Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ben de işlerimi bitirdim geldim saç muhabbeti mi dönüyor bakayım burda

ne renk saçlarınız kızlar :21:

benm saçlarımın şuan tam bir reng yok tatlım :KK1: dibi çıktı ama altın kahveydi daha öncee :KK52:
senn ne reenk:KK52:
bu arada biz burda siz gelmeden kızlarla resim yükleyip birbirimizin resimlerini görmüştükk isterseniz sizde ekleyinn:KK52::KK52:

neolsun canim..herzamanki seyler iste..
esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..

Böyle şeylerde arkanı dönüp uyumak gibi konuyu kapatacak şeyler yapma tatlım ki muallakta kalmasın ve bir kural koy kendine küs uyumayın yatakta küs olmayın asla iyi ya da kötü bir cevap al ama böyle muallakta kalıp kendini hırpalama

benm saçlarımın şuan tam bir reng yok tatlım :KK1: dibi çıktı ama altın kahveydi daha öncee :KK52:
senn ne reenk:KK52:
bu arada biz burda siz gelmeden kızlarla resim yükleyip birbirimizin resimlerini görmüştükk isterseniz sizde ekleyinn:KK52::KK52:

Avatarıma koyayım mı isterseniz resmimi :KK31: yüklemek uzun sürüyo

benim şu an mavi siyah tatlımm 4-5 aydır falan ondan önce sarışındım boyatmıştım baya açtırmıştım ama bizimkinin paşa gönlü esmer çekti öyle yaptım :KK53: doğal rengim de küllü kumral ah ne güzeldi saçlarım ya özlüyorum :KK31:

Bir de size danışayım bakalım şimdi belki biliyosunuzdur siyah renk acayip akıyor hele mavi siyah acaba ben bu siyahın üstüne evde direkt gece mavisi yapsam nasıl olur dersiniz? çünkü mavisi yoğun bir siyah istiyorum geçen sefer kuaförde gece mavisi-siyah karıştırıp boyadık akıyor da akıyor ya :KK19:

neolsun canim..herzamanki seyler iste..
esimle yataga uzandik sohbet ediyoduk keyfide yerindeydi.ailesiyle ilgili sikintilarimi dile getirmek istedim.
herseye bi mazeret buluyor annesini hakli cikarmak icin..
annen sana yemek koyma seklime bile karisiyo dedim
e teredut icinde kadin emin olamamis herhalde bana iyi baktigindan emin olsa böyle yapmaz dedi
cok zoruma gitti..hicbiseyini eksik etmiyorumki..
ben oyle demek istemedim yanlis anladin annem icin dedim dedi..
gorumcelerim icinde oyle..hicbirine toz kondurmuyor..
bende sinirlendim arkami dondum beni desteklemeyen bir adamla omur gecmez ben senin esinim senin ailen artik benim desteklemen kiside bnim dedim uyuma numarasi yaptim oda uyudu hicbisey olmamis gibi nekadar rahat ya..

bu konuda haklısn eşinin ilk olarak aradaki köprüyü iyi kurması ve haklıyla haksızı net bi şekilde ayırması gerekir:KK50:
sende bu huyunu biliyosan acaba daha farklı şekilde mi belirtsen rahatsızlığını:KK50: ne bileyim gözüne gözüne mi soksan yanlarında seni incitmeye çalıştıklarını yada acaba eşini olaya müdahil etmeyip anne ben eşimin nasıl yediğini biliyorum mu desen kibarca :KK50:
en zor erkek ailesinin hatasını kabul etmeyen erkek bence de :KK50:

Avatarıma koyayım mı isterseniz resmimi :KK31: yüklemek uzun sürüyo

benim şu an mavi siyah tatlımm 4-5 aydır falan ondan önce sarışındım boyatmıştım baya açtırmıştım ama bizimkinin paşa gönlü esmer çekti öyle yaptım :KK53: doğal rengim de küllü kumral ah ne güzeldi saçlarım ya özlüyorum :KK31:

