Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen tatlım ama nasıl bağırdım bizim burası site bide yan apartmandakilere de rezil oldum aşağıdaki kadın kesin duydu
seninkide ayrı komik tatlım allah seni yaa

gül kızzz aşkolsun gülün diye anlattım
bu konunun uzmanı sivit tatlım ona sor o daha iyi bilir

aynenn bu gece gülme gecesii
yok beeee nerde yapcak yanımda yattı bütün gün temizlik dediği de allah aşkına sanırsın wc temzilicek alt tarafı bi süpürge açıyo onu da boş odaları süpürmüyo yatak kanepe altlarına gimiyo çoğu zaman temizlik denirse işte
yarın yaptırcam ama görür ooo
seninkideee az politikacı değil haa
kız boz ciddiyeti yaa ben hiç küs kalamam

ne kadar aktif bir forum sayfanız var size yetişmek mümkün değil,Çok eğlencelisiniz ama

hoşgeldin tatlım teşekkür ederiz

Haha alt komsu kim bilir ne sanmistr hahahahha reziler sizi hahhah,guldum zaten tutamadm kendimi kiyamam sen cok korktn ama ya,hey sivit gel sole nasil cektiriosub camasrlari ver puf noktasi ellacan a :)))
ne kadar aktif bir forum sayfanız var size yetişmek mümkün değil,Çok eğlencelisiniz ama
Sende katilablrsn biraz hareketli topigmz

konunun uzmanı açıklıyorrr : 60 dereceye atıp gerisini makineye bırakın gayet güzel çektiriyor

yetiş bize beraber eğlenelim canım

kızlar ben yavaştan çıkıyorum....erken yatıcam bu gece ki kociş attığım tribin iyice farkına varsın

iyi geceler canlarımmm...

sivit sizi çok seviyorrr

Son düzenleme:
Haha alt komsu kim bilir ne sanmistr hahahahha reziler sizi hahhah,guldum zaten tutamadm kendimi kiyamam sen cok korktn ama ya,hey sivit gel sole nasil cektiriosub camasrlari ver puf noktasi ellacan a :)))

Sende katilablrsn biraz hareketli topigmz
aynen tatlım rezillik tavan

yetiş bize beraber eğlenelim canım

kızlar ben yavaştan çıkıyorum....erken yatıcam bu gece ki kociş attığım tribin iyice farkına varsın

iyi geceler canlarımmm...

sivit sizi çok seviyorrr

ne çektin be sivitcaan kocana trip atacam diye ne çektin inşallah anlarda boşuna yatmamış olursun
ben trip atarken çok sıkılıyorum ya telefonunu da al da bari seninde canın sıkılmasın

bu arada bende seni çok seviyorum tatlışşş

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm , ben o programı nasıl yayınladılar şaşıyorum zaten, sinemada izlemiştik biz, çok eğlenmiştik ahh ne güzel deniz kenarında yürümek...

canım tüm erkekler aynı cidden, hani benim eşimde geldiğin de sürekli elinde tel, 2 çift laf zor eder, bugün ky lere gittik valla gene aynı, elinde tel, tüm gece onlaydı, sürekli ben sohbet ettim ky ile... hani ben laf çarpıtıyorum ama aldığım cvp; ee, ben annemde de aynıyım diyor... o yüzden çok takma, hani zamanla alışır falan dicem ama o da olmuyor malesef kızlar ...

valla bence sen swit böyle arada yemeklere de tuz yerine şeker falan kat, kociş yemek derdinden kurtarır belki seni, şaka bir yana çok isterdim böyle hamarat bir kocam olmasını.... tabuyu bende çok seviyorum ama kalabalık olmak gerekiyor onun için yav...
şu 3 tl lik kavganıza da, eşinle arkadaşın ilk defa tanışıyorsa ondan o kadar söylenmiştir... hayır bazen onlar öyle söylenmeye başladıkça müziği takıp son ses dinlemek istiyorum...vıdı vıdı bizden çok konuşuyorlar...

