- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.721
bnmde yok ama olur ilerdee :)) kenarda duracağınaa kullanırm ztn çatal-bıcaklarımı kullanmayı düşünüyordum
dimi daha çok yeniyizz yıldönümü olurr doğum oluuurr gelir heralde üç beş takı
ben aldığım takı tokalarıda mutlaka kaybederim çok uzun süre kullandığım takım tokam yoktur en fazla 2-3 kere takarım küpe fln sonra kaybolur
tatlım hamile kalmışsın, bence kilonda önce buna şükret... çünkü hamiş olmak isteyen bir sürü kişi var... kiloya gelince dikkatli gitmelisin... hani hamileyim diye hamurişi, tatlı, kızartmayı abartmamalısın... benim kuzenlerim zayıf hamile kaldılar ama 35 kilo aldı çoğu, şimdi hepsi tombiş... hatta ötesi...ama hani hamurişinden de vazgeçmiyorlar... o tarz karbonhidratlarında bebişe hiç bir yararı yok, ben ikizimin doktor kontrolünden önceki 1 hafta menülerini yapardım hamileyken, ve her şey normal çıkardı...doktor bile şaşırırdı , her şey tam değerinde diyerekgerçi 10 kilo aldı hamileliğinde ama sonra dinlemedi beni, doğum yaptığı kiloya geri döndü gerçi şu an onu da dietime dahil ettim, yediklerimden yiyor ah birde eşimi zayıflatsam
istiyeceğim canım, dua edin inş çıksın tayinim...hayırlısıyla güzel bir okula....
beauty kendisini zayıflatsın size de el atacak gerçi bugün tartının yerini değiştirdim daha zayıf çıkıyorum -900 gram falan, kiloyu verdim mi , yoksa tartının yerinin değişmesinden mi anlayamadım
valla dikkat etmessen doğumdan sonra gitmiyor, üstüne bir de kilo geliyor
ya şu an aklıma gelen: ben eşimle evlendim evlenelim çok problemim var... aileler arası tartışmalarımız oldu, sürekli beni eve kapatıyordu, dışarı çıkmama izin vermiyordu...buraya da gizli geldim...nolur yardımcı olun gibisinde bişi salla.... ama nüfusa da birazcık paspal git hani acısınlar haline ne bileyim diğer kızlar başka fikirler verir belki
tatlımmm allahımm tez vakit seni eşine kavuştursun inaşşallah hayırlı okul hayırlı arkadaşların olsunnn (amiinn)
gescanım yaaa gece birden bizim net gitti pcyi açıp kapattım falan fayda yok gıcık oldum...sonra sabah modemi resetledik oldu..o yüzden pat diye gitmiş oldum..acaba kocişin ben kya girmiyim diye suikastımiydi
günaydın prensesss..
oo başbaşa romantik bi gün iyi olmuş uyuyakadığınız arada yapın ..
canım inşallah ceza yemezsin yaaa 350 tl çok gereksiz bence
dualarımız seninle
beautyyy ben de tartılırken yerini 5 kez değiştiririm nerde en düşük tartarsa benim kilom o
çook kurnazım 200 gr eksik çıksam havalara uçuyorum
biz de şimdi dışarı çıkıyoruz hava güzel gibi...çok acele yazdım o yüzden...
akşama gelirim..çok özlerim ki ben siziii siz de özleyin beniiiiiiii
kesin sivitcim çekemedi enişte bizi modemi bozduuu baktı yalnız kalamıyo icabına baktı
sen türk işi şeyleri bilmez misin ya sivitim kapatıp açmak en akıllı çözüm
nerdesiniz kızlar ya.... tabi bugün cumartesi, normalde ben de burda olmazdım da, sizde yoksunuz
ben geldim ama kimse yookk anneme gittik geldikk ama yalnızm sanrımmm