- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.021
svittt napıyosun aşağlardaa yaz bakk ban gidicem şimdiii
Günaydın canlarım
dün akşam telefondan girip yazdıklarınızı okuyup alıntılayıp birde cevap yazmıştımki gönderememişim malesef
telden yapması çok zor oluyor ya tam bir işkence.
Dün işten çıkınca annemlere gittim bütün gece aptal gibiydim çok durgundum sürekli dalıp gidiyordum. en sonunda annem evden çıkarken seni böyle görmek istemiyorum cıvıl cıvıl ol dedi. hiçbir şey anlatamadım söyleyemedim annemeEve gidincede hemen duşa girdim benim arkdamdan eşim girdi ben daha saçlarımı kuruturken gitti yattı sanki dün onunla hiç bu konuşmaları yapmamışım gibi davrandı neden böyle düşündüğümü bile sormadı. ben anladımki annesi ve kardeşi onun için benden önce geliyormuş. madem onlardan vazgeçemeyecekti neden evlendikki biz. artık bu durumları görmezden gelemiyorum malesef. ona onun bana davrandığı gibi davranacağım.neden ben annemden babamdan ayrılıp onun yanında yaşamak zorunda kaldım ve neden o ailesinden kopamayıp beni böyle bir yaşama mahkum etti.
eğer yemek yapmayı bilmeyen ev işinden anlamayan ütü yapamayan toz bile almayı beceremeyen biri olsaydım belki işime gelirdi böylesi ama ben her işimi kendim görebilecek bir insanım. annem o konuda beni hiç kimseye muhtaç olmayacağım bir şekilde yetiştirdi. ben hep evlenince şöyle yemekler yaparım böyle tatlılar yaparım, arkadaşlarım gelince onlara şu tabaklarımı çıkarırım bir eğlence yapınca şu bardakları kullanırım. kocama sürpriz yapınca bu yemeği hazırlarım diye hayal ederken yaklaşık 5 aydır olanlara ve benim gördüğüm muameleye bakın. kuzenim bana kaynananla oturma bak pişman olursun dediğinde ne olacak canm kadın o kadar çocuklarına hem annelik hem babalık yapmış şimdi sen bizimle yaşama mı diyeceğiz demiştim. keşke bu kadar iyi niyetli olmasaydım. ve keşke kocamın asıl niyetinin ne olduğunu o zamanlarda anlayabilseydim
off sabah sabah şişirdim yine içinizi
tatlım senle bi karşılaamadık gece dimi yaaYattım cnm ama midem bulanıyor.üşüttümü acaba..sn uyumadınmı
Günaydın canlarım
dün akşam telefondan girip yazdıklarınızı okuyup alıntılayıp birde cevap yazmıştımki gönderememişim malesef
Dün işten çıkınca annemlere gittim bütün gece aptal gibiydim çok durgundum sürekli dalıp gidiyordum. en sonunda annem evden çıkarken seni böyle görmek istemiyorum cıvıl cıvıl ol dedi. hiçbir şey anlatamadım söyleyemedim annemeEve gidincede hemen duşa girdim benim arkdamdan eşim girdi ben daha saçlarımı kuruturken gitti yattı sanki dün onunla hiç bu konuşmaları yapmamışım gibi davrandı neden böyle düşündüğümü bile sormadı. ben anladımki annesi ve kardeşi onun için benden önce geliyormuş. madem onlardan vazgeçemeyecekti neden evlendikki biz. artık bu durumları görmezden gelemiyorum malesef. ona onun bana davrandığı gibi davranacağım.neden ben annemden babamdan ayrılıp onun yanında yaşamak zorunda kaldım ve neden o ailesinden kopamayıp beni böyle bir yaşama mahkum etti.
eğer yemek yapmayı bilmeyen ev işinden anlamayan ütü yapamayan toz bile almayı beceremeyen biri olsaydım belki işime gelirdi böylesi ama ben her işimi kendim görebilecek bir insanım. annem o konuda beni hiç kimseye muhtaç olmayacağım bir şekilde yetiştirdi. ben hep evlenince şöyle yemekler yaparım böyle tatlılar yaparım, arkadaşlarım gelince onlara şu tabaklarımı çıkarırım bir eğlence yapınca şu bardakları kullanırım. kocama sürpriz yapınca bu yemeği hazırlarım diye hayal ederken yaklaşık 5 aydır olanlara ve benim gördüğüm muameleye bakın. kuzenim bana kaynananla oturma bak pişman olursun dediğinde ne olacak canm kadın o kadar çocuklarına hem annelik hem babalık yapmış şimdi sen bizimle yaşama mı diyeceğiz demiştim. keşke bu kadar iyi niyetli olmasaydım. ve keşke kocamın asıl niyetinin ne olduğunu o zamanlarda anlayabilseydim
prensesss o kadar yoğun ki sadece okuyabildim ..
kimseyi alıntılayamadım da..
6 da anca gelirim
akşam da dayımalrdan gelince hemen uyudum yazamadım..
çok özledim sizi..
çptüm çok
tünaydın tatlışkolaaaarr
tatlım senle bi karşılaamadık gece dimi yaaben yokum sen varsın sen yoksun ben varım olduu
tatlım bence annene hiç bir şey belli etme :26: çünkü annenler unutmaz olanları ve üzülürler :26:
valla iyilikten maraz doğar derler ya atalarımız cidden doğruymuş obenim annemde zamanında altlı üstlü oturmuş 25 yılda hala eskileri unutmaz o yüzden ben hiç bi zaman ne altlı üstlü ne de beraber oturmayı aklımdan geçirdim
eşin bence senle üzleşmekten korkuyo ve üstünü kapatmaya çalışıyo olayın aklınca unutacağını düşünüyoya da içini rahatlatmaya çalışıyo meydan verme ara ara rahatsızlığını belli et ki aman bak düzeldi major unuttu demesin
madem aynı evde oturacaktınız kv nin evinde otrsaydınız niye ev aldınız ki? bunu hiç eşine sordun mu :44::44:
tatlımm kıyamammmgelip yardım edeyimm mi nasılsa boşum
slm kızlarrr bugun niye böyle olduu hafta sonu gibi nazarmıı değdi bizeee
bnde şimdi cıkıcam kv doğum günüymüşş bugun süpriz yapcaz..aksmada dizim varr kaçırcamm:26:
umarım geldiğimde okuyacak bişeyler olurrr
Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm
bence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala daGünaydın canlarım
Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...slm kızlarrr bugun niye böyle olduu hafta sonu gibi nazarmıı değdi bizeee
bnde şimdi cıkıcam kv doğum günüymüşş bugun süpriz yapcaz..aksmada dizim varr kaçırcamm:26:
için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
içimin asıl sıkıntısının yazayım bi tek size ittiraf edeyim bi de eşime söylerim belki :26:
içinizde hiç borsa oynayan var mı bilmiyorum ama oynamasında
babamın bi miktar parası vardı benim üzerime yatırdık borsaya koy dedi..malum düşmeye başladı çok fena...
bu sabah düşmeye başladı babam çık parayı dedi ben de inat ettim çıkmadım
yükselir sandım ama daha da düştüilk çık dediğin de çıkmadığım için 500 tl kaybettirdim
bi de -hiç kızmaz bana ama-üzülür diye çıktım duruyor para boşta dedim
kızlar dua edin yarın borsa yükselsin de dediği fiyattan çıakyım..emanet para ne zor ya...
valla başım zonk zonk
slm kızlarrr bugun niye böyle olduu hafta sonu gibi nazarmıı değdi bizeee
nolurrr gel gescan
başı çatlıyor şu an..keşke beraber çalışma imkanımız olsaydı bol bol gülerfik..gerçi gülemeye dermanım yok o kadar kötüyüm
sen napıyosun kuzu yazmamışın pek bugün
haftasonundan beter olmuş burası...
ella da 2 gündür gelmiyor sanırım
sivit zaten yerdemi gökte mi belli değil
biz de kvlere gidicez bu akşam.. o kadar başım ağrıyor ki...ama 1 haftadır gitmedik hiç eşim gidelimmi deyince kıramadım..bugün gitmesek yarın kesin gidicektik.h.sonu gitmeyiz pek..bari dedim cuma akşamım bana kalsın
kv'nin de doğum günü kutlu olsun canım..
gece görüşebilmek umuduyla
esen kalın
Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm
kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
içimin asıl sıkıntısının yazayım bi tek size ittiraf edeyim bi de eşime söylerim belki :26:
babamın bi miktar parası vardı benim üzerime yatırdık borsaya koy dedi..malum düşmeye başladı çok fena...
yükselir sandım ama daha da düştüilk çık dediğin de çıkmadığım için 500 tl kaybettirdim
kızlar dua edin yarın borsa yükselsin de dediği fiyattan çıakyım..emanet para ne zor ya...
valla başım zonk zonk
huhu amayaa beautyy tatlışkolaaar napıyosunuz aşağıdaa
Yavrusim nie babani dinlemednki sanki allam yarabbim bnm 2halamda 20yildr borsa oynuolar isin ehliler :)))ama onlarda zamannda cok kaybemisler smdide az bsy kaybediolar arada bnde az cok anlarim lotlardan ama yinede cok bilgim yok umarim yarn cikar daha fazlasina:))))kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
valla başım zonk zonk
geçmişi okuyodum tatlımmm :))) sen napıyosunnn
Kizlar selammmmm napiosunuz ben bugun cok yogundum sabah 10da ciktm smdi yeni geldim eve halami karsiya doktora goturdum trafige yakalndm canim cikti cnm bide bnm ekstta islerm vardi istanbulda araba kullanmak cambazlik isi yeminle bide suslu olcam die baya yuksek topuklu bot gydm offf oldum bittin smdi uzandm siz napiosunuz bakalim
Yavrusim nie babani dinlemednki sanki allam yarabbim bnm 2halamda 20yildr borsa oynuolar isin ehliler :)))ama onlarda zamannda cok kaybemisler smdide az bsy kaybediolar arada bnde az cok anlarim lotlardan ama yinede cok bilgim yok umarim yarn cikar daha fazlasina:))))
Major cnm kendi kendini yedin btrdn be yavru ne sabirli bbsysin bn coktan esimle knusmustum hemde her gun her gub soylerdm heralde
bende aramızda kalsın izliyorum dalmışım tatlı
oyy kıyamam ne güzel arabayı aktif kullanıyosun tatlımm
ben eşim olmadan aslakullanamıyorum
huhu amayaa beautyy tatlışkolaaar napıyosunuz aşağıdaa
geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayaktaKizlar selammmmm napiosunuz ben bugun cok yogundum sabah 10da ciktm smdi yeni geldim eve halami karsiya doktora goturdum trafige yakalndm canim cikti cnm bide bnm ekstta islerm vardi istanbulda araba kullanmak cambazlik isi yeminle bide suslu olcam die baya yuksek topuklu bot gydm offf oldum bittin smdi uzandm siz napiosunuz bakalim