- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.601
bn satrın dizilerinin tekrarlarını izliyorum genlde :) aramızda kalsın ve bnm hala umudum varı :))
ben kaçırınca çok üzlüyorum
kaçırınca netten izle cnm bn öyle yapıyorum reklamda beklemiyorum
eşim gelicek birazdan film izlicezz ne izlesekk
bende bazen izliyorum ama tv keyfini alamıyorumm
adalet peşinde izleyebilirsinn cicim 3 idiots da çok güzeeel
not defteri var duygusal olaraktan
eşimin film sitesi var dafilm deyince atıldım
bizimkilerin de ilk torunu olucak her iki tarafın da...bi de ben bu yıl evlendim kardeşim de izmire ünv.e gitti annemler yalnız kaldıı annem başımın etini yiyor çocuk yap diye..korkum ben yapmazsam kardeş gelirse bana diye
afyondayım cnmhangi şehirde öğretmenlik yapıyosun canım?
başın saolsun canım...bu arada geçen hafta yengemin babası vefat etti..bu akşam 7si mevlüt var camide..biraz erken çıkıcam-ki yetkilimin henüz bundan haberi yok-
camiye gidicez eşim ve annemlerle..dönüşte annemler bize gelicekyatmadan gelmeye çalışırım yanınıza ..çok kaynatmayın da cami de falan bakmaya çalışıp bi de günaha girmiyim mübarek gecede
bn cok film izlerm genelde coğunu izlemiş oluyorm o yuzden film bulmak zor geliyor bna:26:
hadi yaben pek izlemem hele yalnızsam hiç aklıma gelmez eşim izletir anca o zaman
bnde yanlızken izlerm kafma göre bulurm bi filmm sakin sakin izlerm
bn cıkıyorum yarın grsz..eşim gelmedn çıkayımm öpyrm sizi grszzz:79:
tünaydın ellacannTunaydinlarrrrr
bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günümama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız bilmiyorum şartlar ne gerektirecek
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açımşimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder
Ellaa tünaydın..Muayenen iyi geçmiştir umarım.
Hiç lazanya koca sayfaya reklam diye konur mu yahuBu sitenin diyet yapanı var,gebesi var
aynen plojocum yaaaa ...diet yapamayı yapmaya gönüllüleri var
niye yoldan çıkarıyosun bizi...tam da öğle yemeğine çıkacakken..
plojo canım yanlış hatırlıyorsam kusura bakma o kadar çok kişi ce deyip gitti ki..sen kitapçıda mı çalışıyordun önceden?
eveett doğru hatırlıyorsun,çok özlüyorumm işyerini:26:
ben de çok isterdim kitapçıda çalışmak kokusuna bile bayılılırım miss gibi
ce-eeeee
selam kızlar, nasılsınızzzz
Hoşgeldiiinn
Bende keyifler iyi,seni sormalı? :)
ce-eeeee
selam kızlar, nasılsınızzzz
Sabah dükkanı açmak çok keyifli oluyordu :) Bende çok severim kokusunuda,kitaplarıda çook..Koca dükkanda nerede ne olduğunu bilmekte ayrı bir keyif oluyor :) Bir kere kalabalıktı eşim yanıma uğramıştı,ben kasadayken eşime kitabın yerini rafa kadar tarif ettim,adam tebrik etmişti :) Halbuki tabii bileceğim biz yerleştiriyoruz onları :) Hafızamda çok iyidir onun etkiside var tabi :)
Ama dışardan bakıldığı gb kolay bir iş değil,ben dükkanın yeriyle alakalı sıkıntı yaşarım diye çıktım aslında pasaj içindeydi ve bildiğin kışın rüzgar esiyor o sebeple bırakmak zorunda kaldım bebiş isteyince..