- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.681
bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günümama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız bilmiyorum şartlar ne gerektirecek
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açımşimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder
huhu tatlışkolaaaar ben geldimmmsaat 1.30da gittim kv ye hizmetti buaşıktı derkeen 7 de döndük evimize
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudumne çeneniz düşük be yaa
naparsınız bakalımm
tatlımmmmmtam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn
Ohhh çok şükür hadi geçmiş olsun canım..
Simdi eline sıcak bi bitki Çayı alıp ayaklarını güzelce uzatıp dinlenme zamanı..
kahve alabilrmiyim:18: ben bitki çayı içemem dee :78::100:
Hmmmmm du bi düşüneyim...
Pekala olabilir canım afiyet olsun iyi dinlenmeler.
huhu tatlışkolaaaar ben geldimmmsaat 1.30da gittim kv ye hizmetti buaşıktı derkeen 7 de döndük evimize
ama aşırı yoruldum bide üşüdüm battaniyemi aldım sayfalarcaaaa yazdıklarınızı ancak okudumne çeneniz düşük be yaa
naparsınız bakalımm
tatlımmmmmtam bir çılgınsınnnnn nasıl verdin o 4 kiloyu maşallah yaa sen bu azimlee 50 bile olursunnn
kahve alabilrmiyim:18: ben bitki çayı içemem dee :78::100:
çok yoruyorsun kendini canım yayardım eden yokmuydu sana kayınvaldende....
ay nerde 50 kilo ya, yani ortaokulda falan 50 kiloydumama 50 kilo olsam, manken gibi olurum be, yağ kalmaz vücudumda
bitki çayı içilmezmi hiç, ben onlarsız yapamam.... ilk başlarda şekersiz çay içemiyordum, şimdi kahveyi bile şekersiz içiyorum ve bitki çayları hayatıma girdi... hem yağ yakımını hızlandıranlarda varbir başlayınca alışıyor insan...
kv de ayaktaydı tatlım ama baya kalabalıktı 14 kişi fln vardı çay doldur servis yap bulaşık yerleştir derken öldüm
koşaraktan geldim eve sinirliyim nedense bugün youlduğum için heralde
bende lisedeyken böğürtlen çayımıydı ne onu çok içerdim başkada içmedim
tek şeker içiyorum çayı türk kahvesini 2 şeker nescafe yi şekersiiztuhaf bi dağılımım var
sen bu azimle olursun valla 50 kilo
yaptım tatlışım içiyorummm
gel beraber içelimmm
kayınvalden çok mutlu oluyordur senin yardımına, heleki kızı yoksanescafeyi şekersiz içebiliyorsun ama çayı içemiyorsun, ters bir durum vallahi bilemedim... gerçi nescafe dediğin şu 3 ü bir aradadan değildir herhalde...
50 kilo olana kadar rahat 2-3 ay geçer... sonra ki 2-3 aydan sonra hamile kalırım... gerçi 50 kiloyla hamile kalsam 60-62 falan doğuma girsem süper olur haben bunu düşüneyim
yok tatlı 2si bi arada olanladan içerimkayınvalden çok mutlu oluyordur senin yardımına, heleki kızı yoksanescafeyi şekersiz içebiliyorsun ama çayı içemiyorsun, ters bir durum vallahi bilemedim... gerçi nescafe dediğin şu 3 ü bir aradadan değildir herhalde...
50 kilo olana kadar rahat 2-3 ay geçer... sonra ki 2-3 aydan sonra hamile kalırım... gerçi 50 kiloyla hamile kalsam 60-62 falan doğuma girsem süper olur haben bunu düşüneyim
Ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın tatlımmmmm..
