Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen öyle ella'm geldiler kahve içtik yarın eşimle baş başayız test ztn negatif çıktı saçımı kestireyim rahat rahat..tabii acık olursaa menünüz neler kızlar beuaty yazmıs sadece..

Valla canim hindim var onu simdiden saraba yatrdm yarn pisiricem,safranli yada korili pilav,karisik salata,havuc mezesi,koz patlican salatasi ve koz kormizi biber soslu yani biraz mezevari olcak ickimde var soframi renkli taslarla susleyip mumda yakcam bnce yeterli zqten 2kisiyiz aslinda bu kadr yapmazdmda maksat sofra brazck renkli olsun meyvemde var kuruyemis tarzi seyler almadm misir patlatcm bide kestanem var onu yaparn boyle iste tatlikusum,evet senn testin negatf cikmis cok uzuldum senn adina allahim ne zamn nasip ettyse ozaman olucak hic canini sikma bitanem o isler demekki oyle kolay olmuomus bizde bunu anladk

vaaay ellaammmsofraya baaakk sanki hamileyim haaa canım istediiii
şu şaraba yatırılmış hindinin tadını çok merak ettim kiii

vaaay ellaammmsofraya baaakk sanki hamileyim haaa canım istediiii
şu şaraba yatırılmış hindinin tadını çok merak ettim kiii

Hahah buyrun gelin gescim :)))valla halam surekli yapio saraba yatrilmis tavuk yada et aradm sordum hindide olurmu die nefis olur dedi yaptm bakalim tadi nasil olcak haber veririm:))) ya bide kizlar aksam aksam moralim bozuldu esim her aksam bi proje ustunde calisio kalem kagit elinde unutuo kalemi hep koltuga birakio haytm murekkebi akar brakma ole dyrm unutuo yine yapio bnm koltuklarda acik renk biliosnz nasil becerdyse cizdi bide bana soluo bnde bozuldum cikmaz birak dedm keyfm kacti smdi yuz vermiorm bin defa uyardm her aksam uyariorim sinir oldum

tatlışkom o çalışırken bi tane düz renk polar al koltuğun üstüneee çizmesin yazıkk bu çizikler için daha doğrusu çıkmayan lekeler için geçen bulaşık makinesi parlatıcısı var yaa o herşeyi geçiriyo diye duydummm dene isterseen
sen dene de bi anlat yahuu nasıl yapıldığınıııı merak ettimm

Hayatim var polarlarim almstm coktan ama cok kiro duruo die kaldrdm yine sericem sanirim yarin kiro miro napim((tabletn sarji bitti yarn gorusrz kizlar tarfi bsy dil kirmizi sarapla yaptim bi kaba sarabi doktum hindi gogusleri buladim icine bekletiyorum.yarnda pisirme asamasini solicem opidlnz iyi geceler

Guzelmiş memnun afiyrt olsun.

Bnde mantar çorbası. Biber dolması. sandal böreği (sizdn gördm yapıcm) eşim patates delisi patstes jazartması istiyor meze olarak. Bnde değişik meze ve salatalar yapıcm.
Zmnı değilmiş demekki ne zamn nasip ise o zmn olsn

ben o ses türkiyeye geri döndüm

Bn sevmiyırm onu o yuzdn eşime pc verdim tw bna kaldı.bnde tutmsyan dixikerin finallerini izlemeyi ck seviyorm ask bityomus tutmadı tbbi bn izlmdm die hehe

valla bizim otrduğumuz koltuğun altındada polar var napayım salonda oturuyorum kirlenmesin diye mecburr
iyi geceler tatlışımmm

senin menünde süper tatlımmm yarın akşam yarımşar saat hepinize uğrasam ohhh mis gibi yılbaşı olur valla
aşk ı açtım bendeee ne zaman başladıııı
buarada herşeyin hayırlısı tatlım ne zaman gelecedğini bi tek Rabbim bilir gönlünü ferah tut beklee bak geveze nasıl beklemiştiii ve olduu

sivitoş geldiii
pert olmuş halde eve geldim..dünden yemek yapmıştım yanına pilav yaptım..derkenn beim koca sahibindende bi araba bulmuş..
babam da renaulttan emekli arabalardan anlar..yemekten sonra pırrr annemlere gittik..10 dk aramız..
ilanı veren adamla konuştuk..yarın sabah eşim ve babam arabaya bakmaya gidicekler..
aklımıza yatarsa alıcaz çok heyecanlıyım

benim de tek tesellim tek enerji kaynağım ç.şambanın tatil oluşu..
sınıf öğretmenimisin sen canım ?

canımmm hamile olsan bile daha idrar testinde çıkmaz kiiii
kan testinde bile döllenmeden 10 gün sonra çıkarmış
bence o kadar emin olma
yoksa bile üzülme daha ilk ay...bi dahaki ay daha çok çalışırsınız
,,

menü süper beauty
acana yarın iş çıkışı ankara otobüsüne binsek yetişir miyiz size

gescağnımm yaaa bence de aynı şehirde olmalıydıkkkk
kahve içerdik birlikte kahve manyağı olarak...bitki çayına hayırrr
belki bi gün biyerlerde buluşuruz...belki porsuk kenarında belki abant kenarında
eşin sivaslıysa kesin izleyin..filmin odak noktası sivas..
benim de eşim öğretmen olduğu için ben de tatili hesaplıyorum hep..en azından ben eşim ve bebiş bütün yaz evde oluruz.ayy ne güzel olurr..ben bebeği emzirirken bi elle de buraya ayzrım

oynak olucak bizim prensesimiz...sivit teyzesi gibi odun olmasın da

iyii daha ne olsun tatlımmm ohh başbaşa oturunn yılbaşı bebişi yaparsınızzz

vayyy şarap yatağında hindi süper geliyor kulağıma...
anakaraya yetişemezsek size geliriz ist.daha yakın
biz de kestaneye bayılırız..bi ara haftada 3 kez yiyoduk sonra kestane gibi tombul olunca bıraktık

ben de gese katılıyorum polar iyi fikir...
bizim de halı açık renk...hiç istememe rağme polar örtüyorum..ama arada gözümüz gönlümüz açılsı diye açıyorum poları..2 günde bile kirleniyor halı kirlenmeyen eşya istiyorummm

sivitoşşş geldin şenlendirdin haaa topiği yinee herşeyi de atlamadan alıntılıyosun maşallaahh
aynen tatlım yaa mutlaka grüşmeliyizzz boluda gölcük var oranın köy kahvaltısı süpeeer keşke gelsenizde götürseekkbitki çayına hayırrr
topikimizin bütttün güzel gelinlerine kapımız açıkk
o zamaaan aynı zamanda doğuralım olur muuu bende bu atiklikle seneye yaparım heralde ayaa baya gaz veriyosunuz

bu arada inşallaahh alabilirsinizzz arabanızı tatlımm çok sevindimmm inşallah inşallaah temiz arabadırrr
siftahınızı boluda yaparsınız belkimmm

alıntılamak benim işim
şaka bi yana burda çoğumuz alıntılamaya çalışıyoruz herşeyi..kıyamam ella bile tabletten zor zahmet yazarken alıntılamasa bile hatır sorar illa..ama itiraf ediyim ki bizim yazdıklarımızı pek önemsemeyip sürekli kendini anatmaya çalışanlara biraz daha soğuğum zaten çok da uğramıyor onlar topiğimize..

bana da öyle geliyor bebiş için seneye zor sabredicen sen hatta eşin de ikna edersen bize yetişirsin kuzuuu...aynı zamanda doğurursak mükemmel olur yaaa...içim kıpır kıpır oldu bak

o zamannn biz yarın kara şimşeğimizi alalım...sonraa boluya gelelim..
gescan bizi kahvaltıya götürrrrr (bunu pascal bizi diskoya götür melodisiyle oku asoş )

ee ne izliyorsunuz?biz kim 500 milyar istere bakıyoruz..gerçi ismi değişti ama benim beyinde değişmemiş

bende anlatıyorum ama acaba çok mu anlatıyorum diye bazen utanıyorum öyle bir hatam varsa affola a dostlaarr
ben bizim topiğimizi ondan saviyorum burnu kocaman insanlar yok burdaa
off sizin yüzünüzden zor sabretcem ben beni gaza getiriyosunuz gelip bakarsınız haaa söyleyimm teyze olmak kolay değill
eee bnm de kardeşimyok teyze oluverinn
geliiiiiiiiinnn gelseniz yaaaaa bak gölcüğee baaakk google dan çok güzelbi yeer
bizde aşk a bakıoduk ama bitti

Bende bilemedim şuan,simetri takıntım var,galiba düzeltiyorum ya ütülerken o mutlu ediyor beni
Baksın tabiii eniştee,bulmuşş güzelim kızı Yarın akşama bütün enerji depolarını doldursun senin

oynak olucak bizim prensesimiz...sivit teyzesi gibi odun olmasın da

Elbet bir teyzesine benzeyecek,varsın sivit teyzesini seçsin ne yapalım Eşime arkadaş olur o da hem beni hem kızı tutamazsa işi zor

Paylaşımlarda bir gariplik var anlayamadım:44:

Svitt hoşgeldin nasılsın. .hayırlı olsun inş.nasıl arba alıyoruz. Bbn Renaultnmı emekli olduuu inş bnm eşimde oradn emekli olur
Kanal d den yine güzl bi film uyumk yok bu gece

Son düzenleme:

kuzucan yanlış anlaşılmamışımdır umarım...hepimiz bir şeyler anlatıyoruz ve okudukça daha çok seviyorum hepinizi..çünkü herkes hem samimiyetiyle açıyor kendi hayatını hem de bi sorunumuzu yazınca kendi sorunlarıymışçasına çözüm arıyor herkes..benim tepkim 1 hafta yazmıyorlar örneğin sora bizim yazdıklarımız yokmuşçasına biz kv ile kavga ettik diye geliyorlar biz yine çözüm arıyoruz sonrraa yeni bi sorun yaşayıncaya kadar yoklar topikte ayhh uzattım..ama gerçekten çok farklı oldunuz benim için..

teyze olucaz tabi...benim de kız kardeşim yok..ama bebişimin bissürü teyzesi olucak kiii...
asoş hamiş olmadan buluşsak gölcükte..baktım da rüya gibi bi yer yaa kalıcak yer var mı orda pansiyon falan?

bu arada bu gün majör gelmedi hiç ya da ben mi görmedim...majörrr ses ver kuzu haftasonu rehavetinden çıkamadın mııı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…