-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.821
yok yok doğrudur o tartıYememişsindir sen çokkk
Ay valla süper olur tatlım yaa hayalimde canlandı da bayıldımmmmm
Zaten ikeaya gitme hayalim var(hayale bakarmısın ) seninle olursa daha güzel olurrrPrenseside ararızz Ben sana kışlık piyanı kekini yapar giderim
Senin kocada benimki gibi demekkiNeyse çıktım konudan
Bu arada bişi paylaşacam yaa senden ve diğer kızlardan akıl istiyorummşimdi daha erken ama aklıma takıldı bu akşam...
Benm annemle kv bana arabayla 10 dk mesafede oturuyolar ikiside aynı mahallede ve merkezdeler. Bizim ev de yeni yapılanma olan yerde çarşıya biraz uzak... Evimiz güzel site içinde çocuğun rahatça yaşayabileceği ortamda fakat ben çalışacağım için çocuğa kv ve annem bakcak bu akşam içimden annemlerin oturduğu mahalleye taşınmak geçti oralardan ev alıp. Annemlerin orda 3 bloklu site yapıldı dedim şurda otursam annem 2dk kv 5 dk çocuğuma daha rahat bakarlar ama rahat mı olmaz acaba dedim sürekli taciz halimi olur :44::44: çok erken böyle bişey için ama işte hem muhabbet olsun hemde aklımda bbulunsun
alıntılamadan yazıyorum kızlar
bizimde 3anahtr vardı 1tnesi kp deydi balayından gelince eşime aldırttım hepsi bizde şimdi
canlarim napiyosunuz bakim
beni uyku tutmuyor herzamanki sikintilar yuzunden..
Ne kayinvaldeymis ya..
Benden dha degerli..
Derdimi anlatirim sadece desteklendigimi hissetmek isterim..
Sanki anasina kufur etmisiz gibi hep sikayet oldugum konular icin annesi icin bi mazeret buluyor..
Sonuc: Yine kavga yine kusluk..
Biktim usandim nereye kadar gidecek boyle..
neolsun canim..herzamanki seyler iste..
Esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
Herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
Annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
Ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
Gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
Bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..
bu konuda haklısn eşinin ilk olarak aradaki köprüyü iyi kurması ve haklıyla haksızı net bi şekilde ayırması gerekir
Sende bu huyunu biliyosan acaba daha farklı şekilde mi belirtsen rahatsızlığınıNe bileyim gözüne gözüne mi soksan yanlarında seni incitmeye çalıştıklarını yada acaba eşini olaya müdahil etmeyip anne ben eşimin nasıl yediğini biliyorum mu desen kibarca
En zor erkek ailesinin hatasını kabul etmeyen erkek bence de
herkese günaydın... Yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. Grip ishal ateş.. Ateşim 39 olmuştu..Iyileşmek istiyorummm
herkese günaydın... Yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. Grip ishal ateş.. Ateşim 39 olmuştu..Iyileşmek istiyorummm
deva msjımı gördün mü nasılsın kendini nasıl hissediyon? Hastaydım yazamad:26:ım dünkusura bakma canım
canım yazılanları takıp edıyordum kusura bakma gec gordum cok gecmıs olsun canım benım allah sıfa versın
Kızlar bu arada ne diycem size ben grip oldum bir kac hafta önce sigarada kullnaıyorum nefes alamaz hale gelmiştimö ama işimi ihmal etmedim bildiğiniz ayakta geçirdim kaynana kayınpeder gorumce hepsı hasta evde yatak dosek ay bırde kp dun grıpsın be adam abartmasana oluyom oluyom her grıp olan olseydı dunyada adam kalmazdı acıle gıtıler bılmem ne yanı cok sacma sapan seylerle ugrasmaktayım gene adam bır gun gercekden oluyorum dıyecekde kımse ınanamayacakher gun oluyorum cok hastayım cok degısık ınsanlar ya
iş yerinde herkes hasta böyle bişey görmedim ya... Tir tir titriyorum hala toparlanamadım çok teşekkür ederim canım..
seninkiler seni baya daraltmış canım .. Ben sana ne dicem bi müddet onlar yokmuş gibi davran çünkü her hareketleri sana baatar olmuş. Sanki yoklar gibi yap görmezden gel onları duyma. Ha saygısızlık et demyorum ama aldırma diyorum. Bence biraz kafanı dnlemelisin bu aralar...
canım bnde ıstym bır hafta rapor al bn evde daha kotu olurum grıp olmak sınır hastası olmaktan ıyıdır dıye dusunerek ızın yapmadım ama sen yap canım ıznını bır hafta dınlenmek sart
canım sorma hemde ne batmak zaten oyle yapıyorum yemegımı yıyrm bır yarım saat otryrm gıdıyorum 9 gbı odaya telden msj ınternetdır 12ye kadar yatagın ıcınde hıc cekılecek tarafları yok
izin problemimiz var bizim canım çok karışık durumlar ...Vermezler zaten bu gün pazar iş başındayım düşün...
bend epazar gunlerıde calısıyorum ama eşim gelsin dıye on gundur ızınsız calsyrm ızınlerımı bırıktırıyorum gercı yogun olmadıgı zaman cok sıkıntı olmuyo ıs yerım canım pts gıt rapor al evde dınlen derim
ama öyle de olmazki canım kendini yatağa atarsan herşey sıkar seni vücudun düşer bi kare.. Kendine uğraş bul işten kalan zamanlarda birşeyler yap .. Yine gir nete ama birşeylerle uğrşıp arada bak yine.. Beynin ve vücudun uğraşsın..
öyle devam ederse mecbur alcam da şimdi direniyorum :) bugünü iyi atlatırsam gerek kalmaz yoksa dediğin gibi rapor alcam dinlenmeden geçmiyor meret...