- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.001
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcak hamişlerden özür diliyorumm
tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree
ağladığın için üzülme cnm kendini deşarj etmişsin birazz..
eşinin yorumuna üzüldm canm ya öyle demesi cok yanlış sana güvenmiyordusa neden ewlenmiş senle..eşin kvden cok etkileniyo bnce cnm pisikoloğa gidecksen eğer eşinle gitmelisin tek başına gitmenin bi anlmı yok bnce bizim söylediklerimizi söyler amayaa gibi olmulu yaklaşır yada bizim gibi konuş kv gönder der.
eşinle konuş gerçekten ağlaaaa gerekirse annenin ewine git.kv ile tek başına sakın konuşma eşine yanlış aktarır sen suçlu olursun eşinle konuşmalısın tatlım..
bn sana söyle bişey anlatayım...kvler gelince annem ya burda oluyor yada sonradan geldiğinde ilk annem gidiyor bu da dikkatimi çektiii anneme nedn sn önce gidiyosun dedim. "ee kv daha cok kalıcak tabii onun ewi" dedi.. bnde "ne alakası var evi o aldıysa içinide bn doldurdum" dedim.
dün aksm eşime söyledim annem böyle dedi diye eşimde hiç öyle bişey yok saçmalamayın hiç hiç hiçç öyle şey olmaz dedi..kii kv hiç öyle bi imada bile bulunmadı.
kv.bazen unutuyor.geçen eşim araba alıcazz dedi.kv de ödeyebilcez mi dedi.sonra düzeltti ödeyebilcekmisiniz dedi...artık yavaş yavaş farkına varıyor.
bnce eşine güzelce anlat herşeyi bize anlatıgın gibi anlat iyi yönden kötü yönden ne düşünüyorsan. eğer eşin seni hakısız görürse bu ewlilik zor yürür canm.seni haklı görürse ztn bi çözüm bulursunuz cnm ama mutlaka konuş
aaa ben senin yazdığını görmemeişim prenses
kaçırdım seni
neyse sana katılıyorum kv ile yalnız konuşmak sıkıntılı olabilir..yanlış aktarırsa eşine yok yere huzurunu bozarsın..
zor iş evlilik
sana da afiyet olsun prensescan..
hamiş değilim ama canım istedi