- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.041
tatlım ben bakıyorum sonra k,mse olmayınca sayfayı açık bırakıp gidiiyorum başka diyarlaraKorkuyorum aslinda istanbul trafgnde biraz zor kullanmak cin gibi olmak gerekiyor.ama meceburen cikiyoruz trafge bende araba yok babamn arabasi zaten. Sen napiosun bakim gsem gnun nasl gecti,bnde guya dub diete basladm ama suan cnm tatli cekio evdede yok napsam bilemedm
şöyle bir bakıp, hiç kimseyi göremeyince çıkmıştım
geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayaktaönceden ağrısa da sızlasa da giyerdim de, şimdi aman diyorum, keşke şöyle 1.75 falan boyum olaydı
kızlar ben yarın kocişin yanına gidiyorum10 gün de kalıcam muhtemelen cumartesi ky gideriz, eşim çaktırmadan yokladı, annemle konuştuk seni sordu, falan diyerek... yarın arayacaktım da neyse dedim bugün arayayım, nolcek, öyle havadan sudan konuştuk işte... özledim seni çok diyor , ne kadar doğruysa artık
nolurrr gel gescan
başı çatlıyor şu an..keşke beraber çalışma imkanımız olsaydı bol bol gülerfik..gerçi gülemeye dermanım yok o kadar kötüyüm
sen napıyosun kuzu yazmamışın pek bugün
haftasonundan beter olmuş burası...
ella da 2 gündür gelmiyor sanırım
sivit zaten yerdemi gökte mi belli değil
biz de kvlere gidicez bu akşam.. o kadar başım ağrıyor ki...ama 1 haftadır gitmedik hiç eşim gidelimmi deyince kıramadım..bugün gitmesek yarın kesin gidicektik.h.sonu gitmeyiz pek..bari dedim cuma akşamım bana kalsın
kv'nin de doğum günü kutlu olsun canım..
gece görüşebilmek umuduyla
esen kalın
Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm
kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
içimin asıl sıkıntısının yazayım bi tek size ittiraf edeyim bi de eşime söylerim belki :26:
içinizde hiç borsa oynayan var mı bilmiyorum ama oynamasında
babamın bi miktar parası vardı benim üzerime yatırdık borsaya koy dedi..malum düşmeye başladı çok fena...
bu sabah düşmeye başladı babam çık parayı dedi ben de inat ettim çıkmadım
yükselir sandım ama daha da düştüilk çık dediğin de çıkmadığım için 500 tl kaybettirdim
bi de -hiç kızmaz bana ama-üzülür diye çıktım duruyor para boşta dedim
kızlar dua edin yarın borsa yükselsin de dediği fiyattan çıakyım..emanet para ne zor ya...
valla başım zonk zonk
valla kimse yok bugun dün de sakindii ne oo artık rehabet görmüyormuu eskidik mii yoksaaaabence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala da
Annemsiz yapamam diyorsa başka aile büyükleri devreye girsin , ky ile konuşsun...
Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...
için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠
oo doğum günü kutlu olsun tatlım kv ninn
bencede nazar değd bizeee kimse yazmıyo eskisi gibii :26:
gidin tatlışkom iyi oluurr
bizede kv ler geldi 3 gibi ayıptır söylemesi börek yapmış çay demledik felan yedik sonra annemle babam iş çıkışı geldiler onlar yediler derken oturdu çayı kahvesi derkeeeen az önce herkes gitti bende yayıldımmmyoruldum da
keşke burda boş nboş oturacağıma yardımım dokunsa tatlışş
bırak aynı iş yerini anı şehirde olsak bile ne güzel olurduu 1-2 haftada 1 görüşürdükk
hoşgeldin tatlııımmmmsüpeer olmuşş komşuya bizim yerimizede teşekkür ett
canım benmborsa işini bilirim babam 10 sene once bi 3bin 4 5 ylöncede 6bin kaybetti borsada :26:
oynamayacam diyodu ama sanırım şu an da az daolsa var bizden sakladığı :26::26: borsa iyi bişey değil yaa girmeyin hiç o işlere :26:
canın sağolsun tatlım yükselir inşallah yarın ne olacağı belli olmuyo ki :26:
valla emanet para zor inşallah yarın yükselir alnın akıyla çıkarsınnn :26::26:
geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayaktaönceden ağrısa da sızlasa da giyerdim de, şimdi aman diyorum, keşke şöyle 1.75 falan boyum olaydı
kızlar ben yarın kocişin yanına gidiyorum10 gün de kalıcam muhtemelen cumartesi ky gideriz, eşim çaktırmadan yokladı, annemle konuştuk seni sordu, falan diyerek... yarın arayacaktım da neyse dedim bugün arayayım, nolcek, öyle havadan sudan konuştuk işte... özledim seni çok diyor , ne kadar doğruysa artık
bn geldm ama yine kimse yookkk
saol canm teşekkür ederim kv için...
