- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.781
ben de öyle teselli buluyorum tatlışş..
bu arada sen hiç bildirimlerine bakmıyomusun
aşağısı kalabalık ama yazan yokkkk
Bizim evin yedek anahtarıda annemde,evlerimiz yakın,ben çalışırken birşey olursa diye vermiştim duruyor halaŞimdide yalnızım birşey olursa diye duruyor..
Ohh ella keyfin yerindee maşallahh :)) En güzelini yapmışsınızz..
Çocuklar kumsalda oynar ya kovaya kumlu su dolar aynı öyleydi kahveAllahtan artık içebiliyorum
Valla bende çok inanmıyordum,çok olmadı tiksinme ya da aşerme ama inanıyorum artık,geçen yattık eşime sarıldım durdum durdum aynı ramazan pidesi gb kokuyorsun dedim,başladık gülmeyeKorkuyorum benide yakında yiyecen dedi Ciddi anlamda evde varmış gb kokuyor o şey,ne canın çekiyorsa..
İsim düşünüyoruz evet ama düşünüyoruz sadecedaha bulamadık,değişiyor sürekli yahuu
iyi geceler tatlımmmmAşağısı kalabalıktı ama kimse yok yine bnde cıkıyorm eşimle ilgileneym biraz öptm sizi
Ben yatıyorum kiiii
Tv'ye bağlayıp bakıyorum ya eşimde geldi diyor ki oo kızlar dev ekranda
İyi geceler kızlaarr,yarın misafirrr varr gençler varr akşamüstü
Malum uykularım şimdilik kıymetli tadını alayım
İyi ki varsınııızzzz
selam kızlar naber ayşe napıyosunn nasıl gidiyor bebek çalışmaları
tatlım ben hepsi beğenme oluyo genelde hiç bakmıyorummanyak mıyım nee
özür dilerim tatlışkooo
ahaha süpersin tatlım yaabiz gülüyoruz ama kimbilir sen neler çekiyosunn
buğlem duydummm yenii mira hoşuma gidiyo benm sankiiay çok zorrr
Hosgeldin yasmee iiz sn napıyosun bn giderken mi geliyon kızzz iyi gidiyor sanırm bilmiyorum miğdem bulanıyor ama ndn bilmiyorm
ara sıra ugruyorum canım ben eşimin tasarım işi var onla ugrasıyor bende bakıayım dedim karnım cok agrıyor regl oldum
ohhh çılgınsın yavrum sen yaaCanikolar kimler online goremiyorum,ben bugn nedense cok yorgnm kv gtmeden oncr bi 4saat falan carsida gezdk sevglmle o sebeple uyuuacgm artk yarin eslik ederm size canlarimmmm hepinzi opiyorum mujuxlarrr
anamm herkes yatıyorr
ben de gidip kocamla ilgileneyim...pek mahsun kaldı bu gece
iyi geceler...öptüm teker teker
İyiyim iyiyim çok şükür,hiç şikayetim olmadı desem yeri var,karnımda yeni yeni çıkıyor azcık daha çabuk yorulmaya başladım ama genel olarak hareketliyim ya iyiyim yine de,üzmedi kızçem beni çok şükür,uslu kızım diye seviyorumBizde ki anne baba modelinden nasıl bir usluluk olursa artık
İsim işi zor gerçekten,mira bir dönemin çocukları olacak sanırım ilerleyen senelerde o yüzden pek ilgimi çekmiyorÇok araştırıyorum bilinen anlamların dışında farklı anlamlar çıkıyor,o yüzden hemen karar vermiyoruz şimdilik..
canlarim napiyosunuz bakim
beni uyku tutmuyor herzamanki sikintilar yuzunden..
ne kayinvaldeymis ya..
benden dha degerli..
derdimi anlatirim sadece desteklendigimi hissetmek isterim..
sanki anasina kufur etmisiz gibi hep sikayet oldugum konular icin annesi icin bi mazeret buluyor..
sonuc: yine kavga yine kusluk..
biktim usandim nereye kadar gidecek boyle..
kızalrrr yeni saçımı ekledimmmm bakın sonra silicemm tipim kayık
ne oldu canımdetaylı anlat istersen
bence gayet güzel olmuş tatlımmmmmvee gölge mi balyaj mıonları karıştırıyorumm onlarda güzel olmuşş hava katmışş
güle gülee kulaaannnbenmde kestiresim geldiii ama hemen aldığım gazı geri veriyorum tabi ki ban kısa saç yakışmıyoo
kizlar ben neden goremiyorum nasil bakicam? bu ressim olayindan hicbisey anlamiyorum ya