- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.581
bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin
tövbe yarabbim ya şu kaynanalarda bir yerden eksik olsun ben bakarım oğlum demiştir eminin git oğlum karının gönlünü al kendin bak demek yerine eksik kalmasınlar bir yerdende
iyi yapmışsın tatlum bnde olsam öyle yapardım tavrından ödün verme.. ezdirme kednini ailen yanında yok diyee biz burdayız elimizden bişey gelmez ama destek oluruz sadce..
aynen canim annesi demistir zaten..bende acmadim birazdanda gorumcelerim damlarlar isten gelince
onlarada acmicam
adam akilli tavir bile yapamiyo insan kaynana yan dairede oturunca bu ne yaaa
cok sagol tatlimmm siz olmasaniz zaten bugun kafayi yemistim coktan..yemekte yapmicam gitsin anasinda yesin kendisi mesajda bugun eve gelmicem demisti zaten gelmesin bi zahmet..
bence iyi yapmışsın gelsin adam akıllı yüz yüze konuşun ve inşallah pişman olur ve bi daha tekrarlamaz bu tavırları.
valla canim konusmak mumkun olursa konusulur ama ben onun suratini bile gormek istemiyorum bugun..
bence iyi yapmışsın gelsin adam akıllı yüz yüze konuşun ve inşallah pişman olur ve bi daha tekrarlamaz bu tavırları.
ay hayatım oda ne ki ben aynı evdeyim ama deli edince çok ağlatmışlığım var ve manyak gibi haz alıyorum bu durumdangörümcelerinde kimmiş onlar ne karışıyo ki ah canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bunların annesiz babasız olanı yokmuydu ya
anammmmm senden korkulur kız korksun o kv senden valla helal destekliyorumhihi bizi anlamıyolarsa çıktıkları yere geri gitsinler
valla canim konusmak mumkun olursa konusulur ama ben onun suratini bile gormek istemiyorum bugun..
canim ya senin durumunu hic dusunemiyorum valla ya seninde isin cok zor
ben simdi kaynanamla olsam bana aynen sunu der: oda napsin cok calisiyoya ondan kizim cok görme ona stress stress hep ondan oluyo.yoksa benim oglusum kimseyi üzmez anasi gurbaaan
derdi
siniren guluyorum yaaaa!
anammmmm senden korkulur kız korksun o kv senden valla helal destekliyorum
o zaman gelmesin bencede bugün biraz sinirin geçsin senin de daha kötüye gitmesin her şey. bi kere her şeyi annesine yetiştiriyosa böyle zaten yanlışın dibinde otursun o kv evinde benimki de üst katta hıh
deva canim benim actigim konuya cevap atmissin senin isinde zor valla ya isine karismalarina izin verme yoksa öyle devam eder..
istahsiz : canim seninki yine ust katta benimkiyle aramda bi duvar var
kötünün iyisiyim o zaman ben dimideva canim benim actigim konuya cevap atmissin senin isinde zor valla ya isine karismalarina izin verme yoksa öyle devam eder..
istahsiz : canim seninki yine ust katta benimkiyle aramda bi duvar var
hele bır kocacık gelsın o zaman gorusecegız onlarla geldıgı gıbı hemen uc dort gun goturucem uzaga onu hem kadınlıgımı hem aklımı kullanacagım kork ben kaynana kayınpeder ve gorumce seytan uclusu hahahahahaha
kötünün iyisiyim o zaman ben dimikız yine iyiyim ben heralde keyfim gelince çıkıyorum gelmeyince 3-4-5 gün görüşmediğim oluyo başta diyodu napıcaz senle böyle yabancı gibi gelmiyosun gitmiyosun. 3 ayda alıştı alışsın kimse peşimden gel buraya taşın demedi. ahh bi olsa da dese ne umdun ne buldun ne umdun ne buldun ahahahaha
hadi bakalım inşallah umduğun gibi olur her şey. ama sen üstesinden gelirsin öyle hissediyorum
ben kaçıyım accık kızlar yemek yapmaya başlıcam gerçi menüm kolay at tencereye pişsin bugün
kızlar merhabanasılsınız bilmiyorum hatırlayanlarınız var mı:26: bi süredir gelmiyodum topiğinize:26:
haklısın canımsokma tabiki ama koz olarak eşine kullan bence duymasınlar diye elinden geleni yapacaktırcanım aıleme anlatmıyorum esımle halledemezsem o zmn aılemı araya sokacagım babamlar yıkar dunyayıı bunların basına ama onu son koz olarak kullanacagım
kızlarrrrrrr
napıyosunuz bakalım
uzuuun bir aradan sonra geldim :)
bugün tam 8. gün oldu size yazmayalı. tabi muhabbetler almış yürümüş.
neler konuştunuz ne kaynattınız bilmiyorum.
ama çok özledim sizi ben.
hoşgeldin tatlımmerhabalar bende geldim aranıza:26::26:
GELDİMSONUNDA: canim bilemedim bende tek bildigim cok ama cok kirilmis olmam belki cekip gitsem akli basina gelir gercekten neyapacagimi sasirmis bir durumdayim..canim cok yaniyo..kac saat oldu bikere bile aramadi napiyosun nerdesin diye..insan bi merak eder yani belki cekip gittim..
AYPRENSESSİ: aynen canim bende kendisine bunu anlatmaya calistim aslinda mantikli dusunmesini istedim sadece..o daha cok ev konusuna takildi bence ailesi burnumuzun dibinde olamicaktiya o yuzden bukadar kizdi..
ama bunun telafisi hicbi sekilde olmicak malesef..ben kirildigimla kalicam..hicbisekilde duzelmicek bu..
esyalarimi topladim zaten eve geldiginde anahtarinida verip gidicem bana engel olmaya calisacagini hic sanmiyorum
anca tehtitler savurur gidersen bidaha donemezsin gibi vs vs
bu arada kaynanam iki kez zilime basti acmadim
yan kapi oldugu icin kesin esim yollamistir git bak diye
acmadim bnde banane merak etsin
kizlar buyuk gorumcem geldi zile basiyo ust uste acmadim bi ara sustu telefonla aradi surekli simdi yine zile basti ust uste yine sustu acmicam ama banane yikari yatga yattim kulagima kulaklik taktim guya esim kapiyi acip bakarsa muzik dinliyodum diye
hani duydumda acmadim olmasin
esim kesin gorumceme git bak dedi yoksa o hayatta bukadar israrla zile basmas aha simdi yine basiyo