ayy sevindim cnm ne güzelll her zmn beraber olcazz
olsun canm üzülme canıan sağolsun sonucta az bi mebla az değil dee 5bin fln değil yarın toparlarsın olmadı cıkarsn
valla kimse yok bugun dün de sakindii ne oo artık rehabet görmüyormuu eskidik mii yoksaaaayeni topik açalımmm..
saol tatlımm kv için gittik geldik sevindi kadın :))
oooo tatil yapcanızz cok sevindim adınıza yeni yıla berabr girin bu ayrılığınızz son olsun inş cnm.kvlerde gidin gönlü olsun eşinde sevinsin mesafeni korudukça sorun yok :)
kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26:
başka topikkk yokkbiz topiğimizi çok seviyoruz bi kereee
nasıl şenlendirebilirizzz kiii topiğii
bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm
bn geldm ama yine kimse yookkk
ayy sevindim cnm ne güzelll her zmn beraber olcazz
kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26:
canım hep gel bize
ama ben çıkıyorum şimdi..nasıl osla hep burdasın sen artık konuşuruz
tmm canim ederim
:
tatlımm az önceki sakaydı alınmadın inşallah:18::18:
bence resimdeki model güzeeelkeşke bende kestirebilsemm hem eşim kısa sevmiyo hem de saçlarım çok kabarıyokısa olunca
yok canm umutsuz ew kadınlarını izliyorum daa dalmışumm..bn aslında düğünden sonra kestirdim ama kıyamadım bi seferde kestirmeye.çok zorlanıyorum kuruturken. birde cok kuru saçım uğraşamıyorumm birde hamile fln kalırsamm daha cok zorlanırmm
bence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala da
Annemsiz yapamam diyorsa başka aile büyükleri devreye girsin , ky ile konuşsun...
Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...
için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠
gidin tatlışkom iyi oluurr
bizede kv ler geldi 3 gibi ayıptır söylemesi börek yapmış çay demledik felan yedik sonra annemle babam iş çıkışı geldiler onlar yediler derken oturdu çayı kahvesi derkeeeen az önce herkes gitti bende yayıldımmmyoruldum da
keşke burda boş nboş oturacağıma yardımım dokunsa tatlışş
bırak aynı iş yerini anı şehirde olsak bile ne güzel olurduu 1-2 haftada 1 görüşürdükk
canım benmborsa işini bilirim babam 10 sene once bi 3bin 4 5 ylöncede 6bin kaybetti borsada :26:
oynamayacam diyodu ama sanırım şu an da az daolsa var bizden sakladığı :26::26: borsa iyi bişey değil yaa girmeyin hiç o işlere :26:
canın sağolsun tatlım yükselir inşallah yarın ne olacağı belli olmuyo ki :26:
valla emanet para zor inşallah yarın yükselir alnın akıyla çıkarsınnn :26::26:
Kizlar selammmmm napiosunuz ben bugun cok yogundum sabah 10da ciktm smdi yeni geldim eve halami karsiya doktora goturdum trafige yakalndm canim cikti cnm bide bnm ekstta islerm vardi istanbulda araba kullanmak cambazlik isi yeminle bide suslu olcam die baya yuksek topuklu bot gydm offf oldum bittin smdi uzandm siz napiosunuz bakalim
