Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Korkuyorum aslinda istanbul trafgnde biraz zor kullanmak cin gibi olmak gerekiyor.ama meceburen cikiyoruz trafge bende araba yok babamn arabasi zaten. Sen napiosun bakim gsem gnun nasl gecti,bnde guya dub diete basladm ama suan cnm tatli cekio evdede yok napsam bilemedm
tatlım ben bakıyorum sonra k,mse olmayınca sayfayı açık bırakıp gidiiyorum başka diyarlara :KK9::KK9:
günüm kv ve annemlerle geçti bizdeydi hepsi :KK9::KK9:
bu arada halana geçmiş olsun tatlışkom:26:

şöyle bir bakıp, hiç kimseyi göremeyince çıkmıştım :KK9:

geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayakta :KK53: önceden ağrısa da sızlasa da giyerdim de, şimdi aman diyorum, keşke şöyle 1.75 falan boyum olaydı :KK14:

kızlar ben yarın kocişin yanına gidiyorum :KK52::KK52: 10 gün de kalıcam :KK52::KK52: muhtemelen cumartesi ky gideriz, eşim çaktırmadan yokladı, annemle konuştuk seni sordu, falan diyerek... yarın arayacaktım da neyse dedim bugün arayayım, nolcek, öyle havadan sudan konuştuk işte... özledim seni çok diyor , ne kadar doğruysa artık :KK37:

olsun tatlım bende aynı durumdayım kimse olmayınca çıkıp gidiyorum :KK53:
oohhh kocanla zaman geçir tatlım birazzz:KK9: yılbaşı olayı ne olduu uzlaştınız mı tatlım eşinlee :KK8::KK8:

bn geldm ama yine kimse yookkk:KK20:

nolurrr gel gescan :KK31:
başı çatlıyor şu an..keşke beraber çalışma imkanımız olsaydı bol bol gülerfik..gerçi gülemeye dermanım yok o kadar kötüyüm :KK50:
sen napıyosun kuzu yazmamışın pek bugün:KK31:

haftasonundan beter olmuş burası...
ella da 2 gündür gelmiyor sanırım :KK31:
sivit zaten yerdemi gökte mi belli değil :KK1:

biz de kvlere gidicez bu akşam.. o kadar başım ağrıyor ki...ama 1 haftadır gitmedik hiç eşim gidelimmi deyince kıramadım..bugün gitmesek yarın kesin gidicektik.h.sonu gitmeyiz pek..bari dedim cuma akşamım bana kalsın:KK9:

kv'nin de doğum günü kutlu olsun canım..

gece görüşebilmek umuduyla

esen kalın :KK9:

:KK54:

saol canm teşekkür ederim kv için...

Bende geldim sonundaaaaaaaaa ay cepten giremedim delirdim sonunda allah razi olsun komsu wifi sifresini verdi artik hep gelcemmmm:KK16::KK16:

ayy sevindim cnm ne güzelll her zmn beraber olcazz:KK52:

kızlar yaa çıkmadan bişey yazıyım ..
içimin asıl sıkıntısının yazayım bi tek size ittiraf edeyim bi de eşime söylerim belki :26:
içinizde hiç borsa oynayan var mı bilmiyorum ama oynamasında :KK50:
babamın bi miktar parası vardı benim üzerime yatırdık borsaya koy dedi..malum düşmeye başladı çok fena...
bu sabah düşmeye başladı babam çık parayı dedi ben de inat ettim çıkmadım :KK14:
yükselir sandım ama daha da düştü :KK5: ilk çık dediğin de çıkmadığım için 500 tl kaybettirdim :KK50:
bi de -hiç kızmaz bana ama-üzülür diye çıktım duruyor para boşta dedim :KK14:
kızlar dua edin yarın borsa yükselsin de dediği fiyattan çıakyım..emanet para ne zor ya...
valla başım zonk zonk :KK31:

olsun canm üzülme canıan sağolsun sonucta az bi mebla az değil dee 5bin fln değil yarın toparlarsın olmadı cıkarsn

bence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala da
Annemsiz yapamam diyorsa başka aile büyükleri devreye girsin , ky ile konuşsun...

Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...

için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠
valla kimse yok bugun dün de sakindii ne oo artık rehabet görmüyormuu eskidik mii yoksaaaa:KK30::KK30: yeni topik açalımmm..:KK9:

oo doğum günü kutlu olsun tatlım kv ninn :KK8:
bencede nazar değd bizeee kimse yazmıyo eskisi gibii :26:

gidin tatlışkom iyi oluurr :KK8:
bizede kv ler geldi 3 gibi ayıptır söylemesi börek yapmış çay demledik felan yedik sonra annemle babam iş çıkışı geldiler onlar yediler derken oturdu çayı kahvesi derkeeeen az önce herkes gitti bende yayıldımmm :KK31: yoruldum da :KK31::KK31:
keşke burda boş nboş oturacağıma yardımım dokunsa tatlışş :KK31::KK31:
bırak aynı iş yerini anı şehirde olsak bile ne güzel olurduu 1-2 haftada 1 görüşürdükk :KK31:

hoşgeldin tatlııımmmm :KK76: süpeer olmuşş komşuya bizim yerimizede teşekkür ett :KK16:

canım benmborsa işini bilirim babam 10 sene once bi 3bin 4 5 ylöncede 6bin kaybetti borsada :26:
oynamayacam diyodu ama sanırım şu an da az daolsa var bizden sakladığı :26::26: borsa iyi bişey değil yaa girmeyin hiç o işlere :26:
canın sağolsun tatlım yükselir inşallah yarın ne olacağı belli olmuyo ki :26:
valla emanet para zor inşallah yarın yükselir alnın akıyla çıkarsınnn :26::26:

saol tatlımm kv için gittik geldik sevindi kadın :))

geçmiş olsun, önemli bir şey yoktur herhalde halanın...ben artık yüksek topuklu hiç bir şey giymiyorum ya, çok zor geliyor, tüm gün ayakta :KK53: önceden ağrısa da sızlasa da giyerdim de, şimdi aman diyorum, keşke şöyle 1.75 falan boyum olaydı :KK14:

kızlar ben yarın kocişin yanına gidiyorum :KK52::KK52: 10 gün de kalıcam :KK52::KK52: muhtemelen cumartesi ky gideriz, eşim çaktırmadan yokladı, annemle konuştuk seni sordu, falan diyerek... yarın arayacaktım da neyse dedim bugün arayayım, nolcek, öyle havadan sudan konuştuk işte... özledim seni çok diyor , ne kadar doğruysa artık :KK37:

oooo tatil yapcanızz cok sevindim adınıza yeni yıla berabr girin bu ayrılığınızz son olsun inş cnm.kvlerde gidin gönlü olsun eşinde sevinsin mesafeni korudukça sorun yok :)

kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26::KK53::KK53:

saol canm teşekkür ederim kv için...

olsun canm üzülme canıan sağolsun sonucta az bi mebla az değil dee 5bin fln değil yarın toparlarsın olmadı cıkarsn

valla kimse yok bugun dün de sakindii ne oo artık rehabet görmüyormuu eskidik mii yoksaaaa:KK30::KK30: yeni topik açalımmm..:KK9:

saol tatlımm kv için gittik geldik sevindi kadın :))

oooo tatil yapcanızz cok sevindim adınıza yeni yıla berabr girin bu ayrılığınızz son olsun inş cnm.kvlerde gidin gönlü olsun eşinde sevinsin mesafeni korudukça sorun yok :)

kızlaarr nerelerdesiniz yaa nedn kimse yookk baska topiğe mi transfer olsaak:26::KK53::KK53:

başka topikkk yokk:KK19::KK19::KK19: biz topiğimizi çok seviyoruz bi kereee :KK16::KK16::KK16:
nasıl şenlendirebilirizzz kiii topiğii:KK9:

başka topikkk yokk:KK19::KK19::KK19: biz topiğimizi çok seviyoruz bi kereee :KK16::KK16::KK16:
nasıl şenlendirebilirizzz kiii topiğii:KK9:

bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm

Eklentiler

• $timthumb.jpg
    $timthumb.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 49
tatlımm az önceki sakaydı alınmadın inşallah:18::18:
bence resimdeki model güzeeel :KK16: keşke bende kestirebilsemm:KK25: hem eşim kısa sevmiyo hem de saçlarım çok kabarıyokısa olunca :KK25:

Evet artik beni kimse tutamaz:KK16:

canım hep gel bize:KK52:
ama ben çıkıyorum şimdi..nasıl osla hep burdasın sen artık konuşuruz:KK53:

ivet hep burda olcam:KK16:

hoşgeldin tatlııımmmm :KK76: süpeer olmuşş komşuya bizim yerimizede teşekkür ett :KK16:

tmm canim ederim:KK1::KK1:

:

tatlımm az önceki sakaydı alınmadın inşallah:18::18:
bence resimdeki model güzeeel :KK16: keşke bende kestirebilsemm:KK25: hem eşim kısa sevmiyo hem de saçlarım çok kabarıyokısa olunca :KK25:

yok canm umutsuz ew kadınlarını izliyorum daa dalmışumm..bn aslında düğünden sonra kestirdim ama kıyamadım bi seferde kestirmeye.çok zorlanıyorum kuruturken. birde cok kuru saçım uğraşamıyorumm birde hamile fln kalırsamm daha cok zorlanırmm:KK17::KK17::KK17:

yok canm umutsuz ew kadınlarını izliyorum daa dalmışumm..bn aslında düğünden sonra kestirdim ama kıyamadım bi seferde kestirmeye.çok zorlanıyorum kuruturken. birde cok kuru saçım uğraşamıyorumm birde hamile fln kalırsamm daha cok zorlanırmm:KK17::KK17::KK17:

bi an korktumm :26: ileri gittim diyeee:KK8::KK8::KK8:
içimi rahatlattın tatlışş bencede hamilelik olayını düşünüyosun kestir :KK9:
bende saçlarımı uzatsam da postişmi yaptırsam :KK53: bende kestirseeem :KK31: benim içinde çok zor oluyo uzun olunca çok aşırı dökülüyo evin her yeri benim saçım:KK31: hep toplamak durumunda kalıyorum :KK31:

huuhuuu siber manyak geldiii:KK52:

bence bugün tekrar konuş eşinle, sakince ama, hani ben olsam senin annen ve kardeşin mi var, ben de annemi ve kardeşimi getireyim, hep beraber yaşayalım , hoşuna gider mi diye sorardım, rahatsız olduğun durumları anlat eşine... Hala da
Annemsiz yapamam diyorsa başka aile büyükleri devreye girsin , ky ile konuşsun...

Valla şimdi telden giriyorum kimse yok 😄 2 sayfa ilerlemiş, şok oldum, doğum günü kutlu olsun ky nin...

için içini yiyordur şimdi, babanı da üzmek istemiyorsun, yarın belki yükselir borsa canım ya, gerçi şu an her şey sallantıda😠

gidin tatlışkom iyi oluurr :KK8:
bizede kv ler geldi 3 gibi ayıptır söylemesi börek yapmış çay demledik felan yedik sonra annemle babam iş çıkışı geldiler onlar yediler derken oturdu çayı kahvesi derkeeeen az önce herkes gitti bende yayıldımmm :KK31: yoruldum da :KK31::KK31:
keşke burda boş nboş oturacağıma yardımım dokunsa tatlışş :KK31::KK31:
bırak aynı iş yerini anı şehirde olsak bile ne güzel olurduu 1-2 haftada 1 görüşürdükk :KK31:

canım benmborsa işini bilirim babam 10 sene once bi 3bin 4 5 ylöncede 6bin kaybetti borsada :26:
oynamayacam diyodu ama sanırım şu an da az daolsa var bizden sakladığı :26::26: borsa iyi bişey değil yaa girmeyin hiç o işlere :26:
canın sağolsun tatlım yükselir inşallah yarın ne olacağı belli olmuyo ki :26:
valla emanet para zor inşallah yarın yükselir alnın akıyla çıkarsınnn :26::26:

borsa işi gerçekten çok kötü:KK50:
hele bizim gib şansızsanız..yarın birazcık yüksek açsa çıkıcam hemen bi daha da yookkk :KK53:
kendi param olsa neyse...
gescanım hastalık yapıyor borsa hırs sarıyor insanı o yüzden babanı çok iyi anlıyorum..

Kizlar selammmmm napiosunuz ben bugun cok yogundum sabah 10da ciktm smdi yeni geldim eve halami karsiya doktora goturdum trafige yakalndm canim cikti cnm bide bnm ekstta islerm vardi istanbulda araba kullanmak cambazlik isi yeminle bide suslu olcam die baya yuksek topuklu bot gydm offf oldum bittin smdi uzandm siz napiosunuz bakalim
Yavrusim nie babani dinlemednki sanki allam yarabbim bnm 2halamda 20yildr borsa oynuolar isin ehliler :)))ama onlarda zamannda cok kaybemisler smdide az bsy kaybediolar arada bnde az cok anlarim lotlardan ama yinede cok bilgim yok umarim yarn cikar daha fazlasina:))))
Major cnm kendi kendini yedin btrdn be yavru ne sabirli bbsysin bn coktan esimle knusmustum hemde her gun her gub soylerdm heralde

ooo süpersin ella araba kullanan bayanları hep kıskanmışımdır...benim ehliyetim yook :KK53:
eşim ve babam yıllardır yavarıyorlar alayım diye ama çok korkuyorum :26:
değişik bişey ama hiç cesaretim yok direksiyonu tutmaya..babam hep verdi arabayı sakin yollarda ama titremey başlıyorum :KK50:
psikoloğamı gitsem ne :KK31:
o yüzden tebrikss ellacan :KK9:

ooo süper 10 gün :KK8:
sonra da zaten yarı yıl tatili...Allah ayırmasın bi daha..
10 günde 1 gün gidilir kvye kalan 9 gün sizinkii :KK53:
bilmiyorummm gess napsak:26:
kızlarr bn saçımı kestirmeyi düşünüyorummm
model süper canım da benim koca beni boşar işte böyle kestirirsem :KK31:
seninki bişey demiyorsa kestir yakışırkiii :KK52:

biz de kvlere gittik..iyiler yaa seviyorlar beni :KK52:
hatta kv ve kple görümcemleri çekiştirdiğimiz bile oluyor :KK9:
tabi onlar anlatıyor ben dinliyorum cici gelin olarak ekstraan yorum yapmıyorum çok politiğim :KK9:
birazdan yatarım yoklamadan kalmıyım diye yazmadan uyumadım :KK1:

bi an korktumm :26: ileri gittim diyeee:KK8::KK8::KK8:
içimi rahatlattın tatlışş bencede hamilelik olayını düşünüyosun kestir :KK9:
bende saçlarımı uzatsam da postişmi yaptırsam :KK53: bende kestirseeem :KK31: benim içinde çok zor oluyo uzun olunca çok aşırı dökülüyo evin her yeri benim saçım:KK31: hep toplamak durumunda kalıyorum :KK31:

düşünüyoruz canm.ztn 6-7 yıldır uzun saç kullandım kısa kestirip kat yaptırcam:115:

huuhuuu siber manyak geldiii:KK52:

borsa işi gerçekten çok kötü:KK50:
hele bizim gib şansızsanız..yarın birazcık yüksek açsa çıkıcam hemen bi daha da yookkk :KK53:
kendi param olsa neyse...
gescanım hastalık yapıyor borsa hırs sarıyor insanı o yüzden babanı çok iyi anlıyorum..

