Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canımm hoşgeldinn vee hoşgittin :KK9:
yorgunluktan uyuyamıkaldın kuzu kıyamam ya ne çektin sen bu hafta :KK9:
kv gurur duymuştur senle tabiii eşin de...ben kvye hizmet ettikçe ya da iyi anlaştıkça benimkinin gözleri parlar..
bu arada bi ortak nokta daha ben de neskafe delisiyim bitki çayını sevemedim :KK50: tatsız geliyor bana bisürü şeker atmam gerekiyor tatlansın diye o zaman da amacından sapıyor :KK9: eşimle kış başında bi heves aldık elma çayarı,ada çayı kuşburnu falan bi kısmı açılmadan duruyor ama onun üzerine kaç paket neskafe bitirdik belli değil :KK9: bu arada evlendiğimden beri daha fazla kg almamak adına çayı da neskafeyi de şekersiz içiyorum..alıştım çay daha güzel gelmeye başladııı :KK52:

buaralar karşılaşamıyoruz senle özedim beee :KK31:

kaç kiloyla hamile kaldın merak ettim :KK52:

prenseesss uyudun muuu :KK31:
senle de konuşamadık ne zamandır seni de özledimmm...
ah bi hamiş olsak...ben şimdiden lcwde faan bakıyorum bebiş kıyafetlerine ve nedense hep kız tarafına gidiyorum :KK34:
sen hamiş ol teyzeleri de alır bişeyler :KK53:
senin ne güzel yeğenin var..beautynin de yeğeni var ..benim yok :KK14: eşimin de yok...bebişe hasretiz :KK14:
bi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş bizim de olcak sonunda prenses..

Bn uyumadm hala ama sanırm kimse yok yarn yine uyycm belli oldu teldn yazıyorum bu gidişle bizimde olucak svitcim merk etme allah hayırlısını nasip etsn

Güüüünaaaaayyydddıııııııınnn:KK24::KK24: Neşesi hiç bitmeyesicee,güzel gelinler :KK12:
Bugün çok yazmayın ben bebek mevlüdüne gidiyorum akşama çok birikiyor çalışamıyorum dersime :KK9:

Bende hiç öyle bi ağrı olmadı canım yaa..benim ilk zamanlar belimin sol tarafı agrimisti sadece. .

İyi barii sevindim senin adına :) Benimde sol taraf şuan..Ben hiç kilo almamıştım son geçtiğimiz haftayla bu hafta 1 buçuk aldım,ama onun etkisi olmaz ki di mi yoksa sonunda yuvarlanırım :KK9::KK9: Allah sonumuzu hayır etsin:KK36:

ben geldim kızlarr...bebek hazırlıgından bahsetmişsinizz.. svit haklıı özendiriyonuz insanı valla..

svit izlediğim film pek güzel değildii..eşim gelince hemn yatıcaz sanrım yarın sabh gidicek işe

sanrım bu yıl kız yılı herkezin kızı oluyorr:KK52: bncede çok bişi almayınn anneler alıyor ztn birsürü şeyy bnm yeğene annem birsürü şey aldıı bn istemiyorum o kdr anne baba ne alıcak beğenemicekmii ??

Özenin diye yapıyoruzz:KK9: Annemide durduramayacağım gb geliyor bana da artık her çıktığında 1-2 almaya başladı:KK31: Allah'tan biliyor beğeneceğimi:KK9: Biz anne baba olarak şuan büyük şeylere yoğunlaştık..

78le hamile kaldım suan 83 üm:KK17::KK17::KK17::KK17:

:KK9: Bence gayet iyi ilerliyorsun.

Güüüünaaaaayyydddıııııııınnn:KK24::KK24: Neşesi hiç bitmeyesicee,güzel gelinler :KK12:
Bugün çok yazmayın ben bebek mevlüdüne gidiyorum akşama çok birikiyor çalışamıyorum dersime :KK9:

İyi barii sevindim senin adına :) Benimde sol taraf şuan..Ben hiç kilo almamıştım son geçtiğimiz haftayla bu hafta 1 buçuk aldım,ama onun etkisi olmaz ki di mi yoksa sonunda yuvarlanırım :KK9::KK9: Allah sonumuzu hayır etsin:KK36:

Özenin diye yapıyoruzz:KK9: Annemide durduramayacağım gb geliyor bana da artık her çıktığında 1-2 almaya başladı:KK31: Allah'tan biliyor beğeneceğimi:KK9: Biz anne baba olarak şuan büyük şeylere yoğunlaştık..

:KK9: Bence gayet iyi ilerliyorsun.

