Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlım ben bakıyorum sonra k,mse olmayınca sayfayı açık bırakıp gidiiyorum başka diyarlara
günüm kv ve annemlerle geçti bizdeydi hepsi
bu arada halana geçmiş olsun tatlışkom:26:

olsun tatlım bende aynı durumdayım kimse olmayınca çıkıp gidiyorum
oohhh kocanla zaman geçir tatlım birazzz yılbaşı olayı ne olduu uzlaştınız mı tatlım eşinlee

bn geldm ama yine kimse yookkk

saol canm teşekkür ederim kv için...

Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm

ayy sevindim cnm ne güzelll her zmn beraber olcazz

olsun canm üzülme canıan sağolsun sonucta az bi mebla az değil dee 5bin fln değil yarın toparlarsın olmadı cıkarsn

valla kimse yok bugun dün de sakindii ne oo artık rehabet görmüyormuu eskidik mii yoksaaaa yeni topik açalımmm..

saol tatlımm kv için gittik geldik sevindi kadın :))

oooo tatil yapcanızz cok sevindim adınıza yeni yıla berabr girin bu ayrılığınızz son olsun inş cnm.kvlerde gidin gönlü olsun eşinde sevinsin mesafeni korudukça sorun yok :)

kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26:

başka topikkk yokk biz topiğimizi çok seviyoruz bi kereee
nasıl şenlendirebilirizzz kiii topiğii

tatlımm az önceki sakaydı alınmadın inşallah:18::18:
bence resimdeki model güzeeel keşke bende kestirebilsemm hem eşim kısa sevmiyo hem de saçlarım çok kabarıyokısa olunca

bn geldm ama yine kimse yookkk

ayy sevindim cnm ne güzelll her zmn beraber olcazz

kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26:

Evet artik beni kimse tutamaz

canım hep gel bize
ama ben çıkıyorum şimdi..nasıl osla hep burdasın sen artık konuşuruz

ivet hep burda olcam

tatlımm az önceki sakaydı alınmadın inşallah:18::18:
bence resimdeki model güzeeel keşke bende kestirebilsemm hem eşim kısa sevmiyo hem de saçlarım çok kabarıyokısa olunca

yok canm umutsuz ew kadınlarını izliyorum daa dalmışumm..bn aslında düğünden sonra kestirdim ama kıyamadım bi seferde kestirmeye.çok zorlanıyorum kuruturken. birde cok kuru saçım uğraşamıyorumm birde hamile fln kalırsamm daha cok zorlanırmm

bi an korktumm :26: ileri gittim diyeee
içimi rahatlattın tatlışş bencede hamilelik olayını düşünüyosun kestir
bende saçlarımı uzatsam da postişmi yaptırsam bende kestirseeem benim içinde çok zor oluyo uzun olunca çok aşırı dökülüyo evin her yeri benim saçım hep toplamak durumunda kalıyorum

huuhuuu siber manyak geldiii

borsa işi gerçekten çok kötü
hele bizim gib şansızsanız..yarın birazcık yüksek açsa çıkıcam hemen bi daha da yookkk
kendi param olsa neyse...
gescanım hastalık yapıyor borsa hırs sarıyor insanı o yüzden babanı çok iyi anlıyorum..

ooo süpersin ella araba kullanan bayanları hep kıskanmışımdır...benim ehliyetim yook
eşim ve babam yıllardır yavarıyorlar alayım diye ama çok korkuyorum :26:
değişik bişey ama hiç cesaretim yok direksiyonu tutmaya..babam hep verdi arabayı sakin yollarda ama titremey başlıyorum
psikoloğamı gitsem ne
o yüzden tebrikss ellacan

ooo süper 10 gün
sonra da zaten yarı yıl tatili...Allah ayırmasın bi daha..
10 günde 1 gün gidilir kvye kalan 9 gün sizinkii
bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm
model süper canım da benim koca beni boşar işte böyle kestirirsem
seninki bişey demiyorsa kestir yakışırkiii

biz de kvlere gittik..iyiler yaa seviyorlar beni
hatta kv ve kple görümcemleri çekiştirdiğimiz bile oluyor
tabi onlar anlatıyor ben dinliyorum cici gelin olarak ekstraan yorum yapmıyorum çok politiğim
birazdan yatarım yoklamadan kalmıyım diye yazmadan uyumadım

düşünüyoruz canm.ztn 6-7 yıldır uzun saç kullandım kısa kestirip kat yaptırcam:115:

kıyamam tatlım kalmadın yoklamadan hadi iyisin
aynen tatlım ama hep kaybetti bu onun için çok üzücü tabi bizim içinde arkadaşına 40bin kazandırırken kendisi 9bin kaybetti
olan kendisine ve anneme oldu çok dertliyim çook borsa yakar valla

ben zaten borsadan çok kazandım diyen duymadım..kazanan hırs yapıp kazandığını da kaybediyor
neyse sabah ola hayrola...

biz saçlarımız kestirmiyoruz dimi asoş tek rakibimiz rapunzel olcak

koyarm canm ama haftaya fln anca kestircem sanrım..belki boyatırm belkide balyaj attırırm bilmiyorum ama kesin kestiriyorumm..
sen nerdesin görüşemiyoruzz ne zamandır

aynen ya kaç zamandır konuşamadık doya doya..
aklım hep sizde..
banka ay sonu-yıl sonu ya yeminle wc ye gidemiyorum
akşamları da sürekli bi yerdeyiz gelince uyuyaklaıyorum
ama bu gece bu hasrete son vereyim dedim ..
şükür kavuşturana
ohh yaptır tatlımm rahat olur bak herkes kestirrse gaza gelcem

yok gelmeeee beni yalnız bırakmaaaa
ama saç rengi konusunda çok kararsızım ortak bi renk belirleyin katılrım size

heh şimdi rahatladımm
yoksa seni kocama söyerimmmm beni gaza getiriyor derim kızar sanaaaa

yok kızz ben kestirsem haftalarca ağlarım bakma sen bana hayatımda saçlarım ilk dfa bu kadar uzun oldu
daaa bu saç dkülmesine bi öneriniz var mı yaa :44::44: çok dökülüyooo
bide ben saçlarımı kahveye boyatıp uçlarına gölge attırmak istiyorummm doğaall olan şekildee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…