Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr herkez yeni yıl teleşında sanırm bn sabahtan alışverişimi yaptım sonra kuaföre gitttiiimmm vee kestirdimm sonrada eşimle muyfağa girdik.yemeğimizi yedik bi bakayım dedim sonra başbaşa oturucaz az önce kv aradı sanrım eşimden gelin demesini bekledi ama eşimde pas vermedi :))

svit hayrılısı olsun kısmet değilmiş demekki..
ella bnm eşimde bişi almadı sandece kuaföre giderkn boyattır fln dedi bnde gölge attırdım :))

plojo çok güzel bi dilek dilemişin bn istiyorum bebek ama ikiz olsa fena olmazdı

mürekkep sorunu olan kimdi okudum ama beauty di sanrm karıstırdıysam kusura bakmasın..mürekkep nasıl cıkar tam bilmiyorum ama kalem çizgilerini bn silgiyel siliyordum çıkıyordu

ella svit beauty plojo major gess ve diger herkes tekrardan mutlu yıllarr sağlıklı yıllarr
senya görüşürüzz

hoşgeldin canm eşinle aranda sorun yoksa bnce ayrılmayı düşünme eşinle birlikte git yurt dısına?? nerde oturuyosunuz ve merk ettim memleketin neresi?
bn bulgaritanlıyım.genelde bizde ew alınır. bnm eşimn aileside alıcaz dediler alamdılar 1.5yıl sözlü bekledim almadılr.hem nişan oldun istediler annemde ew alınmadan nişan olmucak.nişandan sonra hemen düğün isticekler ew alınmayacak dedi.(ztn ablam yeni ewlenimişti birsürü borç vardı) ew aldılar öyle nişan yaptık düğüne kdr ew tamamlandı şimdi ewimizdeyiz çok şükür.
eğer daha önce alamdıalrsa umudunu kırmak istemem ama bu zmndan sonrada almazlar cnm raht insanlar diyorsun. babam içkici hiç ümit yok

ben senin yerinde olsam eşimle giderim orda calısırm eğer eşin kesin dönüş yapcaksa o zmnda hiç o ewe gelmedn kiraya cıkn.
bnm akrabalarım var eşi yurt dısında calısan cocukalrı var ama 1yılda 2 ay fln görüşüyor 20-30 yılık ewliler ama toplasan 5 yıl cıkar belkiii..7ay geç değil takıl eşinin peşine...

evet yeni yılın ilk mesajını ben yazıyorum herhalde , kociş içti içti, sızdı şimdi daha bir şişe şarap duruyor, onu da içicekti sözde benm ki hediye ve pasta almış ama çiçek almamış, azıcık bozuldum yani çiçek olayına odunluğu tuttu gene demekki... o kadar çok yemek yedim ki şu an patlayacak gibiyim bir de sular gitti bizim öğleden sonra, yemek yapmaya başladığımda saat 4 tü, 9 da anca bitti nasıl eritecek midem bunları bilmiyorum
bu arada şu abdestli börek çok onay almadıi hani güzel ama yufkadan yapılmasına rağmen ağır geldi bana, içinde yarım margarin var çünkü... ama tavuğum on numara olmuş, normalde şu fıstıklı , kuş üzümlü pilav falan sevmezdim ama bayıla bayıla yedik eşimle... eve gidince annemlere de yapıcam senin şaraplı hindi nasıl oldu ela....

vavvv, gölge attırdın , yeni halini merak ediyorum silgiyel ne bu arada :44::44:

kızım ikiz istiyorsun, canına mı susadın ben ikizim ve acayip zor bakması, masrafı falan... tüm sülale seferber olmuş biz büyürken

kızlar :
yeni yılınız baldan tatlı,katlı,yatlı, feysbuk ve instgrm "like" lı, geçen yıldan havalı, kışın kayakta yazın plajda,seyahati bol, acısı sadece yediğin biberde,tatlısı sağlıkla uyandığın her günde, kilon kararında, ruh sağlığın ayarında, tabiatın kucağında, trafiğin uzağında, sevdiklerinle birlikte, kem gözlerden uzak olsun...Tek derdin çok gülmekten bayılmak, para saymaktan yorulmak olsun, mutlu yıllar

not: swit araba olmamış, sağlık olsun , ama o siteden sağlam araba bulmak çok zor ya, olanlarda zaten fiatından belli ediyor... biz zamanında 2. el araba bakıyorduk babama, adam hiç değişen parçası yok dedi, arabanın pert kaydı varmış ay hala o gün aklıma geldikçe gülerim

Yılın ikinci msjı da benden
Beauty ne gggüzeldikeklerde bulunmuşsun amin inş.
Silgi ile sil demk istemiştim cnm. Cektim foto uygun bi zmnda paylaşırm
Doğum gunun bugun sanırım doğum günün kutlu olsun nice yıllara inş.
neyse bn öpüyorm hepinizi yarın yrni yılın ilk günü umarım bu yıl 2013yılından 2013kez daha güzel olur

merhabaaa tatlışkolaaar yeni yılın ilk gününden merhabaa
bizde dün 8de gittik işte başlarda kasıldık biraz neden geldik felan dedik sona alkolün seviyesi arttıkçaaa herkes rahatladı özellikle benim koca çılgınlarcasına halay çekti dışarı çıkıyoruz diye söylendi söylendi sonra en çok eğlenen o oldu bbide diyoki her yılbaşı burdayız bundan sonra hatta komik bişey anlatayım şimdi biz 4 kişiydik halaya kalktık felan teyzenin elinden tuttum halaya başladık bi baktım benimkoca yokk bi yanımda teyze öbür yanımda arkadaşımın sözlüsü halay başıarkadaşım bir baktım ki ne göreyimm koca başka halaylara dahil olmuş florasan gibi kızlarla halay çekiyooo koştum çıkardım hemen halaydan kurtardım kocamı sabahta erkenden uyanmış kahvaltıyı hazırlamış mideler fena oturuyoruz

kıyamam tatlışımaaa amaşuann misssler gibi uyuyosundur tatlışkommm
bu arada 2014 sana da boolll paraa huzurr mutluluk sağlık ve küçücük bi bebiş versiinnn amiiinnn
bu arada en güzel temenninde 2015 e her beraber girmek olmuşş bunu çok sevdimm

ellaaammm seninde yeni yılınn çookk güzel geçsin inşallaahh bebiklii aşklı meşklii bol paralı huzurlu ve sağlıklı
benimki hiç bişey almaz zaten beklentim yoktu çiçeğin ç sini en son isteme günü gördüm galba
sende yapmakocaya surat boşver seni seviyo yaa

prenseeeeeeeeesss saçlarını paylaaaaşş gölgeli kısa saçarını merak ettimm
bu arada 2014 saanaa sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallaaah bol paralı bol huzurlu ve mutluu

heppi börtdeyyy tu yuuuuu heppi börtdey tuuuu yuuuu bebişimmmm doğum günün ve yeni yılını kutluyorummmm bu yeni yıldaa eşinin dibinden ayrılmaman dileğiyleee bol sağlıklı ve huzurlu mutlu vee bol paralıı bir sene diliyorummm
not :yeni yıl mesajını çok beğendim

Taze gelinler yeni yılınız kutlu olsun

seninde yeni yılın kutlu olsunnnn

teşekkür ederim canım, 25 oldum artık silgiyi denedim canım ya, yok yani, eşimin kotundaki lekeyi çıkartmaya çalışırken o bölge hafif beyazlamış, lekenin bir kısmı çıkmış, neyse ben orayı her yıkamadan sonra göz kalemimle hafif boyuyorum, rengi gri-siyah karışımı bir renk belli olmuyor, ama her yıkamadan sonra tekrar ediyorum bunu

teşekkürler fıstığım seninde yeni yılın kutlu olsun, kocişle dün konuştuk, bir dahaki yılbaşında karnım burnumda kutlamak istiyoruz dedim, ya da doğmuş olur bebiş, belli mi olur dün alkolü fazla kaçırdıysanız, bugün bol bol, limonlu ya da karbobatlı su için canım ve, bol bol meyve sebze suyuyla beslenin... içkiden sonra alkali beslenmek gerekiyor çünkü

kızlar ya, kociş burda olduğumu biliyor, sürekli kimle yazışıyorsun diyor :18: gösterdim şöyle bir ama bak ntworkten hepsini okurum dedi... yazılımcı kendisi yapmaz dimi böyle bir şey hepsini okuyamaz yani

neyse biz birazdan dışarı çıkacağız, doğum günümde cüzdan istiyordum, eşimde çok zevksiz almış, ehh idare eder, değiştirme fişi de var da, şimdi değiştirirsem dilinden kurtulamam neyse şimdi çantasını alırım ona uyumlu, bir kaç parça bir şey daha belki de akşamda ky ye geçeriz,büyük ihtimal

