beauty süpersin valla ne diyim bi haftada 8 kilo...ama dikkat et kendine halsizlik falan yapmıyor mu
enim arkadaşımın da d.günü sevgilier günü ama hep 2 tane hediye aldırıyor
bir haftada 8 kilo değil ki canım, naptın sen
ilk hafta 5 kilo gitti ki bu da çoğu ödem, ikinci haftada yaklaşık 2 kilo gitti... halsizlik yapmıyor, her sabah 1 saat tempolu yürüyüşümü yapıyorum, sadece akşam 9 dan sonra çok acıkıyorum.... ama bu duygusal açlık da olabilir, annemler sürekli bir şeyler yiyor, haliyle benimde canım istiyor
ama bitki çaylarımı içip, yatıyorum....
kızlar saat 11.30 gibi müdürüm beni yanına çağırdı yapmam için bir iş anlatıyorduki senin neyin var dedi.
bir şeyim yok dedim ama o ısrar edince bende kendimi tutamayıp ağlamaya başladım
sonra arkadaşlardan biri beni dışarı çıkardı falan herkesin içinde ağlamış oldum çok utandım
bu seferde herkesin içinde ağlamama sinir olup ağladım derken baya boşalttım kendimi.
3 yıldır burda çalışıyorum böyle bir şey hiç gelmemişti başıma hiç ağlamamıştım yani artık nasıl dolduysam eşime ve kv'ye.
kendimi çok kötü hissediyorum eve gitmek istemiyorum
akşam anneme gideceğim orda daha mutluyum
canım, eşinle konuş bu olayı, içine ata ata nereye kadar... bak eşine karşı da duyguların değişiyor, bunların sebebi ky den... eşinle konuş ya, belki o hiç annesinden ayrılmak istemiyordur , o zaman sen boşuna kürek çekiyorsundur... ya da belki de sana destek verecek bir orta yol bulacaksınızdır ....
iş yerinden ağlamaya çekinme, ben okulda ağladım, sınıftaki öğrenciler o derece sinirlendirmişlerdi ki, dersten çıktığımda müdür yardımcısının yanına gittim, ben bu sınıfa girmek istemiyorum diye hüngür hüngür ağladım
odada 5 müdür yardımcısı ve müdürüm de vardı, düşün gerisini... o yüzden takmaaa
slm kızlar bn geldim birazdan eşim gelicek kvlere gidicez görümcem kısır yapıcak
hamişlerden özür diliyorumm
tebriklerr maşallah nasl başarıyosun yaa ne kdr dvm ediceksin? bırakınca alırmısın acba kiloları geri?:26:
bnde yılbasında kimseye hizmet etmek istemiyorum ewimde baş başa olmak istiyorum.yada dısarı cıkmak ama arba yok ulaşım zor uzağız heeryeree
kısır mı, bana çok uzak bir kavram
valla yılbaşına kadar devam ediceğim.... sporu bırakırsam höpür höpür yersem, tabiki de alırım
hani her şey de geçerli bu, sporu bırakmayı düşünmüyorum, ama birden de normal beslenmeye tak diye geçmeyeceğim, ilk önce yağsız normal beslenme, haftada 1-2 detoks, sonrasında az yağlı beslenmeye geçmeyi düşünüyorum.... öyle hamur işi, kek falanda ayda max 1 kere izin vereceğim kendime... kararlarım bunlar, tabi ne kadar uygulayabilirsem
valla yılbaşında araban olsada kullanamıyorsun, çoğu yerde polis kontrolü var... biz hesapladık, ortalama bir yer 150 tl, 2 kişi 300 tl yapar, taksiye de gel git, 50-50, 100 tl verirsek(evimiz biraz uzak) , 400 tl yi buluyor
bir de ne giyeceğim telaşı var, yok kuaför falan derken, astarı yüzünden pahalı oluyor