Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK31: Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni :KK9::KK9:
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızı :KK9: Yarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin:KK9:

Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalım:KK9::KK9: Eşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor:KK9::KK9:

Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:

yok oynama-dans konusunda annesine benzesin...hangi konuda bana benzesin diye düşünürken bişey bulamadım :KK9:
iştahı hele hiç benzemesin :KK9: şu an kendimde hiç iyi özellik bulamadım..aaaa :KK53:

Svitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece

hoşbulduk prensescann
aaa eşin de renaultta mı çalışıyorrr :KK52: bence emekli olur ordan yani inşallahhh..çünkü renault elemanını tuttu mu bırakmıyor..işten çıkarma pek yok..yani en son öyleydi..
punto baktık kuzu..kara şimşek hem deeee :KK52: ama kısmet tabi göründüğü gibi olmuyormuş bazen arabalar..
filme baktım d de ama başlamıcam..yarın 7de kalkıcam kiii :KK14:

yok oynama-dans konusunda annesine benzesin...hangi konuda bana benzesin diye düşünürken bişey bulamadım :KK9:
iştahı hele hiç benzemesin :KK9: şu an kendimde hiç iyi özellik bulamadım..aaaa :KK53:

hoşbulduk prensescann
aaa eşin de renaultta mı çalışıyorrr :KK52: bence emekli olur ordan yani inşallahhh..çünkü renault elemanını tuttu mu bırakmıyor..işten çıkarma pek yok..yani en son öyleydi..
punto baktık kuzu..kara şimşek hem deeee :KK52: ama kısmet tabi göründüğü gibi olmuyormuş bazen arabalar..
filme baktım d de ama başlamıcam..yarın 7de kalkıcam kiii :KK14:

Evet cnm orda calışıyor 1yıl oldu sözleşmesi bitti kdroya geçti ama imza atmdı henüz inş. Ordn emekli olur cnm
Arabnız hayırlı olur inş.
Az önce biri küstü bize

Evet cnm orda calışıyor 1yıl oldu sözleşmesi bitti kdroya geçti ama imza atmdı henüz inş. Ordn emekli olur cnm
Arabnız hayırlı olur inş.
Az önce biri küstü bize

inşallah canım..imza atar da kutlarız burda :KK8:

hakkatten küstürdük kızı yaa :KK50:
her gelene hoşgeldin diyoruz devamı gelmiyor..ama arkadaşı görmemişiz napalım :KK31:
yoksa en misafirperver topik burasııı...
prenses bence adetin gecikirse yine test yap:KK52:

inşallah canım..imza atar da kutlarız burda :KK8:

hakkatten küstürdük kızı yaa :KK50:
her gelene hoşgeldin diyoruz devamı gelmiyor..ama arkadaşı görmemişiz napalım :KK31:
yoksa en misafirperver topik burasııı...
prenses bence adetin gecikirse yine test yap:KK52:

İnş cmm şefi kalcksn imzayı düşünmeyin geç gelir demiş.
Öyle düçünüyorm bnde 1hafta sonra yapıcm.
Ahiretlikk hoşgeldin napıyosun

kızçelerim ben yatıyorum :KK50:
aslına uykum yok da yarın erken kalkma psikolojisi sarstı beni :KK50:
vee ç.makinesinde çamaşırların yarım saat önce durduğu geldi aklıma hayırrrr :KK14:
neyse kociş ben asarım dedi:KK9:
iyi geceler canlarımm..öpüyorum hepinizii :KK54:

Slm arkadaşlar bende 6aylık evliyim :KK66:
hoşgeldin tatlımm:KK16:

:KK31: Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni :KK9::KK9:
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızı :KK9: Yarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin:KK9:

Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalım:KK9::KK9: Eşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor:KK9::KK9:

Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:

ne gibi gariplik tatlımm:44: bu ara senle hiç konuşamadık :KK25: düğününüzz hayırlı olsun tatlışımm:KK52::KK52: benm kuzende diyoki seneye düğünü var sakın hamile felan kalayım deme döverim seni diyo :KK52::KK52: ama sen baya oynamışsın sanırım bebişimiz iyidir inşallaahh :emir_bebek::emir_bebek:

Svitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece
ay dün ben pirhana 3d var ya onu izledim ne sapık film :KK1::KK1: azcık da saçmaydı ama bu güzel gibii :KK76: sihirbazlar çetesi vardı dün onu izledik netten çok güzeel tavsie edilir :KK52:

kuzucan yanlış anlaşılmamışımdır umarım...hepimiz bir şeyler anlatıyoruz ve okudukça daha çok seviyorum hepinizi..çünkü herkes hem samimiyetiyle açıyor kendi hayatını hem de bi sorunumuzu yazınca kendi sorunlarıymışçasına çözüm arıyor herkes..benim tepkim 1 hafta yazmıyorlar örneğin sora bizim yazdıklarımız yokmuşçasına biz kv ile kavga ettik diye geliyorlar biz yine çözüm arıyoruz sonrraa yeni bi sorun yaşayıncaya kadar yoklar topikte :KK52: ayhh uzattım..ama gerçekten çok farklı oldunuz benim için..

teyze olucaz tabi...benim de kız kardeşim yok..ama bebişimin bissürü teyzesi olucak kiii...
asoş hamiş olmadan buluşsak gölcükte..baktım da rüya gibi bi yer yaa :KK8: kalıcak yer var mı orda pansiyon falan?

bu arada bu gün majör gelmedi hiç :KK50: ya da ben mi görmedim...majörrr ses ver kuzu haftasonu rehavetinden çıkamadın mııı?
tatlımcım ben samimiyetinize inanıyorum sizinnn:KK16: alınmam aslaa aşkolsunn :KK16:
ben kimleri kasteddiğini anladım:KK1::KK1:
aman boşver takılma gelsinler sohbet oluyo hiç olmasaa :KK53:
major evet bugün yoktu çekiliş vardıııı:KK52::KK52::KK52: noldukiii laptop çıktı da kayıplara mı karıştıı yoksaam:KK9::KK9:

kızçelerim ben yatıyorum :KK50:
aslına uykum yok da yarın erken kalkma psikolojisi sarstı beni :KK50:
vee ç.makinesinde çamaşırların yarım saat önce durduğu geldi aklıma hayırrrr :KK14:
neyse kociş ben asarım dedi:KK9:
iyi geceler canlarımm..öpüyorum hepinizii :KK54:

iyi geceler tatlışkommm:KK54: iyi kocişin asıyomuş bak benmde 2 gün oldu iç çamaşırlarını asalı toplamadım:KK9: kazık gibi olmuşlardır :KK9::KK9::KK9:
offf ne üşengeç oldum beeeeeen :KK47::KK47:

İyi geceler svit bnde cıkıyorm hrrkeze iyi gecelerrr veee eğer yarın nete giremezsem herkeze MUTLU YILLAR. Sağlık mutluluk ve şans sizinle olsunn:KK16::KK17::109::109:

İyi geceler svit bnde cıkıyorm hrrkeze iyi gecelerrr veee eğer yarın nete giremezsem herkeze MUTLU YILLAR. Sağlık mutluluk ve şans sizinle olsunn:KK16::KK17::109::109:

iyi geceler tatlımmm:KK54:
aynı şekildeee tatlımmm :KK16:

allahımmm 2014 yılını iş isteyene iş eş isteyene eş sağlık isteyene sağlık evsizlere ev bebişsizlere bebişşş araba isteyene arabaa yani kısacası herkesin gönlüne göre olacağı bi yıl nasip etsinnn:KK16:

çok güzel menün tatlımmm :KK16::KK16:
peki abdestli börek nasıl oluyo tatlımm çok merak ettimm :KK17:
burdaaa ilgimi çekenlerrrrr mor lahana salatasııı şakşukaaa :KK56: bide abdestli böreeekk :KK56::KK56:
bende gelimmiii :KK52: mutlaka biri dahil olacak programınızaa :KK52::KK53:

gelin , hepiniz gelin :KK16: abdestli börek, daha önceden hazırlanıp, derin dondurucuya konuluyor, fırına konmadan sudan geçirildiği için bu adı alıyor, haşhaşlı ve patatesli, yufkadan yapılıyor.... ilk defa yaptım, sonuç güzel olursa paylaşırım sizle :KK34:

