Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben de işlerimi bitirdim geldim saç muhabbeti mi dönüyor bakayım burda

ne renk saçlarınız kızlar

benm saçlarımın şuan tam bir reng yok tatlım dibi çıktı ama altın kahveydi daha öncee
senn ne reenk
bu arada biz burda siz gelmeden kızlarla resim yükleyip birbirimizin resimlerini görmüştükk isterseniz sizde ekleyinn

Böyle şeylerde arkanı dönüp uyumak gibi konuyu kapatacak şeyler yapma tatlım ki muallakta kalmasın ve bir kural koy kendine küs uyumayın yatakta küs olmayın asla iyi ya da kötü bir cevap al ama böyle muallakta kalıp kendini hırpalama

Avatarıma koyayım mı isterseniz resmimi yüklemek uzun sürüyo

benim şu an mavi siyah tatlımm 4-5 aydır falan ondan önce sarışındım boyatmıştım baya açtırmıştım ama bizimkinin paşa gönlü esmer çekti öyle yaptım doğal rengim de küllü kumral ah ne güzeldi saçlarım ya özlüyorum

Bir de size danışayım bakalım şimdi belki biliyosunuzdur siyah renk acayip akıyor hele mavi siyah acaba ben bu siyahın üstüne evde direkt gece mavisi yapsam nasıl olur dersiniz? çünkü mavisi yoğun bir siyah istiyorum geçen sefer kuaförde gece mavisi-siyah karıştırıp boyadık akıyor da akıyor ya

bu konuda haklısn eşinin ilk olarak aradaki köprüyü iyi kurması ve haklıyla haksızı net bi şekilde ayırması gerekir
sende bu huyunu biliyosan acaba daha farklı şekilde mi belirtsen rahatsızlığını ne bileyim gözüne gözüne mi soksan yanlarında seni incitmeye çalıştıklarını yada acaba eşini olaya müdahil etmeyip anne ben eşimin nasıl yediğini biliyorum mu desen kibarca
en zor erkek ailesinin hatasını kabul etmeyen erkek bence de

olur tatlımm bencede yüklemek çok zor diğer hesabımda var benm de müsait bi zamanda eklerim seni ordan
oyy sarıdan mavi siyaha mı döndünnn çılgınsııınnn

valla siyahla ilgili en ufak bi bilgim yok saçlarım en fazla çikolata kahve kadar koyu oldu

sarışın var siyah var kızılımsı var hangisini eklesem ki dur sarıdan başlıyım

herüf istedi napiyim ben koyu renk daha çok seviyorum dedi esmerlere mi baksın sonra

çok beyazım zaten sarı çok soluk gösteriyodu

Son düzenleme:

bende beyazım tatlım sende öyleymişsin sarı güzel ama kesinlikle makyajsın sokağa çıkamıyosun çünkü hastalıklı gibi oluyooo
sen bi de kızılı ekle bakayımm

bende beyazım tatlım sende öyleymişsin sarı güzel ama kesinlikle makyajsın sokağa çıkamıyosun çünkü hastalıklı gibi oluyooo
sen bi de kızılı ekle bakayımm

Ay evet işte ama siyahta öyle bi problemin olmuyo azcık bi makyaj hop tamamsın bak beyazsan mavi siyah çok iyi gidiyo ya kesinlikle tavsiye ederim kuaförüm çok seksi durduğunu söylüyo vamp duruyomuş hihoho kırmızı gece mavisi siyah kıyafetlerle kombinliyosun misss

bence kesinlikle seen kızıl kadınısın tatlım

bence kesinlikle seen kızıl kadınısın tatlım

Aslında o fotoğrafta saçlarımın rengi doğal ama ışıktan kızıl çıkmış ben hiç kızıl boyamadım ya kanıma girmeyin herkes de kızıl boya deyip duruyo

Bak burda da eşime şebeklik yapıyodum

Kızıl mı boyatsam ufff

burda gözlük var ya tam anlayamadım
amaa bence sen tamkızıl değil de böylee nasıl deseemm bakır kızıl arası bi renk yapsan mütthiş olurrr
ve sarı yapma tatlışım en çok kızıl sonra siyaah sonra sarıı

Tam böyle yüzü açık fotoğrafım yok siyahta bir gün söz senin için çekip koyucam hatta yarın makyaj yapınca çekeyim

Ay Allah kahretmesin kız herkes öyle diyo ya yemin ediyorum bunu diyen kaçıncı insansın bana Gözlerim de bal rengi gider herhalde seni göremedik kuzum

bi daha sarıya tövbe zaten anca bal rengi yaparım

tamam tatlım ekle benm için
şimdi ben diğer hesabımı açayım 2 dk ekleyim seni geliyorum açmıyorum artık nomalinde ama seni eklicem durr

sayalım canım ----------->40

EVET KIZLAR EŞİM DENİZCİ EVDE OTURUP ÇALIŞMAMAK HEM KADININ KÖRELMESİNE EŞİNE BAĞIMLI HALE GELMESİNE SEBEP OLUYOR İNANIN BEN ÇALIŞMASAYDIM KAFAYI YERDİM HEM EŞİMİZE DESTEK OLUP KENDİ MASRAFLARIMIZI ÇIKARIRIZ BU YÜZDEN BAYANIN ÇALIŞMASIDA GEREK BENCE

herkese günaydın... yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. grip ishal ateş.. ateşim 39 olmuştu.. iyileşmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…