Bir de size danışayım bakalım şimdi belki biliyosunuzdur siyah renk acayip akıyor hele mavi siyah acaba ben bu siyahın üstüne evde direkt gece mavisi yapsam nasıl olur dersiniz? çünkü mavisi yoğun bir siyah istiyorum geçen sefer kuaförde gece mavisi-siyah karıştırıp boyadık akıyor da akıyor ya :KK19:

olur tatlımm:KK16: bencede yüklemek çok zor diğer hesabımda var benm de müsait bi zamanda eklerim seni ordan:KK52:
oyy sarıdan mavi siyaha mı döndünnn:KK52::KK52: çılgınsııınnn:KK52::KK52:

valla siyahla ilgili en ufak bi bilgim yok:KK9: saçlarım en fazla çikolata kahve kadar koyu oldu:KK52::KK52:

olur tatlımm:KK16: bencede yüklemek çok zor diğer hesabımda var benm de müsait bi zamanda eklerim seni ordan:KK52:
oyy sarıdan mavi siyaha mı döndünnn:KK52::KK52: çılgınsııınnn:KK52::KK52:

valla siyahla ilgili en ufak bi bilgim yok:KK9: saçlarım en fazla çikolata kahve kadar koyu oldu:KK52::KK52:

sarışın var siyah var kızılımsı var hangisini eklesem ki dur sarıdan başlıyım :KK53:

herüf istedi napiyim :KK53: ben koyu renk daha çok seviyorum dedi esmerlere mi baksın sonra :p

çok beyazım zaten sarı çok soluk gösteriyodu

Son düzenleme:
sarışın var siyah var kızılımsı var hangisini eklesem ki dur sarıdan başlıyım :KK53:

herüf istedi napiyim :KK53: ben koyu renk daha çok seviyorum dedi esmerlere mi baksın sonra :p

çok beyazım zaten sarı çok soluk gösteriyodu

bende beyazım tatlım sende öyleymişsin:KK9: sarı güzel ama kesinlikle makyajsın sokağa çıkamıyosun çünkü hastalıklı gibi oluyooo:KK76:
sen bi de kızılı ekle bakayımm:KK9:

bende beyazım tatlım sende öyleymişsin:KK9: sarı güzel ama kesinlikle makyajsın sokağa çıkamıyosun çünkü hastalıklı gibi oluyooo:KK76:
sen bi de kızılı ekle bakayımm:KK9:

Ay evet işte ama siyahta öyle bi problemin olmuyo azcık bi makyaj hop tamamsın bak beyazsan mavi siyah çok iyi gidiyo ya :KK31: kesinlikle tavsiye ederim kuaförüm çok seksi durduğunu söylüyo vamp duruyomuş hihoho kırmızı gece mavisi siyah kıyafetlerle kombinliyosun misss

Ay evet işte ama siyahta öyle bi problemin olmuyo azcık bi makyaj hop tamamsın bak beyazsan mavi siyah çok iyi gidiyo ya :KK31: kesinlikle tavsiye ederim kuaförüm çok seksi durduğunu söylüyo vamp duruyomuş hihoho kırmızı gece mavisi siyah kıyafetlerle kombinliyosun misss

bence kesinlikle seen kızıl kadınısın tatlım:KK1::KK1::KK1:

bence kesinlikle seen kızıl kadınısın tatlım:KK1::KK1::KK1:

Aslında o fotoğrafta saçlarımın rengi doğal ama ışıktan kızıl çıkmış ben hiç kızıl boyamadım ya kanıma girmeyin herkes de kızıl boya deyip duruyo:KK9:

Bak burda da eşime şebeklik yapıyodum :KK1:

Kızıl mı boyatsam ufff :KK53:

Aslında o fotoğrafta saçlarımın rengi doğal ama ışıktan kızıl çıkmış ben hiç kızıl boyamadım ya kanıma girmeyin herkes de kızıl boya deyip duruyo:KK9:

Bak burda da eşime şebeklik yapıyodum :KK1:

Kızıl mı boyatsam ufff :KK53:

burda gözlük var ya tam anlayamadım:KK1:
amaa bence sen tamkızıl değil de böylee nasıl deseemm bakır kızıl arası bi renk yapsan mütthiş olurrr:KK16:
ve sarı yapma tatlışım:KK9: en çok kızıl sonra siyaah sonra sarıı :KK52::KK16:

burda gözlük var ya tam anlayamadım:KK1:
amaa bence sen tamkızıl değil de böylee nasıl deseemm bakır kızıl arası bi renk yapsan mütthiş olurrr:KK16:
ve sarı yapma tatlışım:KK9: en çok kızıl sonra siyaah sonra sarıı :KK52::KK16:

Tam böyle yüzü açık fotoğrafım yok siyahta bir gün söz senin için çekip koyucam hatta yarın makyaj yapınca çekeyim :KK1:

