- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.541
canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?
TATLIM AYNEN DURUM BUNDAN IBARET
hadi ya cok zor olsa gerek :26:
üzüldüm
ama inşallah düzelir canım ya eşin neden yurtdışında ne iş yapıyor ki sende gtsen olmaz mı ne kadar süre yanında kalıyo geldigi zaman :18:
allah korusun ya boşanmayı düşünme daha yeni evlenmişsinz zamana bırak biraz