yepyeniyılımızın ilk gününden günaydınlarrrrr
tekrardan hepimize muhteşem bir yıl diliyorummmm..
ilk mesajı beutycim yazmış okadar uyudumki nerdeyse yılın 2.gününe yetişicektim
biz de dün arkadaşlarla çıkmayı planlıyorduk ki onlar bu hafta tatili birleştirip ankaraya gidince kaldık ortada
vee hepinizin kaçtığı bişeyi kendi ellerimle yapıp ailelerle kutladık..
işten çıkınca kvlere gittik yemek yedik..pek yılbaı havası yoktu dedim ilk yılbaşımız böylemi olcaktı
sonra 10 gibi kalktık annemlere gittik veee yılbaşı bizim için ozaman başladı
tombala-jenga oynadık..çok eğlendik,güldük..eşimle şapka şu üfleyince uzayan düdükerden falan aldık bütün akşam onlar vardı ağzımızda .. eşimle babam içtiler ama ben içmedim..ertesi gün çok mide bulantısı yapıyor 2 gibi ve geldik eşim sızıp uyudu ben de yorgunluktan sızdım..
bugün de 1buçukta kalktık hala kahvaltı sofrası duruyor..4te eski iş arkadaşımla buluşucaz..bu ara çok sosyalleştim

yok kızz ne çiçeği,hediyesi..aklına bile gelmemiştir..hatta örnek gösterip şunun kocası almış desem o kocaya güler ne gerek var diye..ama öyle kabullendim ben oduncuğumu bu arada ellam yaaa beni anladın şaka yapıosun dimi alıntılama konusunda..ben özellikle de seni örnek göstermiştim ella bile ne şartlarda hepimize yetişiyor diye..

oo prenses yeni yıla yeni imajlamı girdinnn
hemen foto istiyoruzzzz...
ben de ikiz istiyorummmm

canımm yeni yılın en güzel msjı senden gelmiş
:hem doğum günün hem de yeni yılın kutlu olsun..bak biz hem d.günümüzde hem yeni yılda 1 yıl yaşlanıyoruz sen sadece 1 kez ay ne saçmaladım yaa uyumak yaramadı
desene senin mide bayram etti dün gece benimki de çöplüğe döndü her iki ailede ayrı ayrı yemekten..acilen detoks yapmam gerek
canım ellaya da dedim ya bu erkekler odunnn
sorsan pasta aldım hediye aldım ya daha ne istiyon olur..neyse kaderimiz çekicez Allah başka dert vermesin..
bu arada sizin baktığınız arabanın pert kaydının çıkmasına da ayrı bi güldüm...güven olmuyorki kimseye

Taze gelinler yeni yılınız kutlu olsun

sana da mutlu yıllarrrr ...

kuzuuuu desene yeni yılda kocayı kaptırıyodun
ne güze eğlenmişsiniz halayar falan..
ama bugün daha erkencisiniz ben 4te kalkarsın diye düşünmüştüm

benimkide hiç çiçek almaz ya ben de onla dalga geçiyodum öncedn istemeye gelirken çiçek almayı unutma diyee
bizim şansımıza da eşim antepteydi ya tatil diye bayramda söz oldu..bütün çiçekçiler kapalı tabi..bi tane numunelik çiçekçi bulmuş ama o da sağolsun gülleri öyle özensiz buket yapmışki sanırsın hastaneye hasta ziyeretine gidicek şansa yokki bende

bu arada size yazarken benim koca coştu..hem kahvatıyı topladı hem de beyazları attı makineye ..biraz daha yazsam mı camları a siler belki

Son düzenleme:

anammm bir bebiş haberi daha mı alıcaz acaba bu aylarda
beautyde yazdan önce hamiş olursa dayanamam bu sefer ben de beklemem ağustosu
beauty peki yazın hamiş olursan tatile gidermisiniz ?ben de tatille aklımı bozdum
eşin bizim yazışmalarımızı bulsa bile üşenir bence okumaz..baştan aşağı kızsal muhabbetler..benim pcde şifrem kayıtlı kociş de bilir ama okumaz..tek yaptığı her yazdığımda erkek yok dimi orda demek

ben de şimdi arkadaşla buluşmaya gidiyorum..sonra da kociş gelcek yanımıza akşama kadar gelemeyebilirim
ama tel.den takiptesiniz ona göre

Son düzenleme:

sağol tatlımlimonlu bi çorba iyi gider o zaman içmeyince içince pişman olasım geliyo bu alkolde yaa :26::26:
ooyy yazılımcımı kolay gelsin zaman tatlım sana
okuyamaz kız 2 sayfa sonra sinr gelir bırakır bizim gibi azimli değil erkekler çabuk sıkılıyolar
git azcık alışveriş yap ohh yılın ilk günü güzel olur valla
kv ile bol sohbetler tatlımmm

aynen tatlım vallakaptırıyodum kocayı benmki dansa kalkmaz bana diyo ki dansa kalkalımmı ben şokk sen dansa kalkmazsın ki dedim ben parayı boşuna mı verdim eğlencem bu gece dedi böyle olacağı belliydi
evet sabah 10da kalktık resmen yaa bizde içki ters tepki yaptı resmen

allah seni sivitcan yaa hastane ziyareti koptum lafına söyle eşine telafi etsin çiçek olayını kızdım bak

sen akşamakadar dur burda bak nasıl siliyo camları kızsenin kocan hamarat getirde azcık eşime bulaştırsın

iyi dileklerin için saol canım bizde jenga oynadık yılbaşı gecesi, scrable ile jenga arasında kalmıştık oyunu alırken, jengadan kullandık tercihimizi ya bişi dicem swit, aynı gün ky den kalkıp annene nasıl gçiyorsunuz yani ben zaten yapamam ,farklı illerde de, hani eşin bişi demiyor mu....

