Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Pissss sivit nie kayipsin sen ya gel buraya:)))gescan sen nerdesn prenses beauty yoklama aliyorum gelsenize online kisileri goremiyorum,just merhaba sende hg

ooo yelpaze patatese hemen bakayımm malum site insanın iştahını açıyo dimi beauty yaşasın bizim yemek sitesii
ayy ben çok sevmiyorum ama napayım genç var diye gittim meğer en genç kv miş
bu arada hayırlı olsun tatlımm inşallah kalbine göre bi yer gelirr sonrada biim atamalar başlasınnn püff çok heyecanlıı

dene dene tatlım kv yapmaz onu ben ona yapıyorum günlerinde felan kv genelde köstebek pasta yapar
sen tam bir çılgınsın nenaa gaza geldim baaak bende yarın temizlik yapcam bide açma yapıp buzluğa atasım geldi

valla bu gidişle toplu doğum yapcaz tatlış bende öne çekiyorum yavaş avaş 2 sene diyodum ama bu kızlar canımı bebiş istetiyo bu arada lekelenme felan varsa olur mu kii dersinn :18::18: anommm bizede haber et olur muu:18: yoksa yeni yılın ilk annesi sen misinnn
amann tatlım bizim bölümdede atanmak zor 2 senedir ne çektim bee bu arada seçtiğin alan çok güzeel

Pissss sivit nie kayipsin sen ya gel buraya:)))gescan sen nerdesn prenses beauty yoklama aliyorum gelsenize online kisileri goremiyorum,just merhaba sende hg

geldim kızzz benm dizi başladı da dalmışımmm çok seviyorum bu diziyi yaa sen napıyosun cicimm

Ederim tabii ki mutlaka ama yine negatif çıkcak diye korkuma bekliyorum işte sanki bekledikçe pozitifleşicekmiş gibi

Öyle valla herkes bebişlerinin fotolarını koyuyo ellernde görüyorum eşimin ortağının da var bi tane sev sev öldürücem ya Çok da güzel kokuyolar ben 10 yıldan önce yapmam diyodum belki hep gezip tozcaktım evlenince ama cınım istiyooooo

ödül var mı ilk anneye

halbuki daha kolay diyolar sınıf öğretmenliği ataması branşlara göre ya :26: daha çok ihtiyaç yok mudur ki

sen istiyosunnnnn daaaa istemiyomuş gibi yapıyosunn
bende herkeste görüyorum gözüm kalıyo bebeklerdeee ama şartlar oluşmadan bakamam ki bebeğee iyi bişekilde kucağıma almak isterim :26:
ödüllll koyalım aslındaaa topikimizin gelinleriiii
ben mezun olmadan önceki sene 69la kapattı tatlım ben 85 alıyorum 2 senedir geçen sene 87 de kaldı bu sene 84te ama ben istediğim dışında yazmadığım için kaldım beklliyorum bakalım

Tabii ya doğru özür dilerim istediğin yer tutuyor demiyorlar ki sadece atanması kolay diyorlar

ne gibi şartları bekliyosun sen tatlımm biz de eşimle farklı şehirlerdeyiz bu tayin yüzünden Allahtan aramızda 3 saat var özledi mi atlayıp gidiyoruz ama çok yorucu oluyo ya

Hangi dizi ya ben hic dizi izleyemiyorum bi medcezirle kaaragul oda ikisi ayni gun ve ayni saatte o yuzden istikakimi karagulden yana kullanyrm onun disinda kpcisle dier gubler muzik dinliyoruz love song,jazz,farkli muzikte dinlyrz tvde ekstra guzel bi film bulmazsak bazende dizimaxlere bakiyrz yabanci diziler komik oluo kocis bana cevirio :)))ole iste
Hoşbulduk canımmm tanışalım mı
Tanisalim canim ben ella istanbuldan nasilsin?

yok tatlım ne özürü diliyosun aşkolsunn zaten doğu açılıyoda genelde işte tek öğretmenli köy okulları felan var kışın elektriği suyu kesilen bende iyi bi yer olur diye bekliyorum bakalım
benim eşimin işi de tam oturmuş değil e benim nerde olacağım belli değil önümü gördükten sonra istiyorum tatlım
bu arada eşin ne iş yapıyo ne zaman tayin isteyebilecek çok üzüldüm ayrı oluşunuzaa :26: inşallah en kısa sürede kavuşursunuzz birbirinizee

ben izmirdenim canım 23 yaşındayım iyidir sen nasılsın

Eşim psikolog devredemedi işyerini yeni merkez açmak için de paraya ihtiyaç var tayini de çıkmadı boşluk yoktu okullarda ta İzmirin ücra köşelerindeydi bu yıl bekleyelim dedik ama evlilik beklemesin dedik Ben de üzülüyorum zaman zaman ama alıştık sayılır senin eşin ne iş yapıyor şeker

Her şeyi planlamak istiyoruz ama hayat bazen sürprizler de yapabiliyor işte

aramızda kalsın diye bi dizi tatlım starda ilk izlediğimde çok hoşuma gitti her perşembe koşarak açıyorum tv yiii
ahaha allah senii sizin eğlenceniz daha güzel tatlışkomm boşver sen dizileri

ben izmirdenim canım 23 yaşındayım iyidir sen nasılsın
bende 26yasindaym cnm 1aydir calismiyrm bi kac ay daha calismayi dusunmuyorum:)))nasil ama:))

aramızda kalsın diye bi dizi tatlım starda ilk izlediğimde çok hoşuma gitti her perşembe koşarak açıyorum tv yiii
ahaha allah senii sizin eğlenceniz daha güzel tatlışkomm boşver sen dizileri

He onu biliyorum 1-2defa izlemstm o persembelerimiydi:))kociste normaldepersembeleri vadiyi izlioda bugun filmi var doe ben biraz mirin kirin ettm actk love songu kahvelermzide yaptk arada bakisiyoriz o sirnasio ben yuz vermiorum falan

ooo meslektaşsınızz ne güzeel inşallah yakın zamanda kavuşursunuz tatlışımm
benim eşim işletme mezunu ama internette site kuruyo reklam işleriyle felan uğraşıyo
tam bir düzenimiz yok şuan
evet belki plansız daha güzeldir bebiş sahibi olmaaak ama eşin yanında olsun ki azcık hamile nazı çeksin kolay mı kolaydan bebişi kucağa almak

Neden bıraktın canım

ne cilvelisin kızz allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…