- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.561
merhabalar bende geldim aranıza :26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrr
napıyosunuz bakalım
uzuuun bir aradan sonra geldim :)
bugün tam 8. gün oldu size yazmayalı. tabi muhabbetler almış yürümüş.
neler konuştunuz ne kaynattınız bilmiyorum.
ama çok özledim sizi ben.
tospaaa ve diğer gelen herkezz hoşgelmişlerrrmerhabalar bende geldim aranıza :26::26:
tospaaa ve diğer gelen herkezz hoşgelmişlerrr
hosbulduk prenses naber
tospaaa ve diğer gelen herkezz hoşgelmişlerrr
hoş buldum prenses naber? akşama ne yemek yaptın ya da napıcaksın ya da sen söyle ben ne yapsam
geldimsonunda: Canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..
Ayprensessi: Aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
Ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
Esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
anca tehtitler savurur gidersen bidaha donemezsin gibi vs vs
GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..
AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
iyim cnm buna şükürr
ayhhh sormaa ya bnm eşim et istedi et kalamdı ewde dedim annene sor varmışmı diye varmışş 2pazar önce dolmalık biber almıştım onlarıda götürücem bozulmadan yiyelim diye..3.pazar geliyor
Ewinde ne var eşin ne sever bilmiyorum ama dün akşam pırasa yemeği yapmıştım..o var hala Mantar varsa mantor çorbası yap yılbaşında eşim yapmaya çalıstı ama un helvası gibi koktu
iyim cnm buna şükürr
ayhhh sormaa ya bnm eşim et istedi et kalamdı ewde dedim annene sor varmışmı diye varmışş 2pazar önce dolmalık biber almıştım onlarıda götürücem bozulmadan yiyelim diye..3.pazar geliyor
ewinde ne var eşin ne sever bilmiyorum ama dün akşam pırasa yemeği yapmıştım..o var hala mantar varsa mantor çorbası yap yılbaşında eşim yapmaya çalıstı ama un helvası gibi koktu
neyse karar verdim çok şükür üff canım yemek isemeyince yemek de yapasım gelmiyo dün kv ye gittim sırf yemek yapmamk için zaten 4 gün olmuştu yukarı çıkmayalı Bahanem oldu zaten benim kv bi konuda işe yarıyo Tavuk çıkardım tavada hafif yağda kızartcam patatesle beraber bi de pilav yaparım iki hafta önce ıspanak yapmıştım o fazla gelmişti yıkamış doğramıştım buzluğa atmıştım onu da pişiririm inşallah ayhh bugün çok üşengecimmmm
GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..
AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
canlarim benim iyiki katilmisim araniza biraz olsun sizinle paylastikca rahayliyorum..
Saatler sonra esim simdi pes pese 5 kere aradi hicbirine cevap vermedim..
Iyimi yaptim sizce?
bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin
bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin