- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.621
işe gitmek istemiyorumm mm yaaaaa ((( yatmak uyuymak istiyorum. bence kış aylarında çalışma saatlerini 5 e indirmeliler
aynenn amayacık kışın 11:00-15:00 arası çalışmalıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işe gitmek istemiyorumm mm yaaaaa ((( yatmak uyuymak istiyorum. bence kış aylarında çalışma saatlerini 5 e indirmeliler
aynenn amayacık kışın 11:00-15:00 arası çalışmalıyız
geçen bankaya gittim, yeni bi hatun başlamış müşteri temsilcisi bölümünde.... hatta bayaaa bi acaba sivit mi diye içimden geçti sonra dedim sivit merkezde oturuyo burda ne işi olsun
bebiş herleye değer kiiii
istediğin kadar kitap fda okuyabilirdin ne güzel..gerçi ben evlendime evleneli pek okuyamıyorum ama çnceden kütüphaneye falan üyeydim ne okurdum beee
benim de hayalim kitapçı kafe-pastahane gibi bi yer..yani boydanboya kitaplıklar arasında masalar olsun...gelen hem çayını içsin hem kitap okusun..eşim bazen açalım sana öyle bi yer diyor ama..risk sevmiyorum ki ben aylık sabit gelirim olmalu 2 kuruş olsun benim olsun
bu arada 2 gecedir erken yatıyorum ama sürekli bi uykusuzluk yorgunluk var ben de..2 haftadır da burnum durmadan akıyor gizliden gizliye hasta mıym ne
hu huuu prensesss,gesscann,ella ve diğerleri nerdeeeee?majör zaten gelmicek bu gün...
tanırdık belki birbirimizi ne güzel olurud
gerçi bazen okadar çok kişi geliyor ki ard arda otomatiğe bağlanıyorsun bazen babam gelse tanımazmışım gibi geliyor
sonn 5 saattt ...ama çok uzun geldi yaa..
woow masallah azmine bayildim beauty tebrik edyrn ve birakmamani siddetle tavsiye edyrm seni okurken inanilmaz gaza geliyrm da sayfadan cikinca unutyrm:))bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız bilmiyorum şartlar ne gerektirecek
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder
Tatlim nasilsin iyimsn :) bnm muayenm esasen cok iyi grcti hc bir problem yok yalnz simor testime henuz bakilmadi haftayada ona bakilicak ondan sonra 1yillik tetkikim olmus olucak bakalim
Ellaa tünaydın..Muayenen iyi geçmiştir umarım.
Hiç lazanya koca sayfaya reklam diye konur mu yahu Bu sitenin diyet yapanı var,gebesi var
süper ilgili, nazik; yeni başladığı belli bi hatuncuktu... bide sanırım 34 bedendi :))))
bende memurluktan önce bankacılık sınavlarına girdim biliyomusun,150 kişiden mülakata kalan 15 kişi arasına girdim, hatta odtü işletme mezunu vardı çok tırsmıştım ondan, o kalamamıştı ama tabi mülakatta elendim. en sevdiğin şaire nazım hikmet dersen olmaz tabi, ara cevaplar bulmam lazımmış galiba.... gerçi memur olup atandıktan sonra bi ara banka da bekliyorum.... Allahım dedim iyiki olmamış benim banka işi.... Allah yardımcınız olsun
woow masallah azmine bayildim beauty tebrik edyrn ve birakmamani siddetle tavsiye edyrm seni okurken inanilmaz gaza geliyrm da sayfadan cikinca unutyrm:))
Tatlim nasilsin iyimsn :) bnm muayenm esasen cok iyi grcti hc bir problem yok yalnz simor testime henuz bakilmadi haftayada ona bakilicak ondan sonra 1yillik tetkikim olmus olucak bakalim
cidden sinir oluyorum reklama ya, bir de şu sucuk reklamlarına sinir oluyorum tv de... gece yarısı veriyorlar... gel de canın çekmesin
Hiç lazanya koca sayfaya reklam diye konur mu yahu Bu sitenin diyet yapanı var,gebesi var
bautyyyyy şok diet olmuş resmen nasıl veridn yaa 4 günde 4 kg
ben de istiyorum sırrını öğrenmek
buarada ankaraya gitmiyormusun bugün?