Biz kocisle çay içiyoruz fındığım sana afiyet olsun..
kv de ayaktaydı tatlım ama baya kalabalıktı 14 kişi fln vardı çay doldur servis yap bulaşık yerleştir derken öldüm
koşaraktan geldim eve sinirliyim nedense bugün youlduğum için heralde
bende lisedeyken böğürtlen çayımıydı ne onu çok içerdim başkada içmedim
tek şeker içiyorum çayı türk kahvesini 2 şeker nescafe yi şekersiiztuhaf bi dağılımım var
sen bu azimle olursun valla 50 kilo
Ahhh ahhh ben kaç kiloyla hamile kaldım
ben geldim kızlarr...bebek hazırlıgından bahsetmişsinizz.. svit haklıı özendiriyonuz insanı valla..
svit izlediğim film pek güzel değildii..eşim gelince hemn yatıcaz sanrım yarın sabh gidicek işe
sanrım bu yıl kız yılı herkezin kızı oluyorrbncede çok bişi almayınn anneler alıyor ztn birsürü şeyy bnm yeğene annem birsürü şey aldıı bn istemiyorum o kdr anne baba ne alıcak beğenemicekmii ??
canımm hoşgeldinn vee hoşgittin
yorgunluktan uyuyamıkaldın kuzu kıyamam ya ne çektin sen bu hafta
kv gurur duymuştur senle tabiii eşin de...ben kvye hizmet ettikçe ya da iyi anlaştıkça benimkinin gözleri parlar..
bu arada bi ortak nokta daha ben de neskafe delisiyim bitki çayını sevemedimtatsız geliyor bana bisürü şeker atmam gerekiyor tatlansın diye o zaman da amacından sapıyor eşimle kış başında bi heves aldık elma çayarı,ada çayı kuşburnu falan bi kısmı açılmadan duruyor ama onun üzerine kaç paket neskafe bitirdik belli değil bu arada evlendiğimden beri daha fazla kg almamak adına çayı da neskafeyi de şekersiz içiyorum..alıştım çay daha güzel gelmeye başladııı
buaralar karşılaşamıyoruz senle özedim beee
kaç kiloyla hamile kaldın merak ettim
prenseesss uyudun muuu
senle de konuşamadık ne zamandır seni de özledimmm...
ah bi hamiş olsak...ben şimdiden lcwde faan bakıyorum bebiş kıyafetlerine ve nedense hep kız tarafına gidiyorum
sen hamiş ol teyzeleri de alır bişeyler
senin ne güzel yeğenin var..beautynin de yeğeni var ..benim yokeşimin de yok...bebişe hasretiz
bi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş bizim de olcak sonunda prenses..
78le hamile kaldım suan 83 üm
canım her ay 1 kg almışın sanırım..normal kii...bebiş iyi olsun da sen kiloyu boşver
emzirirken verirsin zaten...
İnsanın morali bozuluyo tartiya çıkmak istemiyo valla canım..
Ahhh ahhh düğünden sonra çok saldım kendimi deli gibi..
yalnız değilsin kuzum..hepimiz öyleyiz başta ben
5 ayda 5 kg aldım
beauty eşliğinde zayıflıcaz topikçe..
ama sana yasak..sen iki canlısın
canımm hoşgeldinn vee hoşgittin
yorgunluktan uyuyamıkaldın kuzu kıyamam ya ne çektin sen bu hafta
kv gurur duymuştur senle tabiii eşin de...ben kvye hizmet ettikçe ya da iyi anlaştıkça benimkinin gözleri parlar..
bu arada bi ortak nokta daha ben de neskafe delisiyim bitki çayını sevemedimtatsız geliyor bana bisürü şeker atmam gerekiyor tatlansın diye o zaman da amacından sapıyor eşimle kış başında bi heves aldık elma çayarı,ada çayı kuşburnu falan bi kısmı açılmadan duruyor ama onun üzerine kaç paket neskafe bitirdik belli değil bu arada evlendiğimden beri daha fazla kg almamak adına çayı da neskafeyi de şekersiz içiyorum..alıştım çay daha güzel gelmeye başladııı
buaralar karşılaşamıyoruz senle özedim beee
kaç kiloyla hamile kaldın merak ettim
prenseesss uyudun muuu
senle de konuşamadık ne zamandır seni de özledimmm...
ah bi hamiş olsak...ben şimdiden lcwde faan bakıyorum bebiş kıyafetlerine ve nedense hep kız tarafına gidiyorum
sen hamiş ol teyzeleri de alır bişeyler
senin ne güzel yeğenin var..beautynin de yeğeni var ..benim yokeşimin de yok...bebişe hasretiz
bi şeyi 40 kez söyleyince olurmuş bizim de olcak sonunda prenses..
Yalnız olmadigima sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim
Ben artık anca doğumdan sonra zayıflarim..
Ahhhh ahhh nasıl doguracaksam:18::18::18: