geçmişten aklımda kalanlar
biz ayrılamayız: Suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var
Devacım: Senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca
Ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki
Gescannn
tel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz
kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri
Amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ellacan
Prenses: Geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı
Yine de çok kafaya takma akışına bırakın
Ama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda
Haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya
Plojo kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?
Beauty bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum
Bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..
Aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
Aldığım şeyler : Yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...
Böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz