Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sosyalleşip geldim :KK9: :KK9:

7 gibi buluştuk arkadaşla..9da koşa koşa karadayıya yetiştim..çok üşümüşüm gelene kadar :KK50: ama iyi geldi uzun zamandır konuşmamıştık arkadaşımla dedikodu yaptık iyi oldu :KK52: bekarların hayatı daha renkli oluyor eğlenceliydi onu dinlemesi...

ella gelmiş hoşgelmiş...ihmal ediyorsun bizi ellacık :KK50: özlettin kendini...
ben de her an tv karşısında uyuklayabilirim..sıcak mayıştırdı..

eğer uyumazsam gelirim yine..

seviyorum siziiiiiiiiiii :KK16:

Hahah bekarlarla takilma ozendiriolar valla bn bekar arkdslarla cok takilmyrm surekli sosyaler ben oldum asosyal hayvan gbiyim, evet ihmal edyrm bu ara firsay bulamiyrm kisira bakmayn canlar

akşama çorbayla geçir ama yanında protein de al canım ya, tek çorba acıktırır ki, ne bileyim ; yağsız ton balıklı salata yapabilirdin, 3-4 köfte yada tavuk yiyebilirdin....çorba beni hiç bir zaman doyurmaz :KK53: bir de diet yapıyorum diye kendine işkence etme, çok mu acıktın, 3 kaşık light yoğurt ye mesela, ya da 2 küçük salatalık, sağlıklı şeyleri yediğin sürece sorun yok :KK34:

canım o zmn sende insülin direnci var, bir vaktin olduğunda insülin direncine baktır bence...

açlığını bastıracak bir şeyler bulmalısın, ilk hafta her zaman zor geçer, ama sonrasında vücut alışır :KK34: aç bırakma asla kendini, ara öğünlerde fındık, badem, kuru kayısı atıştır... tabi bunlar ölçülü ve tuzsuz, kavrulmamış olacak...ıhlamur, iştah açar bir de, söyliyim de baştan :KK53: süt tozu yerine yağsız süt koysan , olmaz mı... intgrm var mı sende cnm...

kızlar kimseler yok, zaten benimde işim var :KK9: okula müfetttiş geliyormuş, sinir oldum...bir sürü şeyim eksik, yapmam gereken o kadar çok şey varki :KK53: neyse ben performans ödevlerini okumaya başlayayım :KK34:

çok saçma sapan beslendim bugün..arkadaşla buluştuk ya azıcık latte içtim başka seçeneğim yoktu calibrou mu ne sturbucks tarzı b yere gittik..eve gelince de etiformun mısır patlağı ile ayran içtim..bi de armut yedim..bu kadarcık :KK31:

instegram mı sordun canım..benim yok :KK53: tweeterım da yok..bi tek facebookum bi de kk'm var :KK52: yağsız süt fikri güzel :KK52:
bence de bu hafta zor geçicek ama güzel geçicek..sen bugün detoksla 1 kg daha vermişindir :KK53:

Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis ben:eek:lablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana ben:eek:lablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))

dialog süper :KK52:
sizin canınız sıkılmış ella :KK9:
kapatın ışıkları ağacı izleyin :KK53:

Hahah bekarlarla takilma ozendiriolar valla bn bekar arkdslarla cok takilmyrm surekli sosyaler ben oldum asosyal hayvan gbiyim, evet ihmal edyrm bu ara firsay bulamiyrm kisira bakmayn canlar

hakkatten çok sosyal..arabası da var geziyormuş sürekli..manikür,pedikür,masaj güzellik salonlarına abone oldum diyor..ben ki kaşarımı aldırıcam diye öğle tatilinde koşturuyorum kuaföre yolda poğaça yiyerek :KK31:
ama her şeye rağmen onlar da bize özeniyorlar ve eminim biz daha mutluyuz kızçelerim...gece kocalarımız omzunda uyumak paha biçilemez :KK53:

uyucaktım dimi ben..buraya gelince kendimden geçiyorum en sosyal olduğum ortam :KK9:
ella asosyal hayvan tanımlamana bayıldımm ama haklısın ben de öyleyim..düşün arkadaşımla buluşasım gelmedi yaa :KK31:

Aaaa aaa aaaa kimse yok nerde bu millet nerde bu devlet :))gerci devlet bu saatte yogundur ayakkabi kutularni saklamakla mesguldur eheheh

ben performans ödevlerimi okuyup geldim bir switle sen varsın:KK50:

sosyalleşip geldim :KK9: :KK9:

7 gibi buluştuk arkadaşla..9da koşa koşa karadayıya yetiştim..çok üşümüşüm gelene kadar :KK50: ama iyi geldi uzun zamandır konuşmamıştık arkadaşımla dedikodu yaptık iyi oldu :KK52: bekarların hayatı daha renkli oluyor eğlenceliydi onu dinlemesi...

ella gelmiş hoşgelmiş...ihmal ediyorsun bizi ellacık :KK50: özlettin kendini...
ben de her an tv karşısında uyuklayabilirim..sıcak mayıştırdı..

eğer uyumazsam gelirim yine..

seviyorum siziiiiiiiiiii :KK16:
benimde çok yakın 2 bekar arkadaşım var, onlarla buluşunca ben de kendimi bekar sanıyorum :KK53: karadayıyı bir ben sevemedim herhalde, hiç izlemedim :KK9: bizdede o ses türkiye izleniyor ama ben yarım saat sonra falan uyurum :KK53:

Kizlar kocam isten geldi belliki cok yorulmus ne dedggini kendide bilmio aramzdaki diyaloga bakarmsnz. Kocam:1.kattakiler panjurlari kapatmis ben:eek:lablr hayatim kocam:cakal onlar(dun gecen bir diyalogdan oturu bu kaniya vardi)ben:bende cakalim ,kacin kurasiyim nolmus kocam:bosnakti dimi onlar sarisin mavi gozlu hepsi senn hemsern dimi dio bana ben:eek:lablr bilmyrm ama tabzonlularda o tipte oluo belki senn hemserndir diyorim ve kocamdan gelen sacma cvp kocam:yok yok bizden olsa anlarm bizimkiler canli bakio sizinkiler baygin bakio ben:askim cok sacmaladn bsy anlamdm dedm kocam:sanirim bn bugun cok yoruldm ne dedgmi bnde anlamadm dio tabletten yazdgm icin satir basi yapamadim kizlar genel olarak aksamn bu saatnde ne kadar sacma bi sohbetmz oldu onu paylasmak istedm:)))))))

senin kocişin kafa duman belli :KK9:

çok saçma sapan beslendim bugün..arkadaşla buluştuk ya azıcık latte içtim başka seçeneğim yoktu calibrou mu ne sturbucks tarzı b yere gittik..eve gelince de etiformun mısır patlağı ile ayran içtim..bi de armut yedim..bu kadarcık :KK31:

instegram mı sordun canım..benim yok :KK53: tweeterım da yok..bi tek facebookum bi de kk'm var :KK52: yağsız süt fikri güzel :KK52:
bence de bu hafta zor geçicek ama güzel geçicek..sen bugün detoksla 1 kg daha vermişindir :KK53:
intgrmda senin gibi diet yapan bir sürü insan var, menülerini falan paylaşıyorlar, hani sende alırsan , en azından yardımcı olur diye düşünmüştüm :KK34: tek başına diet yapılması zor oluyor.... armutu tarçın seviyorsan tarçınla yemeye çalış, her meyveyi aslında öyle yemek gerekir.... çok az yemişsin aslında :KK20: böyle dengesiz beslenirsen ertesi gün çok acıkır, bırakırsın dieti :KK9:
ben bugün 5 tane muz yedim, 3 bardak süt içtim... annem muz alerjisi olma diyor :KK37: bilmiyorum ne kadar verdim ama açım :KK52:

hakkatten çok sosyal..arabası da var geziyormuş sürekli..manikür,pedikür,masaj güzellik salonlarına abone oldum diyor..ben ki kaşarımı aldırıcam diye öğle tatilinde koşturuyorum kuaföre yolda poğaça yiyerek :KK31:
ama her şeye rağmen onlar da bize özeniyorlar ve eminim biz daha mutluyuz kızçelerim...gece kocalarımız omzunda uyumak paha biçilemez :KK53:

uyucaktım dimi ben..buraya gelince kendimden geçiyorum en sosyal olduğum ortam :KK9:
ella asosyal hayvan tanımlamana bayıldımm ama haklısın ben de öyleyim..düşün arkadaşımla buluşasım gelmedi yaa :KK31:

buluşması zor geliyor da bana, buluştuktan sonra ayrılasımda gelmiyor :KK9: arkadaşının çok boş vakti var herhalde, gününün çoğunu güzellik salonlarında geçirdiğine göre :KK9:

evet en güzeli gece kocişe sarılarak uyumak :KK16:

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

meraba cnm bende evleneli 2 ay oldu.biz evlenemden önce 4 sene cıktık ve okulda tanıstık bıs evlenemden hatta evleneceğimiz bır gun öncesıne kadar hep kavga ettık özel durum olsun aile olsun maddıyat olsun sorunalrımıs hep oldu. sükür suan mutluyuz tum sorunları astık .oturduk konustuk.ama evliliğin ilk ıkı haftası benımde sorunlu gectı ınan bana gececek.o stres heyecan erkeği bambaska bırı yapıyor.hele borc öduyorsa hele sorumlulugu aldıgını hıssedıyorsa zor oluyor tabı.cicim ayı bızdede cok surmedı ılk ay nasıl gectı anlamadımkı.ama tartısmalar yardım etmemeler oluyor arada .ben etrafı toplarım o bozar kızarım bazen surat yaparım bazen guselce yonlendırırım ama yapmayacagı varsa yapmas.olay ıs yapamsı değil.söleme seklın ve onu yonlendırmende cnm.mesela benım eşim suan ben rahatsızım 4 senedir bel kaymam var en ufak grıpde adette yada hastalıgımda belime vuruyor agrılar.oda bıldıgı ıcın yardım eder ama ben calısmıyorum evdeyım.onuda anlıyorum ısten yorgun gelıyor ve borc öduyor ve ona evde iş yaptırmak ıstemıyorum.ama bazen cicim ayındayız yanı arkamdan gel sarıl gel yardım edılcek bısı varmı sor dıe yuzune soluyom arada ıstıyorum bend emeden jest yap dıom senden cok sey ıstemıyorum bana duzune duzune ıs yap demiyorum sadece heyecan olsun dıyorum.oda söleyınce anlıo sona bend emeden yapıo saolsun mesele bugun adet oldum ve hemen sofrayı kurmama yardım ettı.sonra bana çikolata almıs.yanı olay ne bılıomusun sen onu anlayacaksın sabredeceksın osenı.yanı sıkma cnını öle yuva kurmak kolay değil hemen yuva yıkılmas böle seyler ıcın önce sakın olve dusun sabret yavas yavas olur cnm yaa o yapmıosa sen yap oda dusunup oda yapacaktır karsılıgında .ınss uzulme.bıde yanlıs olmak önemli.neyse sen mutlu olacagınız seylere odaklan bence sende calısıyorsan eger ıkınızde bırbırınıze anlayıslı olun .onunda sana yardım etmesı ıcın eglenerek bırlıkte uapın hadı gel eglenerek sofrayı kuralım bak ıkımızde calısıyoruz vakıt gecırelım bırlıkte boylece hadı cay yapalım hadı meyve hazırlayalım de böle tatlı dılle emınım yapacaktır onu kendıne ceken sekılde sölee sen yaprsın:)

huhuuuuuuuuuuuuuu ben geldim tatlışkolarımm:KK16:
hep ben oluyodum protest ettim vee gelmedim :KK19::KK19:
şimdi okudum yazdıklarınızı bende alıntılarıma cevap veeyim
bu arada prensescan sivitcaan ellaaaam plojovic ismini hiç doğru yazamıyorum beauty tatlışş bi yere gitmeyin sakıınn :KK20::KK20:
Haha cok guldum prrnses ya bari drgstrdi mi kanali esin?

Evet ya gunduzleri evde olmuyorum evdeysemde is guc yyemek derken yine aksamlari greblyrm smdi birazdan kocis gelir yemek hazrlarm ona boyle iste yavrusum sen napiosun gscim

tatlış bana yazmışsın ama ben gitmişim :18: şimdi cevap atayım bari :KK9:
öyle tabi anca yaa insan evde de boş durmuyo ki bişi çıkıyo hep :KK53::KK53:

Dikecektim ama üşeniyorum bidaha giyemeyeceğim diye :KK9:

Göbiş resmi:KK9: Yükleyince yazarım :KK34:
İstediğinizde inşallah :KK34:

Süpriizz olur :KK9: Bebek insanın içine yavaş yavaş derinden işleyen birşey..Bir bakmışsın istiyorsun..

