Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
biz de eşimle ne kendi ailemin olduğu sehirdeyiz ne de onun ailesinin olduğu sehirde bambaska bi sehirde yapayalnızız ne kavga edicek kayınvalide var ne de dertleşicek anne bu yüzden de birbirimize sarıyoruz :KK70:DD

prenses, ella, gs, swit nerdesiniz :KK52: gezentiler sizi :KK9:
bugün yemek yapmadım ben :KK53: eşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya :KK53: makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz :KK56:

huhuuu tatlışkolaaarr ben geldimm:KK3::KK3:
bugün kocayı satmak suretiyle annemle babamın yanına gittimm:KK52::KK52::KK52:
bi güzel özlem giderdimm :KK16: ananeme de gittik onu da özlemiştimmm:KK16: sonra kocişko geldi oturduk biraz dahaa vee evimize geldiiikk:KK16:
prenses, ella, gs, swit nerdesiniz :KK52: gezentiler sizi :KK9:
bugün yemek yapmadım ben :KK53: eşime de msj attım , yemek yapmadım diyerek, her gün her gün yemek mi yapılır ya :KK53: makarna yapar kendine ya da dışarıdan pizza sipariş ederiz :KK56:
tatlışkomm ben geldim kiii:KK8::KK8:
ohh sen çabuk bıkmışsın ama yemek yapmaktan:KK9::KK9:

:KK52: Simit,kısır,mercimek köftesi,ayran ve tost hayatımda hayır demeyeceğim şeyler,iyi ki tiskinmedim çok üzülürdüm:KK9:

anommm bende simite bayılırım 3 öğün yiyebilirimmm:KK52::KK52: simit ayran, tost ayran iklisine de bayılırımm tatlımm:KK52::KK52:
bide hamilelikte tiksinme olayı oluyo dmii:18::18:

ben geldimkiiiiii:KK3::KK3:

kızlar eski kocamış gelin olsak bile devam ettirelim muhabetimizi kocamış gelinler diye topic açarız o zaman da :KK9:

huhuuu tatlışkolaaarr ben geldimm:KK3::KK3:
bugün kocayı satmak suretiyle annemle babamın yanına gittimm:KK52::KK52::KK52:
bi güzel özlem giderdimm :KK16: ananeme de gittik onu da özlemiştimmm:KK16: sonra kocişko geldi oturduk biraz dahaa vee evimize geldiiikk:KK16:

tatlışkomm ben geldim kiii:KK8::KK8:
ohh sen çabuk bıkmışsın ama yemek yapmaktan:KK9::KK9:

ben geldimkiiiiii:KK3::KK3:

bıktım değil de bugün hiç bir şey yapmak istemedi canım, sabah da geç kalktım, bir mahmurluk var üstümde... gene de domates soslu makarna yaptım... sözde eşim yapacaktı ama :KK53: neyse kızlar biz film izleyeceğiz kocişle, zamanda aşk adı :KK16:

kızlar eski kocamış gelin olsak bile devam ettirelim muhabetimizi kocamış gelinler diye topic açarız o zaman da :KK9:
keşke tatlım:KK6: ama su koyverenler var şimdideeenn:KK19::KK19: baksana kimsecikler yokkk:KK19::KK19:

bıktım değil de bugün hiç bir şey yapmak istemedi canım, sabah da geç kalktım, bir mahmurluk var üstümde... gene de domates soslu makarna yaptım... sözde eşim yapacaktı ama :KK53: neyse kızlar biz film izleyeceğiz kocişle, zamanda aşk adı :KK16:

oooo ellerine sağlık tatlımmm :KK16: şaka yaptım zaten benim arkadaşım hamaraat:KK56::KK56::KK56:
iyi seyirler tatlışş:KK16:

ben geldimmm beni hic ozlememissiniz ask olsun sizeee:KK43:
bende bugun kayinvaldedeydim tum gun -.- gerci yeni bisey sayilmaz bu ama neyse
deva senin isin zor canim ya :KK43: uzuluyorum sana esinde yaninda degil..ben bile ikigunde bunaliyorum kv den-.-
valla bende hemencik bi yesilfasulye yaptim yanina pilav ve yogurtlu corba
ohhh mis
kendimde dunyalar kadar cigkofte yedim bugun o yuzden bana aksam yemegi yok:KK43:
simdide esimle tv izliyoruz dünkü konuyu hic acmadim..umarim bidaha tekrarlanmaz..
kizlar ya bizim daire anayolda..ve suan yolbakimi oldugu icin internetim yok evde bu yuzden anca telefondan giriyorum
bilgisayardan girsem hepinize ayri ayri cevap atarim:KK43:
ama takipteyimmm
opuyorum sizi cooook

Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para

ben geldimmm beni hic ozlememissiniz ask olsun sizeee:KK43:
bende bugun kayinvaldedeydim tum gun -.- gerci yeni bisey sayilmaz bu ama neyse
deva senin isin zor canim ya :KK43: uzuluyorum sana esinde yaninda degil..ben bile ikigunde bunaliyorum kv den-.-
valla bende hemencik bi yesilfasulye yaptim yanina pilav ve yogurtlu corba
ohhh mis
kendimde dunyalar kadar cigkofte yedim bugun o yuzden bana aksam yemegi yok:KK43:
simdide esimle tv izliyoruz dünkü konuyu hic acmadim..umarim bidaha tekrarlanmaz..
kizlar ya bizim daire anayolda..ve suan yolbakimi oldugu icin internetim yok evde bu yuzden anca telefondan giriyorum
bilgisayardan girsem hepinize ayri ayri cevap atarim:KK43:
ama takipteyimmm
opuyorum sizi cooook

iyi canım açma konuyu boşverr :KK16: sürekli başına kakınca adam çok bunalıyo ama biz kadınlaar unutamıyoruzz:KK52::KK52:

bu arada deva tatlım çok üzüldüm eşinin duyarsızlığınaa :26: ama o senin orda ne kadar bunaldığının farkında değil bence:26: sen sahibindenden felan bak liste yap eşin geldiğinde bakar alırsınız kendini bide bunun için üzme tatlım :26: herşey olacağına varıyo elinde sonundaa:26:

keşke tatlım:KK6: ama su koyverenler var şimdideeenn:KK19::KK19: baksana kimsecikler yokkk:KK19::KK19:

oooo ellerine sağlık tatlımmm :KK16: şaka yaptım zaten benim arkadaşım hamaraat:KK56::KK56::KK56:
iyi seyirler tatlışş:KK16:

kız ben su koyverir miyim hiç tatlı şeyy sunumum var onla uğraşıyorum öpüyorum seni de kocaman neler yaptın anlat bakalımm :KK54:

Slm arkadaşlar bende bir yıldır evliyim görücü usulüyle evlendim eşimi hiç görmedn sadece telefonla ailem çok istiyor diye kabul ettim çok seviyorum ama hiç mutlu değilim kaynanamla oturuyorum çünkü yoksa eşim çok mükemmel biri ayrıca kızlar neden çalışıyorsunuz kendinize ek iki iş yapıyorsunuz eşiniz size bak zorunda zaten siz evinizde işinizi yapın kocalar da dışarda böyle olursa herşey daha iyi olur ayrıca bu hayatta herşey para değil insanın huzuru olmadığı sürece bir ise yaramaz para

A-aa ne demek neden çalışıyoruz. Olay sadece para mı? Ben 14 yaşımdan beri liseye adım attığımdan beri bu mesleğin hayalini kuruyorum, insanlara yardımcı olabilmenin hazzını tatmak için yanıp tutuşuyorum. Bu yaklaşımınızı beğenmedim, kadını aşağılayıcı bir yanı var gibi anlaşılıyor :KK19:

X