vallahi katıla katıla güldüm ya, eşime de okudum o kadar gülünce neye güldün diye sordu, gece gece bizi güldürdün allah da seni güldürsün emi

bu arada doğumgnm die ky bana fularla, zigon sehba almış, bizim salonda zigon sehpamız yoktu da neyse toplasan 3 saat falan oturduk da kociş konuşmayınca tüm gece konu bulacam ve konuşacam diye çenem ağrıdı, öyle sus pus oturulmasını da hiç sevmem

Sivit sen gdiyonda bnde tam bsy anlatcktm kizlar size cok guldum ama kociste smdi beni korkuttu ya noldu biliomsnz ben dalmsm tablette szin uazdklarnizi okuyorum o da pcdeydi ne ara banyoya gtti bilmyrm bzmki tras kopugunu surmus butun yzune oturdu yine pc basina .lbnmkide reflex kafami cevrdm kocama bakim dedim surat bembeyaz bana bakti siritio yaratik gordum sanki ciglik atmadm ama garip bi ses cikti bi oy diyisim vardi icime okuz grdi sanki oyle bi ses cikti kekeme oldum sen nie haber vermiosn dicektm sen sen sen demeye basladm hahahhah ,sivit sana iyi geceler kpcisine kus uyuma pis sivit

Ya bizde sinemada izlemistk onu canm bnde sasrdm nasil verdiler die ama surekli piblediler zaten gerci bipledlerde noldu soledgi her sey agznin seklinden anlasiliodu hahah:)))

hoşgeldin tatlışım dediğin aynı benim eşim alır teli her yerde eline teli annesinde ayen beyan zaten yataar annesi üstüne battaniye felan verir keyfine bakar beeey bende ayıp olmasın diye bacak bacak üstüne bile atmam
benimkilerdede tel yine en yakınındadır arada kaşla göz arasında alır eline bi yandan konuşur bi yandan tele bakar o zaman suratını babama çevirmek istiyorum konuşurken adamın yüzüne bak diye bütün erkekler aynı

gül tatlım valla şuan yazarken banada komik geliyo biz hep birbirimizi böyle korkuturuz ama nedense bu sefer ben çokkötü korktum resmen cırlarken aklımdan şüphe ettim deliriyorum sandım tabi kocamda öyle bi su getirişi var göreceksin
bu arada güle güle kullan tatlım hediyelerinii bakalım benimkiler eşim hatırlatmazsa benimkini kendileri hatırlayacaklar mı:44: hatırlamazlarsa çok bozulurum haa yine seninki almış düşünmüş hediyeleriiii

He tmm bi denim ama bebek kiyafeti gbi yapmasn bnm kocam 185boyinda fitt bsy gyiminede ozen gosterir bide bebis kiyafeti gbi olirsa gor kiyameti:)))dur yarin bo denim

allah sana ellacan yaaa alemsin belki noel baba gelmiştir

Beauty gule gule kullan hediyelerni cnm bnm esimin ailesi ole seyler den anlamaz bana bayramda seyranda hic bsy alinmadi d.gunumun tarhini bile bilmezler nisanlandm hic bsy alinmadi sozlendm hc bsy alinmadi evlendm sadece annesyle babasi birer bilezik taktilar nezaketten vs anlamazlar ki ben ailemden her seyi gordun erkek tarfnn beni dikkate almamasi sinirimi bozuo bnde onlara bsy almiyorum banane haketselerms

haklısın tatlım artık takılmıyosundur pek nişanlıyken insan çok üzülüyo böyle şeyler olunca demi benmdesağolsunlar yine herşeyimi yaptılar ama ben alttan eşime mesajı veriyodum onlar öyle yapıyolardı boşver takılma artık sende almayıverirsin

Kızlar valla helrl teldn yetişemiyorum size
Ella ne diiim snn koca ck komikmiş bn hala kusum gülesm geldi bi tuhaf oldum okudukça gülesim geldi gözmdn yaş geldi kocmda aglyo sanck

Bu arada kuzlsr major nerde yass cuma en dn burdaydı sanırm

Evet gess ama tekrar kanal d izliyorum ama atw deguzl bi film varmışş

Son düzenleme:

barışş kızz küs kalmayın kocalarınızlaa küslüğe hayırr

Evet gess ama tekrar kanal d izliyorum

benmde koca değiştirdiii bizdede şimdi kanal d açık
hakikaten major nerde yaa :44: bişey olmadı inşallah bende merak ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…