- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.801
Ben de işlerimi bitirdim geldim saç muhabbeti mi dönüyor bakayım burda
ne renk saçlarınız kızlar
neolsun canim..herzamanki seyler iste..
esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..
benm saçlarımın şuan tam bir reng yok tatlımdibi çıktı ama altın kahveydi daha öncee
senn ne reenk
bu arada biz burda siz gelmeden kızlarla resim yükleyip birbirimizin resimlerini görmüştükk isterseniz sizde ekleyinn
neolsun canim..herzamanki seyler iste..
esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..
Avatarıma koyayım mı isterseniz resmimiyüklemek uzun sürüyo
benim şu an mavi siyah tatlımm 4-5 aydır falan ondan önce sarışındım boyatmıştım baya açtırmıştım ama bizimkinin paşa gönlü esmer çekti öyle yaptımdoğal rengim de küllü kumral ah ne güzeldi saçlarım ya özlüyorum
Bir de size danışayım bakalım şimdi belki biliyosunuzdur siyah renk acayip akıyor hele mavi siyah acaba ben bu siyahın üstüne evde direkt gece mavisi yapsam nasıl olur dersiniz? çünkü mavisi yoğun bir siyah istiyorum geçen sefer kuaförde gece mavisi-siyah karıştırıp boyadık akıyor da akıyor ya
olur tatlımmbencede yüklemek çok zor diğer hesabımda var benm de müsait bi zamanda eklerim seni ordan
oyy sarıdan mavi siyaha mı döndünnnçılgınsııınnn
valla siyahla ilgili en ufak bi bilgim yoksaçlarım en fazla çikolata kahve kadar koyu oldu
sarışın var siyah var kızılımsı var hangisini eklesem ki dur sarıdan başlıyım
herüf istedi napiyimben koyu renk daha çok seviyorum dedi esmerlere mi baksın sonra
çok beyazım zaten sarı çok soluk gösteriyodu
bende beyazım tatlım sende öyleymişsinsarı güzel ama kesinlikle makyajsın sokağa çıkamıyosun çünkü hastalıklı gibi oluyooo
sen bi de kızılı ekle bakayımm
Ay evet işte ama siyahta öyle bi problemin olmuyo azcık bi makyaj hop tamamsın bak beyazsan mavi siyah çok iyi gidiyo yakesinlikle tavsiye ederim kuaförüm çok seksi durduğunu söylüyo vamp duruyomuş hihoho kırmızı gece mavisi siyah kıyafetlerle kombinliyosun misss
bence kesinlikle seen kızıl kadınısın tatlım
Aslında o fotoğrafta saçlarımın rengi doğal ama ışıktan kızıl çıkmış ben hiç kızıl boyamadım ya kanıma girmeyin herkes de kızıl boya deyip duruyo
Bak burda da eşime şebeklik yapıyodum
Kızıl mı boyatsam ufff
burda gözlük var ya tam anlayamadım
amaa bence sen tamkızıl değil de böylee nasıl deseemm bakır kızıl arası bi renk yapsan mütthiş olurrr
ve sarı yapma tatlışımen çok kızıl sonra siyaah sonra sarıı
Tam böyle yüzü açık fotoğrafım yok siyahta bir gün söz senin için çekip koyucam hatta yarın makyaj yapınca çekeyim
Ay Allah kahretmesin kız herkes öyle diyo ya yemin ediyorum bunu diyen kaçıncı insansın banaGözlerim de bal rengi gider herhalde seni göremedik kuzum
bi daha sarıya tövbe zaten anca bal rengi yaparım
sayalım canım ----------->40geçmişten aklımda kalanlar
biz ayrılamayız: Suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var
Devacım: Senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca
Ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki
Gescannntel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri Amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ellacan
Prenses: Geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı
Yine de çok kafaya takma akışına bırakınAma nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda
Haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya
Plojo kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?
Beauty bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum
Bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..
Aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
Aldığım şeyler : Yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...
Böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz
hoşbulduk prensescan..senle de özleştik yav karşılaşamadık ne zamandır..
devanın eşi gemici evet...
sorma kuzu kalp kırmadan yazıcam diye çok zorladım kendimi
bu arada yazdığım pc sağlam diğer benim eski emektar pc bozuk...kocam sınav sorularını hazırlama-not girme krizine girmediği sürece burdayım