- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.261
Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızıYarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin
Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalımEşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor
Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:
Svitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece
Slm verdim alan olmadı neyse size iyi kaynaşmalar
yok oynama-dans konusunda annesine benzesin...hangi konuda bana benzesin diye düşünürken bişey bulamadım
iştahı hele hiç benzemesinşu an kendimde hiç iyi özellik bulamadım..aaaa
hoşbulduk prensescann
aaa eşin de renaultta mı çalışıyorrrbence emekli olur ordan yani inşallahhh..çünkü renault elemanını tuttu mu bırakmıyor..işten çıkarma pek yok..yani en son öyleydi..
punto baktık kuzu..kara şimşek hem deeeeama kısmet tabi göründüğü gibi olmuyormuş bazen arabalar..
filme baktım d de ama başlamıcam..yarın 7de kalkıcam kiii
Evet cnm orda calışıyor 1yıl oldu sözleşmesi bitti kdroya geçti ama imza atmdı henüz inş. Ordn emekli olur cnm
Arabnız hayırlı olur inş.
Az önce biri küstü bize
inşallah canım..imza atar da kutlarız burda
hakkatten küstürdük kızı yaa
her gelene hoşgeldin diyoruz devamı gelmiyor..ama arkadaşı görmemişiz napalım
yoksa en misafirperver topik burasııı...
prenses bence adetin gecikirse yine test yap
hoşgeldin tatlımmSlm arkadaşlar bende 6aylık evliyim
Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızıYarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin
Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalımEşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor
Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:
ay dün ben pirhana 3d var ya onu izledim ne sapık filmSvitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece
tatlımcım ben samimiyetinize inanıyorum sizinnnkuzucan yanlış anlaşılmamışımdır umarım...hepimiz bir şeyler anlatıyoruz ve okudukça daha çok seviyorum hepinizi..çünkü herkes hem samimiyetiyle açıyor kendi hayatını hem de bi sorunumuzu yazınca kendi sorunlarıymışçasına çözüm arıyor herkes..benim tepkim 1 hafta yazmıyorlar örneğin sora bizim yazdıklarımız yokmuşçasına biz kv ile kavga ettik diye geliyorlar biz yine çözüm arıyoruz sonrraa yeni bi sorun yaşayıncaya kadar yoklar topikteayhh uzattım..ama gerçekten çok farklı oldunuz benim için..
teyze olucaz tabi...benim de kız kardeşim yok..ama bebişimin bissürü teyzesi olucak kiii...
asoş hamiş olmadan buluşsak gölcükte..baktım da rüya gibi bi yer yaakalıcak yer var mı orda pansiyon falan?
bu arada bu gün majör gelmedi hiçya da ben mi görmedim...majörrr ses ver kuzu haftasonu rehavetinden çıkamadın mııı?
kızçelerim ben yatıyorum
aslına uykum yok da yarın erken kalkma psikolojisi sarstı beni
vee ç.makinesinde çamaşırların yarım saat önce durduğu geldi aklıma hayırrrr
neyse kociş ben asarım dedi
iyi geceler canlarımm..öpüyorum hepinizii
İyi geceler svit bnde cıkıyorm hrrkeze iyi gecelerrr veee eğer yarın nete giremezsem herkeze MUTLU YILLAR. Sağlık mutluluk ve şans sizinle olsunn:109::109:
çok güzel menün tatlımmm
peki abdestli börek nasıl oluyo tatlımm çok merak ettimm
burdaaa ilgimi çekenlerrrrr mor lahana salatasııı şakşukaaabide abdestli böreeekk
bende gelimmiiimutlaka biri dahil olacak programınızaa
Beautycim o meni ne oyle gozlerm portledi,kac kisi yiceksnz masallah afyet bal sekerler olsun size ayrica gs gbi bnde abdest boregni merak ettm
