Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcak:KK52: hamişlerden özür diliyorumm:KK17:

tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree:KK50:

ağladığın için üzülme cnm kendini deşarj etmişsin birazz..
eşinin yorumuna üzüldm canm ya öyle demesi cok yanlış sana güvenmiyordusa neden ewlenmiş senle..eşin kvden cok etkileniyo bnce cnm pisikoloğa gidecksen eğer eşinle gitmelisin tek başına gitmenin bi anlmı yok bnce bizim söylediklerimizi söyler amayaa gibi olmulu yaklaşır yada bizim gibi konuş kv gönder der.
eşinle konuş gerçekten ağlaaaa gerekirse annenin ewine git.kv ile tek başına sakın konuşma eşine yanlış aktarır sen suçlu olursun eşinle konuşmalısın tatlım..
bn sana söyle bişey anlatayım...kvler gelince annem ya burda oluyor yada sonradan geldiğinde ilk annem gidiyor bu da dikkatimi çektiii anneme nedn sn önce gidiyosun dedim. "ee kv daha cok kalıcak tabii onun ewi" dedi..:KK53: bnde "ne alakası var evi o aldıysa içinide bn doldurdum" dedim.
dün aksm eşime söyledim annem böyle dedi diye eşimde hiç öyle bişey yok saçmalamayın hiç hiç hiçç öyle şey olmaz dedi..kii kv hiç öyle bi imada bile bulunmadı.
kv.bazen unutuyor.geçen eşim araba alıcazz dedi.kv de ödeyebilcez mi dedi.sonra düzeltti ödeyebilcekmisiniz dedi...artık yavaş yavaş farkına varıyor.

bnce eşine güzelce anlat herşeyi bize anlatıgın gibi anlat iyi yönden kötü yönden ne düşünüyorsan. eğer eşin seni hakısız görürse bu ewlilik zor yürür canm.seni haklı görürse ztn bi çözüm bulursunuz cnm ama mutlaka konuş

aaa ben senin yazdığını görmemeişim prenses :KK53:
kaçırdım seni :KK50:
neyse sana katılıyorum kv ile yalnız konuşmak sıkıntılı olabilir..yanlış aktarırsa eşine yok yere huzurunu bozarsın..
zor iş evlilik :KK53:

sana da afiyet olsun prensescan..
hamiş değilim ama canım istedi :KK53:

huhuuu kızlar ben geldimm:KK16:
eşimle dışarı çıktıkkk dolaştıkk yemek yedikk ordan kv lere gittik şimdi geldikk vicdanı izliyoruzz :KK16:
bugün keyfim yerindeee :KK16::KK16::nazar:

beauty süpersin valla ne diyim bi haftada 8 kilo...ama dikkat et kendine halsizlik falan yapmıyor mu :KK53:
enim arkadaşımın da d.günü sevgilier günü ama hep 2 tane hediye aldırıyor :KK9:
bir haftada 8 kilo değil ki canım, naptın sen:KK53: ilk hafta 5 kilo gitti ki bu da çoğu ödem, ikinci haftada yaklaşık 2 kilo gitti... halsizlik yapmıyor, her sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yapıyorum, sadece akşam 9 dan sonra çok acıkıyorum.... ama bu duygusal açlık da olabilir, annemler sürekli bir şeyler yiyor, haliyle benimde canım istiyor :KK17:ama bitki çaylarımı içip, yatıyorum....

kızlar saat 11.30 gibi müdürüm beni yanına çağırdı yapmam için bir iş anlatıyorduki senin neyin var dedi.
bir şeyim yok dedim ama o ısrar edince bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım :KK43:
sonra arkadaşlardan biri beni dışarı çıkardı falan herkesin içinde ağlamış oldum çok utandım :KK43:
bu seferde herkesin içinde ağlamama sinir olup ağladım derken baya boşalttım kendimi.
3 yıldır burda çalışıyorum böyle bir şey hiç gelmemişti başıma hiç ağlamamıştım yani artık nasıl dolduysam eşime ve kv'ye.
kendimi çok kötü hissediyorum eve gitmek istemiyorum :KK43:
akşam anneme gideceğim orda daha mutluyum :KK43:

canım, eşinle konuş bu olayı, içine ata ata nereye kadar... bak eşine karşı da duyguların değişiyor, bunların sebebi ky den... eşinle konuş ya, belki o hiç annesinden ayrılmak istemiyordur , o zaman sen boşuna kürek çekiyorsundur... ya da belki de sana destek verecek bir orta yol bulacaksınızdır ....
iş yerinden ağlamaya çekinme, ben okulda ağladım, sınıftaki öğrenciler o derece sinirlendirmişlerdi ki, dersten çıktığımda müdür yardımcısının yanına gittim, ben bu sınıfa girmek istemiyorum diye hüngür hüngür ağladım :KK53: odada 5 müdür yardımcısı ve müdürüm de vardı, düşün gerisini... o yüzden takmaaa :KK37:
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcak:KK52: hamişlerden özür diliyorumm:KK17:
tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree:KK50:

kısır mı, bana çok uzak bir kavram :KK9: valla yılbaşına kadar devam ediceğim.... sporu bırakırsam höpür höpür yersem, tabiki de alırım :KK1: hani her şey de geçerli bu, sporu bırakmayı düşünmüyorum, ama birden de normal beslenmeye tak diye geçmeyeceğim, ilk önce yağsız normal beslenme, haftada 1-2 detoks, sonrasında az yağlı beslenmeye geçmeyi düşünüyorum.... öyle hamur işi, kek falanda ayda max 1 kere izin vereceğim kendime... kararlarım bunlar, tabi ne kadar uygulayabilirsem :KK1:

valla yılbaşında araban olsada kullanamıyorsun, çoğu yerde polis kontrolü var... biz hesapladık, ortalama bir yer 150 tl, 2 kişi 300 tl yapar, taksiye de gel git, 50-50, 100 tl verirsek(evimiz biraz uzak) , 400 tl yi buluyor :KK1: bir de ne giyeceğim telaşı var, yok kuaför falan derken, astarı yüzünden pahalı oluyor :KK53:

kızlar saat 11.30 gibi müdürüm beni yanına çağırdı yapmam için bir iş anlatıyorduki senin neyin var dedi.
bir şeyim yok dedim ama o ısrar edince bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım :KK43:
sonra arkadaşlardan biri beni dışarı çıkardı falan herkesin içinde ağlamış oldum çok utandım :KK43:
bu seferde herkesin içinde ağlamama sinir olup ağladım derken baya boşalttım kendimi.
3 yıldır burda çalışıyorum böyle bir şey hiç gelmemişti başıma hiç ağlamamıştım yani artık nasıl dolduysam eşime ve kv'ye.
kendimi çok kötü hissediyorum eve gitmek istemiyorum :KK43:
akşam anneme gideceğim orda daha mutluyum :KK43:

Canım sıkma canını demek kolay biliyorum elinde değil ama gerçekten kendini üzme,sıkışmış gibi hissetme ki daha iyi düşünebilesin.
Bence arkadaşınla konuş en azından biraz rahatlarsın,bu evdekileri değiştirmez belki ama zaten için dolu artık iyi şeyleri bile iyi algılamıyorsundur.Eşinle de devamında konuşursun ya da beraber gidersiniz ilerleyen seanslara.Aklıma şimdilik bu geliyor.Ayrıca eşinde tavırlarında daha düşünceli olmayı öğrenir biraz senin kırıldığını gördükçe.Öyle söylerken kırılabileceğini düşünmemiştir belki ama ciddi anlamda görünce olayı daha düşünceli olabilir.Ayrıca yemek yapmayı bilmeyebilirsin kendini ıspatlamak zorunda değilsin bu eşinde olsa unutma,kendini zorlama..

kızlaaaarr :KK16: aşağısı kalabalık ama yazan yok:KK23::KK23:
çıkın ortayaa yakaladım sizi :KK53::KK53:

ben burdayım valla, annemin yarın günü var piyano kek yaptım, ama yordu bu sefer ya... kremayı ılıkken yapmam gerekiyordu, soğumuş baya katılaşmış, onun pütürcükleriyle uğraştım, üstüne kakaoyu dökerken, elim kaydı, her yer kakao oldu falan, üstüm başım dahil :KK9:

ben burdayım valla, annemin yarın günü var piyano kek yaptım, ama yordu bu sefer ya... kremayı ılıkken yapmam gerekiyordu, soğumuş baya katılaşmış, onun pütürcükleriyle uğraştım, üstüne kakaoyu dökerken, elim kaydı, her yer kakao oldu falan, üstüm başım dahil :KK9:

ahaha allah senii:KK9: olsunn nazar değmiştir bi öncekinden :KK9::KK9:
unuttun mu da o kada soğudu krema :KK1:

Bnde geldm eve eşim yine pcde bnde telde geçmişi okudum.
Beauty azmine hayranım iradenede bn yapamam o kdr ya keşke yapabilsem dayanabilsem.
Sadece dikkat ediyorm ama yetrli olmuyor yani aynı kiloda kalmamı sağlıyor.
Plojo nasıl gidiyor hamilelik..

Beauty azmine hayranım iradenede bn yapamam o kdr ya keşke yapabilsem dayanabilsem.

İyi çok şükür..Bugün nedense bir hüzünlü..Bilemedim..Zaten çok ağlayasım vardı,Merhamet izliyorum şarkıyla beraber gözlerim doldu bile..

ahaha allah senii:KK9: olsunn nazar değmiştir bi öncekinden :KK9::KK9:
unuttun mu da o kada soğudu krema :KK1:
evet unuttum, neyse birazcık süt falan ilave ettim, uğraştırdı ama oldu sanki... tadına bakmadım gerçi de... her şekilde sevilir o kek diye düşünüyorum :KK9:

hoşgeldin canım, telde anca geçmiş okunabiliyor, yorum yazmak işkence:KK53:

Günaydın canlarım :KK16:

dün akşam telefondan girip yazdıklarınızı okuyup alıntılayıp birde cevap yazmıştımki gönderememişim malesef :KK50:
telden yapması çok zor oluyor ya tam bir işkence.
Dün işten çıkınca annemlere gittim bütün gece aptal gibiydim çok durgundum sürekli dalıp gidiyordum. en sonunda annem evden çıkarken seni böyle görmek istemiyorum cıvıl cıvıl ol dedi. hiçbir şey anlatamadım söyleyemedim anneme :KK50: Eve gidincede hemen duşa girdim benim arkdamdan eşim girdi ben daha saçlarımı kuruturken gitti yattı sanki dün onunla hiç bu konuşmaları yapmamışım gibi davrandı neden böyle düşündüğümü bile sormadı. ben anladımki annesi ve kardeşi onun için benden önce geliyormuş. madem onlardan vazgeçemeyecekti neden evlendikki biz. artık bu durumları görmezden gelemiyorum malesef. ona onun bana davrandığı gibi davranacağım.neden ben annemden babamdan ayrılıp onun yanında yaşamak zorunda kaldım ve neden o ailesinden kopamayıp beni böyle bir yaşama mahkum etti.

eğer yemek yapmayı bilmeyen ev işinden anlamayan ütü yapamayan toz bile almayı beceremeyen biri olsaydım belki işime gelirdi böylesi ama ben her işimi kendim görebilecek bir insanım. annem o konuda beni hiç kimseye muhtaç olmayacağım bir şekilde yetiştirdi. ben hep evlenince şöyle yemekler yaparım böyle tatlılar yaparım, arkadaşlarım gelince onlara şu tabaklarımı çıkarırım bir eğlence yapınca şu bardakları kullanırım. kocama sürpriz yapınca bu yemeği hazırlarım diye hayal ederken yaklaşık 5 aydır olanlara ve benim gördüğüm muameleye bakın. kuzenim bana kaynananla oturma bak pişman olursun dediğinde ne olacak canm kadın o kadar çocuklarına hem annelik hem babalık yapmış şimdi sen bizimle yaşama mı diyeceğiz demiştim. keşke bu kadar iyi niyetli olmasaydım. ve keşke kocamın asıl niyetinin ne olduğunu o zamanlarda anlayabilseydim :KK50:

off sabah sabah şişirdim yine içinizi :KK50:

Günaydın kzılarr.tünaydın olmadan yazabılsım size :)) bugunle ilgili bir planım yok temizlik mi yapsam yoksa tembellikmii:26:

majorr günayadın..
bnce vazgeçme tepkini koy ve bir kez daha konuş gerekirse kavga edin.sana bi açıklama borçlu.sn onun karısısın seninle konuşmak zorunda.ne konustun nasıl oldu bilmiyorum ama bi kez daha denemelisin bnce.senin bu durum hakkında ne kdr ciddi ve rahatsız olduğunu anlasın.ilkinde afallamıştır,düşünmüştür belki..diğer kızlar ne der bilmiyorum ama bn böyle düşünüyorum.kiii ben olsam bu olay çözülmeden eşimi rahat bırakmam.

X