Günaydın Allah kabul etsin canım..
Yok artık daha neler 1 kilo alınca böyle ağrılar olsa 30 kilo alanlar ne yapsın o zaman demi :KK34:
Kilo bakımından iyi ilerlemeye iyi ilerliyorumda keşke daha az kiloyla iti ilerleyebilseydim..
Ama napalim artık zaten hiç bi zaman öyle citi piti bi kiz olamadım ailemin genleri sagols :KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın kk'nın en güzel gelinleri. .
Eşim ve bn uyuya kaldık gitmedi işe bugn sizinle olamayabilirim ama aklm hep sizde öpuyrm sizii :KK54:

Günaydın Allah kabul etsin canım..
Yok artık daha neler 1 kilo alınca böyle ağrılar olsa 30 kilo alanlar ne yapsın o zaman demi :KK34:
Kilo bakımından iyi ilerlemeye iyi ilerliyorumda keşke daha az kiloyla iti ilerleyebilseydim..
Ama napalim artık zaten hiç bi zaman öyle citi piti bi kiz olamadım ailemin genleri sagols :KK9::KK9::KK9::KK9:

Di mi bence de yok artık :KK9: Bana garip geliyor kilo işi galiba,hantallaşıyorum..Evlendiğimde 50 kiloydum,hayatım boyunca 55 i hiç geçmemiştim ki evlendikten sonra çalışırken 58e çıktım,sonra bebek planıyla işi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti tam 55teyken bebek geldi:KK9: Şimdi 56 akşamları 57 geliyorum.Ben 1,63 flnım ya Adile Naşit gb olurum 30 kilo alsam:KK9: Allah sağlık versin tabi bize de miniklere de gerisi şaka fln yapıyoruz ama gerçekten boş..

Eşim ve bn uyuya kaldık gitmedi işe bugn sizinle olamayabilirim ama aklm hep sizde öpuyrm sizii :KK54:

Ne güzel :KK9: Geç kalınca işe gitmese benim eşim ben arada bir uyuyakalmış taklidi yaparım :KK9:

Di mi bence de yok artık :KK9: Bana garip geliyor kilo işi galiba,hantallaşıyorum..Evlendiğimde 50 kiloydum,hayatım boyunca 55 i hiç geçmemiştim ki evlendikten sonra çalışırken 58e çıktım,sonra bebek planıyla işi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti tam 55teyken bebek geldi:KK9: Şimdi 56 akşamları 57 geliyorum.Ben 1,63 flnım ya Adile Naşit gb olurum 30 kilo alsam:KK9: Allah sağlık versin tabi bize de miniklere de gerisi şaka fln yapıyoruz ama gerçekten boş..

Ne güzel :KK9: Geç kalınca işe gitmese benim eşim ben arada bir uyuyakalmış taklidi yaparım :KK9:

Ne güzel zayıf hamissin..
Allah'tan bende b o y var da çok siritmiyo kilom..
Demi yaaa bende aaaa aşkım uyumuş kalmışım der göndermem Kocamı. .

Gunaydin citirlar sabah 7de uyanmistim butun ustum acikmis kocis sagolsun uyandrdim hemen yangin varmis gibi kalk hemen kalkkkk die durtuom niluyo askik iyimsn dedi heheheh butun ustum acik uyumusum diorum ahahjaha cok komigim ondan gelen cevp bu yorgann3kisiligi hatta4kisiligi yokmu die:)))sonra ortunduk yine uyumusum smdi uyandm:)lnapiosnz siz oku oku btremiorm valahi
tatlım şuan ne desem yalan olur çnkü biz yaptıralı 1 seneyi geçti..
istersen netten bi araştır..
Arastrdm sscim cok tesekkur ederm varmis ole bo cezai
ewt cnm eşimin vardiyası müsaitken değiştirdik sonra kurban bayrmında bulgaristana gittik orda da ewlendik 2kez ewlendık bizz:KK16:

saol canm kahve içince geçer sanırm..

