Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrrr
napıyosunuz bakalım
uzuuun bir aradan sonra geldim :)
bugün tam 8. gün oldu size yazmayalı. tabi muhabbetler almış yürümüş.
neler konuştunuz ne kaynattınız bilmiyorum.
ama çok özledim sizi ben.

bizdeee seni cok özledik ve merk etiik nerdeydiiinnnnn:KK20: piyango sanamı cıktı yoksaa:KK30:

merk ettik sni hoşgeldinnn:KK16:

GERÇEKDEN BURDA OLMAK ÇOK GÜZEL İNSANI ANLAYAN AYNI SIKINTILARI MUTLULUKLARI PAYLAŞAN İNSANLARLA KONUŞMAK İNSANIN İÇİNİ RAHATLATIYO En Büyük KK

hoş buldum prenses naber? akşama ne yemek yaptın ya da napıcaksın ya da sen söyle ben ne yapsam:KK53::KK53:

iyim cnm buna şükürr
:KK9:ayhhh sormaa ya bnm eşim et istedi et kalamdı ewde dedim annene sor varmışmı diye varmışş 2pazar önce dolmalık biber almıştım onlarıda götürücem bozulmadan yiyelim diye..3.pazar geliyor:KK52:

ewinde ne var eşin ne sever bilmiyorum ama dün akşam pırasa yemeği yapmıştım..o var hala:KK31: mantar varsa mantor çorbası yap yılbaşında eşim yapmaya çalıstı ama un helvası gibi koktu:KK9:

GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..

AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
anca tehtitler savurur gidersen bidaha donemezsin gibi vs vs

geldimsonunda: Canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..

Ayprensessi: Aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
Ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
Esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum

bu erkeklerin hepsi mi odun ya canım kıyamam sana kendisi kaybeder ki aynı şey benim içinde geçerli bizim yaptıklarımızı görmeyip ailelerini tercih ediyorlarsa zaten artık herşey bitmiştir ki şuna şükretmek lazım en azından çocuğumuz yok ben öyle düşünüyorum inşallah gitme diye sarılır sana birtanem

GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..

AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum

en ufak tartışmada seni ewden kovarsa yaşanmaz bu hayat cocuk yaptın bi tartışma da yine cocugu bırak git!! cocuk ne oluck??

iyim cnm buna şükürr
:KK9:ayhhh sormaa ya bnm eşim et istedi et kalamdı ewde dedim annene sor varmışmı diye varmışş 2pazar önce dolmalık biber almıştım onlarıda götürücem bozulmadan yiyelim diye..3.pazar geliyor:KK52:

Ewinde ne var eşin ne sever bilmiyorum ama dün akşam pırasa yemeği yapmıştım..o var hala:KK31: Mantar varsa mantor çorbası yap yılbaşında eşim yapmaya çalıstı ama un helvası gibi koktu:KK9:

benimkininde eli çok lezzetlidir

iyim cnm buna şükürr

ewinde ne var eşin ne sever bilmiyorum ama dün akşam pırasa yemeği yapmıştım..o var hala:KK31: mantar varsa mantor çorbası yap yılbaşında eşim yapmaya çalıstı ama un helvası gibi koktu:KK9:

neyse karar verdim çok şükür üff canım yemek isemeyince yemek de yapasım gelmiyo dün kv ye gittim sırf yemek yapmamk için zaten 4 gün olmuştu yukarı çıkmayalı:KK1::KK1: bahanem oldu zaten benim kv bi konuda işe yarıyo:KK53::KK53: tavuk çıkardım tavada hafif yağda kızartcam patatesle beraber bi de pilav yaparım iki hafta önce ıspanak yapmıştım o fazla gelmişti yıkamış doğramıştım buzluğa atmıştım onu da pişiririm inşallah ayhh bugün çok üşengecimmmm:KK37::KK37:

neyse karar verdim çok şükür üff canım yemek isemeyince yemek de yapasım gelmiyo dün kv ye gittim sırf yemek yapmamk için zaten 4 gün olmuştu yukarı çıkmayalı:KK1::KK1: Bahanem oldu zaten benim kv bi konuda işe yarıyo:KK53::KK53: Tavuk çıkardım tavada hafif yağda kızartcam patatesle beraber bi de pilav yaparım iki hafta önce ıspanak yapmıştım o fazla gelmişti yıkamış doğramıştım buzluğa atmıştım onu da pişiririm inşallah ayhh bugün çok üşengecimmmm:KK37::KK37:

olsun güzel menü

olayın sebebini bilmiyorum ama çok üzüldüm arkadaşım senin adına hepimiz ne güzel hayallerle kuruyoruz yuvamızı rabbim sizin için hayırlısını yazmıştır elbet ama inşallah düzelir her şey.

canlarim benim iyiki katilmisim araniza biraz olsun sizinle paylastikca rahayliyorum..
saatler sonra esim simdi pes pese 5 kere aradi hicbirine cevap vermedim..
iyimi yaptim sizce?

bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin

canlarim benim iyiki katilmisim araniza biraz olsun sizinle paylastikca rahayliyorum..
Saatler sonra esim simdi pes pese 5 kere aradi hicbirine cevap vermedim..
Iyimi yaptim sizce?

eve niye gelip bakmıyo beyfendı ne haldesinn diye telefonla aramak yetermiymiş sende gelirse otur derdini anlat bağarmadan emin ol anlar biz onların karılarıyız hayat arkadaşlarıyız ki herkes eminim aşk evliliği yapmıştır böyle kolay bitmez gelince sana şöyle kocaman bir sarılsa keşke iyi düşünelim iyi olsun keşke eşimle sorunum olsa aileleriyle uğraşmak insanı fitil ediyo:KK47:

tövbe yarabbim ya şu kaynanalarda bir yerden eksik olsun ben bakarım oğlum demiştir eminin git oğlum karının gönlünü al kendin bak demek yerine eksik kalmasınlar bir yerdende

iyi yapmışsın tatlum bnde olsam öyle yapardım tavrından ödün verme.. ezdirme kednini ailen yanında yok diyee biz burdayız elimizden bişey gelmez ama destek oluruz sadce.. :KK43:

X