- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.381
ooo yelpaze patatese hemen bakayımmmrb kızlar, eşim gelmeden size yazayım dedim, onun yanında yazınca sürekli müdahale ediyor, benle ilgilenmiyorsun diyekıskanç şey
yemeğimi yaptım, soslu biftek ve yelpaze patates, çok pratik ve görsel açıdan süper, lezzeti de çok güzeldir ama henüz yemediğim için yorum yapamıyorumo malum siteden tarifler, gs gelmiş, hoşgeldin tatlım o, 65 yaşındaki teyzelerin sohbetlerini çok seviyorum ben ya swit tatil olayına çok sevindim , valla arada tatil olması çok iyi, ben rapor olayına çok alıştım ya
neyse 15 tatil yaklaşıyor bizim detayin çıkarsa çocuk çalışmalarına başlarız bizde bugün başvuru yaptım
İsyannnnnn a bagladim yetisemiyorum size ya cenenizmi dustu kizlar baslarim dedikodunuza haaaa :)))herkes pcsini alip kicgna ohhh ella da tabletle cebellessin cildirdim okicam die atladm zipladm valla banane aklimda kalanlara cvp vericem:))))amayaaa tatlim h nbr nerelerdsn calismalar ne alemde nasil gdyr hayat yeni yil sana tatlimi tatli bebis nasip etsin hayatim ++++++beauty ellerine saglik btrmssn islerni bnde bugun dip kose mutfak temzledm fayanslar uagliydi ovaladm bi guzel yarn banyo var:)))sema hg nerelerdydn bauadr yoktn cnm bi saglik problemi yktur umarim bu arada ben nick degstrdm nenayim belki oyle htrlarsn:)))) bizayrilamyz hg naslsn kv ilgli baya bi sikibti yasioysn sanirim sakin yuz verme yok sa 2gorumce 1kv de seni yer bitirirler cazgir ol kizzzz:))) ges nbr kiz kv keyf mi yaptn piyano varmiydi ondan haber ver heheheh kismetse hafta sonu ilk piyano denemmi yapicam bol bol seni anarim kizim+++++prenses nasilsn kocan okadr opmus koklams nasil dayaniosun hala kus kalmaya ben coktan yelkenleri suya indrmstm opup koklanmaya dayanamam heheh+++++kusura bakmyn kizlar tabletten satr basi olmuo dumduz yaziverdm herkes az bsy serpistrdimde hahah
Ne nerde yokum ne bicim yoklama aliosun ben demrbasim aksamlari onemli bi sebep yksa hep burdayim uckagtci pis sovit:))) bu arada tatillern hayrli olsun hakettn tebriklerrr:)))++atladklarm varsa kusura bakmayn aklmda kalablara yazdm
Düşünmüyodum ama kaza olduAllahım pazartesi olsa da kana mı gitsem evde mi test yapsam diye kendimi yiyip duruyorum insan da heyecanlanıyo ya
Ay çok şekersiniz yaHep beraber toplu doğum mu yapıcaz
Senin bölümün de çok güzel ben hep demişimdir psikolog olmasam sınıf öğretmeni ya da anaokulu öğretmeni olurdum ben de atanmadım merak etmeGelişim psikoloğu olmak istiyorum nasipse çocuklar ilgi alanım
Çok yeniymişsiniz siz de canım ben düşünmüyordum hiç de ilacın günlerini karıştırmışım saftirik gibiŞimdi de hop oturup hop kalkıyoruz ben de yaptırdım kan test negatif çıktı boş ümit dedik bozulduk falan ama reglim gecikti şimdi lekelenme gibi geliyor kk bayanları da bidaha test yaptır dedi pazartesi kana gidicem büyük ihtimal belki de kist filandır Allah korusun :26:
Pissss sivit nie kayipsin sen ya gel buraya:)))gescan sen nerdesn prenses beauty yoklama aliyorum gelsenize online kisileri goremiyorum,just merhaba sende hg
Pissss sivit nie kayipsin sen ya gel buraya:)))gescan sen nerdesn prenses beauty yoklama aliyorum gelsenize online kisileri goremiyorum,just merhaba sende hg
ooo yelpaze patatese hemen bakayımmmalum site insanın iştahını açıyo dimi beauty yaşasın bizim yemek sitesii
ayy ben çok sevmiyorum ama napayım genç var diye gittim meğer en genç kv miş
bu arada hayırlı olsun tatlımm inşallah kalbine göre bi yer gelirrsonrada biim atamalar başlasınnn püff çok heyecanlıı
dene dene tatlımkv yapmaz onu ben ona yapıyorum günlerinde felan kv genelde köstebek pasta yapar