2kezmi cift vatandasmsnz nikah bollugu var szzdede hehhe

hayırlısı canm üzme kendinii şimdikini düşün

aslında benimde gitmem gerekiyor ama korkuyorum nedense ya....halbuki çok önemli biliyorum ama korkuyorum işte, o yatılan masa hep bana itici gelmiştir :KK17: eşim aids testini benim söylenmelerimle 4 ay sonra yaptırdı, ürologa git desem, gel biz biraz yaramazlık yapalım, çocuk olmassa giderim der kesin :KK9:

nüfus cüzdanında ceza yok diye biliyorum, ikametgahta var o, eğer araştır ilk, hatta ara nüfus müdürlüğünü sor, ismini vermek zorunda değilsin, ceza var derlerse, kendince bir yalan uydur hemen...
ikametgahta bile gidip saf saf ben unuttum demeyin kızlar, cezayı yersiniz :KK9:

detokslar var canım; gün boyu mesela:karabuğday-yeşil elma ya da nar-yoğurt la besleniyorsun...ya da saf proteinle...tuz,yağ,şeker,un kesinlikle yok... yürüyüşle desteklendiğinde çok iyi kilo verdiriyor ama yapması biraz zor açıkcası....
Bn dedm kocise gt urologa ben kobtrol oldum sende ol tmm denenir o ayrida kontrolde olsn bakalim spermlerde eksk gedik varmi hehheheh her seyi dusunmem lazm sonra bebek nie olmuo telasesine grmwylm o da tmm gderm dedi kim blr ne zmn gder,bide detoxunu yazdnda sirf bunlarlami besleniosin 1hafta boyunca baska bsy ykmu cok zor bu be,ayrica beautycm cezayi yememek icin unuttum deme demssn ne diyimki ben aklima yalanda gelmez yalan solesem bile cakarlar yapostrirlar ayak usrtu cezayi yanmsm ben 350tl grcek bana heheh
canım arkadaşlar cevap vermiş ama ben de bişey ekliyim yanına 2 tane foto al..birini cüzdana yapıştırıolar diğerini de kendilerine alıyolar..

Saol sovitosum p.tesi gdip hallwdym bari:KK43:((

hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin canım ne izlediniz akşam? biz de bu akşam uyumazsak izleyelim bir şeyler...gerçi beyaz show da var :KK9:

yeni gelen arkidişler de hoş gelmişler.. :KK16:

bu gün çok yorucuydu..çıkışta da kv'ye gidicez..2 haftadır gidemedik onlara ayıp oldu..
öyle işte bi yorguluk bi mahmurluk var ben de...

ama özendiriyosunuz insanııııı:KK9:
bi yandan lazanyaya özeniyorum bi yandan bebişlere ne görsem özeniyorum :KK9:
bu arada beutycim sen geçenlerde bi detoks ayazmıştın içinde yeşil şeyler vardı ama ben unuttum :KK17:
yine yazar mısınnn söz unutmucam bu sefer :KK52:

bu arada kardeşin ne kadar zaman sonra hamile kalmıştı?

kahve alabilrmiyim:KK53::18: ben bitki çayı içemem dee :KK50::kk77::78::100:

çok yoruyorsun kendini canım ya :KK20: yardım eden yokmuydu sana kayınvaldende....

ay nerde 50 kilo ya, yani ortaokulda falan 50 kiloydum :KK9: ama 50 kilo olsam, manken gibi olurum be, yağ kalmaz vücudumda :KK1:

bitki çayı içilmezmi hiç, ben onlarsız yapamam.... ilk başlarda şekersiz çay içemiyordum, şimdi kahveyi bile şekersiz içiyorum ve bitki çayları hayatıma girdi... hem yağ yakımını hızlandıranlarda var :KK34: bir başlayınca alışıyor insan...

tekarar günaydın ve tünaydın kızlarr..

Günaydın canım..
Adınıza çok sevindim Başbaşa güzel bi gün geçirirsiniz inşallah :KK16::KK16:
Keşke yarın benim Kocam da işe gitmese..

günlerimiz uyuyarak geçiyor yaa bu hafta 2 gün aksm 1 gün gündüz 2aksam 1 gündüz olunca bugun gidemedi uyuyor şimdii...

Gunaydin citirlar sabah 7de uyanmistim butun ustum acikmis kocis sagolsun uyandrdim hemen yangin varmis gibi kalk hemen kalkkkk die durtuom niluyo askik iyimsn dedi heheheh butun ustum acik uyumusum diorum ahahjaha cok komigim ondan gelen cevp bu yorgann3kisiligi hatta4kisiligi yokmu die:)))sonra ortunduk yine uyumusum smdi uyandm:)lnapiosnz siz oku oku btremiorm valahi