ooo süpersin ella araba kullanan bayanları hep kıskanmışımdır...benim ehliyetim yook :KK53:
eşim ve babam yıllardır yavarıyorlar alayım diye ama çok korkuyorum :26:
değişik bişey ama hiç cesaretim yok direksiyonu tutmaya..babam hep verdi arabayı sakin yollarda ama titremey başlıyorum :KK50:
psikoloğamı gitsem ne :KK31:
o yüzden tebrikss ellacan :KK9:

ooo süper 10 gün :KK8:
sonra da zaten yarı yıl tatili...Allah ayırmasın bi daha..
10 günde 1 gün gidilir kvye kalan 9 gün sizinkii :KK53:

model süper canım da benim koca beni boşar işte böyle kestirirsem :KK31:
seninki bişey demiyorsa kestir yakışırkiii :KK52:

biz de kvlere gittik..iyiler yaa seviyorlar beni :KK52:
hatta kv ve kple görümcemleri çekiştirdiğimiz bile oluyor :KK9:
tabi onlar anlatıyor ben dinliyorum cici gelin olarak ekstraan yorum yapmıyorum çok politiğim :KK9:
birazdan yatarım yoklamadan kalmıyım diye yazmadan uyumadım :KK1:

kıyamam tatlım :KK1: kalmadın yoklamadan hadi iyisin:KK1:
aynen tatlım ama hep kaybetti bu onun için çok üzücü tabi bizim içinde :KK31: arkadaşına 40bin kazandırırken kendisi 9bin kaybetti :KK25::KK25:
olan kendisine ve anneme oldu :KK25: çok dertliyim çook borsa yakar valla :KK25:

kıyamam tatlım :KK1: kalmadın yoklamadan hadi iyisin:KK1:
aynen tatlım ama hep kaybetti bu onun için çok üzücü tabi bizim içinde :KK31: arkadaşına 40bin kazandırırken kendisi 9bin kaybetti :KK25::KK25:
olan kendisine ve anneme oldu :KK25: çok dertliyim çook borsa yakar valla :KK25:

ben zaten borsadan çok kazandım diyen duymadım..kazanan hırs yapıp kazandığını da kaybediyor :KK50:
neyse sabah ola hayrola...

biz saçlarımız kestirmiyoruz dimi asoş tek rakibimiz rapunzel olcak :KK52:

koyarm canm ama haftaya fln anca kestircem sanrım..belki boyatırm belkide balyaj attırırm bilmiyorum ama kesin kestiriyorumm..
sen nerdesin görüşemiyoruzz ne zamandır

aynen ya kaç zamandır konuşamadık doya doya..
aklım hep sizde..
banka ay sonu-yıl sonu ya yeminle wc ye gidemiyorum :KK50:
akşamları da sürekli bi yerdeyiz gelince uyuyaklaıyorum :KK31:
ama bu gece bu hasrete son vereyim dedim ..
şükür kavuşturana :KK9:
ohh yaptır tatlımm rahat olur bak herkes kestirrse gaza gelcem:KK9::KK9:

yok gelmeeee beni yalnız bırakmaaaa :KK53:
ama saç rengi konusunda çok kararsızım ortak bi renk belirleyin katılrım size :KK9:

heh şimdi rahatladımm:KK52:
yoksa seni kocama söyerimmmm beni gaza getiriyor derim kızar sanaaaa :KK9::KK9:

yok kızz ben kestirsem haftalarca ağlarım :KK9: bakma sen bana hayatımda saçlarım ilk dfa bu kadar uzun oldu:KK9::KK9:
daaa bu saç dkülmesine bi öneriniz var mı yaa :44::44: çok dökülüyooo:KK53:
bide ben saçlarımı kahveye boyatıp uçlarına gölge attırmak istiyorummm doğaall olan şekildee :KK52:

X