Beautycim o meni ne oyle gozlerm portledi,kac kisi yiceksnz masallah afyet bal sekerler olsun size ayrica gs gbi bnde abdest boregni merak ettm

valla 2 kişiiyiz, ama eşimin maşallahı var, hepsini siler süpürür :KK9: çok seviyor yemek yemeyi, göbeği de belli ediyor gerçi...
biz ilk defa dışarı çıkıyoruzzz:KK16::KK16:
ben ilk yılbaşını ailelerle geçirmek istemedim :KK76:
ay bende istemiyorum, eşim bugün 2 defa annemleri çağırsak mı dedi, kesin ve net yanıtımı aldı gene.... babası şehir dışında, annesi kaynımla evde, tek bırakmak istemiyorda, ben mi avutacam onları... ky de de bana gelin dedi herhalde, gitmeyeceğim işte :KK19::KK19: tabi regl olunca kociş napıcaz tüm gece boyunca diyordur :KK50:

Hahah buyrun gelin gescim :)))valla halam surekli yapio saraba yatrilmis tavuk yada et aradm sordum hindide olurmu die nefis olur dedi yaptm bakalim tadi nasil olcak haber veririm:))) ya bide kizlar aksam aksam moralim bozuldu esim her aksam bi proje ustunde calisio kalem kagit elinde unutuo kalemi hep koltuga birakio haytm murekkebi akar brakma ole dyrm unutuo yine yapio bnm koltuklarda acik renk biliosnz nasil becerdyse cizdi bide bana soluo bnde bozuldum cikmaz birak dedm keyfm kacti smdi yuz vermiorm bin defa uyardm her aksam uyariorim sinir oldum

benim eşimde yapıyor çok, halı, koltuk, üst baş.... evin her yerinden mürekkepli kalem buluyorum :KK50:kaç defa uyardım, yok....

kızlar alışverişten geldim, her şey indirimde :KK52: bir kaç parça bişi aldım , sonra kocişle yılbaşı için alışveriş yaptık...çok oyalanmışız ama eve geldiğimizde 9.3 geçiyordu... kocişe de ayrı sinir oldum, evde içki var, hala içki almak istiyor... birazcık tartıştık ne gerek var, evde var dedim... millet çok alınca onunda alası geldi ama gereksiz di.... şu annesini çağırma olayını söylemiyorum bile, eve gelince de ben yemek yemedim... gece 10 da yemek yemem :KK19: vay efendim neden yemiyormuşum, onu tek bırakıyormuşum, madem yemek yapmasaymışım.... en sonunda açsan ye, değilsen yeme dedim... sonra gönlümü almaya çalıştı ama nafile...

şimdi de hobbti 2 yi izliyoruz, çaktırmadan da size yazıyorum, film güzel beğendim :KK34: ama savaş filmi baştan söyleyeyim...

gelin , hepiniz gelin :KK16: abdestli börek, daha önceden hazırlanıp, derin dondurucuya konuluyor, fırına konmadan sudan geçirildiği için bu adı alıyor, haşhaşlı ve patatesli, yufkadan yapılıyor.... ilk defa yaptım, sonuç güzel olursa paylaşırım sizle :KK34:

valla 2 kişiiyiz, ama eşimin maşallahı var, hepsini siler süpürür :KK9: çok seviyor yemek yemeyi, göbeği de belli ediyor gerçi...

ay bende istemiyorum, eşim bugün 2 defa annemleri çağırsak mı dedi, kesin ve net yanıtımı aldı gene.... babası şehir dışında, annesi kaynımla evde, tek bırakmak istemiyorda, ben mi avutacam onları... ky de de bana gelin dedi herhalde, gitmeyeceğim işte :KK19::KK19: tabi regl olunca kociş napıcaz tüm gece boyunca diyordur :KK50:

benim eşimde yapıyor çok, halı, koltuk, üst baş.... evin her yerinden mürekkepli kalem buluyorum :KK50:kaç defa uyardım, yok....

kızlar alışverişten geldim, her şey indirimde :KK52: bir kaç parça bişi aldım , sonra kocişle yılbaşı için alışveriş yaptık...çok oyalanmışız ama eve geldiğimizde 9.3 geçiyordu... kocişe de ayrı sinir oldum, evde içki var, hala içki almak istiyor... birazcık tartıştık ne gerek var, evde var dedim... millet çok alınca onunda alası geldi ama gereksiz di.... şu annesini çağırma olayını söylemiyorum bile, eve gelince de ben yemek yemedim... gece 10 da yemek yemem :KK19: vay efendim neden yemiyormuşum, onu tek bırakıyormuşum, madem yemek yapmasaymışım.... en sonunda açsan ye, değilsen yeme dedim... sonra gönlümü almaya çalıştı ama nafile...