Bn dedm kocise gt urologa ben kobtrol oldum sende ol tmm denenir o ayrida kontrolde olsn bakalim spermlerde eksk gedik varmi hehheheh her seyi dusunmem lazm sonra bebek nie olmuo telasesine grmwylm o da tmm gderm dedi kim blr ne zmn gder,bide detoxunu yazdnda sirf bunlarlami besleniosin 1hafta boyunca baska bsy ykmu cok zor bu be,ayrica beautycm cezayi yememek icin unuttum deme demssn ne diyimki ben aklima yalanda gelmez yalan solesem bile cakarlar yapostrirlar ayak usrtu cezayi yanmsm ben 350tl grcek bana heheh

bizimde açık uyuyan genlde eşim oluyor bn örterim :KK16: bu sabahta bi kalktım yani az önce boynum ağrıyor.eşim yastığını 2ye kıvırmış bnm yastığın altına sokuşturmuş dibimde uyuyo kendi tarafı boşş.uyandığında inanmayacak diye fotosunu çektim:KK9:

hmmmbelli olduuu bugun kimsee gelmicekk hafta sonu yaaa bnde giderim kv.lere yada annemleree hıhh:63::KK19:

kızllarr ne gördümmm:KK52: kanal Dde mutfağım progrmında bi kadın çatal-bıcak takımı çekmecesine taıkılarını koymuşş çok güzel fikirmişş bnde yapcamm:KK52:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar olsun bi cumartesisabahından hepinizeeeee :KK52::KK52:
dün aşırı başım ağrıyodu bugün iyiyim allaha şükürrr :KK30:

kızllarr ne gördümmm:KK52: kanal Dde mutfağım progrmında bi kadın çatal-bıcak takımı çekmecesine taıkılarını koymuşş çok güzel fikirmişş bnde yapcamm:KK52:

valla çok iyi fikirmiş prensescan :KK9::KK9:
bende yapayım dicem ama benm o kadar takım yokki :44::84::83::78:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnlar olsun bi cumartesisabahından hepinizeeeee :KK52::KK52:
dün aşırı başım ağrıyodu bugün iyiyim allaha şükürrr :KK30:

valla çok iyi fikirmiş prensescan :KK9::KK9:
bende yapayım dicem ama benm o kadar takım yokki :44::84::83::78:

bnmde yok ama olur ilerdee :)) kenarda duracağınaa kullanırm ztn çatal-bıcaklarımı kullanmayı düşünüyordum:KK34:

Ahhh ahhh ben kaç kiloyla hamile kaldım :KK43:

tatlım hamile kalmışsın, bence kilonda önce buna şükret... çünkü hamiş olmak isteyen bir sürü kişi var... kiloya gelince dikkatli gitmelisin... hani hamileyim diye hamurişi, tatlı, kızartmayı abartmamalısın... benim kuzenlerim zayıf hamile kaldılar ama 35 kilo aldı çoğu, şimdi hepsi tombiş... hatta ötesi...ama hani hamurişinden de vazgeçmiyorlar... o tarz karbonhidratlarında bebişe hiç bir yararı yok, ben ikizimin doktor kontrolünden önceki 1 hafta menülerini yapardım hamileyken, ve her şey normal çıkardı...doktor bile şaşırırdı , her şey tam değerinde diyerek:KK9:gerçi 10 kilo aldı hamileliğinde ama sonra dinlemedi beni, doğum yaptığı kiloya geri döndü :KK47: gerçi şu an onu da dietime dahil ettim, yediklerimden yiyor :KK53:ah birde eşimi zayıflatsam :KK50:
yok tatlı 2si bi arada olanladan içerim :KK9:
valla bencede süper olur tatlışımm:KK16: şubatta tayin isticek misinnn :KK52:
istiyeceğim canım, dua edin inş çıksın tayinim...hayırlısıyla güzel bir okula....

yalnız değilsin kuzum..hepimiz öyleyiz başta ben:KK50:
5 ayda 5 kg aldım :KK14:
beauty eşliğinde zayıflıcaz topikçe..
ama sana yasak..sen iki canlısın :KK9:

beauty kendisini zayıflatsın size de el atacak :KK9: gerçi bugün tartının yerini değiştirdim daha zayıf çıkıyorum -900 gram falan, kiloyu verdim mi , yoksa tartının yerinin değişmesinden mi anlayamadım :KK53:

doğumdan sonra kendiliğinden gider kiii..

boyun uzun mu?

valla dikkat etmessen doğumdan sonra gitmiyor, üstüne bir de kilo geliyor :KK37:

ya şu an aklıma gelen: ben eşimle evlendim evlenelim çok problemim var... aileler arası tartışmalarımız oldu, sürekli beni eve kapatıyordu, dışarı çıkmama izin vermiyordu...buraya da gizli geldim...nolur yardımcı olun gibisinde bişi salla.... ama nüfusa da birazcık paspal git :KK9: hani acısınlar haline :KK53: ne bileyim diğer kızlar başka fikirler verir belki :KK34:

sivittttt napıyosun kız aşağılarda :KK23::KK23:

gescanım yaaa gece birden bizim net gitti :KK14: pcyi açıp kapattım falan fayda yok gıcık oldum...sonra sabah modemi resetledik oldu..o yüzden pat diye gitmiş oldum..acaba kocişin ben kya girmiyim diye suikastımiydi :KK9:

günaydın prensesss..

