- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.761
Bizm belli olmuyor ama midem bulanmaya başladı üşüttüm sanırım bn kaçıyorm kızlar grsz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlış evlendiğimizde 12 de yatıp 10da kalkıyoduk ne güzel saat ilerlediii ilerlediiii ve 3 ü4ü buldu ben memnun değilim aslında hç ama elimden bişi gelmiyo alamıyorum saati öne
ben sizin öğle yemeğinize yetişebiliyorum kiii
Bizm belli olmuyor ama midem bulanmaya başladı üşüttüm sanırım bn kaçıyorm kızlar grsz
en iyisini yapıyorsunuz kuzu..gece oturmayı ben de çok severimm..geç yatıp geç kalkmaya ise bayılırımmm..
tam evimin kadını çocukarımın anası olacakmışım ben ahh ahh sen de tadını çıkar 1 ayın kaldııııı
geçmiş olsun tatlımm:26: dikkat et kendineee :26: iyi gecelerrr
aynen tatlışımmm bende keyif alarak oturmuyorum yaniii sen tatile ben çalışmaya hasret
mide bulantısı mıııııııııı yoksaaaaaa
şaka bi yana geçmiş olsun kuzu..iyi geceler..
ahh ahh kimse memnun değil ki halinden..
iyi geceler asentoşum..yarın görüşürüzzz
hu huuu ben geldiimmmm
bu gün gezdik bütün gün..indirim başlamış..bana pantolon gömlek falan aldık..borç neden bitmiyor diye merak etmiyim hiç
ama çalışınca mecbur alıyor insan ki klasik giyimden nefret ederdim Allah başıma verdi
bu arada burası da soğuk ama afyon farklıdır kesin antalyaya giderken orda mola veriyor ya yazın göbeğinde bile hep üşümüşümdür Afyonda..
yerim ben onun ayaklarını yaa
bu arada yarın eşimin veli toplantısı var yine uyku yok bana
evde yapılcak bisürü iş var..çamaişırlar toplanıcak,bulaşık mak.boşaltııcak,rutin silip süpürme,hafta içi rahat etmek için bikaç çeşit yemek...amaaa babam kahvaltıya çağırdı valla asoş benim baba aynı senin kaynana elinden gelse iç güveysi alıcaktı benimkinisürekli yemeğe gelin,kahvaltıya gelin gezmeye gidelim...kıramıyorum da hiç..çok düşkün bana tabi ben de onlara..
sonuç yarın kahvaltıya ordayım ama bi gözüküp eve geri gelip işleri halletmem lazım yazık ama sivite yaa
telden yazmak işkenceeee...whatsup bile kullanmıyorum ben
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyah annem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye
4 mü ben dün tavuk gibi 11 de uyudum gerçi pazar sabahı olmasına rağmen 8.3 ta kalkıp, yürüyüşümü yaptımbiz 4 te ancak uyuyoruz tatlış
bende haftaya ankaraya gidicem, şayet birşeyler kalmışsa alırım, gerçi 36 beden olma çabasında ilerliyorum, kalmıştır herhalde birşeyler ya nerlerde güzel şeyler var, sen gezdin tiyo ver azıcık... burda da bugün çıkıcaz da afyonda çok marka yok, yani neyse belki birşeyler bulurum
benimde dün toplantım vardı o yüzden eşimle ayrı kaldık bu hafta, ama haftaya perşembe bir hafta rapor alıcam 10 günlük tatil gibi oluyor bana ev işlerini de çok takma ya, geçen face de ben yazı görmüştüm bulursam buraya kopyalayayım, ev işleri diyerek, git gide eşlerimizi ihmal ettiğimizi ve kendimizi yıprattığımızı yazıyordu.....
whatsap, kk ya bin basar.... telden size yorum yazmak için akla karayı seçiyorum
kaşlarını boyatıver canım ya, taktığın şeye bak
4 mü ben dün tavuk gibi 11 de uyudum gerçi pazar sabahı olmasına rağmen 8.3 ta kalkıp, yürüyüşümü yaptım
mide bulantısı neyse aklıma bebişi getirmeyeyim... nane limon yap canım ve patates ye, mideye iyi geliyor, geçmiş olsun....
kızlar dün ben gittim siz gelmişsiniz denk gelemiyoruz bir türlü bu arada bugün tartıldım 59.3 olmuşum hedef 58 di ama 55 e de çekebilirim... şimdi öğle yemeğimi yapacağım...
annemle babam bugün pazar kahvaltısında neler yemediler gözümün önünde bir de annem kilon yok ki sen de ye diyor dedim yiye yiye bu hale geldim neyse yağsız, tussuz menemenimi yedim... ama tava alıcam esseden, annemin tavaları gitmiş, sürekli yanıyor gibi oluyor yemekler, yağsız pişirdiğim için... annemde sen bu hale getirdin diyor
Tünaydınn kızlar bizde yine elektrik yok teldn yazıyorum maalesef ne zmn gelick belli deglmiş bizde kocamla baş başa pazara gidicez ne romantik dimi
Bebek yok daha başlamadk o yüzdn rahatım
huhu tatlışkolaaaarr günaydınnnn
eşim ekmek almaya gitti bende hemncecik yazayım dedimmm napıyosunuz bakalımmm
sivitcan kolay gelsiinnnn mis yap eviniii
beauty tatlışım süpersiiiiinnnnnn azmine kurbaaaannn
prensescaaan iyi pazarlaar bol gezmeelerrr
bende kahvaltımı yapayım bari
Afiyet olsun gescanımmm
ev mis gibi olucak ama bende de bel fıtığı çıkıcak öldüm yaa
her yeri süpürdüm yemeği koydum ocağa..bi silme kaldı..bi yazımlık mola verdim şu oturduğum 2dk bile iyi geldi..
bi de mutfağı ayrıca temizledim tezgahı fayansları falan çamaşır suyuyla-cifle falan sildim..baharatlıkları,yağdanlığı vb tezgahın üstünde ne varsa yıkadım..anlatınca kolay geliyor ama çok fazla yoruldum..sırada silme ve wc banyo temizliği var
gescanım sen demiştin ya katılıyorum rahat battı bize evlenmeden önce bi süpürge yapsam kendimi hayırlı evlat sanar gurur duyardım..yatağımı toplamadan çıkmışlığım var ah anne ahhhh
şimdi gittim dönüşüm muhteşem oluckkk
kızlaarrr çok trajikomik bişey oldu..biraz önce geldim ya 2dklığına tam cvp yazdım silmeye gidicem..kapı açıldı vee kociş geldii
karşısında ayklarını uzatıp pcde keyif yapan bi sivit görüntüsü o 2 dkyı nasıl buldu filmlerdeki gibi anlamadım..gelirken aramış ama süpürge açık olduğu için duymamışım neyse çok yoruldum diye ağlanmaya başladım..o da kıyamadı o sildi evi tabi silmeden önce her yeri silcez mi diye sormayı ihmal etmedi...ben de o sırada yemek hazırladım yedik..o dışarı çıkmak istiyor ama o kadar yorgunumki benim evde oturasım var..ama yalnız da gönderesim yok napıcam bilemedim
bu arada bu gün kv günü galiba herkes kvye gidiyor...ben cuma sıramı savdım artık haftaya bi gün gideriz
prenses gözün aydın elektrikler gelmiş.şükür kavuşturana
bu arada kvye geç gitmek için yavaş çikolata yemn gözümden kaçmadı
Hu huuuu bende geldim sonunda
Kv cuma geldi cumartesi goturduk bitdi nihayet hic detaylara girmeden siliyorum zihnimden onun gelip gitmisligini:)
Dun yegenimin dogum gunuydu ona gitdik bende bebekk istiyorummm
Bugunde esimle iki saat yuruduk acayip iyi geldi Masallah yoklugumda kac sayfa yazmissiniz dsha bakamadim :))))
hoşgeldin canm geçmiş olsun kv de gitti :))
sen daha önce istiyormuydun bebek yoksa dün doğum gününden sonramı karar verdin?