Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Yemek yapmayı bilmeyebilirsin ya 30 senelik ev kadını mısın sen olabilir yani,toz da almazsın istersen vs vs bunlar senin mecbur oldukların değil isteyerek yaptıkların olur ancak..Bence eşinle bu sinirle konuşmayın,onunla ciddi bir şekilde konuşacak biri varsa o konuşsun,şuan hiç birbirinizi anlamaz aksine daha da çıkmaz bir yola girersiniz kaldı ki haklıyken haksız duruma düşersin..Bence sende o arkadaşınla görüş hastası gibi..Bazı şeyleri biriktirmemek gerekiyor işte sonradan kişi için daha vahim oluyor,eşine sorsan sen sadece birşeye takıldın ama ortada hayaller var.Zor bir süreç..Bu durumu haksız duruma düşmeden atlatırsın umarım,karşındakiler seni gerçekten ne demek istediğini anlar inşallah..Bu olay kapanırsa senden her zaman aynı davranış beklenecek,bu olay birşeylerin güzel gitmesine sebep olursa her zaman fikirlerine saygı duyulacak,o yüzden çok iyi adımlar at Dualarımdasın canım..

tünaydın tatlışkolaaaarr
Yattım cnm ama midem bulanıyor.üşüttümü acaba..sn uyumadınmı
tatlım senle bi karşılaamadık gece dimi yaa ben yokum sen varsın sen yoksun ben varım olduu

tatlım bence annene hiç bir şey belli etme :26: çünkü annenler unutmaz olanları ve üzülürler :26:
valla iyilikten maraz doğar derler ya atalarımız cidden doğruymuş o benim annemde zamanında altlı üstlü oturmuş 25 yılda hala eskileri unutmaz o yüzden ben hiç bi zaman ne altlı üstlü ne de beraber oturmayı aklımdan geçirdim
eşin bence senle üzleşmekten korkuyo ve üstünü kapatmaya çalışıyo olayın aklınca unutacağını düşünüyo ya da içini rahatlatmaya çalışıyo meydan verme ara ara rahatsızlığını belli et ki aman bak düzeldi major unuttu demesin
madem aynı evde oturacaktınız kv nin evinde otrsaydınız niye ev aldınız ki? bunu hiç eşine sordun mu :44::44:

prensesss o kadar yoğun ki sadece okuyabildim ..
kimseyi alıntılayamadım da..
6 da anca gelirim
akşam da dayımalrdan gelince hemen uyudum yazamadım..
çok özledim sizi..
çptüm çok

tatlımm kıyamammm gelip yardım edeyimm mi nasılsa boşum

slm kızlarrr bugun niye böyle olduu hafta sonu gibi nazarmıı değdi bizeee

bnde şimdi cıkıcam kv doğum günüymüşş bugun süpriz yapcaz..aksmada dizim varr kaçırcamm:26:
umarım geldiğimde okuyacak bişeyler olurrr

nolurrr gel gescan
başı çatlıyor şu an..keşke beraber çalışma imkanımız olsaydı bol bol gülerfik..gerçi gülemeye dermanım yok o kadar kötüyüm
sen napıyosun kuzu yazmamışın pek bugün

haftasonundan beter olmuş burası...
ella da 2 gündür gelmiyor sanırım
sivit zaten yerdemi gökte mi belli değil

biz de kvlere gidicez bu akşam.. o kadar başım ağrıyor ki...ama 1 haftadır gitmedik hiç eşim gidelimmi deyince kıramadım..bugün gitmesek yarın kesin gidicektik.h.sonu gitmeyiz pek..bari dedim cuma akşamım bana kalsın

kv'nin de doğum günü kutlu olsun canım..

gece görüşebilmek umuduyla

esen kalın

Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm

kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
içimin asıl sıkıntısının yazayım bi tek size ittiraf edeyim bi de eşime söylerim belki :26:
içinizde hiç borsa oynayan var mı bilmiyorum ama oynamasında
babamın bi miktar parası vardı benim üzerime yatırdık borsaya koy dedi..malum düşmeye başladı çok fena...
bu sabah düşmeye başladı babam çık parayı dedi ben de inat ettim çıkmadım
yükselir sandım ama daha da düştü ilk çık dediğin de çıkmadığım için 500 tl kaybettirdim
bi de -hiç kızmaz bana ama-üzülür diye çıktım duruyor para boşta dedim
kızlar dua edin yarın borsa yükselsin de dediği fiyattan çıakyım..emanet para ne zor ya...
valla başım zonk zonk

bence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala da
Annemsiz yapamam diyorsa başka aile büyükleri devreye girsin , ky ile konuşsun...
Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...
için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠

oo doğum günü kutlu olsun tatlım kv ninn
bencede nazar değd bizeee kimse yazmıyo eskisi gibii :26:

gidin tatlışkom iyi oluurr
bizede kv ler geldi 3 gibi ayıptır söylemesi börek yapmış çay demledik felan yedik sonra annemle babam iş çıkışı geldiler onlar yediler derken oturdu çayı kahvesi derkeeeen az önce herkes gitti bende yayıldımmm yoruldum da
keşke burda boş nboş oturacağıma yardımım dokunsa tatlışş
bırak aynı iş yerini anı şehirde olsak bile ne güzel olurduu 1-2 haftada 1 görüşürdükk

Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm

hoşgeldin tatlııımmmm süpeer olmuşş komşuya bizim yerimizede teşekkür ett

canım benmborsa işini bilirim babam 10 sene once bi 3bin 4 5 ylöncede 6bin kaybetti borsada :26:
oynamayacam diyodu ama sanırım şu an da az daolsa var bizden sakladığı :26::26: borsa iyi bişey değil yaa girmeyin hiç o işlere :26:
canın sağolsun tatlım yükselir inşallah yarın ne olacağı belli olmuyo ki :26:
valla emanet para zor inşallah yarın yükselir alnın akıyla çıkarsınnn :26::26:

Kizlar selammmmm napiosunuz ben bugun cok yogundum sabah 10da ciktm smdi yeni geldim eve halami karsiya doktora goturdum trafige yakalndm canim cikti cnm bide bnm ekstta islerm vardi istanbulda araba kullanmak cambazlik isi yeminle bide suslu olcam die baya yuksek topuklu bot gydm offf oldum bittin smdi uzandm siz napiosunuz bakalim Yavrusim nie babani dinlemednki sanki allam yarabbim bnm 2halamda 20yildr borsa oynuolar isin ehliler :)))ama onlarda zamannda cok kaybemisler smdide az bsy kaybediolar arada bnde az cok anlarim lotlardan ama yinede cok bilgim yok umarim yarn cikar daha fazlasina:))))
Major cnm kendi kendini yedin btrdn be yavru ne sabirli bbsysin bn coktan esimle knusmustum hemde her gun her gub soylerdm heralde

geçmişi okuyodum tatlımmm :))) sen napıyosunnn

bende aramızda kalsın izliyorum dalmışım tatlı

oyy kıyamam ne güzel arabayı aktif kullanıyosun tatlımm
ben eşim olmadan aslakullanamıyorum

bende aramızda kalsın izliyorum dalmışım tatlı

oyy kıyamam ne güzel arabayı aktif kullanıyosun tatlımm
ben eşim olmadan aslakullanamıyorum

Korkuyorum aslinda istanbul trafgnde biraz zor kullanmak cin gibi olmak gerekiyor.ama meceburen cikiyoruz trafge bende araba yok babamn arabasi zaten. Sen napiosun bakim gsem gnun nasl gecti,bnde guya dub diete basladm ama suan cnm tatli cekio evdede yok napsam bilemedm

huhu amayaa beautyy tatlışkolaaar napıyosunuz aşağıdaa

şöyle bir bakıp, hiç kimseyi göremeyince çıkmıştım

geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayakta önceden ağrısa da sızlasa da giyerdim de, şimdi aman diyorum, keşke şöyle 1.75 falan boyum olaydı

kızlar ben yarın kocişin yanına gidiyorum 10 gün de kalıcam muhtemelen cumartesi ky gideriz, eşim çaktırmadan yokladı, annemle konuştuk seni sordu, falan diyerek... yarın arayacaktım da neyse dedim bugün arayayım, nolcek, öyle havadan sudan konuştuk işte... özledim seni çok diyor , ne kadar doğruysa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…