Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

canım ben ailem için ölürüm ama hem kendi ailene hem kv -kp biraz uzak olman iyi derim anneme babama inanılmaz özlem duyuyorum ama bu sefer eşine diyecek bizim burası varken anasının yanına taşındı ben sankı bakamayacak mıyım torunuma dıye hıc agzının tadını bozma derim

deva msjımı gördün mü nasılsın kendini nasıl hissediyon? hastaydım yazamad:26:ım dün kusura bakma canım

ah canım ya ne olacak bizim senle bu halimiz bilmiyorum

ay bu adamların patavatsızlıkları yok mu işte zaten dediğin gibi artık kendileri bir aile olduklarını anlasalar sorun kalmayacak ama bakalım ne olacak hepimizin hakkında hayırlısı olsun

aynen canım oyle bırtanede benim başımda aynı modelden

herkese günaydın... Yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. Grip ishal ateş.. Ateşim 39 olmuştu.. Iyileşmek istiyorummm

canım salgın var ve uzmanlar domuz grıbınden daha tehlıkelı oldugunu soyluyo gecmıs olsun

herkese günaydın... Yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. Grip ishal ateş.. Ateşim 39 olmuştu.. Iyileşmek istiyorummm

canım salgın var ve uzmanlar domuz grıbınden daha tehlıkelı oldugunu soyluyo gecmıs olsun

Kızlar bu arada ne diycem size ben grip oldum bir kac hafta önce sigarada kullnaıyorum nefes alamaz hale gelmiştimö ama işimi ihmal etmedim bildiğiniz ayakta geçirdim kaynana kayınpeder gorumce hepsı hasta evde yatak dosek ay bırde kp dun grıpsın be adam abartmasana oluyom oluyom her grıp olan olseydı dunyada adam kalmazdı acıle gıtıler bılmem ne yanı cok sacma sapan seylerle ugrasmaktayım gene adam bır gun gercekden oluyorum dıyecekde kımse ınanamayacakher gun oluyorum cok hastayım cok degısık ınsanlar ya

seninkiler seni baya daraltmış canım .. ben sana ne dicem bi müddet onlar yokmuş gibi davran çünkü her hareketleri sana baatar olmuş. sanki yoklar gibi yap görmezden gel onları duyma. ha saygısızlık et demyorum ama aldırma diyorum. bence biraz kafanı dnlemelisin bu aralar...

iş yerinde herkes hasta böyle bişey görmedim ya... Tir tir titriyorum hala toparlanamadım çok teşekkür ederim canım..

canım bnde ıstym bır hafta rapor al bn evde daha kotu olurum grıp olmak sınır hastası olmaktan ıyıdır dıye dusunerek ızın yapmadım ama sen yap canım ıznını bır hafta dınlenmek sart

canım sorma hemde ne batmak zaten oyle yapıyorum yemegımı yıyrm bır yarım saat otryrm gıdıyorum 9 gbı odaya telden msj ınternetdır 12ye kadar yatagın ıcınde hıc cekılecek tarafları yok

canım bnde ıstym bır hafta rapor al bn evde daha kotu olurum grıp olmak sınır hastası olmaktan ıyıdır dıye dusunerek ızın yapmadım ama sen yap canım ıznını bır hafta dınlenmek sart

izin problemimiz var bizim canım çok karışık durumlar ... vermezler zaten bu gün pazar iş başındayım düşün...

canım sorma hemde ne batmak zaten oyle yapıyorum yemegımı yıyrm bır yarım saat otryrm gıdıyorum 9 gbı odaya telden msj ınternetdır 12ye kadar yatagın ıcınde hıc cekılecek tarafları yok

ama öyle de olmazki canım kendini yatağa atarsan herşey sıkar seni vücudun düşer bi kare.. kendine uğraş bul işten kalan zamanlarda birşeyler yap .. yine gir nete ama birşeylerle uğrşıp arada bak yine.. beynin ve vücudun uğraşsın..

izin problemimiz var bizim canım çok karışık durumlar ... Vermezler zaten bu gün pazar iş başındayım düşün...

bend epazar gunlerıde calısıyorum ama eşim gelsin dıye on gundur ızınsız calsyrm ızınlerımı bırıktırıyorum gercı yogun olmadıgı zaman cok sıkıntı olmuyo ıs yerım canım pts gıt rapor al evde dınlen derim

öyle devam ederse mecbur alcam da şimdi direniyorum :) bugünü iyi atlatırsam gerek kalmaz yoksa dediğin gibi rapor alcam dinlenmeden geçmiyor meret...

ay yok canım ya ınan yalnız odada kımse yokken cok mutluyum zaten erken kalktgm ıcın cokda ıyı gelıyo az kaldıd az sabır ceke ceke sabır tası catladı ortasından bakalım barı bekledıgımıze degse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…