sivit geldi ama kimse kalmamış
arkadaşımla buluştuk kaynattık sonra eşim geldi yanımıza yemek falan yedik..
heryer nasıl kalabalık görseniz oturucak yer zor bulduk..
bi de yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler alıntılamadım da dün akşamki arkadaş gibi küsmesinler
[
QUOTE=geldimsonunda;33327275]sağol tatlımlimonlu bi çorba iyi gider o zaman
içmeyince içince pişman olasım geliyo bu alkolde yaa :26::26:
ooyy yazılımcımı kolay gelsin zaman tatlım sana
okuyamaz kız 2 sayfa sonra sinr gelir bırakır bizim gibi azimli değil erkekler çabuk sıkılıyolar
git azcık alışveriş yap ohh yılın ilk günü güzel olur valla
kv ile bol sohbetler tatlımmm
aynen tatlım vallakaptırıyodum kocayı
benmki dansa kalkmaz bana diyo ki dansa kalkalımmı ben şokk
sen dansa kalkmazsın ki dedim
ben parayı boşuna mı verdim eğlencem bu gece dedi
böyle olacağı belliydi
evet sabah 10da kalktık resmen yaa
bizde içki ters tepki yaptı resmen
allah seni sivitcan yaa hastane ziyareti
koptum lafına
söyle eşine telafi etsin çiçek olayını
kızdım bak
sen akşamakadar dur burda bak nasıl siliyo camları
kızsenin kocan hamarat getirde azcık eşime bulaştırsın
[/QUOTE]
eşinin matığına bayıldımm parayı boşuna mı verdik
ben de balayında parayı boşuna mı verdik mantığıyla 2 kilo almıştım
gece yemeğini bile kaçırmadım
benim koca da tam tersi gözünün önünde bedava olunca yemez ilk molada sucuk ekmek aldı
ben de seneye dışarıda kutlamak istiyorum..gerçi çok pahalı bi yer sorduk kişi başı 180tl dedi
2 kişi 360 versek 360 gün uyuyamam ki ben
bu arada eşim canı isteyince hamarattır da istemeyince bardağını kaldırmaz..geçen gün beyazları yüksek derecede yıkamışım bütün gömlekleri daralmış atletleri çekmiş :26: öyle olunca kendi yıkadı galiba
büyükler boşuna dememiş bilcen ama bilmezden gelcen diye
iyi dileklerin için saol canım
bizde jenga oynadık yılbaşı gecesi, scrable ile jenga arasında kalmıştık oyunu alırken, jengadan kullandık tercihimizi
ya bişi dicem swit, aynı gün ky den kalkıp annene nasıl gçiyorsunuz
yani ben zaten yapamam ,farklı illerde de, hani eşin bişi demiyor mu....
giderim tabi ya, ben balayındayken karnı burnunda hamile gördüm, bikinisiyle güneşleniyordu bir de
dr. bir sorun yoksa izin veriyor ki canım, kardeşim de gittiğinde çok rahat ettim dedi....