ay bende istemiyorum, eşim bugün 2 defa annemleri çağırsak mı dedi, kesin ve net yanıtımı aldı gene.... babası şehir dışında, annesi kaynımla evde, tek bırakmak istemiyorda, ben mi avutacam onları... ky de de bana gelin dedi herhalde, gitmeyeceğim iştebiz ilk defa dışarı çıkıyoruzzz
ben ilk yılbaşını ailelerle geçirmek istemedim
Hahah buyrun gelin gescim :)))valla halam surekli yapio saraba yatrilmis tavuk yada et aradm sordum hindide olurmu die nefis olur dedi yaptm bakalim tadi nasil olcak haber veririm:))) ya bide kizlar aksam aksam moralim bozuldu esim her aksam bi proje ustunde calisio kalem kagit elinde unutuo kalemi hep koltuga birakio haytm murekkebi akar brakma ole dyrm unutuo yine yapio bnm koltuklarda acik renk biliosnz nasil becerdyse cizdi bide bana soluo bnde bozuldum cikmaz birak dedm keyfm kacti smdi yuz vermiorm bin defa uyardm her aksam uyariorim sinir oldum
gelin , hepiniz gelinabdestli börek, daha önceden hazırlanıp, derin dondurucuya konuluyor, fırına konmadan sudan geçirildiği için bu adı alıyor, haşhaşlı ve patatesli, yufkadan yapılıyor.... ilk defa yaptım, sonuç güzel olursa paylaşırım sizle
valla 2 kişiiyiz, ama eşimin maşallahı var, hepsini siler süpürürçok seviyor yemek yemeyi, göbeği de belli ediyor gerçi...
ay bende istemiyorum, eşim bugün 2 defa annemleri çağırsak mı dedi, kesin ve net yanıtımı aldı gene.... babası şehir dışında, annesi kaynımla evde, tek bırakmak istemiyorda, ben mi avutacam onları... ky de de bana gelin dedi herhalde, gitmeyeceğim iştetabi regl olunca kociş napıcaz tüm gece boyunca diyordur
benim eşimde yapıyor çok, halı, koltuk, üst baş.... evin her yerinden mürekkepli kalem buluyorumkaç defa uyardım, yok....
kızlar alışverişten geldim, her şey indirimdebir kaç parça bişi aldım , sonra kocişle yılbaşı için alışveriş yaptık...çok oyalanmışız ama eve geldiğimizde 9.3 geçiyordu... kocişe de ayrı sinir oldum, evde içki var, hala içki almak istiyor... birazcık tartıştık ne gerek var, evde var dedim... millet çok alınca onunda alası geldi ama gereksiz di.... şu annesini çağırma olayını söylemiyorum bile, eve gelince de ben yemek yemedim... gece 10 da yemek yemem vay efendim neden yemiyormuşum, onu tek bırakıyormuşum, madem yemek yapmasaymışım.... en sonunda açsan ye, değilsen yeme dedim... sonra gönlümü almaya çalıştı ama nafile...
şimdi de hobbti 2 yi izliyoruz, çaktırmadan da size yazıyorum, film güzel beğendimama savaş filmi baştan söyleyeyim...
beğenirseniz anında tarifi istiyorummm tatlışkommmm
ay aman yaa seninkide annesine düşkün mü ne otursun kaynında kvyle zaten ikisi geziyolarmış genelde romantik romantik otursunlar onlarla mı uğraşcan doğum gününde
seni bu azminden dolayıı 766598097 kere takdir ediyorum ben olsamkocamdan önce o sofraya oturmuştumçok iştahlıyım yaaa ne olacak bu halim
bende uyumadan izlemek istiyorummm çok güzel oluyo hemencecik uykum geliyo film izlerken
bende yatıyorum tatlışkomm allah rahatlık versin keşke azcık daha erken gelseydik sohbet ederdikköptüm seni çok iyi geceleeerr
ne gibi gariplik tatlımm:44: bu ara senle hiç konuşamadıkdüğününüzz hayırlı olsun tatlışımm benm kuzende diyoki seneye düğünü var sakın hamile felan kalayım deme döverim seni diyo ama sen baya oynamışsın sanırım bebişimiz iyidir inşallaahh
gelin , hepiniz gelinabdestli börek, daha önceden hazırlanıp, derin dondurucuya konuluyor, fırına konmadan sudan geçirildiği için bu adı alıyor, haşhaşlı ve patatesli, yufkadan yapılıyor.... ilk defa yaptım, sonuç güzel olursa paylaşırım sizle
valla 2 kişiiyiz, ama eşimin maşallahı var, hepsini siler süpürürçok seviyor yemek yemeyi, göbeği de belli ediyor gerçi...
