Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

benim de çok dökülüyorrr..acaba uzayınca vitaminsiz mi kalıyor bilemedim
süper olur doğal olur ama her kuaföre de güvenilmiyorki..tüm saçlarının platin sarı olma riski var
ben de daha önceden demiştim ya bakır yapasım var ünv.de yapmıştım ama akınca turuncu oluyor 2 haftada 1 boyayamam ki saçlarımı
yazın kendi rengine dönücem ama çalışmalara başlarsam kendi rengimde hamile kalayım

bu arada en yakın akadaşım 2011 temmuzda evlenmişti..bu ay bebiş çalışmalarına başlamışlardı ama ilk ay başarısız olmuş
inşallah bekletmez bi sonraki ay ..
biz de öyle korkuyoruz ki sanki hemen hamiş olucaz diye..böyle duyunca da çok uzatasım gelmiyor....
şimdi prensesle birbirimizi gaza getirme seansımız başlıcak

kızlar bn yatıyorum telden okurm sizi grsz yarn saç kestirmek isteyenler bana katılsınn
yenş yıla yeni tarzla girelimmm

ahh cnmm bn başladım bile çalışmalaraa acba hapla mı korundular? uzun süre hap kullanınca hemen olmaması normaldır cnm.
3yıl önce bnmde bakır rengiydi cok zor kendi rengine döndü dediğin gibi turuncu oluyor akınca..bir süre sonra saç uzadıktan sonrada kendi rengim koyu yağlı gibi duruyor bi garip oluyor

Son düzenleme:

tatlım bakırla uğraşamazsınnn her banyodaa deli gibi akar oo haftada 1 boyatırsın ne 2 haftasııı
bakır çok güzel duruyoo ama uğraşması çok zor :26:
ayy tatlım allah aratmasın yaa valla muaene mi olsak ella gibi acaba :26::26: bilirdik en azından neolduğunu:26::26:

kızlar bn yatıyorum telden okurm sizi grsz yarn saç kestirmek isteyenler bana katılsınn
yenş yıla yeni tarzla girelimmm

iyi geceler tatlışkommm ben şimdilik vazgeçtim
belki ilede cinnet gelirse kestiririm

neeeeeee başladın mı prensessssssssss
ayyh çok sevindim canım hayırlı haberlerini alırız inşallahhh
ilk 1 yıl hapla korundular ama sonra bıraktı hapı..
bu ay eşi işten hep geç geldiği için pek verimli değerlendirememişler
ya kardeşim gibi görmeye başladım ben sizi..
prenses nasıl heyecanlandırdın benii

hehe kendime yandaş buldum rapunzel olma konusunda
bence de bakır yapmıyım..kumral-kahve tonlarına devam..kullanmadığım renk kalmadı bi gün üşenmezsem eklerim fotolarımı bana renk beğeniriz

oooooooo prensesssss neden haber vermiyosunnnnnn
anneeeeeeemmm çok heyecanalandımmm
doktora gitcekmisinnn folik sit fln kullanman gerekiyo yaaaa
çok heyecanlııı
sivitttt haddii gaza geeeelll

hehe kendime yandaş buldum rapunzel olma konusunda
bence de bakır yapmıyım..kumral-kahve tonlarına devam..kullanmadığım renk kalmadı bi gün üşenmezsem eklerim fotolarımı bana renk beğeniriz

bende 1 sene sarı bakır koyu kahve hepsini yapmıştım saçlar yanmıştı
ünide farklı olma çabası sağolsun
bencede yaa dip çıkma derdi yok benm biraz açık rengi hemen dibim çıktı şimdi rahatsız oluyorum çok

kızz teyze olucakmışız da haberimiz yokmuşş
yok gaza gelmicem gibi
gerçi böyle şeyer çok planlı olmaz ama 7 ağustosta izine çıkıcam 10 gün..
tatile gidicez inşallah vee çalışmalara starr vericez
tabii bi kazaya kurban gitmezsem o zamana kadar

bu arada benim de diplerim çıktı gibi..en son boya almıştım annem boyamıştı belki yine kapısını çalarım
hem de sarıyla kumralı karıştırmıştık lorealin..iyice profesyonel oldu annem beklerizzz

kızzz benmde annemboyadı geçeenn kendine boya seti almış fırçası kabı tarağı aynı senin ki gibi
ama gölgeyi yaptıramamki anneme
oo 7 ağustos zamanlarında olssaaa ne zaman doğmuş oluyo mayıs mıı güzeeel

Teşekkürler kızlar söylemek istemedm hemen gecn ayki stres yüzündn test yapmadın daha.hayırlısı inş.
Az once eşime gösterdim eklediğim fotoyu kestir onun gibi sarıda yap diyo hiç sRı yapmadm ztn sadece bakır rengine boyatmıştım.

evett gölge riskliii...ama bizimkiler işi ilerletirse gölge işine de girebilirler
ama ilk kurban biz olmayalım..alacalı dana gibi oluruz maazallah
bence de mayıs güzel..ama ikizler burcu oluyor
senin eşin ikizlerdi dimi?bak prenses doğurunca ben hamiş kalırım ben doğurunca da sen hamiş kalırsın nasıl?
topiği hamişsiz bırakmayı

Svitt cocuğu ikizler mi yapcan.
Gess gitmedim dr.folik asit grk yok bnce ablm arkadaşım gitmedn hamile kaldılar maşallah cocuklar cok sağlıklı.

kız beraber stresleniriz ne güzel
prenses bence boyatmadan bi test yap kuzu..ilk aylarda tehlikeli olabilir boyamak..
bi de idrar testi hemen çıkmayabilirmiş...

canım yaa sarılasım geldi bak sana

sarı yapma tatlışş hamilelik istiyosaann yalan dünyadaki kadına benzersin valla dibi simsiyah çıkıyo ya

aynennn tatlışş o zaman prensesle benm bebek arasında 2 yaş olurrr hay maşallaah
bende çok çocuk istiyorum ama şartlar oturmadan yapaammmm

bu arada tatlım alacalı dana lafına koptummm allah seni yaaa
benim eşim ikizler burcu annem ikizler burcu
biraz dengesiz olabiliyolar
Gess gitmedim dr.folik asit grk yok bnce ablm arkadaşım gitmedn hamile kaldılar maşallah cocuklar cok sağlıklı.

benm arkadaşımda şubatta hamile kalmak istiyo eşi askerden gelince doktora gitmiş doktor 3 ay öncesinden folik asit vermiş de ondan dedim canım

önceden folik asit mi varmış dimi
ama nisan gibi kontrole gidicem ben..verirse kullanırım..
prensescan mayıs başı gibi yapsam boğa oluyor ikizlerden kıl payı sıyırabilirim

prensesinki abla/abi olcak inşallahh
benim de bi arkadaşım ikizler burcu..bi bakarsın çok neşelii bi bakarsın 5 dk sonra somurtmuş..
ikizlerle yaşamak zor ama gescanım zoru başarır kii..
benim koca da yay özgürlüğüne düşkün yaa sıkıntıya gelemiyorrr...sonra da beni sıkıntıya sokuyor

anam saat 1 buçuk olmuş
acilen uyumam lazım yarın kalkamazsam size içimden selam göndericem

öpüyorum çok
iyi gecelerrrr

kız beraber stresleniriz ne güzel
prenses bence boyatmadan bi test yap kuzu..ilk aylarda tehlikeli olabilir boyamak..
bi de idrar testi hemen çıkmayabilirmiş...

canım yaa sarılasım geldi bak sana

Yok cnm boyatmm sanırm.testi hafta sonu yapıcam hayırlısı olsun. Sartlar önemli tabi cnm. Bizim en buyuk güvencemiz ewimiz kirada olsak beklerdik.borclarda bitçyor hayırlısı ile. .

kaaaç tatlım kaaaç ikizlerdenn
böyle diyorum şimdi kızlardan biri ikizler burcu çıkcakgörcez günümüzü
git yat tatlışkomm nasıl kalkcaksın sabaah bi ton da işin varr
iyi gecelerrr canişkom

Yok cnm boyatmm sanırm.testi hafta sonu yapıcam hayırlısı olsun. Sartlar önemli tabi cnm. Bizim en buyuk güvencemiz ewimiz kirada olsak beklerdik.borclarda bitçyor hayırlısı ile. .

aynen canım..biz kiradayız ev alsak bile 10 yıl kredi ile anca alırız
sizin şartar olgun

o zaman kaçtım bu sefer yazdıkça yazasım geliyor yaw

Konuya geriden geriden geliyorm telden. İi geceler svitcim. .
Bnm eşimde yay bnde uyuyacağım gess.
Yarın son kez işe gidicek kocam sonra ewdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…