giderim tabi ya, ben balayındayken karnı burnunda hamile gördüm, bikinisiyle güneşleniyordu bir de dr. bir sorun yoksa izin veriyor ki canım, kardeşim de gittiğinde çok rahat ettim dedi....

benimde 5 ay oldu kizlar bende katilabilirmiyim araniza:))) kaynanam yan dairede oturuyo bi rahat yok(( kafayi yedircek bana(aynisini cekenler varmi acaba?

Hahahaha huhuh ayyy beni gulmekten oldurceksnz kizlarr yaaaa brn krize grdm okurken kociste suratima bakio hastane cicegi gibi getren kmdi gulmekteb altma kacircaktm zuhahaha,beautym nice saglikli huzurlu yaslara tatlim iyiki fogmussun kocaman sevgiler ve opucukler hayatm esinle uzun omurler dilerm,svit sen gez baslicam sosyalitene senin hehehe popisin bi rahat dursun civciv:))),prensesim yeni sacini gule gule kyllan eminim cok yakismistr:))),plojom vr ve majorum sizede mutlu seneler canlarrr atlmadgm yoktur insallah:))bni sorucak olursanz kocise az bsy surat yaptm ama snra onemsemedm koklastk aksam cem yilmaz izledk altmza yapioduk nerdeyse sirf bel altndan vuruo essek herif neyse iste sonra uyuduk daha dogrusu koltgn birinde esim dierinde bn uyuya kaldk bi ara baktn disarda patlama oluo askin kalk savas cikti die bi bagrdm kocamda gului ahahah askm javai fisek o yeni yilomz bize huzur gtrsn falab dedi rahatladm hahah cok komik kariyim uyku sersemi yeni yil oldgu unuttum hahahah,snra sabah erken kalktk gttik deniz kenari bi yuruyus yaptk eve geldk kahvalti yaptk snracgma tv izlerken bide ogledeb aksama kadr uyumus oldk snracgma aksam yemegmzi yedk smdi o pcsini kucgna aldi bende tabi elimile aldm size geldm:)))

tabi ki beni unuttun ellacan

benimde 5 ay oldu kizlar bende katilabilirmiyim araniza:))) kaynanam yan dairede oturuyo bi rahat yok(( kafayi yedircek bana(aynisini cekenler varmi acaba?

bende 5 aylık evliyim kızlar herkese merhaba:))

kızlar ikinizde hoşgelidiniz aramıza..aramıza katılmak sizin elinizde gelirseniz katılırsınızz

bu arada yılın ilk kavgasını ettik kızlarr..herkez eğlenmişşş bizde eşimle başbaşaydık kv.ler gelmek istedi ama eşim pas vermedi..bugun saat 5te fln annemlere gittk yolda kp aramıs eşimde gelcez demiş..kızdım biraz bn tmm dedimmi sana diye.neyse eşim surtatsız gibi oturdu kalkalım diye göz atıp durdu.cıkınca bnde dedim hep aynı şeyi yapıyosun bnde şimdi suscam sizde konuşmucm dedim öyle bişey yok fln dedi o zmn gitmeylm dedi.aradı babasını gitmedk.gelir gelmez aldı eline tel.susuyoruz bnde actm pc yi.deli oluyrum bu huyuna bn onlarda kendi annem ablam babm gibi gülüyorum konusuyorum.o bizde sadce susuyor 3-5 laf söylüyor o kdr bu da bni çok üzüyor.

svitt bnde hamile olursam tatile gitmeyi düşünüyorum..denize giremesem bile tatile gitmek o ortmda bulunmak isityorum.allah izin veririse kısmet olursa tatil planlarım var...beauty de mi düşünüyooo ben kaçrmışm orayı

merhaba kızlar

arada gezinirken bakıyorum sohbetınızde hosuma gıdıyor tek sorun ben bekarım arada sıze oturmaya gelip ıkı laf edıp cıkıcam musadenızle hahahh anlatın bakalım sekerlerım nasıl gıdıyor evlılık :94::94::94::94:

gercı herkes cıcegı burnunda yenı gelın ama bır topıkte 15 sene sonrasını gor demıstı bana bırı

hoşgeldin aramıza tabiki gelebilrsin..maksat muhabett...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…