- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.321
aynen tatlım ama nasıl bağırdım bizim burası site bide yan apartmandakilere de rezil oldum aşağıdaki kadın kesin duydukıyamam sana gescan..hakkatten millet boğazladılar sanıcak
ben de çok kuş yürekliyim..bazen eşim sessizce mutfağa falan geldimi bi irkilir bağırırım..o yüzden gelmeden holden seslenir dikkat dikkat ben geliyorum korkma diye
ama seninki de korkulmucak gibi değil ki karanlıkta..geçmiş olsunbi su iç bari tatlış
Haytm ben senin korkmana gulmedm senn hareketlernde kendimi gordun bn apartmani inletrdm imdattt die heralde ben kendim geldn aklima bide senle butnlestrnce komaya grdm, ya camasirlari nasil cektiriosnz bn hc cektrmedm gecen esin dioki askin trikolarim buyk gelio cektrirmsn dedi ahahahhahaha derdimize bakarmsnz
gül tabi kuzucum..hep beraber gülüp söyleyip eğleniyoruz iştee
bu gece gülme gecesiii...
iyiki lavabodan yeni çıkmışsın gescanbak beni güldürdün kocişe surat asıyordum ciddiyetimi bozdun
peki eşin temizlik yaptı mı asoş?benimki de annesi yemeğe gelince bulaşıkları ben toplıyım diyor..gören de her akşam o topluyo sancak tövbe yarabbiii :100: bu erkekleri anlamak valla zor
ne kadar aktif bir forum sayfanız var size yetişmek mümkün değil,Çok eğlencelisiniz ama
Haha alt komsu kim bilir ne sanmistr hahahahha reziler sizi hahhah,guldum zaten tutamadm kendimi kiyamam sen cok korktn ama ya,hey sivit gel sole nasil cektiriosub camasrlari ver puf noktasi ellacan a :)))aynen tatlım ama nasıl bağırdım bizim burası site bide yan apartmandakilere de rezil oldum aşağıdaki kadın kesin duydu
seninkide ayrı komik tatlımallah seni yaa
gül kızzzaşkolsun gülün diye anlattım
bu konunun uzmanı sivit tatlımona sor o daha iyi bilir
Sende katilablrsn biraz hareketli topigmzne kadar aktif bir forum sayfanız var size yetişmek mümkün değil,Çok eğlencelisiniz ama
Haytm ben senin korkmana gulmedm senn hareketlernde kendimi gordun bn apartmani inletrdm imdattt die heralde ben kendim geldn aklima bide senle butnlestrnce komaya grdm, ya camasirlari nasil cektiriosnz bn hc cektrmedm gecen esin dioki askin trikolarim buyk gelio cektrirmsn dedi ahahahhahaha derdimize bakarmsnz
aynen tatlım ama nasıl bağırdım bizim burası site bide yan apartmandakilere de rezil oldum aşağıdaki kadın kesin duydu
seninkide ayrı komik tatlımallah seni yaa
gül kızzzaşkolsun gülün diye anlattım
bu konunun uzmanı sivit tatlımona sor o daha iyi bilir
ne kadar aktif bir forum sayfanız var size yetişmek mümkün değil,Çok eğlencelisiniz ama
aynen tatlım rezillik tavanHaha alt komsu kim bilir ne sanmistr hahahahha reziler sizi hahhah,guldum zaten tutamadm kendimi kiyamam sen cok korktn ama ya,hey sivit gel sole nasil cektiriosub camasrlari ver puf noktasi ellacan a :)))
Sende katilablrsn biraz hareketli topigmz
yetiş bize beraber eğlenelim canım
kızlar ben yavaştan çıkıyorum....erken yatıcam bu gece ki kociş attığım tribin iyice farkına varsın
iyi geceler canlarımmm...