artık isityoruzzz tatlışımmmmm:KK16::KK16: yani göbüş resmini :KK9:
bebişide ilerleyen yıllarda inşallah :KK9:

bu arada prensescan sivitcaan ellaaaam plojovic ismini hiç doğru yazamıyorum beauty tatlışş bi yere gitmeyin sakıınn :KK20::KK20:

ohoo sen geldin, benim yatma saatim geldi bile :KK9: sabah 8 de kalkıcam gene, yürüyüş,sonrası okul, eve 5.3 gibi gelirim, 2 tanede evde kursum var, akşama pertim yani :KK53: annemlerde sahlep yap bize diyor, uleyn diet yapandan istenir mi bu.... neyse yapıp, yatayım bari, iyigeceler kızlar :KK16:

buluşması zor geliyor da bana, buluştuktan sonra ayrılasımda gelmiyor :KK9: arkadaşının çok boş vakti var herhalde, gününün çoğunu güzellik salonlarında geçirdiğine göre :KK9:

evet en güzeli gece kocişe sarılarak uyumak :KK16:

aynen beautycikk buluşana kadar zor geliyor sonra eve zor geliyorum :KK52: güzel özetlemişin...
arkadaşım da bankacı ama ailesiye yaşadığı için onun yemek ,ütü vb dertleri yok ki :KK14:
neyse çok şükür kocişlerimiz var bizim..görmemişin kocası olmuş gibi oldu :KK9::KK9:

tatlış bana yazmışsın ama ben gitmişim :18: şimdi cevap atayım bari :KK9:
öyle tabi anca yaa insan evde de boş durmuyo ki bişi çıkıyo hep :KK53::KK53:

artık isityoruzzz tatlışımmmmm:KK16::KK16: yani göbüş resmini :KK9:
bebişide ilerleyen yıllarda inşallah :KK9:

gescancımmmm protestolandık demek :KK50:
ben girebildiğim her an burdayım kocişin kötü bakışlarına rağmen :KK9:
uyucaktım ama yarın için ıspanak yapıcağım geldi aklıma :KK14:
ıspanakları yıkadım suya koydum reklamlarda suyunu değiştirir yatmadan da kavururum ..yarın da üzerine yumurta kırdık mı misss :KK52:

ohoo sen geldin, benim yatma saatim geldi bile :KK9: sabah 8 de kalkıcam gene, yürüyüş,sonrası okul, eve 5.3 gibi gelirim, 2 tanede evde kursum var, akşama pertim yani :KK53: annemlerde sahlep yap bize diyor, uleyn diet yapandan istenir mi bu.... neyse yapıp, yatayım bari, iyigeceler kızlar :KK16:

çok sağlıklı yaşıyorsun beautycim :nazar:
sahlepi yap kokusunu duymamaya çalışarak yatağa koş :KK9:
ama light sütle izin var dimi :KK52:
iyi geceler tatlı rüyalar sanaa :KK16: :KK54:

benimiçin gece yeni başlıyo tatlışımm:KK23::KK23:
özel ders mi veriyosun tatlışkomm ne güzeel :nazar::nazar:
senin azmine hayranım tatlış :nazar::nazar: söylemiştim sanırım 5bin kere :KK9::KK9:

aynen beautycikk buluşana kadar zor geliyor sonra eve zor geliyorum :KK52: güzel özetlemişin...
arkadaşım da bankacı ama ailesiye yaşadığı için onun yemek ,ütü vb dertleri yok ki :KK14:
neyse çok şükür kocişlerimiz var bizim..görmemişin kocası olmuş gibi oldu :KK9::KK9:

gescancımmmm protestolandık demek :KK50:
ben girebildiğim her an burdayım kocişin kötü bakışlarına rağmen :KK9:
uyucaktım ama yarın için ıspanak yapıcağım geldi aklıma :KK14:
ıspanakları yıkadım suya koydum reklamlarda suyunu değiştirir yatmadan da kavururum ..yarın da üzerine yumurta kırdık mı misss :KK52:

kocişkolar hep öyle tatlışımm :KK9: kendileriyle ilgilenmeyip başka şeylere yoğunlaşırsan :KK53::KK53:
oo yarınki yemeğinde hazırr :KK6: miss hamarat gelinn:KK56::KK56:
ben ıspanağı yumurtalı yiyemiyorum yaa :KK50:

benimiçin gece yeni başlıyo tatlışımm:KK23::KK23:
özel ders mi veriyosun tatlışkomm ne güzeel :nazar::nazar:
senin azmine hayranım tatlış :nazar::nazar: söylemiştim sanırım 5bin kere :KK9::KK9:

kocişkolar hep öyle tatlışımm :KK9: kendileriyle ilgilenmeyip başka şeylere yoğunlaşırsan :KK53::KK53:
oo yarınki yemeğinde hazırr :KK6: miss hamarat gelinn:KK56::KK56:
ben ıspanağı yumurtalı yiyemiyorum yaa :KK50:

ben de pirinçli daha çok severim bi de sarımsaklı yoğurt mmmmm :KK8:
ama kociş yumurtalı seviyor..karıştırmıyorum ama yumurta üstünde kalıyor..boşuna kalori almıyım diye kendime yumurta kırmayabilirim:KK53: eşim yaptığım yemekleri beğenince o kadar mutlu oluyorum ki :86:

ee kuzu yine ikimiz burdayız birazdan da prenses gelir :KK52:
sen napıyorsun?
ben bi gideyim ıspanağı kavurayım :KK31:

ben de pirinçli daha çok severim bi de sarımsaklı yoğurt mmmmm :KK8:
ama kociş yumurtalı seviyor..karıştırmıyorum ama yumurta üstünde kalıyor..boşuna kalori almıyım diye kendime yumurta kırmayabilirim:KK53: eşim yaptığım yemekleri beğenince o kadar mutlu oluyorum ki :86:

ee kuzu yine ikimiz burdayız birazdan da prenses gelir :KK52:
sen napıyorsun?
ben bi gideyim ıspanağı kavurayım :KK31:

bende pirinçli seviyorum yoğurtluuu:KK56: allahtan esimde öyle seviyo :KK9:
eveet bende tatlışş benmki bide annesine diyoo gs senden daha iyi yemek yapıyo bu ne be fln der yani :KK52::KK52:
yarıştırırlar arada kv yle beni puanlarlar :KK52: kaynım kp eşim:KK9:
genelde kp kv nin tarafında oluyo :KK9: eşimle kaynım benm tarafımda :KK9:
bende öyle yapınca gururlanıyorum :KK16:
ben napim tatlışş çay içtim 3 kupa :KK9: midem bulandı :KK9::KK9:
fazla kaçırdım galiba :KK53::KK53: 1 hafta çay içmem :KK53::KK53:
kavur tatlışkom :KK76::KK56:

bende pirinçli seviyorum yoğurtluuu:KK56: allahtan esimde öyle seviyo :KK9:
eveet bende tatlışş benmki bide annesine diyoo gs senden daha iyi yemek yapıyo bu ne be fln der yani :KK52::KK52:
yarıştırırlar arada kv yle beni puanlarlar :KK52: kaynım kp eşim:KK9:
genelde kp kv nin tarafında oluyo :KK9: eşimle kaynım benm tarafımda :KK9:
bende öyle yapınca gururlanıyorum :KK16:
ben napim tatlışş çay içtim 3 kupa :KK9: midem bulandı :KK9::KK9:
fazla kaçırdım galiba :KK53::KK53: 1 hafta çay içmem :KK53::KK53:
kavur tatlışkom :KK76::KK56:

kavurdummm :KK52:
10 dkya kapatırım altını unutmazsam :KK9:
sen hatırlat bana gess leylayık ya biz :KK53:
eşim de bana annemden daha güzel yapıyorsun diyor :KK52:kız gazlıyor mu acaba bunlar bizi hep yapalım diye :KK9:
senin kaynın olduğuna göre eltin olucak galiba:KK53: bahsetmediğine göre henüz yok sanırım :13:

slm kızlarr napıyonunuzz..eşim el koydu pc ye yaa okudum yazdıklarınızı ama bazılarını atladm gözlerim kapanıyo mu ne uykum geldi sanırm:KK53:

kavurdummm :KK52:
10 dkya kapatırım altını unutmazsam :KK9:
sen hatırlat bana gess leylayık ya biz :KK53:
eşim de bana annemden daha güzel yapıyorsun diyor :KK52:kız gazlıyor mu acaba bunlar bizi hep yapalım diye :KK9:
senin kaynın olduğuna göre eltin olucak galiba:KK53: bahsetmediğine göre henüz yok sanırım :13:

unutma tatlışş nazar değmesin vallaha yemeklerimize :nazar::nazar: :KK9::KK9: unutma kızz bende unutrumm :KK9: ölümüne leylayık :KK1:
bide benm kv baya beceriklidir :KK9: ama oğlu öyle diyince 1.sinde sesini çıkarmıyo 2.sinde bana dönüyo ne dicem acaba diye :KK9:
yarıştırma beni annemle diom:KK9: politik olmak lazım bazen :KK23::KK23:
7 yaş küçük tatlış kaynım benden :KK1: ben büyük gelin olcam :KK9: şanslıyım açıkcası diyorum onada tenhada sıkıştırcam seninkini diye :KK9::KK9:

X