oo başbaşa romantik bi gün:KK69: iyi olmuş uyuyakadığınız arada yapın ..:KK52:

canım inşallah ceza yemezsin yaaa 350 tl çok gereksiz bence :KK31:
dualarımız seninle :KK52:

tatlım hamile kalmışsın, bence kilonda önce buna şükret... çünkü hamiş olmak isteyen bir sürü kişi var... kiloya gelince dikkatli gitmelisin... hani hamileyim diye hamurişi, tatlı, kızartmayı abartmamalısın... benim kuzenlerim zayıf hamile kaldılar ama 35 kilo aldı çoğu, şimdi hepsi tombiş... hatta ötesi...ama hani hamurişinden de vazgeçmiyorlar... o tarz karbonhidratlarında bebişe hiç bir yararı yok, ben ikizimin doktor kontrolünden önceki 1 hafta menülerini yapardım hamileyken, ve her şey normal çıkardı...doktor bile şaşırırdı , her şey tam değerinde diyerek:KK9:gerçi 10 kilo aldı hamileliğinde ama sonra dinlemedi beni, doğum yaptığı kiloya geri döndü :KK47: gerçi şu an onu da dietime dahil ettim, yediklerimden yiyor :KK53:ah birde eşimi zayıflatsam :KK50:

istiyeceğim canım, dua edin inş çıksın tayinim...hayırlısıyla güzel bir okula....

beauty kendisini zayıflatsın size de el atacak :KK9: gerçi bugün tartının yerini değiştirdim daha zayıf çıkıyorum -900 gram falan, kiloyu verdim mi , yoksa tartının yerinin değişmesinden mi anlayamadım :KK53:

valla dikkat etmessen doğumdan sonra gitmiyor, üstüne bir de kilo geliyor :KK37:

ya şu an aklıma gelen: ben eşimle evlendim evlenelim çok problemim var... aileler arası tartışmalarımız oldu, sürekli beni eve kapatıyordu, dışarı çıkmama izin vermiyordu...buraya da gizli geldim...nolur yardımcı olun gibisinde bişi salla.... ama nüfusa da birazcık paspal git :KK9: hani acısınlar haline :KK53: ne bileyim diğer kızlar başka fikirler verir belki :KK34:

beautyyy ben de tartılırken yerini 5 kez değiştiririm nerde en düşük tartarsa benim kilom o :KK9:
çook kurnazım :KK52: 200 gr eksik çıksam havalara uçuyorum :KK53:

biz de şimdi dışarı çıkıyoruz hava güzel gibi...çok acele yazdım o yüzden...
akşama gelirim..çok özlerim ki ben siziii siz de özleyin beniiiiiiii :KK16:

beautyyy ben de tartılırken yerini 5 kez değiştiririm nerde en düşük tartarsa benim kilom o :KK9:
çook kurnazım :KK52: 200 gr eksik çıksam havalara uçuyorum :KK53:

biz de şimdi dışarı çıkıyoruz hava güzel gibi...çok acele yazdım o yüzden...
akşama gelirim..çok özlerim ki ben siziii siz de özleyin beniiiiiiii :KK16:

o kadar çok değiştirirsen tartının başı döner swit :KK9: çok farkediyormu bari yer değiştirme :KK1: orda hava güzel mi:KK53: afyonda hem sis, hem acayip soğuk var... sabah yürüyüşe gittiğimde her yer kırağı tutmuştu, ayakkabılarımın bağcıkları ve eldivenlerimde yürüyüş esnasında kırağılanmış :KK1:yani bir saatte, gerisini siz düşünün....

zaten şükrediyorum ben halime canım asla Allah'a isyan ettiğim falan yok..
72 ile evlendim 76la hamile kaldım 78le kürtaj oldum..kürtajdan sonra kilo veremeden tekrar hamile kaldım..
ilk başlarda zaten bişey yiyemiyodum bi tabak çorba çeyrek tabak yemek..yeni yeni yarım tabak yemek yemeye başladım :KK9::KK9:
ama bu seferde çok sık acıkıyorum..
sağ salim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinde Allah'ım gerisi önemli değil artık :KK52::KK52:

X