sivit sizi çok seviyorrr
Hahahaha huhuh ayyy beni gulmekten oldurceksnz kizlarr yaaaa brn krize grdm okurken kociste suratima bakio hastane cicegi gibi getren kmdi gulmekteb altma kacircaktm zuhahaha,beautym nice saglikli huzurlu yaslara tatlim iyiki fogmussun kocaman sevgiler ve opucukler hayatm esinle uzun omurler dilerm,svit sen gez baslicam sosyalitene senin hehehe popisin bi rahat dursun civciv:))),prensesim yeni sacini gule gule kyllan eminim cok yakismistr:))),plojom vr ve majorum sizede mutlu seneler canlarrr atlmadgm yoktur insallah:))bni sorucak olursanz kocise az bsy surat yaptm ama snra onemsemedm koklastk aksam cem yilmaz izledk altmza yapioduk nerdeyse sirf bel altndan vuruo essek herif neyse iste sonra uyuduk daha dogrusu koltgn birinde esim dierinde bn uyuya kaldk bi ara baktn disarda patlama oluo askin kalk savas cikti die bi bagrdm kocamda gului ahahah askm javai fisek o yeni yilomz bize huzur gtrsn falab dedi rahatladm hahah cok komik kariyim uyku sersemi yeni yil oldgu unuttum hahahah,snra sabah erken kalktk gttik deniz kenari bi yuruyus yaptk eve geldk kahvalti yaptk snracgma tv izlerken bide ogledeb aksama kadr uyumus oldk snracgma aksam yemegmzi yedk smdi o pcsini kucgna aldi bende tabi elimile aldm size geldm:)))
bu arada yılın ilk kavgasını ettik kızlarr..herkez eğlenmişşş bizde eşimle başbaşaydık kv.ler gelmek istedi ama eşim pas vermedi..bugun saat 5te fln annemlere gittk yolda kp aramıs eşimde gelcez demiş..kızdım biraz bn tmm dedimmi sana diye.neyse eşim surtatsız gibi oturdu kalkalım diye göz atıp durdu.cıkınca bnde dedim hep aynı şeyi yapıyosun bnde şimdi suscam sizde konuşmucm dedim öyle bişey yok fln dedi o zmn gitmeylm dedi.aradı babasını gitmedk.gelir gelmez aldı eline tel.susuyoruz bnde actm pc yi.deli oluyrum bu huyuna bn onlarda kendi annem ablam babm gibi gülüyorum konusuyorum.o bizde sadce susuyor 3-5 laf söylüyor o kdr bu da bni çok üzüyor.
svitt bnde hamile olursam tatile gitmeyi düşünüyorum..denize giremesem bile tatile gitmek o ortmda bulunmak isityorum.allah izin veririse kısmet olursa tatil planlarım var...beauty de mi düşünüyooo ben kaçrmışm orayı
bu arada eşim canı isteyince hamarattır da istemeyince bardağını kaldırmaz..geçen gün beyazları yüksek derecede yıkamışım bütün gömlekleri daralmış atletleri çekmiş :26: öyle olunca kendi yıkadı galibabüyükler boşuna dememiş bilcen ama bilmezden gelcen diye
canım normalde bi gecede 2 yere gitmiyoruz ama yılbaşında kimin tarafına gitsek diğer taraf üzülücekti aramızda da sorun olucaktı..o yüzden 1 gecede 2 kapı yaptık..yorucu ama güzel oldu
ben de jengayı seviyorum.ama en sevdiğim oyun tabu..sizlerle oynayabilsek keşke..eşlerle beraber kızlara erkekler
bence de tatilin havası bile başka..inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz...
biz de yılı ilk kavgasını yaptık..arkadaşımla buluştuk ya dönüşte alışveriş yapıcaktık mutfak için eşim gel şurdan gidelim de markete uğrayalım dedi ben de yok arkadaşı bırakalım diğer markete gidelim 3tl için sonra geri dönmeyelim dedim..arkadaşı bıraktık..benimki söylenmeye başladı neymiş o 3tlyi mi düşünüyormuş arkadaşımın yanına onu yanlış tanıtıyormuşumvıdı vıdı yol boyu yedi beni..hiçç cevap vermedim..şimdi de konuşmuyorum içimi kuruttu bee
velhasıl prenses bu erkekler bi garip..
bu arada kızlar bizim yatak odasında lavabo var ben lavaboya girmiştim eşimde telefonunu şarja takmaya gelmiş ben wc den çıkarkende gardropun arkasına saklanmış ben çıktım bi güzel ışığı kapattım eşim bi çıktı dolabın arkasında ben bi uzunca son ses çığlık attımsonra bana bişey oldu duramadım bi 10 sn daha çığlık attım sonra terliklerimi fırlattım yere oturdum ağlamaya başladım eşim çok korktu bi daha korkutmayacağına yemin etti ama benim hala boğazım ağrıyo 2 saattir rezilliğe bakın yaa milletde boğazıma sarıldı sanır herifin rezil olduk rezill
teşekkür ederim cnm , ben o programı nasıl yayınladılar şaşıyorum zaten, sinemada izlemiştik biz, çok eğlenmiştikahh ne güzel deniz kenarında yürümek...
canım tüm erkekler aynı cidden, hani benim eşimde geldiğin de sürekli elinde tel, 2 çift laf zor eder, bugün ky lere gittik valla gene aynı, elinde tel, tüm gece onlaydı, sürekli ben sohbet ettim ky ile... hani ben laf çarpıtıyorum ama aldığım cvp; ee, ben annemde de aynıyım diyor... o yüzden çok takma, hani zamanla alışır falan dicem ama o da olmuyor malesef kızlar ...
valla bence sen swit böyle arada yemeklere de tuz yerine şeker falan kat, kociş yemek derdinden kurtarır belki seni, şaka bir yana çok isterdim böyle hamarat bir kocam olmasını.... tabuyu bende çok seviyorum ama kalabalık olmak gerekiyor onun için yav...
