Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Hahah bekarlarla takilma ozendiriolar valla bn bekar arkdslarla cok takilmyrm surekli sosyaler ben oldum asosyal hayvan gbiyim, evet ihmal edyrm bu ara firsay bulamiyrm kisira bakmayn canlar

çok saçma sapan beslendim bugün..arkadaşla buluştuk ya azıcık latte içtim başka seçeneğim yoktu calibrou mu ne sturbucks tarzı b yere gittik..eve gelince de etiformun mısır patlağı ile ayran içtim..bi de armut yedim..bu kadarcık

instegram mı sordun canım..benim yok tweeterım da yok..bi tek facebookum bi de kk'm var yağsız süt fikri güzel
bence de bu hafta zor geçicek ama güzel geçicek..sen bugün detoksla 1 kg daha vermişindir

dialog süper
sizin canınız sıkılmış ella
kapatın ışıkları ağacı izleyin

Hahah bekarlarla takilma ozendiriolar valla bn bekar arkdslarla cok takilmyrm surekli sosyaler ben oldum asosyal hayvan gbiyim, evet ihmal edyrm bu ara firsay bulamiyrm kisira bakmayn canlar

hakkatten çok sosyal..arabası da var geziyormuş sürekli..manikür,pedikür,masaj güzellik salonlarına abone oldum diyor..ben ki kaşarımı aldırıcam diye öğle tatilinde koşturuyorum kuaföre yolda poğaça yiyerek
ama her şeye rağmen onlar da bize özeniyorlar ve eminim biz daha mutluyuz kızçelerim...gece kocalarımız omzunda uyumak paha biçilemez

uyucaktım dimi ben..buraya gelince kendimden geçiyorum en sosyal olduğum ortam
ella asosyal hayvan tanımlamana bayıldımm ama haklısın ben de öyleyim..düşün arkadaşımla buluşasım gelmedi yaa

Aaaa aaa aaaa kimse yok nerde bu millet nerde bu devlet :))gerci devlet bu saatte yogundur ayakkabi kutularni saklamakla mesguldur eheheh

ben performans ödevlerimi okuyup geldim bir switle sen varsın

benimde çok yakın 2 bekar arkadaşım var, onlarla buluşunca ben de kendimi bekar sanıyorum karadayıyı bir ben sevemedim herhalde, hiç izlemedim bizdede o ses türkiye izleniyor ama ben yarım saat sonra falan uyurum

senin kocişin kafa duman belli

intgrmda senin gibi diet yapan bir sürü insan var, menülerini falan paylaşıyorlar, hani sende alırsan , en azından yardımcı olur diye düşünmüştüm tek başına diet yapılması zor oluyor.... armutu tarçın seviyorsan tarçınla yemeye çalış, her meyveyi aslında öyle yemek gerekir.... çok az yemişsin aslında böyle dengesiz beslenirsen ertesi gün çok acıkır, bırakırsın dieti
ben bugün 5 tane muz yedim, 3 bardak süt içtim... annem muz alerjisi olma diyor bilmiyorum ne kadar verdim ama açım

buluşması zor geliyor da bana, buluştuktan sonra ayrılasımda gelmiyor arkadaşının çok boş vakti var herhalde, gününün çoğunu güzellik salonlarında geçirdiğine göre

evet en güzeli gece kocişe sarılarak uyumak

meraba cnm bende evleneli 2 ay oldu.biz evlenemden önce 4 sene cıktık ve okulda tanıstık bıs evlenemden hatta evleneceğimiz bır gun öncesıne kadar hep kavga ettık özel durum olsun aile olsun maddıyat olsun sorunalrımıs hep oldu. sükür suan mutluyuz tum sorunları astık .oturduk konustuk.ama evliliğin ilk ıkı haftası benımde sorunlu gectı ınan bana gececek.o stres heyecan erkeği bambaska bırı yapıyor.hele borc öduyorsa hele sorumlulugu aldıgını hıssedıyorsa zor oluyor tabı.cicim ayı bızdede cok surmedı ılk ay nasıl gectı anlamadımkı.ama tartısmalar yardım etmemeler oluyor arada .ben etrafı toplarım o bozar kızarım bazen surat yaparım bazen guselce yonlendırırım ama yapmayacagı varsa yapmas.olay ıs yapamsı değil.söleme seklın ve onu yonlendırmende cnm.mesela benım eşim suan ben rahatsızım 4 senedir bel kaymam var en ufak grıpde adette yada hastalıgımda belime vuruyor agrılar.oda bıldıgı ıcın yardım eder ama ben calısmıyorum evdeyım.onuda anlıyorum ısten yorgun gelıyor ve borc öduyor ve ona evde iş yaptırmak ıstemıyorum.ama bazen cicim ayındayız yanı arkamdan gel sarıl gel yardım edılcek bısı varmı sor dıe yuzune soluyom arada ıstıyorum bend emeden jest yap dıom senden cok sey ıstemıyorum bana duzune duzune ıs yap demiyorum sadece heyecan olsun dıyorum.oda söleyınce anlıo sona bend emeden yapıo saolsun mesele bugun adet oldum ve hemen sofrayı kurmama yardım ettı.sonra bana çikolata almıs.yanı olay ne bılıomusun sen onu anlayacaksın sabredeceksın osenı.yanı sıkma cnını öle yuva kurmak kolay değil hemen yuva yıkılmas böle seyler ıcın önce sakın olve dusun sabret yavas yavas olur cnm yaa o yapmıosa sen yap oda dusunup oda yapacaktır karsılıgında .ınss uzulme.bıde yanlıs olmak önemli.neyse sen mutlu olacagınız seylere odaklan bence sende calısıyorsan eger ıkınızde bırbırınıze anlayıslı olun .onunda sana yardım etmesı ıcın eglenerek bırlıkte uapın hadı gel eglenerek sofrayı kuralım bak ıkımızde calısıyoruz vakıt gecırelım bırlıkte boylece hadı cay yapalım hadı meyve hazırlayalım de böle tatlı dılle emınım yapacaktır onu kendıne ceken sekılde sölee sen yaprsın:)

huhuuuuuuuuuuuuuu ben geldim tatlışkolarımm
hep ben oluyodum protest ettim vee gelmedim
şimdi okudum yazdıklarınızı bende alıntılarıma cevap veeyim
bu arada prensescan sivitcaan ellaaaam plojovic ismini hiç doğru yazamıyorum beauty tatlışş bi yere gitmeyin sakıınn
Haha cok guldum prrnses ya bari drgstrdi mi kanali esin?

Evet ya gunduzleri evde olmuyorum evdeysemde is guc yyemek derken yine aksamlari greblyrm smdi birazdan kocis gelir yemek hazrlarm ona boyle iste yavrusum sen napiosun gscim

tatlış bana yazmışsın ama ben gitmişim :18: şimdi cevap atayım bari
öyle tabi anca yaa insan evde de boş durmuyo ki bişi çıkıyo hep

artık isityoruzzz tatlışımmmmm yani göbüş resmini
bebişide ilerleyen yıllarda inşallah

ohoo sen geldin, benim yatma saatim geldi bile sabah 8 de kalkıcam gene, yürüyüş,sonrası okul, eve 5.3 gibi gelirim, 2 tanede evde kursum var, akşama pertim yani annemlerde sahlep yap bize diyor, uleyn diet yapandan istenir mi bu.... neyse yapıp, yatayım bari, iyigeceler kızlar

aynen beautycikk buluşana kadar zor geliyor sonra eve zor geliyorum güzel özetlemişin...
arkadaşım da bankacı ama ailesiye yaşadığı için onun yemek ,ütü vb dertleri yok ki
neyse çok şükür kocişlerimiz var bizim..görmemişin kocası olmuş gibi oldu

gescancımmmm protestolandık demek
ben girebildiğim her an burdayım kocişin kötü bakışlarına rağmen
uyucaktım ama yarın için ıspanak yapıcağım geldi aklıma
ıspanakları yıkadım suya koydum reklamlarda suyunu değiştirir yatmadan da kavururum ..yarın da üzerine yumurta kırdık mı misss

çok sağlıklı yaşıyorsun beautycim
sahlepi yap kokusunu duymamaya çalışarak yatağa koş
ama light sütle izin var dimi
iyi geceler tatlı rüyalar sanaa

benimiçin gece yeni başlıyo tatlışımm
özel ders mi veriyosun tatlışkomm ne güzeel
senin azmine hayranım tatlış söylemiştim sanırım 5bin kere

kocişkolar hep öyle tatlışımm kendileriyle ilgilenmeyip başka şeylere yoğunlaşırsan
oo yarınki yemeğinde hazırr miss hamarat gelinn
ben ıspanağı yumurtalı yiyemiyorum yaa

ben de pirinçli daha çok severim bi de sarımsaklı yoğurt mmmmm
ama kociş yumurtalı seviyor..karıştırmıyorum ama yumurta üstünde kalıyor..boşuna kalori almıyım diye kendime yumurta kırmayabilirim eşim yaptığım yemekleri beğenince o kadar mutlu oluyorum ki :86:

ee kuzu yine ikimiz burdayız birazdan da prenses gelir
sen napıyorsun?
ben bi gideyim ıspanağı kavurayım

bende pirinçli seviyorum yoğurtluuu allahtan esimde öyle seviyo
eveet bende tatlışş benmki bide annesine diyoo gs senden daha iyi yemek yapıyo bu ne be fln der yani
yarıştırırlar arada kv yle beni puanlarlar kaynım kp eşim
genelde kp kv nin tarafında oluyo eşimle kaynım benm tarafımda
bende öyle yapınca gururlanıyorum
ben napim tatlışş çay içtim 3 kupa midem bulandı
fazla kaçırdım galiba 1 hafta çay içmem
kavur tatlışkom

kavurdummm
10 dkya kapatırım altını unutmazsam
sen hatırlat bana gess leylayık ya biz
eşim de bana annemden daha güzel yapıyorsun diyor kız gazlıyor mu acaba bunlar bizi hep yapalım diye
senin kaynın olduğuna göre eltin olucak galiba bahsetmediğine göre henüz yok sanırım :13:

slm kızlarr napıyonunuzz..eşim el koydu pc ye yaa okudum yazdıklarınızı ama bazılarını atladm gözlerim kapanıyo mu ne uykum geldi sanırm

unutma tatlışş nazar değmesin vallaha yemeklerimize unutma kızz bende unutrumm ölümüne leylayık
bide benm kv baya beceriklidir ama oğlu öyle diyince 1.sinde sesini çıkarmıyo 2.sinde bana dönüyo ne dicem acaba diye
yarıştırma beni annemle diom politik olmak lazım bazen
7 yaş küçük tatlış kaynım benden ben büyük gelin olcam şanslıyım açıkcası diyorum onada tenhada sıkıştırcam seninkini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…