Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Amin cnm amin, esin hangi sehrde surekli gorusebiliomsnz ay keske bi duzen kursanz insallah yerlesrsnz bi yerlere ben atanamaynlara cok uzuluyorum

3 saat falan var aramızda ama eşimin puanı yüksek seneye olur inanıyorum ben bu kez de benim İzmirde kalmam lazım tabi eşek gibi çalışmam lazım da yapmıyorum :KK19: Bu yıl 7 kişilik kontenjan vardı resmen İzmirde sadece :KK53:

Eşim psikolog devredemedi işyerini yeni merkez açmak için de paraya ihtiyaç var tayini de çıkmadı boşluk yoktu okullarda ta İzmirin ücra köşelerindeydi bu yıl bekleyelim dedik ama evlilik beklemesin dedik :KK52: Ben de üzülüyorum zaman zaman ama alıştık sayılır senin eşin ne iş yapıyor şeker

Her şeyi planlamak istiyoruz ama hayat bazen sürprizler de yapabiliyor işte :KK31:

Geldimsonunda bak sana yazdım görmedin herhalde arada kaynadı :KK53:

Geldimsonunda bak sana yazdım görmedin herhalde arada kaynadı :KK53:

yazdım da sen görmemişsin tatlım 1 sayfa öncesinde kalmış kopyalıyorum:KK9::KK9:
ooo meslektaşsınızz ne güzeel inşallah yakın zamanda kavuşursunuz tatlışımm
benim eşim işletme mezunu ama internette site kuruyo reklam işleriyle felan uğraşıyo
tam bir düzenimiz yok şuan
evet belki plansız daha güzeldir bebiş sahibi olmaaak ama eşin yanında olsun ki azcık hamile nazı çeksin kolay mı kolaydan bebişi kucağa almak

3 saat falan var aramızda ama eşimin puanı yüksek seneye olur inanıyorum ben bu kez de benim İzmirde kalmam lazım tabi eşek gibi çalışmam lazım da yapmıyorum :KK19: Bu yıl 7 kişilik kontenjan vardı resmen İzmirde sadece :KK53:

İyi cok mesafeniz yokmis surekli gorusme ihtmalinz var o guzel bence,insallah olir esinin hadi hyrlisi guzelim dua edicem size ve tabiki gesime ayricada beautyme hepinz yerlesin kizlarrr ohhh sonra gelsin bebislerrr:)))calismayaa useniyosub dimi bnmde kpssye hazrlanmam lazmda kim caliscak ya cok uzeniyorum:KK43:((izmirin kontenjanida cok dusukmus tatlim ya 7kisilik nedir ki

yazdım da sen görmemişsin tatlım 1 sayfa öncesinde kalmış kopyalıyorum:KK9::KK9:
ooo meslektaşsınızz ne güzeel inşallah yakın zamanda kavuşursunuz tatlışımm
benim eşim işletme mezunu ama internette site kuruyo reklam işleriyle felan uğraşıyo
tam bir düzenimiz yok şuan
evet belki plansız daha güzeldir bebiş sahibi olmaaak ama eşin yanında olsun ki azcık hamile nazı çeksin kolay mı kolaydan bebişi kucağa almak

Düzenli bir işe girsin istiyorsun yani anladım canım en çok da onu istiyorum ya ben çok severim beyin etini yemeyi en çok onu aşeririm herhalde :KK52:

İyi cok mesafeniz yokmis surekli gorusme ihtmalinz var o guzel bence,insallah olir esinin hadi hyrlisi guzelim dua edicem size ve tabiki gesime ayricada beautyme hepinz yerlesin kizlarrr ohhh sonra gelsin bebislerrr:)))calismayaa useniyosub dimi bnmde kpssye hazrlanmam lazmda kim caliscak ya cok uzeniyorum:KK43:((izmirin kontenjanida cok dusukmus tatlim ya 7kisilik nedir ki
Amin canım sağolasın güzel kalbinden gelen güzel dileklerin için ay evet sen de mi yoksa :KK9:

Ne bileyim hazırda işim var ya ondan galiba eşimin yanında çalışıcam :KK53:

Bir de bana sor çok da yüksek puanları :KK43:

He super kadinim ya sorma esim artk bi rahat dur yetisemiyrm sana falan dio

Neden rahat durmuyosun diyo ki neden bozuldunuz hele anlat bakalım :26:

He super kadinim ya sorma esim artk bi rahat dur yetisemiyrm sana falan dio
ellaaa ne fenasın seen:KK9::KK9:
adamı baştan çıkarııyo heeep :KK52::KK52:
senden bebişi bekliyouzzz en kısa sürede :KK17::KK17:

Düzenli bir işe girsin istiyorsun yani anladım canım en çok da onu istiyorum ya ben çok severim beyin etini yemeyi en çok onu aşeririm herhalde :KK52:

aynen canım hayatımız rayına otursun 3 tane arka arkaya yapcam çocuğu :KK1::KK1::KK53:
bende çok severim dırr dırr dırr :KK53::KK53: benimki sesini çıkarmıyo allahtan :KK9::KK9:
ama kafa tutuyodum hep buda bana gıcık oldu beni bi ters çevirdi koltukta :KK52::KK52: bi cırladım yine bıraktı sağolsun:KK52::KK52: kafa pek tutamıyorum artık:KK53::KK53:

aynen canım hayatımız rayına otursun 3 tane arka arkaya yapcam çocuğu :KK1::KK1::KK53:
bende çok severim dırr dırr dırr :KK53::KK53: benimki sesini çıkarmıyo allahtan :KK9::KK9:
ama kafa tutuyodum hep buda bana gıcık oldu beni bi ters çevirdi koltukta :KK52::KK52: bi cırladım yine bıraktı sağolsun:KK52::KK52: kafa pek tutamıyorum artık:KK53::KK53:

Ben kafa da atıyorum bi kere tepikledim :p :KK60: ısırdım filan ohoho bizde evde erkeğe şiddet varmış geldimsonundacım ya :KK52:

Amin canım sağolasın güzel kalbinden gelen güzel dileklerin için ay evet sen de mi yoksa :KK9:

Ne bileyim hazırda işim var ya ondan galiba eşimin yanında çalışıcam :KK53:

Bir de bana sor çok da yüksek puanları :KK43:

Neden rahat durmuyosun diyo ki neden bozuldunuz hele anlat bakalım :26:
Aaa e tamm isin hazr madem super allah bol kazanclar versn emeslegnz guzel masallah,ben fazla hareketlym elim dursa bacagm durmaz surekli kocisin ustundym :))yani ustundeym derken oper koklarm bide evim sicak surekli ttansparan pijilerle geziom artk bnmki yoruldu bana istirak edicek die cok kudurugum okkkkk,kocise dedm ki yarn disarda pizza yielim oda hyr evde yielin dedi ihtycn yok pozzaya dedi ben evlendkten snra birazck kilo aldmda oda sorun ulyapti bnde bozuldm ama baristk:)))
Ben de çok alındım eşime ağlıcam şimdi :KK43:
Sen neden alndn noldu ki:KK43:(

ben daha bu yili cikarin bi evimizi alalimda oyle yapim diyirum gscin sen 3tane arka arkayami cikarcn masallah sekerim bi hayatnz rayina grsnde pespese siralayn madem:)))

Ben kafa da atıyorum bi kere tepikledim :p :KK60: ısırdım filan ohoho bizde evde erkeğe şiddet varmış geldimsonundacım ya :KK52:

aynen tatlım:KK9: bi ara girişte halımızda dövüşüyoduk:KK9::KK9: halının dışına çıkan yanıyodu:KK9: bende öyle bi çirkefim ki ısırıyorum cimcikliyorum :KK9::KK9: aynen tatlım sizdede bizdede erkeğe şiddet var :KK9:

Aaa kizlar siz de ne fenaymissinz biz daha hic oke yapmadk biz salon masasinn etrafnda birbirimizi kovaliyoruzf bazen kim kimi yakalrsa o onu yataga atio:)))bnm sloganm savasma sevis bnmle diyip duruyorum heheh

Aaa e tamm isin hazr madem super allah bol kazanclar versn emeslegnz guzel masallah,ben fazla hareketlym elim dursa bacagm durmaz surekli kocisin ustundym :))yani ustundeym derken oper koklarm bide evim sicak surekli ttansparan pijilerle geziom artk bnmki yoruldu bana istirak edicek die cok kudurugum okkkkk,kocise dedm ki yarn disarda pizza yielim oda hyr evde yielin dedi ihtycn yok pozzaya dedi ben evlendkten snra birazck kilo aldmda oda sorun ulyapti bnde bozuldm ama baristk:)))

ben daha bu yili cikarin bi evimizi alalimda oyle yapim diyirum gscin sen 3tane arka arkayami cikarcn masallah sekerim bi hayatnz rayina grsnde pespese siralayn madem:)))

Aaa kizlar siz de ne fenaymissinz biz daha hic oke yapmadk biz salon masasinn etrafnda birbirimizi kovaliyoruzf bazen kim kimi yakalrsa o onu yataga atio:)))bnm sloganm savasma sevis bnmle diyip duruyorum heheh

ellacaannn bakk gözlerim yerinden çıktı:KK53::KK53: kız sizin eve çat kapı gelinmez mazallah:KK52::KK52::KK52: fenasınn fenaaa:KK53::KK53::KK52::KK52::KK9:
bizim ev araba allaha şükür var ama iş olayı rayına oturmazsa sıkıntı işte :KK31: hazıra dağ dayanmaz demişler:KK31::KK31:
bakalım böyle 3 tane doğurcam diyorum daa ilkinde doğumhaneye girerken vazgeçebilirim :KK52::KK52:

Ben de öyleyim ki yanaklarını göbeğini kollarını falan mıncıklarım hep :KK52: burnunu ısırırım sabah kalkar kalkmaz fiki fiki istiyorum :KK60: ama öyle daha güzel oluyo o da uyanamıyo filan bi kere kapıyı kapattım gitmem çıkmam burdan bidaha olmadan çıkmam diye çocuk gibi :KK60: hala hatırlatıp dalga geçer :KK53:

Bence sevinsin bu kdr sevip ilgilendiğin için ya problem yapmasın :KK53:

Ya dedim ki bana gebelik testi alır mısın olur aşkım kutu kutu alırım sana her hafta yaparsın dedi :KK43::26: Sanki dalga geçiyo gibi hissettim üzüldüm ben bu kadar hassasken bu konuda dalga geçmiyorum ben de istiyorum filan dedi ki istiyo hakkaten gözleri filan dolmuştu negatif olunca ama alındım ne bileyim :26:

X