Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben de öyle teselli buluyorum tatlışş..
bu arada sen hiç bildirimlerine bakmıyomusun

aşağısı kalabalık ama yazan yokkkk

tatlım ben hepsi beğenme oluyo genelde hiç bakmıyorum manyak mıyım nee
özür dilerim tatlışkooo

ahaha süpersin tatlım yaa biz gülüyoruz ama kimbilir sen neler çekiyosunn
buğlem duydummm yenii mira hoşuma gidiyo benm sankii ay çok zorrr

Aşağısı kalabalıktı ama kimse yok yine bnde cıkıyorm eşimle ilgileneym biraz öptm sizi

Ben yatıyorum kiiii
Tv'ye bağlayıp bakıyorum ya eşimde geldi diyor ki oo kızlar dev ekranda
İyi geceler kızlaarr,yarın misafirrr varr gençler varr akşamüstü
Malum uykularım şimdilik kıymetli tadını alayım
İyi ki varsınııızzzz

selam kızlar naber ayşe napıyosunn nasıl gidiyor bebek çalışmaları

Aşağısı kalabalıktı ama kimse yok yine bnde cıkıyorm eşimle ilgileneym biraz öptm sizi
iyi geceler tatlımmmm ilgilen tabii koca önemliii

ahaha dev ekranda bizzz süpperr benim eşim çakal oturur okumaya çalışır yazılanları
iyi geceler tatlımmm iyi uykulaarr presesimizi yormaa

Canikolar kimler online goremiyorum,ben bugn nedense cok yorgnm kv gtmeden oncr bi 4saat falan carsida gezdk sevglmle o sebeple uyuuacgm artk yarin eslik ederm size canlarimmmm hepinzi opiyorum mujuxlarrr

anamm herkes yatıyorr
ben de gidip kocamla ilgileneyim...pek mahsun kaldı bu gece
iyi geceler...öptüm teker teker

İyiyim iyiyim çok şükür,hiç şikayetim olmadı desem yeri var,karnımda yeni yeni çıkıyor azcık daha çabuk yorulmaya başladım ama genel olarak hareketliyim ya iyiyim yine de,üzmedi kızçem beni çok şükür,uslu kızım diye seviyorum Bizde ki anne baba modelinden nasıl bir usluluk olursa artık
İsim işi zor gerçekten,mira bir dönemin çocukları olacak sanırım ilerleyen senelerde o yüzden pek ilgimi çekmiyor Çok araştırıyorum bilinen anlamların dışında farklı anlamlar çıkıyor,o yüzden hemen karar vermiyoruz şimdilik..

Hosgeldin yasmee iiz sn napıyosun bn giderken mi geliyon kızzz iyi gidiyor sanırm bilmiyorum miğdem bulanıyor ama ndn bilmiyorm

ara sıra ugruyorum canım ben eşimin tasarım işi var onla ugrasıyor bende bakıayım dedim karnım cok agrıyor regl oldum

Canikolar kimler online goremiyorum,ben bugn nedense cok yorgnm kv gtmeden oncr bi 4saat falan carsida gezdk sevglmle o sebeple uyuuacgm artk yarin eslik ederm size canlarimmmm hepinzi opiyorum mujuxlarrr
ohhh çılgınsın yavrum sen yaa
iyi geceler elloşşşş

anamm herkes yatıyorr
ben de gidip kocamla ilgileneyim...pek mahsun kaldı bu gece
iyi geceler...öptüm teker teker

git git ilgilen koca nemli demişimdir her zaman

ayy maşallah tatlım dilini ısır poponu kaşıı nazar değmesinn uslu bi kız olacak o zamaan
o zaman bende miradan vazgeçtimm
aman daha var tatlım yavaş yavaş oluşturursunuz

canlarim napiyosunuz bakim
beni uyku tutmuyor herzamanki sikintilar yuzunden..
ne kayinvaldeymis ya..
benden dha degerli..
derdimi anlatirim sadece desteklendigimi hissetmek isterim..
sanki anasina kufur etmisiz gibi hep sikayet oldugum konular icin annesi icin bi mazeret buluyor..
sonuc: yine kavga yine kusluk..
biktim usandim nereye kadar gidecek boyle..

ne oldu canımdetaylı anlat istersen

kızalrrr yeni saçımı ekledimmmm bakın sonra silicemm tipim kayık

bence gayet güzel olmuş tatlımmmmm vee gölge mi balyaj mıonları karıştırıyorumm onlarda güzel olmuşş hava katmışş
güle gülee kulaaannn benmde kestiresim geldiii ama hemen aldığım gazı geri veriyorum tabi ki ban kısa saç yakışmıyoo

ne oldu canımdetaylı anlat istersen

neolsun canim..herzamanki seyler iste..
esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..

kizlar ben neden goremiyorum nasil bakicam? bu ressim olayindan hicbisey anlamiyorum ya

Ben de işlerimi bitirdim geldim saç muhabbeti mi dönüyor bakayım burda

ne renk saçlarınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…