyi sonsuza kadar acicam zaten onlara ama parmagimi versem kolumu aliyorlar-.-
yook kızz bn hep böyleydim lisede tarih dersinde cnm kısır istiyordueşim bebek istiyor ama korkuyorda 9ay tw izleme dsıarıda cıkma sen diyo banaa
ama miğdem nedn bulanıyor bilmiyorum gece 5kdr uyumadm
kizlaaar degistimi resmimmm? becerebilmismiyimmm?
aynen canım bır seytanda burda rahat olben seytansam onlar ne eoluyo bılmem hıc dogrularından vazgecme en dogrusu bu su hayat o kadar kısa kı bızım uzuntulerımız bıze yeter en fazla saygı duyarım kımseyı sevmek zorunda degılım helekı kalbım kırıksa bunuda bellı ederım hal hareketlerımle herkesle mesafelıyımdır kı ınsallah cocugum olursa oda bana benzesın cok ısterım
sorma canim yaaa artik bende oyleyim valla susmuyorum
duyanda beni seytanin ta kendisi sancak ama valla beni boyle yapan bunlar ya
beni biraz kendime biraksalar bu kapiyi sonsuza kadar acicam zaten onlara ama parmagimi versem kolumu aliyorlar-.-
kizlaaar degistimi resmimmm? becerebilmismiyimmm?
kesinlikle sana katiliyorum tatlim..bosver birazda onlar dusunsunler
aynen ya( umarim benim
cocugumda bana benzer..onada annesiymis gibi sahiplenirler artik
cok kiskanirimki bennn
kizarim vallaaaa
bn her zmn en son sözümü ilk söylerim ailemde bilir bunu teyzmler ztn der susar susar lafı enson koyar diyee..lafı dolandırmam pat diye acık ve net söylerim onun dısında daa seçnk yoktur...eşime de bunu anlattım bn böyleyim ama snın ailene böyle olmak istemem kırılırlar fln..bn uyarmdn sen uyar derim...o da yapar cok şükürr...bana söz bırakmaz.!!
bn kocamm spora başladı gitmiş altına spor yaparken için annesinin verdiği döşekliği atmış toplamdn bırkmışş bnde dedım topla onu annenler gelicek görücekler bnm verdiğimi sanıcak yanlış anlıcak dedım...eşimde şaştıı ne oldu sna ya ne alaka nedn söyle sansınlar sn böyle değildin kesin hamilesin diyorr dedım de git bn hep böyleydim sadece belli etmedimsonra kalkıp topladı
bn her zmn en son sözümü ilk söylerim ailemde bilir bunu teyzmler ztn der susar susar lafı enson koyar diyee..lafı dolandırmam pat diye acık ve net söylerim onun dısında daa seçnk yoktur...eşime de bunu anlattım bn böyleyim ama snın ailene böyle olmak istemem kırılırlar fln..bn uyarmdn sen uyar derim...o da yapar cok şükürr...bana söz bırakmaz.!!
bn kocamm spora başladı gitmiş altına spor yaparken için annesinin verdiği döşekliği atmış toplamdn bırkmışş bnde dedım topla onu annenler gelicek görücekler bnm verdiğimi sanıcak yanlış anlıcak dedım...eşimde şaştıı ne oldu sna ya ne alaka nedn söyle sansınlar sn böyle değildin kesin hamilesin diyorr dedım de git bn hep böyleydim sadece belli etmedimsonra kalkıp topladı
ah canım benım ya hayırlısı olsun bızde bır uc sene dusunmuyoruz
en dogrusunu yapiyosun tatlim sonucta esimizin ailesi diye herseye katlanmak zorunda degiliz demi?
eskilerin gelinleri boyle olabilir ama ben kesinlikle artik lafimi esirgemiyorum..
kendi ailemdende esirgemezdim bunlar kim oluyoda esirgim..
esimde ailesine laf soyledigim zaman hemen korumaya gecer.
