- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.861
sosyalleşip geldim
7 gibi buluştuk arkadaşla..9da koşa koşa karadayıya yetiştim..çok üşümüşüm gelene kadarama iyi geldi uzun zamandır konuşmamıştık arkadaşımla dedikodu yaptık iyi oldu bekarların hayatı daha renkli oluyor eğlenceliydi onu dinlemesi...
ella gelmiş hoşgelmiş...ihmal ediyorsun bizi ellacıközlettin kendini...
ben de her an tv karşısında uyuklayabilirim..sıcak mayıştırdı..
eğer uyumazsam gelirim yine..
seviyorum siziiiiiiiiiii
akşama çorbayla geçir ama yanında protein de al canım ya, tek çorba acıktırır ki, ne bileyim ; yağsız ton balıklı salata yapabilirdin, 3-4 köfte yada tavuk yiyebilirdin....çorba beni hiç bir zaman doyurmazbir de diet yapıyorum diye kendine işkence etme, çok mu acıktın, 3 kaşık light yoğurt ye mesela, ya da 2 küçük salatalık, sağlıklı şeyleri yediğin sürece sorun yok
canım o zmn sende insülin direnci var, bir vaktin olduğunda insülin direncine baktır bence...
açlığını bastıracak bir şeyler bulmalısın, ilk hafta her zaman zor geçer, ama sonrasında vücut alışıraç bırakma asla kendini, ara öğünlerde fındık, badem, kuru kayısı atıştır... tabi bunlar ölçülü ve tuzsuz, kavrulmamış olacak...ıhlamur, iştah açar bir de, söyliyim de baştan süt tozu yerine yağsız süt koysan , olmaz mı... intgrm var mı sende cnm...
kızlar kimseler yok, zaten benimde işim varokula müfetttiş geliyormuş, sinir oldum...bir sürü şeyim eksik, yapmam gereken o kadar çok şey varki neyse ben performans ödevlerini okumaya başlayayım
Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis benlablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana ben lablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))
Hahah bekarlarla takilma ozendiriolar valla bn bekar arkdslarla cok takilmyrm surekli sosyaler ben oldum asosyal hayvan gbiyim, evet ihmal edyrm bu ara firsay bulamiyrm kisira bakmayn canlar
Aaaa aaa aaaa kimse yok nerde bu millet nerde bu devlet :))gerci devlet bu saatte yogundur ayakkabi kutularni saklamakla mesguldur eheheh
benimde çok yakın 2 bekar arkadaşım var, onlarla buluşunca ben de kendimi bekar sanıyorumsosyalleşip geldim
7 gibi buluştuk arkadaşla..9da koşa koşa karadayıya yetiştim..çok üşümüşüm gelene kadarama iyi geldi uzun zamandır konuşmamıştık arkadaşımla dedikodu yaptık iyi oldu bekarların hayatı daha renkli oluyor eğlenceliydi onu dinlemesi...
ella gelmiş hoşgelmiş...ihmal ediyorsun bizi ellacıközlettin kendini...
ben de her an tv karşısında uyuklayabilirim..sıcak mayıştırdı..
eğer uyumazsam gelirim yine..
seviyorum siziiiiiiiiiii
Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis benlablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana ben lablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))
intgrmda senin gibi diet yapan bir sürü insan var, menülerini falan paylaşıyorlar, hani sende alırsan , en azından yardımcı olur diye düşünmüştümçok saçma sapan beslendim bugün..arkadaşla buluştuk ya azıcık latte içtim başka seçeneğim yoktu calibrou mu ne sturbucks tarzı b yere gittik..eve gelince de etiformun mısır patlağı ile ayran içtim..bi de armut yedim..bu kadarcık
instegram mı sordun canım..benim yoktweeterım da yok..bi tek facebookum bi de kk'm var yağsız süt fikri güzel
bence de bu hafta zor geçicek ama güzel geçicek..sen bugün detoksla 1 kg daha vermişindir
hakkatten çok sosyal..arabası da var geziyormuş sürekli..manikür,pedikür,masaj güzellik salonlarına abone oldum diyor..ben ki kaşarımı aldırıcam diye öğle tatilinde koşturuyorum kuaföre yolda poğaça yiyerek
ama her şeye rağmen onlar da bize özeniyorlar ve eminim biz daha mutluyuz kızçelerim...gece kocalarımız omzunda uyumak paha biçilemez
uyucaktım dimi ben..buraya gelince kendimden geçiyorum en sosyal olduğum ortam
ella asosyal hayvan tanımlamana bayıldımm ama haklısın ben de öyleyim..düşün arkadaşımla buluşasım gelmedi yaa
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
Haha cok guldum prrnses ya bari drgstrdi mi kanali esin?
Evet ya gunduzleri evde olmuyorum evdeysemde is guc yyemek derken yine aksamlari greblyrm smdi birazdan kocis gelir yemek hazrlarm ona boyle iste yavrusum sen napiosun gscim
Dikecektim ama üşeniyorum bidaha giyemeyeceğim diye
Göbiş resmiYükleyince yazarım
İstediğinizde inşallah
Süpriizz olurBebek insanın içine yavaş yavaş derinden işleyen birşey..Bir bakmışsın istiyorsun..
huhuuuuuuuuuuuuuu ben geldim tatlışkolarımm
hep ben oluyodum protest ettim vee gelmedim
şimdi okudum yazdıklarınızı bende alıntılarıma cevap veeyim
bu arada prensescan sivitcaan ellaaaam plojovic ismini hiç doğru yazamıyorum beauty tatlışş bi yere gitmeyin sakıınn
buluşması zor geliyor da bana, buluştuktan sonra ayrılasımda gelmiyorarkadaşının çok boş vakti var herhalde, gününün çoğunu güzellik salonlarında geçirdiğine göre
evet en güzeli gece kocişe sarılarak uyumak
huhuuuuuuuuuuuuuu ben geldim tatlışkolarımm
hep ben oluyodum protest ettim vee gelmedim
şimdi okudum yazdıklarınızı bende alıntılarıma cevap veeyim
bu arada prensescan sivitcaan ellaaaam plojovic ismini hiç doğru yazamıyorum beauty tatlışş bi yere gitmeyin sakıınn
tatlış bana yazmışsın ama ben gitmişim :18: şimdi cevap atayım bari
öyle tabi anca yaa insan evde de boş durmuyo ki bişi çıkıyo hep
artık isityoruzzz tatlışımmmmmyani göbüş resmini
bebişide ilerleyen yıllarda inşallah
ohoo sen geldin, benim yatma saatim geldi bilesabah 8 de kalkıcam gene, yürüyüş,sonrası okul, eve 5.3 gibi gelirim, 2 tanede evde kursum var, akşama pertim yani annemlerde sahlep yap bize diyor, uleyn diet yapandan istenir mi bu.... neyse yapıp, yatayım bari, iyigeceler kızlar
ohoo sen geldin, benim yatma saatim geldi bilesabah 8 de kalkıcam gene, yürüyüş,sonrası okul, eve 5.3 gibi gelirim, 2 tanede evde kursum var, akşama pertim yani annemlerde sahlep yap bize diyor, uleyn diet yapandan istenir mi bu.... neyse yapıp, yatayım bari, iyigeceler kızlar
aynen beautycikk buluşana kadar zor geliyor sonra eve zor geliyorumgüzel özetlemişin...
arkadaşım da bankacı ama ailesiye yaşadığı için onun yemek ,ütü vb dertleri yok ki
neyse çok şükür kocişlerimiz var bizim..görmemişin kocası olmuş gibi oldu
gescancımmmm protestolandık demek
ben girebildiğim her an burdayım kocişin kötü bakışlarına rağmen
uyucaktım ama yarın için ıspanak yapıcağım geldi aklıma
ıspanakları yıkadım suya koydum reklamlarda suyunu değiştirir yatmadan da kavururum ..yarın da üzerine yumurta kırdık mı misss
benimiçin gece yeni başlıyo tatlışımm
özel ders mi veriyosun tatlışkomm ne güzeel
senin azmine hayranım tatlışsöylemiştim sanırım 5bin kere
kocişkolar hep öyle tatlışımmkendileriyle ilgilenmeyip başka şeylere yoğunlaşırsan
oo yarınki yemeğinde hazırrmiss hamarat gelinn
ben ıspanağı yumurtalı yiyemiyorum yaa
ben de pirinçli daha çok severim bi de sarımsaklı yoğurt mmmmm
ama kociş yumurtalı seviyor..karıştırmıyorum ama yumurta üstünde kalıyor..boşuna kalori almıyım diye kendime yumurta kırmayabilirimeşim yaptığım yemekleri beğenince o kadar mutlu oluyorum ki :86:
ee kuzu yine ikimiz burdayız birazdan da prenses gelir
sen napıyorsun?
ben bi gideyim ıspanağı kavurayım
bende pirinçli seviyorum yoğurtluuuallahtan esimde öyle seviyo
eveet bende tatlışş benmki bide annesine diyoo gs senden daha iyi yemek yapıyo bu ne be fln der yani
yarıştırırlar arada kv yle beni puanlarlarkaynım kp eşim
genelde kp kv nin tarafında oluyoeşimle kaynım benm tarafımda
bende öyle yapınca gururlanıyorum
ben napim tatlışş çay içtim 3 kupamidem bulandı
fazla kaçırdım galiba1 hafta çay içmem
kavur tatlışkom
kavurdummm
10 dkya kapatırım altını unutmazsam
sen hatırlat bana gess leylayık ya biz
eşim de bana annemden daha güzel yapıyorsun diyorkız gazlıyor mu acaba bunlar bizi hep yapalım diye
senin kaynın olduğuna göre eltin olucak galibabahsetmediğine göre henüz yok sanırım :13:
slm kızlarr napıyonunuzz..eşim el koydu pc ye yaa okudum yazdıklarınızı ama bazılarını atladm gözlerim kapanıyo mu ne uykum geldi sanırm
bende nerelerde diyorumm bu kızz
uyumaaa gel tatlış sohbet ediyoruzz
biraz durabilirimm
napıyosunn tatlışşseninde eşin annesinden çok seviyo mu yemeklerini