canım normalde bi gecede 2 yere gitmiyoruz ama yılbaşında kimin tarafına gitsek diğer taraf üzülücekti aramızda da sorun olucaktı..o yüzden 1 gecede 2 kapı yaptık..yorucu ama güzel oldu
ben de jengayı seviyorum.ama en sevdiğim oyun tabu..sizlerle oynayabilsek keşke..eşlerle beraber kızlara erkekler
Hahahaha huhuh ayyy beni gulmekten oldurceksnz kizlarr yaaaa brn krize grdm okurken kociste suratima bakio hastane cicegi gibi getren kmdi gulmekteb altma kacircaktm zuhahaha,beautym nice saglikli huzurlu yaslara tatlim iyiki fogmussun kocaman sevgiler ve opucukler hayatm esinle uzun omurler dilerm,svit sen gez baslicam sosyalitene senin hehehe popisin bi rahat dursun civciv:))),prensesim yeni sacini gule gule kyllan eminim cok yakismistr:))),plojom vr ve majorum sizede mutlu seneler canlarrr atlmadgm yoktur insallah:))bni sorucak olursanz kocise az bsy surat yaptm ama snra onemsemedm koklastk aksam cem yilmaz izledk altmza yapioduk nerdeyse sirf bel altndan vuruo essek herif neyse iste sonra uyuduk daha dogrusu koltgn birinde esim dierinde bn uyuya kaldk bi ara baktn disarda patlama oluo askin kalk savas cikti die bi bagrdm kocamda gului ahahah askm javai fisek o yeni yilomz bize huzur gtrsn falab dedi rahatladm hahah cok komik kariyim uyku sersemi yeni yil oldgu unuttum hahahah,snra sabah erken kalktk gttik deniz kenari bi yuruyus yaptk eve geldk kahvalti yaptk snracgma tv izlerken bide ogledeb aksama kadr uyumus oldk snracgma aksam yemegmzi yedk smdi o pcsini kucgna aldi bende tabi elimile aldm size geldm:)))
ella sen de beni güldürdün savaş çıktı hee
yeni yıla uyuyarak girdiğine göre bütün yıl uyucan
kızlar ikinizde hoşgelidiniz aramıza..aramıza katılmak sizin elinizde gelirseniz katılırsınızz
bu arada yılın ilk kavgasını ettik kızlarr..herkez eğlenmişşş bizde eşimle başbaşaydık kv.ler gelmek istedi ama eşim pas vermedi..bugun saat 5te fln annemlere gittk yolda kp aramıs eşimde gelcez demiş..kızdım biraz bn tmm dedimmi sana diye.neyse eşim surtatsız gibi oturdu kalkalım diye göz atıp durdu.cıkınca bnde dedim hep aynı şeyi yapıyosun bnde şimdi suscam sizde konuşmucm dedim öyle bişey yok fln dedi o zmn gitmeylm dedi.aradı babasını gitmedk.gelir gelmez aldı eline tel.susuyoruz bnde actm pc yi.deli oluyrum bu huyuna bn onlarda kendi annem ablam babm gibi gülüyorum konusuyorum.o bizde sadce susuyor 3-5 laf söylüyor o kdr bu da bni çok üzüyor.
svitt bnde hamile olursam tatile gitmeyi düşünüyorum..denize giremesem bile tatile gitmek o ortmda bulunmak isityorum.allah izin veririse kısmet olursa tatil planlarım var...beauty de mi düşünüyooo ben kaçrmışm orayı
bence de tatilin havası bile başka..inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz...
biz de yılı ilk kavgasını yaptık..arkadaşımla buluştuk ya dönüşte alışveriş yapıcaktık mutfak için eşim gel şurdan gidelim de markete uğrayalım dedi ben de yok arkadaşı bırakalım diğer markete gidelim 3tl için sonra geri dönmeyelim dedim..arkadaşı bıraktık..benimki söylenmeye başladı neymiş o 3tlyi mi düşünüyormuş arkadaşımın yanına onu yanlış tanıtıyormuşum
vıdı vıdı yol boyu yedi beni..hiçç cevap vermedim..şimdi de konuşmuyorum içimi kuruttu bee
velhasıl prenses bu erkekler bi garip..
Kizlar ya kac zamandr ruyamda amerikaya gttgmi goruyorum kocisede her sefernde diyorum beni amerikaya gotur sanki carsiya gotur der gbi haha ama vasiyetm amerikaya gtmezsem gozum acik olurum o yabanci filmlerdeki gbi yerleri goresm var bi arkdsm gtmisti dayisinn ole dik catili tek katli evi vardi sokaklarda ayni filmlerdeki gbiydi bnde gtcem banane
ella ben rüyamda şehir değiştiremiyorum s:en maaşallah amerikaya gitmişin
inşallah gidersiniz canım..ben de italyaya gitmek istiyorum ama biz bu gidişle eskişehire zor gidicez