Yavrusim nie babani dinlemednki sanki allam yarabbim bnm 2halamda 20yildr borsa oynuolar isin ehliler :)))ama onlarda zamannda cok kaybemisler smdide az bsy kaybediolar arada bnde az cok anlarim lotlardan ama yinede cok bilgim yok umarim yarn cikar daha fazlasina:))))
Major cnm kendi kendini yedin btrdn be yavru ne sabirli bbsysin bn coktan esimle knusmustum hemde her gun her gub soylerdm heralde
model süper canım da benim koca beni boşar işte böyle kestirirsembilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm
bi an korktumm :26: ileri gittim diyeee
içimi rahatlattın tatlışş bencede hamilelik olayını düşünüyosun kestir
bende saçlarımı uzatsam da postişmi yaptırsambende kestirseeem benim içinde çok zor oluyo uzun olunca çok aşırı dökülüyo evin her yeri benim saçım hep toplamak durumunda kalıyorum
huuhuuu siber manyak geldiii
borsa işi gerçekten çok kötü
hele bizim gib şansızsanız..yarın birazcık yüksek açsa çıkıcam hemen bi daha da yookkk
kendi param olsa neyse...
gescanım hastalık yapıyor borsa hırs sarıyor insanı o yüzden babanı çok iyi anlıyorum..
ooo süpersin ella araba kullanan bayanları hep kıskanmışımdır...benim ehliyetim yook
eşim ve babam yıllardır yavarıyorlar alayım diye ama çok korkuyorum :26:
değişik bişey ama hiç cesaretim yok direksiyonu tutmaya..babam hep verdi arabayı sakin yollarda ama titremey başlıyorum
psikoloğamı gitsem ne
o yüzden tebrikss ellacan
ooo süper 10 gün
sonra da zaten yarı yıl tatili...Allah ayırmasın bi daha..
10 günde 1 gün gidilir kvye kalan 9 gün sizinkii
model süper canım da benim koca beni boşar işte böyle kestirirsem
seninki bişey demiyorsa kestir yakışırkiii
biz de kvlere gittik..iyiler yaa seviyorlar beni
hatta kv ve kple görümcemleri çekiştirdiğimiz bile oluyor
tabi onlar anlatıyor ben dinliyorum cici gelin olarak ekstraan yorum yapmıyorum çok politiğim
birazdan yatarım yoklamadan kalmıyım diye yazmadan uyumadım
düşünüyoruz canm.ztn 6-7 yıldır uzun saç kullandım kısa kestirip kat yaptırcam:115:
kıyamam tatlımkalmadın yoklamadan hadi iyisin
aynen tatlım ama hep kaybetti bu onun için çok üzücü tabi bizim içindearkadaşına 40bin kazandırırken kendisi 9bin kaybetti
olan kendisine ve anneme olduçok dertliyim çook borsa yakar valla
ohhmis gibii..kestir kuzu arkandayız
bi de foto koyarsın gözümüz gönlümüz açılsın
düşünüyoruz canm.ztn 6-7 yıldır uzun saç kullandım kısa kestirip kat yaptırcam:115:
ben zaten borsadan çok kazandım diyen duymadım..kazanan hırs yapıp kazandığını da kaybediyor
neyse sabah ola hayrola...
biz saçlarımız kestirmiyoruz dimi asoş tek rakibimiz rapunzel olcak
koyarm canm ama haftaya fln anca kestircem sanrım..belki boyatırm belkide balyaj attırırm bilmiyorum ama kesin kestiriyorumm..
sen nerdesin görüşemiyoruzz ne zamandır
ohh yaptır tatlımm rahat olur bak herkes kestirrse gaza gelcem
altta su koyvermiştim ama şimdi gaza geldim kestirmicem canişkom
aynen tek rakibimiz rapunzel
heh şimdi rahatladımm
yoksa seni kocama söyerimmmm beni gaza getiriyor derim kızar sanaaaa