şimdi de hobbti 2 yi izliyoruz, çaktırmadan da size yazıyorum, film güzel beğendim :KK34: ama savaş filmi baştan söyleyeyim...

beğenirseniz anında tarifi istiyorummm tatlışkommmm:KK52::KK52::KK52:
ay aman yaa seninkide annesine düşkün mü ne otursun kaynında kvyle zaten ikisi geziyolarmış genelde romantik romantik otursunlar onlarla mı uğraşcan doğum gününde :KK19::KK19:
seni bu azminden dolayıı 766598097 kere takdir ediyorum ben olsamkocamdan önce o sofraya oturmuştum :KK52::KK52: çok iştahlıyım yaaa ne olacak bu halim :KK47::KK47:

bende uyumadan izlemek istiyorummm çok güzel oluyo hemencecik uykum geliyo film izlerken :KK9::KK9:
bende yatıyorum tatlışkomm allah rahatlık versin keşke azcık daha erken gelseydik sohbet ederdikk :KK25: öptüm seni çok iyi geceleeerr:KK54:

ay aman yaa seninkide annesine düşkün mü ne otursun kaynında kvyle zaten ikisi geziyolarmış genelde romantik romantik otursunlar onlarla mı uğraşcan doğum gününde :KK19::KK19:
seni bu azminden dolayıı 766598097 kere takdir ediyorum ben olsamkocamdan önce o sofraya oturmuştum :KK52::KK52: çok iştahlıyım yaaa ne olacak bu halim :KK47::KK47:

bende uyumadan izlemek istiyorummm çok güzel oluyo hemencecik uykum geliyo film izlerken :KK9::KK9:
bende yatıyorum tatlışkomm allah rahatlık versin keşke azcık daha erken gelseydik sohbet ederdikk :KK25: öptüm seni çok iyi geceleeerr:KK54:

akşama yapıcam, cvbı söylerim tatlım, eğer güzel olursa, çalışanlar için çok pratik :KK1: ya ben yaklaşık 1 aydır ky gitmiyorum, ama eşimin işi yüzünden, sanırım o yüzden aralarında atışma var, ay dedim tamam yılbaşının ertesi gün ilk dışarda kahvaltı yaparız, sonra gezer, gideriz... sanki ben gitmek istemiyorum gibisinden bir hava yaratılıyor :KK19: hobbtin 2. öneririm ama devamını çekecekler sanırım, sonu belli değil filmin :KK9: o saatte yemiyorum artık canım ya, hani çok açsam meyveli yoğurtla geçiririm, diğer türlü lüp lüp geliyor geri kilolar :KK9: ki sütlü kahve içmiştim, aç değildim yani :KK37:
neyse kızlar, akşama çok enerji alıcam, sabah sporumu yapayım, öğleden sonra 2 gibi falan mutfağa girsem,eşim 7 gibi gelir, akşama oooo, her şeyi yetiştiririm :KK34:

:KK24: Yeni yıldaa bebiş isteyenlere bebiiişş,istemeyenlere süpriz ikiz bebiiiişşşş diliyoruuzzz:KK9::KK9:
Neşeli neşelii gelsin yeni yıll herkese,hayal bile edemediğiniz mutluluklar getirsin inşallah:KK16:

ne gibi gariplik tatlımm:44: bu ara senle hiç konuşamadık :KK25: düğününüzz hayırlı olsun tatlışımm:KK52::KK52: benm kuzende diyoki seneye düğünü var sakın hamile felan kalayım deme döverim seni diyo :KK52::KK52: ama sen baya oynamışsın sanırım bebişimiz iyidir inşallaahh :emir_bebek::emir_bebek:

Paylaşmıyordu sistem,bekleyip bekleyip:KK31:
Aminn..Tabi ki biraz daha çabuk yorulabiliyorsun ama engel değil minik,hatta ben oturuyordum o oynamaya devam ediyordu artık anne yeter mi diyordu bilmiyorum:KK9: Bende çok hareketliyim,eşimde normalde yerinde duramayan bir insandır,sanıyorum bebişte çok sakin olmaz,inşalllah:KK8: Sağlık tabii önce,hamilelikte şans,kimi hiç anlamıyor kimi çok zorlanıyor:KK31: İnşallah bebişte olur,sağlıkta olur,sende hiç anlamazsın,ohh düğündede minik minik karnınla oynarsın sende:KK9:

yeni yılın son gününden herkese mutlu bi günaydınnn..
öğle yemeğimi yedim ama yarın bu saatlerde kahvaltı yaparım kiii :KK52:
bu arada arabayı almadık :KK31:
bizim kara şimşek çarpışanoto çıkmış her yeri çizikmiş..
neyse kısmet başka arabalara...