kpss o kadar zor bir şey değil canım, hani düzenli çalışan herkes yapabilir eğer şu an ki işinden memnun değilse, çocuk olmadan kpss yi düşün derim... ilerde çocuk olunca hiç bir şekilde geri dönüşün olmaz...Canımmm Allah'ın sevdiği kuluymuşsun İyiki olmamış...bunun için her gün kalktığnda şükret
birazcık cesaretim olsa istifa edip kpss çalışıcam tazminatımı da alıcam ama korkuyrum kazanamazsam kaçn balık büyük olur pişman olur bankayı ararım
woow masallah azmine bayildim beauty tebrik edyrn ve birakmamani siddetle tavsiye edyrm seni okurken inanilmaz gaza geliyrm da sayfadan cikinca unutyrm:))
Aslinda bayadr aklimdaydi hep ama calisiodum kac defa randevu aldm gtmeyi unuttum gecen arkdsmn dr aldk arastrma hastanesi hem iyi oldu simirde sonuclansa bi oh cekicem kocise dedm sende bi dr gt yarn obur gun bebek dusunsek acaba nie olmuo derdine dusmeyelm smdi kocis uygun olunca oda urologa gtcekiyiyim bende çok şükür Sevindim,o da iyi çıksında için rahatlar bari kontrol açısından.Tebrik ediyorum seni,hasta olmadan gittiğin için
Sen beni gaza getriosn asil aman nazar degmesn 3-4gunde 4kilo biraz hizli gdysn ama akli basinda kadnsin kendini sikintiya sokucak seyler yapmadgna eminim ac kalma sakin esinin yanndaykende ye yani simart kendini nolmus sanki:))olum dietine grmion sonucta tatlim,canim esasen yanmadida bu simir testi denen seyi yaparken bsy soktular nasil tarf etsem seklini bilemedm aci hssettm gbi ama acida deildi 2saniye soktu cikardi bsy yok yani,sonra ultra sona gectik ucu top gibi uzun bi cubuk soktu kalindida acitmadi ama tuhaf seyler hssettm ole yani :))butun herkese oneriyorum bu testler cok muhim ihmal etmeyn yilda 1defa vakit ayirin arkdslarcidden sinir oluyorum reklama ya, bir de şu sucuk reklamlarına sinir oluyorum tv de... gece yarısı veriyorlar... gel de canın çekmesin
gidemiyorum sevgili müdürüm cumartesi günü için zümre ve veli toplantısı düzenledi adam psikopat ya, rapor alacaktım ama , haftaya perşembe de yılbaşı için alıcam, çok dikkat çeker diye bu haftadan vazgeçtik bizim içinde dua etmişsin ,inş kabul olur dileklerin.... dietin sırrını bitirince detaylı olarak yazıcam
kpss o kadar zor bir şey değil canım, hani düzenli çalışan herkes yapabilir eğer şu an ki işinden memnun değilse, çocuk olmadan kpss yi düşün derim... ilerde çocuk olunca hiç bir şekilde geri dönüşün olmaz...