ay bende istemiyorum, eşim bugün 2 defa annemleri çağırsak mı dedi, kesin ve net yanıtımı aldı gene.... babası şehir dışında, annesi kaynımla evde, tek bırakmak istemiyorda, ben mi avutacam onları... ky de de bana gelin dedi herhalde, gitmeyeceğim iştetabi regl olunca kociş napıcaz tüm gece boyunca diyordur
benim eşimde yapıyor çok, halı, koltuk, üst baş.... evin her yerinden mürekkepli kalem buluyorumkaç defa uyardım, yok....
kızlar alışverişten geldim, her şey indirimdebir kaç parça bişi aldım , sonra kocişle yılbaşı için alışveriş yaptık...çok oyalanmışız ama eve geldiğimizde 9.3 geçiyordu... kocişe de ayrı sinir oldum, evde içki var, hala içki almak istiyor... birazcık tartıştık ne gerek var, evde var dedim... millet çok alınca onunda alası geldi ama gereksiz di.... şu annesini çağırma olayını söylemiyorum bile, eve gelince de ben yemek yemedim... gece 10 da yemek yemem vay efendim neden yemiyormuşum, onu tek bırakıyormuşum, madem yemek yapmasaymışım.... en sonunda açsan ye, değilsen yeme dedim... sonra gönlümü almaya çalıştı ama nafile...
şimdi de hobbti 2 yi izliyoruz, çaktırmadan da size yazıyorum, film güzel beğendimama savaş filmi baştan söyleyeyim...
beğenirseniz anında tarifi istiyorummm tatlışkommmm
ay aman yaa seninkide annesine düşkün mü ne otursun kaynında kvyle zaten ikisi geziyolarmış genelde romantik romantik otursunlar onlarla mı uğraşcan doğum gününde
seni bu azminden dolayıı 766598097 kere takdir ediyorum ben olsamkocamdan önce o sofraya oturmuştumçok iştahlıyım yaaa ne olacak bu halim
bende uyumadan izlemek istiyorummm çok güzel oluyo hemencecik uykum geliyo film izlerken
bende yatıyorum tatlışkomm allah rahatlık versin keşke azcık daha erken gelseydik sohbet ederdikköptüm seni çok iyi geceleeerr
Yeni yıldaa bebiş isteyenlere bebiiişş,istemeyenlere süpriz ikiz bebiiiişşşş diliyoruuzzz
Neşeli neşelii gelsin yeni yıll herkese,hayal bile edemediğiniz mutluluklar getirsin inşallah
Paylaşmıyordu sistem,bekleyip bekleyip
Aminn..Tabi ki biraz daha çabuk yorulabiliyorsun ama engel değil minik,hatta ben oturuyordum o oynamaya devam ediyordu artık anne yeter mi diyordu bilmiyorumBende çok hareketliyim,eşimde normalde yerinde duramayan bir insandır,sanıyorum bebişte çok sakin olmaz,inşalllah Sağlık tabii önce,hamilelikte şans,kimi hiç anlamıyor kimi çok zorlanıyor İnşallah bebişte olur,sağlıkta olur,sende hiç anlamazsın,ohh düğündede minik minik karnınla oynarsın sende
yeni yılın son gününden herkese mutlu bi günaydınnn..
öğle yemeğimi yedim ama yarın bu saatlerde kahvaltı yaparım kiii
bu arada arabayı almadık
bizim kara şimşek çarpışanoto çıkmış her yeri çizikmiş..
neyse kısmet başka arabalara...
benim eşim de hem benle dalga geçer kilo ver diyer hem de onunla yemeyince kızar
ne garip şu erkekler..yes işye yemeğini tek başına mis gibi..
biz de dün akşam cips+kola ikilisine yenik düştük
yani beautycim senin iradenin yarısı bende olaydı iyiydi
ayh ne güzel dilekler onlar...ben de içimden bebişimsiz son yılbaşım olsun diye geçirdim...en azından seneye 2015e girerken göbişimde olsunn
ben de çok hareketli heyecalı bi insanım eşim daha sakindir..hatta eşim bana hiperaktifmisin diyor
sizbu akşam napıyordunuz canım?
benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
akşama yapıcam, cvbı söylerim tatlım, eğer güzel olursa, çalışanlar için çok pratikya ben yaklaşık 1 aydır ky gitmiyorum, ama eşimin işi yüzünden, sanırım o yüzden aralarında atışma var, ay dedim tamam yılbaşının ertesi gün ilk dışarda kahvaltı yaparız, sonra gezer, gideriz... sanki ben gitmek istemiyorum gibisinden bir hava yaratılıyor hobbtin 2. öneririm ama devamını çekecekler sanırım, sonu belli değil filmin o saatte yemiyorum artık canım ya, hani çok açsam meyveli yoğurtla geçiririm, diğer türlü lüp lüp geliyor geri kilolar ki sütlü kahve içmiştim, aç değildim yani
neyse kızlar, akşama çok enerji alıcam, sabah sporumu yapayım, öğleden sonra 2 gibi falan mutfağa girsem,eşim 7 gibi gelir, akşama oooo, her şeyi yetiştiririm
Yeni yıldaa bebiş isteyenlere bebiiişş,istemeyenlere süpriz ikiz bebiiiişşşş diliyoruuzzz
Neşeli neşelii gelsin yeni yıll herkese,hayal bile edemediğiniz mutluluklar getirsin inşallah
Paylaşmıyordu sistem,bekleyip bekleyip
Aminn..Tabi ki biraz daha çabuk yorulabiliyorsun ama engel değil minik,hatta ben oturuyordum o oynamaya devam ediyordu artık anne yeter mi diyordu bilmiyorumBende çok hareketliyim,eşimde normalde yerinde duramayan bir insandır,sanıyorum bebişte çok sakin olmaz,inşalllah Sağlık tabii önce,hamilelikte şans,kimi hiç anlamıyor kimi çok zorlanıyor İnşallah bebişte olur,sağlıkta olur,sende hiç anlamazsın,ohh düğündede minik minik karnınla oynarsın sende
yeni yılın son gününden herkese mutlu bi günaydınnn..
öğle yemeğimi yedim ama yarın bu saatlerde kahvaltı yaparım kiii
bu arada arabayı almadık
bizim kara şimşek çarpışanoto çıkmış her yeri çizikmiş..
neyse kısmet başka arabalara...
benim eşim de hem benle dalga geçer kilo ver diyer hem de onunla yemeyince kızar
ne garip şu erkekler..yes işye yemeğini tek başına mis gibi..
biz de dün akşam cips+kola ikilisine yenik düştük
yani beautycim senin iradenin yarısı bende olaydı iyiydi
gescann uyuyon mı kızz
benim de en sevdiğimdir film izlerken uyuyakalmak..hiçbi uyku okadar tatlı gelmez...bi de eşime çaktırmamaya çalıştıkça daha da uyuyasım gelir..zaten severim ben uykuyu ama en çok sabah uykusunu
akşama dışarıdasınız sanırım..süslenicen miii
ayh ne güzel dilekler onlar...ben de içimden bebişimsiz son yılbaşım olsun diye geçirdim...en azından seneye 2015e girerken göbişimde olsunn
ben de çok hareketli heyecalı bi insanım eşim daha sakindir..hatta eşim bana hiperaktifmisin diyor
sizbu akşam napıyordunuz canım?