benim eşim de hem benle dalga geçer kilo ver diyer hem de onunla yemeyince kızar:KK47:
ne garip şu erkekler..yes işye yemeğini tek başına mis gibi..
biz de dün akşam cips+kola ikilisine yenik düştük :KK14:
yani beautycim senin iradenin yarısı bende olaydı iyiydi :KK52:

gescann uyuyon mı kızz :KK53:
benim de en sevdiğimdir film izlerken uyuyakalmak..hiçbi uyku okadar tatlı gelmez...bi de eşime çaktırmamaya çalıştıkça daha da uyuyasım gelir..zaten severim ben uykuyu ama en çok sabah uykusunu :KK52:
akşama dışarıdasınız sanırım..süslenicen miii :KK52:

:KK24: Yeni yıldaa bebiş isteyenlere bebiiişş,istemeyenlere süpriz ikiz bebiiiişşşş diliyoruuzzz:KK9::KK9:
Neşeli neşelii gelsin yeni yıll herkese,hayal bile edemediğiniz mutluluklar getirsin inşallah:KK16:

Aminn..Tabi ki biraz daha çabuk yorulabiliyorsun ama engel değil minik,hatta ben oturuyordum o oynamaya devam ediyordu artık anne yeter mi diyordu bilmiyorum:KK9: Bende çok hareketliyim,eşimde normalde yerinde duramayan bir insandır,sanıyorum bebişte çok sakin olmaz,inşalllah:KK8: Sağlık tabii önce,hamilelikte şans,kimi hiç anlamıyor kimi çok zorlanıyor:KK31: İnşallah bebişte olur,sağlıkta olur,sende hiç anlamazsın,ohh düğündede minik minik karnınla oynarsın sende:KK9:

ayh ne güzel dilekler onlar...ben de içimden bebişimsiz son yılbaşım olsun diye geçirdim...en azından seneye 2015e girerken göbişimde olsunn :KK52:
ben de çok hareketli heyecalı bi insanım eşim daha sakindir..hatta eşim bana hiperaktifmisin diyor :KK52:
sizbu akşam napıyordunuz canım?

benim eşim de hem benle dalga geçer kilo ver diyer hem de onunla yemeyince kızar:KK47:
ayh ne güzel dilekler onlar...ben de içimden bebişimsiz son yılbaşım olsun diye geçirdim...en azından seneye 2015e girerken göbişimde olsunn :KK52:
ben de çok hareketli heyecalı bi insanım eşim daha sakindir..hatta eşim bana hiperaktifmisin diyor :KK52:

Özlediğim en iyi çift diyebilirim cips ve cola:KK53:birbirlerine çok yakışıyorlar:KK9: Ama çok canım isterse arada sadece 2 cips atıyorum ağzıma,kolayıda bazen annemde içiyor herkes masada ben eşimin bardağından bir-iki yudum alıyorum sadece :KK9: Minişime değer ne yapalım:KK31:
Arabada nasip işi ya,çarpışan oto iyimiş ama:KK9:
Planımız aslında yoktu hiç şöyle yaparız fln demedik,bu sabahta annemdeydim görümcem yani ablam normlade şehir dışında oturuyor ama şimdi burada bize geleceklermiş ama ben annemdeyim deyince hiç söylememiş size gelecektik diye eltime gidiyorlar:KK9: Eltimde beni aradı sizde gelin diye:KK9: Büyük teyzemde normalde Almanya'da ama o da şuan annemde hatta bütün teyzelerim,işte büyüğü herkesi çağırdı anneme yemek yapacakmış bizlere:KK9:(70 küsür yaşında ama koca arnavut,sessiz sinema bile oynar bizimle:KK9:)
Plan olmayıncada herşey birbirine karıştı:KK9: Şimdilik evdeyim biara annemlere geçecez,sonra eltimlere:KK9: Eltii görümce deyince bana çok garip geliyor yahu:26: Yeni yıl bizi sokaklardaa ebeleyecek anlaşılan:KK9:

benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?

