-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.661
günaydınnnnnn
hosbulduk fistigim hayirdir neden migden bulaniyor?yoksa biseymi vaaaar😁
kv deydim ben bu zile basti actim kapiyi suratina bakmadim ama..normlde iceri girer yemek yer veya oturur bi 10dk busefer ben eve gidiyorum cok yorgunum hepinize ii aksamlar dedi.herkes bi sasirdi
bende anahtarimi aldim tam gidiyodum pesimden gorumcelerim geldi neoldu kavga etmissiniz siz belli fln dedi
bende yok oyle bisey dedim (ondan oncede kv deyken skstirmislardi ama ben bisey anlatmadim)
sonra gorumcem gitti esim oturmaodasina uzanmisti bende diger koseye oturdum
bu basladi siritmaya..ben hic orali olmadim
sigarayi birakali bi sene olmustu sigara icmis salak birada icmis..
Yukari ciktim cantami aldim yanina gittim kimligimi ver dedim
ahaaa sana kimlik dedi o hareketi yapti bide guluyo mal mal
ben guluyormuyum??? Tamam kimlik sendd kalsin ben basimin cagresine bakarim dedim kapidan ciktim bu pesimden geldi biyere gidemessin seni birakirmiyim ben dedi
kovmasini biliyosun ama ben bunun altinda kalmam napiyosan yap ben senin esinim kopegin degilim dedim..
Elimden tuttu gel konusalim dedi ben apartmanin dis kapisina kadar indim ama
cek o pis elini seninle konusacak biseyimiz olsaydi beni bu evden kovma cesaretini bulmazdin dedim
bu manyak beni tuttu kucagina aldi eve cikardi delimi ne yaaa
illa beni dinliceksin dedi
peki konus dedim
oda dediki: Benim cok zoruma gitti sen hemen maddiyete cektin olayi halbiki ben o an cocuk heycanimi paylasiyodum seninle cocugumuz olsun yeterki..aramizda yatiririz demeni beklerdim hemen olumsuz konustun bende buna cok kizdim dedi
bende nedenlerimi anlattim ve eger bu evliligi istemiyosan simdi soyle dedim
ne sacmaliyosun sen manyakmisin dedi sarilmak istedi ben izin vermedim
hicbiyere gidemezsin bu dunyayi sana dar ederim birakirmiyim seni hic dedi
simdide yaklasmaya calisiyo iki saatdir pas vermiyorum cok kirilmisim...
nasıl gidiyor güne yeni başlayanlar olarak :)
plojooo bizde seni özledikkkpc nin ekranımı kırıldı e o zaman sen gelemicekmisin hiçç
Bizde ozledik nerdeydin sen bebis napio hemserim:)))
hoşgeldin canm nasıl durum???
kızlar benm miğdem bulanıyor 2gecedirr:26:
bizim kızlar kayıp gerçekten kimse gelmez oldu sanki artık
bnde gidicem hamile kalamk istyenlerin topiklerineee
gitmeeebi kerem bu topiği sen kurdun bi yere gidemezsinnn :18::18:
valla isyan başlatıyorum prensescannyarın sabaha kadar açlık grevindeyim
:
hosbulduk fistigim hayirdir neden migden bulaniyor?yoksa biseymi vaaaar😁
kv deydim ben bu zile basti actim kapiyi suratina bakmadim ama..normlde iceri girer yemek yer veya oturur bi 10dk busefer ben eve gidiyorum cok yorgunum hepinize ii aksamlar dedi.herkes bi sasirdi
bende anahtarimi aldim tam gidiyodum pesimden gorumcelerim geldi neoldu kavga etmissiniz siz belli fln dedi
bende yok oyle bisey dedim (ondan oncede kv deyken skstirmislardi ama ben bisey anlatmadim)
sonra gorumcem gitti esim oturmaodasina uzanmisti bende diger koseye oturdum
bu basladi siritmaya..ben hic orali olmadim
sigarayi birakali bi sene olmustu sigara icmis salak birada icmis..
yukari ciktim cantami aldim yanina gittim kimligimi ver dedim
ahaaa sana kimlik dedi o hareketi yapti bide guluyo mal mal
ben guluyormuyum??? tamam kimlik sendd kalsin ben basimin cagresine bakarim dedim kapidan ciktim bu pesimden geldi biyere gidemessin seni birakirmiyim ben dedi
kovmasini biliyosun ama ben bunun altinda kalmam napiyosan yap ben senin esinim kopegin degilim dedim..