Ay Allah kahretmesin kız herkes öyle diyo ya yemin ediyorum bunu diyen kaçıncı insansın bana :KK1: Gözlerim de bal rengi gider herhalde seni göremedik kuzum :KK23:

bi daha sarıya tövbe zaten anca bal rengi yaparım :KK1:

Tam böyle yüzü açık fotoğrafım yok siyahta bir gün söz senin için çekip koyucam hatta yarın makyaj yapınca çekeyim :KK1:

Ay Allah kahretmesin kız herkes öyle diyo ya yemin ediyorum bunu diyen kaçıncı insansın bana :KK1: Gözlerim de bal rengi gider herhalde seni göremedik kuzum :KK23:

bi daha sarıya tövbe zaten anca bal rengi yaparım :KK1:

tamam tatlım ekle benm için :KK52::KK52:
şimdi ben diğer hesabımı açayım 2 dk ekleyim seni geliyorum:KK52: açmıyorum artık nomalinde ama seni eklicem durr :KK52:

geçmişten aklımda kalanlar
biz ayrılamayız: Suların durulmasına sevindim..umarım bi daha benzer sorunlar yaşamazsın..en önemlisi yaşasanız bile kv ye falan belli etmeyin..dost var düşman var :KK53:

Devacım: Senin durumuna ayrı bi üzüldüm..keşke eşin yanında olsa daha bi çekilebilir olabilir ama eşin de uzak olunca:KK50:
Ama azıcık kalmış gelmesine..gel burda her gün şafak sayalım beraber..burda her türlü dert azalıyor birlikteyken..eşin gelince de onu otelde ikna edebilirsin belki :KK17:

Gescannn:eek:tel demişken aklıma geldi akşam ellacanla beni çekiştirmişiniz :KK52:kız ellanın yanında benim lafım olmaz..ben de ella gibi çılgınlıklar yok ama eşimle yaptığım herşeyi seviyorum o "aktivite" de ondan biri :KK53: Amaaa sen de sessiz kaldığına göre bu konuda yavaş atın çifftesi pek olur derler dimi ellacan :KK9::KK9:

Prenses: Geçen ay beraber yaşadğımız bebiş geriliminde ikimizinde risksiz zamandaydı..ama bu ay farklı :KK53:
Yine de çok kafaya takma akışına bırakın :KK8: Ama nedense benim de içimde bi kıpırtı var teyze olma konusunda :KK52:
Haftaya bi test yap..inşallah sizce de çift çizgi mi deyip çift çizgili foto koyarsın buraya :KK76:

Plojo kontrole gittim demişin gördün mü bebişimizi iyi miymiş?

Beauty bazen benim de tembellik yapasım geliyor...batsın bu dünya modumu da seviyorum :KK8:
Bu arada bozdun mu rejimi durumlar nasıl?ben tesadüfi bi 1.5 kilo vermişim gaza geldim daha da vericem..

Aynen kuzu biz de 3.5 daydık bi de ne alırsan 1 tl ci var oraya da gitik daha basit şeyler vardı..
Aldığım şeyler : Yumurta akı-sarısı ayırıcı,porselen değişik bi limon sıkacağı,çerçeve,bulaşık teli-4 tanesi 1tl-,renkli peçete,gırgır...

Böyle saçma sapan şeyler aldım...ama çok eğlenceliydi..bi gün bursaya gelirsen senle de gezeriz :KK52:
sayalım canım ----------->40

hoşbulduk prensescan..senle de özleştik yav karşılaşamadık ne zamandır..

devanın eşi gemici evet...

sorma kuzu kalp kırmadan yazıcam diye çok zorladım kendimi :KK53:
bu arada yazdığım pc sağlam diğer benim eski emektar pc bozuk...kocam sınav sorularını hazırlama-not girme krizine girmediği sürece burdayımEn Büyük KK

EVET KIZLAR EŞİM DENİZCİ EVDE OTURUP ÇALIŞMAMAK HEM KADININ KÖRELMESİNE EŞİNE BAĞIMLI HALE GELMESİNE SEBEP OLUYOR İNANIN BEN ÇALIŞMASAYDIM KAFAYI YERDİM HEM EŞİMİZE DESTEK OLUP KENDİ MASRAFLARIMIZI ÇIKARIRIZ BU YÜZDEN BAYANIN ÇALIŞMASIDA GEREK BENCEEn Büyük KK

herkese günaydın... yarım kaln sohbet için özür dilerim devaa çok hastaydım dün öğlenden sabaha kadar hastanede yattım.. grip ishal ateş.. ateşim 39 olmuştu.. :KK43: iyileşmek istiyorummm

X