akşama yapıcam, cvbı söylerim tatlım, eğer güzel olursa, çalışanlar için çok pratik :KK1: ya ben yaklaşık 1 aydır ky gitmiyorum, ama eşimin işi yüzünden, sanırım o yüzden aralarında atışma var, ay dedim tamam yılbaşının ertesi gün ilk dışarda kahvaltı yaparız, sonra gezer, gideriz... sanki ben gitmek istemiyorum gibisinden bir hava yaratılıyor :KK19: hobbtin 2. öneririm ama devamını çekecekler sanırım, sonu belli değil filmin :KK9: o saatte yemiyorum artık canım ya, hani çok açsam meyveli yoğurtla geçiririm, diğer türlü lüp lüp geliyor geri kilolar :KK9: ki sütlü kahve içmiştim, aç değildim yani :KK37:
neyse kızlar, akşama çok enerji alıcam, sabah sporumu yapayım, öğleden sonra 2 gibi falan mutfağa girsem,eşim 7 gibi gelir, akşama oooo, her şeyi yetiştiririm :KK34:

izlicem tatlışımmmm hobbit i :KK16: teşekkür ederimmm :KK16::KK16:

annemmmm ne güzel olur oo minicikkk :KK16::KK16:
ay inşallahhh beklediğimiz anda kavuşuruz bebişimizeee:nazar: amiinn :nazar:
senin bebişte çılgın olur o zaman tatlım anne baba öyleyse :KK52::KK52:

gescann uyuyon mı kızz :KK53:
benim de en sevdiğimdir film izlerken uyuyakalmak..hiçbi uyku okadar tatlı gelmez...bi de eşime çaktırmamaya çalıştıkça daha da uyuyasım gelir..zaten severim ben uykuyu ama en çok sabah uykusunu :KK52:
akşama dışarıdasınız sanırım..süslenicen miii :KK52:

tatlım gescan bugün 2 de kalktı :KK52::KK52::KK52:
bu arada çok üzüldüm kara şimlşeğin hazin sonunaa :KK25::KK25: ama bi yandan da güldümm çarpışan oto lafına tatlım :KK52::KK52::KK52:
bizde araba almadan önce işte eskişehirde sahibindende bi araba buluyoruz sanayi yollarına gidiyoruz yürüye yürüye değişik insanlar zate hep :KK23:arabaya bakıyoruz heryerden bi darbe almış ama temizmiş:KK53::KK53::KK53: len bunu belirtsene demi beni yoruyosun yahuu :KK52::KK52:
2. el araba almak çok zor yaa valla mutlaka bi alengiri çıkıyo bi yerindeen :KK52::KK52:
inşallah şöyle güzel temiz bi araba bulursunuz tatlımmm :KK16::KK16:

ayyy allahımmmm inşallah bebiş versin rabbim bizee 2015 annesi olmayı nasip etsin amiinn :nazar::nazar:sivitcaan bende bebk istiyorumm :KK25: ama eşim istemiyo :KK25::KK25:

vee şimdi hazırlanmaya gidiyorumm canlar :KK70: :KK70: saat 8 de başlıyomuş programm şimdi sağlam gidip kafa kırık gelcem hadi bakalımmm seneye görüşürüüüüüüzzzz :KK16: :KK16: bu espiriyi yapmadan gidemezdim :KK9:

Son düzenleme:
kızçelerrr,,,

millet kutalamalara başladı ben hala bankadayım :KK14:
bilgisayarı kapatmadan bi iyi yıllar demek istedim hepinize..
o yüzden son yazılanları alıntılayamadım :KK31:
hepimize sağlıklı,mutlu,paralı veee bebişli yıllar olsun :KK52:
bi dee 2015e de hep beraber gireriz inşallahh..
öpüyorum hepinizii :KK16:

Kizlarrr napiyosuniz canlarim gesim,svitim,beautyim,plojom,prensesim unuttuklarm varsa affola hepinizin yeni yili kutlu,mutlu,huzurlu,bol askli,bol bebekli,bol parali her seyden bol bol olan bir yil gecirmeniz dileginle ve tabi en onemlisi saglik kizlarrrr ,kusura vakmayin tabletle alintilamak oladr zorki yazarken bile cok fazla imla hatasi yapyrm o sebeple alibtilaymdm birilerine (svite)duyurulurrr:)))) heheh ,kizlar eslernz cicek bocek hediye vs aldlarmi bnmkinde yine tik yok surat yaptm oturuyom :KK43:((

X