elimden tuttu gel konusalim dedi ben apartmanin dis kapisina kadar indim ama
cek o pis elini seninle konusacak biseyimiz olsaydi beni bu evden kovma cesaretini bulmazdin dedim
bu manyak beni tuttu kucagina aldi eve cikardi delimi ne yaaa
illa beni dinliceksin dedi
peki konus dedim
oda dediki: benim cok zoruma gitti sen hemen maddiyete cektin olayi halbiki ben o an cocuk heycanimi paylasiyodum seninle cocugumuz olsun yeterki..aramizda yatiririz demeni beklerdim hemen olumsuz konustun bende buna cok kizdim dedi
bende nedenlerimi anlattim ve eger bu evliligi istemiyosan simdi soyle dedim
ne sacmaliyosun sen manyakmisin dedi sarilmak istedi ben izin vermedim
hicbiyere gidemezsin bu dunyayi sana dar ederim birakirmiyim seni hic dedi
simdide yaklasmaya calisiyo iki saatdir pas vermiyorum cok kirilmisim...
işteyim canım sen nasılsın iyi başladı iyide gider inşallah
aynen iş başı bilgisayar falan fistan.. inanılmaz mide ağrısı ile güne başladım... bozdum mekanizmayı
bebiş mi var?
yok bebiş için çok erken ya allah gönülden biran önce isteyenlere versin ilk... bizimkine kalsa istiyordaa.. ben daha kendi düzenimi kuramadım bebişe kim bakcak:44:
aynen düzen oturmadan olmaz çok zor adamlar imkanları iyileştirsin sonra çoçuk istesinşimdiki çoçukların istekleri bitmek bilmiyo yapamayınca yaşanacak üzüntüyü anne baba olarak ben kaldıramam bizde bir kaç sene düşünmüyoruz zavallı masumu da süründürmenin bi anlamı yok
ya yeni evlendik benim de işim yeni bu şirkette eşim 1 senedir burdaydı onun bi düzeni değişmedi .evlendim memlektim değişti işim değişti ailemden uzaklaştım... düğün borcu eşya borcu derken deli divane çalışıyoruz ... ha bide ev işi gücü .. yeni gelin sendromu yanikendime bile bakamıyorum vallaa ..bana da niye alışamıyosun 4 aydır diyo ?? ay kolay mııı
aynen canım bende başka bir ile gelin geldim bende 3. ayımı doldurdum evet çok zor benım yedı ay oldu hala alısamadım inanki
ya yeni evlendik benim de işim yeni bu şirkette eşim 1 senedir burdaydı onun bi düzeni değişmedi .evlendim memlektim değişti işim değişti ailemden uzaklaştım... düğün borcu eşya borcu derken deli divane çalışıyoruz ... ha bide ev işi gücü .. yeni gelin sendromu yanikendime bile bakamıyorum vallaa ..bana da niye alışamıyosun 4 aydır diyo ?? ay kolay mııı
seni çok iyi anlıyorum şu an.. eşim anlayışlı ama bazen takılıyor bana sinir oluyomalışmak için elimden geleni yapıyorum.. iş ve ev beni çok yoruyor şu anlık :26:
ay bebeğim benimki ev alsın ben çalışmaya ve yorulmaya razıyım o kadar şeyin özlemi var ki içimde beş sene flört et ayrı evlen kocanı gönder iki aylık evliyken birde kp beraber otur eziyet anlayacağın hiz birşey yaşayamadık bu sebepden dolayıda ben buraya alışamadım eşimde evliliğe adapte olamadı bir huzur vermediler anlayacağın
ay bebeğim benimki ev alsın ben çalışmaya ve yorulmaya razıyım o kadar şeyin özlemi var ki içimde beş sene flört et ayrı evlen kocanı gönder iki aylık evliyken birde kp beraber otur eziyet anlayacağın hiz birşey yaşayamadık bu sebepden dolayıda ben buraya alışamadım eşimde evliliğe adapte olamadı bir huzur vermediler anlayacağın
o kadar sinir oluyorum ki şuan kp ky oynaşmaya çalışınca pislikler bize bir huzur vermediniz nispet yapar gibi okadar batıyolar ki bana anlatamam nefes alışları bile rahatsız ediyo artık beni
kötü olmuş başlangıcı onlarla yapman doğru söylüyon ..bizim çok şükür çıktık kiraya ,ev falan çok erken dünya kadar borç var çok sonra inşallah bizede nasip olur.. iş şartlarımız çok ağır. şantiye işi burada olmak bazen eşimi kasıyor bi bayan olarak benim burda olmamı istemiyor falan vs.. öyle sıkıntılarım var bu aralar benimde.. inşallah alırsınız canım artık herşey kolay kredi taksit birşeyler yapıyorlar vallahi.. gönlüne göre olsun umarımmm
canın yanmış canım demkki o yüzden yaptıkları çok batar olmuşş...