ama onlarda bana laf soyleyemezler.esim sagolsun ezdirmez asla
mesela kaynanam biyere gittiginde kesinlikle beni goturemez ben istemedigim surece
bana lafda soyliyemez cunku esim karismayin nasil istiyosa oylee olsun onun mutlulugu benim mutlulugumdur diye soylemisti bastan:))
ay canım ben sımdıden goz dagı verıyorum kı cocugumu kesınlıkle onlara bırakmam cok buyuk konusmak ıstemıyorum ama ısım rahat zaten yanımda gotururm dıyorum sonra herkese elletmem cocugumu dıyorum bırı sacını ceksın dıyorum ayaklarından tutar sılkelerım onu dıyorum olmayan bebegımı sımdıden cok sahıplendım galıba ama cok alısmasını sıtemıyorum cocugumun ben harıc kımseye yoksa onun sayesınde kaynanamlar ıyıce ıcımıze gırer gene o yuzden kendım elımden geldıgınce ılıgılenecegım ınsallah
saol cnm bnde 2 yıl düşnmüyordum amma bakınca bekleminin anlmı yok çok şükür herşey yolunda fazla borcumuzda kalmadı..(kv hasta onların borclarını biz üstlenmezsek eğer) tek sorun bnm çalışmam ama ztn bn doğumdan sonra çalışmıcam kimseye de baktırmam (rahtsızlık hastalık olmadıgı sürece) ilklerini ben görmek bn yaşamk istiyorm
iyi yapmıssın canım bosver toplasın ısıne kız gercekden olabılrı belkı kac gun oldu reglın gectı mı ?
en dogrusunu yapiyosun tatlim sonucta esimizin ailesi diye herseye katlanmak zorunda degiliz demi?
eskilerin gelinleri boyle olabilir ama ben kesinlikle artik lafimi esirgemiyorum..
kendi ailemdende esirgemezdim bunlar kim oluyoda esirgim..
esimde ailesine laf soyledigim zaman hemen korumaya gecer.
ama onlarda bana laf soyleyemezler.esim sagolsun ezdirmez asla
mesela kaynanam biyere gittiginde kesinlikle beni goturemez ben istemedigim surece
bana lafda soyliyemez cunku esim karismayin nasil istiyosa oylee olsun onun mutlulugu benim mutlulugumdur diye soylemisti bastan:))
aynisini bende dusunuyorum ama esime boyle soylemiyorum tabiki haha
bende diyorumki mesela bunlar cok kaba konusurlar kufurlude konusurlar ara sira esimin ailesi yani
cocugumun yaninda kesinlikle boyle konusmalarina izin vermem
veya bi kizmalarina el kaldirmalarina vs kesinlikle kabul edemem kiyameti koparirim yani senin gbi bende simdiden sahipleniyorum cok:)))
yok daha geçikmedii cnm kısmett 5gün var..
ah bn anlamıyorum analarını koruyan erkekleri deil onların eşlerini ablmda aynıı...madem o annesini korkuyor sende kendi anneni koru olmadık bişeyden cıngar cıkar baklm nasıl oluyormuşş bn yapıyorum valla şu annelere gitme sus pus oturma konsuunda bi küstüm 28saat konuşmadım..onların ki ana iste bizimki ananas mıı
zaten ben eskı gelınlerı hıc anlayamadım anlayamıyorumda nedir bu sacımı supurge ettım muhabbetı canım benımkı pısırık azcıkda bır evımıze gecelım o zaman gosdercem ben ona pısırıklıgı hıc lafını esırgeme bosver bızımkılerde bır kac ay once bana sen ky kp gormemıssın dıyodu bende cekmezdım zaten oyle ınsanları dıyorum kp benım ky anasına kufur eder adama sofra kurar ulan ben kuduruyorum bu ne onursuzlukdur bu ne gurusuzlukdur bu ne pasıflıktır kı bana lan demedı su gune kadar kı agzı cok bozuktur soylese gebertırım herhalde
yok daha geçikmedii cnm kısmett 5gün var..
ah bn anlamıyorum analarını koruyan erkekleri deil onların eşlerini ablmda aynıı...madem o annesini korkuyor sende kendi anneni koru olmadık bişeyden cıngar cıkar baklm nasıl oluyormuşş bn yapıyorum valla şu annelere gitme sus pus oturma konsuunda bi küstüm 28saat konuşmadım..onların ki ana iste bizimki ananas mıı