- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.821
yok yok doğrudur o tartı Yememişsindir sen çokkk
Ay valla süper olur tatlım yaa hayalimde canlandı da bayıldımmmmm
Zaten ikeaya gitme hayalim var(hayale bakarmısın ) seninle olursa daha güzel olurrr Prenseside ararızz Ben sana kışlık piyanı kekini yapar giderim
Senin kocada benimki gibi demekki Neyse çıktım konudan
Bu arada bişi paylaşacam yaa senden ve diğer kızlardan akıl istiyorummşimdi daha erken ama aklıma takıldı bu akşam...
Benm annemle kv bana arabayla 10 dk mesafede oturuyolar ikiside aynı mahallede ve merkezdeler. Bizim ev de yeni yapılanma olan yerde çarşıya biraz uzak... Evimiz güzel site içinde çocuğun rahatça yaşayabileceği ortamda fakat ben çalışacağım için çocuğa kv ve annem bakcak bu akşam içimden annemlerin oturduğu mahalleye taşınmak geçti oralardan ev alıp. Annemlerin orda 3 bloklu site yapıldı dedim şurda otursam annem 2dk kv 5 dk çocuğuma daha rahat bakarlar ama rahat mı olmaz acaba dedim sürekli taciz halimi olur :44::44: çok erken böyle bişey için ama işte hem muhabbet olsun hemde aklımda bbulunsun
canım ben ailem için ölürüm ama hem kendi ailene hem kv -kp biraz uzak olman iyi derim anneme babama inanılmaz özlem duyuyorum ama bu sefer eşine diyecek bizim burası varken anasının yanına taşındı ben sankı bakamayacak mıyım torunuma dıye hıc agzının tadını bozma derim