sen tam bir çılgınsın nenaagaza geldim baaak bende yarın temizlik yapcam bide açma yapıp buzluğa atasım geldi
valla bu gidişle toplu doğum yapcaz tatlışbende öne çekiyorum yavaş avaş 2 sene diyodum ama bu kızlar canımı bebiş istetiyo bu arada lekelenme felan varsa olur mu kii dersinn :18::18: anommm bizede haber et olur muu:18: yoksa yeni yılın ilk annesi sen misinnn
amann tatlım bizim bölümdede atanmak zor2 senedir ne çektim bee bu arada seçtiğin alan çok güzeel
geldim kızzz benm dizi başladı dadalmışımmm çok seviyorum bu diziyi yaa sen napıyosun cicimm
Ederim tabii ki mutlaka ama yine negatif çıkcak diye korkuma bekliyorum işte sanki bekledikçe pozitifleşicekmiş gibi
Öyle valla herkes bebişlerinin fotolarını koyuyo ellernde görüyorum eşimin ortağının da var bi tane sev sev öldürücem yaÇok da güzel kokuyolar ben 10 yıldan önce yapmam diyodum belki hep gezip tozcaktım evlenince ama cınım istiyooooo
ödül var mı ilk anneye
halbuki daha kolay diyolar sınıf öğretmenliği ataması branşlara göre ya :26: daha çok ihtiyaç yok mudur ki
sen istiyosunnnnndaaaa istemiyomuş gibi yapıyosunn
bende herkeste görüyorum gözüm kalıyo bebeklerdeee ama şartlar oluşmadan bakamam ki bebeğeeiyi bişekilde kucağıma almak isterim :26:
ödüllll koyalım aslındaaa topikimizin gelinleriiii
ben mezun olmadan önceki sene 69la kapattı tatlım ben 85 alıyorum 2 senedir geçen sene 87 de kaldı bu sene 84te ama ben istediğim dışında yazmadığım için kaldımbeklliyorum bakalım
Hangi dizi ya ben hic dizi izleyemiyorum bi medcezirle kaaragul oda ikisi ayni gun ve ayni saatte o yuzden istikakimi karagulden yana kullanyrm onun disinda kpcisle dier gubler muzik dinliyoruz love song,jazz,farkli muzikte dinlyrz tvde ekstra guzel bi film bulmazsak bazende dizimaxlere bakiyrz yabanci diziler komik oluo kocis bana cevirio :)))ole isteooo yelpaze patatese hemen bakayımmmalum site insanın iştahını açıyo dimi beauty yaşasın bizim yemek sitesii
ayy ben çok sevmiyorum ama napayım genç var diye gittim meğer en genç kv miş
bu arada hayırlı olsun tatlımm inşallah kalbine göre bi yer gelirrsonrada biim atamalar başlasınnn püff çok heyecanlıı
dene dene tatlımkv yapmaz onu ben ona yapıyorum günlerinde felan kv genelde köstebek pasta yapar
sen tam bir çılgınsın nenaagaza geldim baaak bende yarın temizlik yapcam bide açma yapıp buzluğa atasım geldi
valla bu gidişle toplu doğum yapcaz tatlışbende öne çekiyorum yavaş avaş 2 sene diyodum ama bu kızlar canımı bebiş istetiyo bu arada lekelenme felan varsa olur mu kii dersinn :18::18: anommm bizede haber et olur muu:18: yoksa yeni yılın ilk annesi sen misinnn
amann tatlım bizim bölümdede atanmak zor2 senedir ne çektim bee bu arada seçtiğin alan çok güzeel
geldim kızzz benm dizi başladı dadalmışımmm çok seviyorum bu diziyi yaa sen napıyosun cicimm
Tanisalim canim ben ella istanbuldan nasilsin?Hoşbulduk canımmm tanışalım mı
Tabii ya doğru özür dilerim istediğin yer tutuyor demiyorlar ki sadece atanması kolay diyorlar
ne gibi şartları bekliyosun sen tatlımmbiz de eşimle farklı şehirlerdeyiz bu tayin yüzünden Allahtan aramızda 3 saat var özledi mi atlayıp gidiyoruz ama çok yorucu oluyo ya
Hangi dizi ya ben hic dizi izleyemiyorum bi medcezirle kaaragul oda ikisi ayni gun ve ayni saatte o yuzden istikakimi karagulden yana kullanyrm onun disinda kpcisle dier gubler muzik dinliyoruz love song,jazz,farkli muzikte dinlyrz tvde ekstra guzel bi film bulmazsak bazende dizimaxlere bakiyrz yabanci diziler komik oluo kocis bana cevirio :)))ole iste
Tanisalim canim ben ella istanbuldan nasilsin?
yok tatlım ne özürü diliyosun aşkolsunnzaten doğu açılıyoda genelde işte tek öğretmenli köy okulları felan var kışın elektriği suyu kesilen bende iyi bi yer olur diye bekliyorum bakalım
benim eşimin işi de tam oturmuş değil e benim nerde olacağım belli değilönümü gördükten sonra istiyorum tatlım
bu arada eşin ne iş yapıyo ne zaman tayin isteyebilecekçok üzüldüm ayrı oluşunuzaa :26: inşallah en kısa sürede kavuşursunuzz birbirinizee
Hangi dizi ya ben hic dizi izleyemiyorum bi medcezirle kaaragul oda ikisi ayni gun ve ayni saatte o yuzden istikakimi karagulden yana kullanyrm onun disinda kpcisle dier gubler muzik dinliyoruz love song,jazz,farkli muzikte dinlyrz tvde ekstra guzel bi film bulmazsak bazende dizimaxlere bakiyrz yabanci diziler komik oluo kocis bana cevirio :)))ole iste
Tanisalim canim ben ella istanbuldan nasilsin?
bende 26yasindaym cnm 1aydir calismiyrm bi kac ay daha calismayi dusunmuyorum:)))nasil ama:))ben izmirdenim canım 23 yaşındayım iyidir sen nasılsın
aramızda kalsın diye bi dizi tatlım stardailk izlediğimde çok hoşuma gitti her perşembe koşarak açıyorum tv yiii
ahaha allah seniisizin eğlenceniz daha güzel tatlışkomm boşver sen dizileri
Eşim psikolog devredemedi işyerini yeni merkez açmak için de paraya ihtiyaç var tayini de çıkmadı boşluk yoktu okullarda ta İzmirin ücra köşelerindeydi bu yıl bekleyelim dedik ama evlilik beklemesin dedikBen de üzülüyorum zaman zaman ama alıştık sayılır senin eşin ne iş yapıyor şeker
Her şeyi planlamak istiyoruz ama hayat bazen sürprizler de yapabiliyor işte
bende 26yasindaym cnm 1aydir calismiyrm bi kac ay daha calismayi dusunmuyorum:)))nasil ama:))
He onu biliyorum 1-2defa izlemstm o persembelerimiydi:))kociste normaldepersembeleri vadiyi izlioda bugun filmi var doe ben biraz mirin kirin ettm actk love songu kahvelermzide yaptk arada bakisiyoriz o sirnasio ben yuz vermiorum falan
bende 26yasindaym cnm 1aydir calismiyrm bi kac ay daha calismayi dusunmuyorum:)))nasil ama:))
He onu biliyorum 1-2defa izlemstm o persembelerimiydi:))kociste normaldepersembeleri vadiyi izlioda bugun filmi var doe ben biraz mirin kirin ettm actk love songu kahvelermzide yaptk arada bakisiyoriz o sirnasio ben yuz vermiorum falan
Neden bıraktın canım
ne cilvelisin kızzallah seni
Ucrette anlasamadik tatlim zam istedm istedgm parayi vermediler bende bye bye dedim ciktim ama borcumz harcmz yok esimde iyi kazanio smdilik keyf yapyrm
He oyleyim ya biraz kudurugum adamin aklini basindan aliyorum valla o sokuluncada yuz vermiorum hehehe
Oh oh maşallah nazar değmesin o zaman canım :))