şu 3 tl lik kavganıza da, eşinle arkadaşın ilk defa tanışıyorsa ondan o kadar söylenmiştir... hayır bazen onlar öyle söylenmeye başladıkça müziği takıp son ses dinlemek istiyorum...vıdı vıdı bizden çok konuşuyorlar...
vallahi katıla katıla güldüm ya, eşime de okudumo kadar gülünce neye güldün diye sordu, gece gece bizi güldürdün allah da seni güldürsün emi
bu arada doğumgnm die ky bana fularla, zigon sehba almış, bizim salonda zigon sehpamız yoktu daneyse toplasan 3 saat falan oturduk da kociş konuşmayınca tüm gece konu bulacam ve konuşacam diye çenem ağrıdı, öyle sus pus oturulmasını da hiç sevmem
canım tüm erkekler aynı cidden, hani benim eşimde geldiğin de sürekli elinde tel, 2 çift laf zor eder, bugün ky lere gittik valla gene aynı, elinde tel, tüm gece onlaydı, sürekli ben sohbet ettim ky ile... hani ben laf çarpıtıyorum ama aldığım cvp; ee, ben annemde de aynıyım diyor... o yüzden çok takma, hani zamanla alışır falan dicem ama o da olmuyor malesef kızlar ...
vallahi katıla katıla güldüm ya, eşime de okudumo kadar gülünce neye güldün diye sordu, gece gece bizi güldürdün allah da seni güldürsün emi
bu arada doğumgnm die ky bana fularla, zigon sehba almış, bizim salonda zigon sehpamız yoktu daneyse toplasan 3 saat falan oturduk da kociş konuşmayınca tüm gece konu bulacam ve konuşacam diye çenem ağrıdı, öyle sus pus oturulmasını da hiç sevmem
konunun uzmanı açıklıyorrr : 60 dereceye atıp gerisini makineye bırakın gayet güzel çektiriyor
yetiş bize beraber eğlenelim canım
kızlar ben yavaştan çıkıyorum....erken yatıcam bu gece ki kociş attığım tribin iyice farkına varsın
iyi geceler canlarımmm...
sivit sizi çok seviyorrr
Sivit sen gdiyonda bnde tam bsy anlatcktm kizlar size cok guldum ama kociste smdi beni korkuttu ya noldu biliomsnz ben dalmsm tablette szin uazdklarnizi okuyorum o da pcdeydi ne ara banyoya gtti bilmyrm bzmki tras kopugunu surmus butun yzune oturdu yine pc basina .lbnmkide reflex kafami cevrdm kocama bakim dedim surat bembeyaz bana bakti siritio yaratik gordum sanki ciglik atmadm ama garip bi ses cikti bi oy diyisim vardi icime okuz grdi sanki oyle bi ses cikti kekeme oldum sen nie haber vermiosn dicektm sen sen sen demeye basladm hahahhah ,sivit sana iyi geceler kpcisine kus uyuma pis sivit
allah sana ellacan yaaaalemsin belki noel baba gelmiştir
Beauty gule gule kullan hediyelerni cnm bnm esimin ailesi ole seyler den anlamaz bana bayramda seyranda hic bsy alinmadi d.gunumun tarhini bile bilmezler nisanlandm hic bsy alinmadi sozlendm hc bsy alinmadi evlendm sadece annesyle babasi birer bilezik taktilar nezaketten vs anlamazlar ki ben ailemden her seyi gordun erkek tarfnn beni dikkate almamasi sinirimi bozuo bnde onlara bsy almiyorum banane haketselerms
Kızlar valla helrl teldn yetişemiyorum size
Ella ne diiim snn koca ck komikmiş bn hala kusum gülesm geldi bi tuhaf oldum okudukça gülesim geldi gözmdn yaş geldi kocmda aglyo sanck
Bu arada kuzlsr major nerde yass cuma en dn burdaydı sanırm
Evet gess ama tekrar kanal d izliyorum