beni böyle gaza getiren cümleler kullanın işte son 4 kilo, 1-2 hafta da veririm aslında, dişimi sıksam da işte... eşimin yanına gidince tüm düzenim bozuluyor bir de muayene sırasında canın yanıyor mu, onu soracaktım sana
bugün kimse uğramamış, nerdesiniz kızlar... benim boş günüm ama sabahın 7.3 da kalktım, 1 saat sporumu yaptım...sonra annemler evi tadilat yaptıracağım için; banyo, kapı, laminant beğendik... çok güzel şeyler var ya... aslında eski bir ev alınıp 20-30 bin tl ye çok güzel istediğin gibi yapılabilir neyse benim bir tayinim belli olsunda, duruma göre bakacaz eşimle... belki 2. evin kredisine gireriz diyoruz, ya da bana araba alacağız bilmiyorum şartlar ne gerektirecek
dietteyim biliyorsunuz ve ben çok açım şimdi öğle yemeğimi yapacağım, hindiyle ama başlangıçta 65.4 tüm kızlar bugün tartıldım 61.3 üm yani salı başladım diete düşünün gerisini ... 58 ;dayanabilirsem 55 de bitecek diet benim için... tabi sonra 2-3 ay; yağsız, tuzsuz beslenerek devam edeceğim...sporu bırakmak yok...sonra haftada 1-2 detoksla normal beslenmeye geçmeyi düşünyorum ilk başlarda bu kadar hızlı gidiyor da umarım haftaya da bu şekilde devam eder
tünaydın ellacann
bautyyyyy şok diet olmuş resmen nasıl veridn yaa 4 günde 4 kg
ben de istiyorum sırrını öğrenmek
buarada ankaraya gitmiyormusun bugün?
dün akşam giremedim
başsağlığı dilekleriniz için sağolun valla camide hepinize dua ettim bebiş isteyenlere bebiş atama-eşinin yanına/ilk atama- isteyenlere atama diledim..inşallah kabul olur amin ..
sonra annemler bize geldi onlar gidince de uyuduk..bu ara uykucuyuz...
annemler pijama almışlar eşime doğum günü hediyesi çok mutlu olduk çok şükür damatlarını seviyorlar...
dün akşam yazdıklarınızı okumaya çalıştım da aklımda kalan en önemli şey prensesin çocuk istemesi
prenses ikimiz de aynı anda regl olduğumuzdan biliyorum ki riskli günlere girmek üzereyiz
değerlendir istersin bu günleri
selam hanımlar
tünaydın kızlarr hatta iyi günlerr...bugun 1de uyadım eşim diyo saat kaç aşkım bn saate baktım ohhaa dedim oha mı
gece 2den sonra film izlersekk uyanamayız tabiii...
tebrik ederim canm seniiii nasl yapıtın tebrik ediyrum...bizde yıl basında izinde başlıccaz eşimle yürüyüşleree hergün..yeme-içme de çok önemli tabii bünyeden bünyeyede değişiyor ama sen bi ver bakiimm sırrını
geldiim svitcimm allah dualarınızı kabul etsin inş. baya koyduk kafaya canm ocak-mart arası çalışmalar başlayacak kısmetse..
selam hanımlar
Kizlar bsy sorucam ben hala kimligimi degstrmedm degstren varmi gerekli evraklar nedir bi yardmci olurmsnz haftaya gdip halledeym
Hg sekercan nbr napiosun mis bi uyku cektn demek
Ya hemen mi degstrdnz bz cok gec kalmisiz umarim cezai islem uygulamazlar foto yetiosa iyo haftaya halledim ucret ne kadar aliyolarki ne kadr odedini bide muhtarliga gdip hangi islemleri yaptrmak gerkeio bizvikametgahi hic bsyi yaptrmadk hala cok tembeliz yaadaş gelmiş hoşgelmiş..bir hamiş dahaa allahımmm
cnm bn 2hafta sonra değiştirdm.yanlış hatırlamıyorsam bişey gerekmiyor foto sacede biz cüzdan fln da götürdk ama artık bilg.dan güncelleniyor herşey..
İyi uyumussun valla bn uyuyamam oleewt cnm ama cok uyudum galiba uyudukca uyuyasım var hafif de başm ağrıyorr..:26:
ewt cnm ama cok uyudum galiba uyudukca uyuyasım var hafif de başm ağrıyorr..:26: