- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.561
hüsne ablammmm :))) bence de çok güzelayneeenaramızda kalsın ne güzel bi dizi yahuu
Ayşemmm napıyosun canım msjını gördüm burdan yazayım dedim
ben başka bi topikte de yazıyorum canım yes makara yes gırgır diye ordaki arkadaşlarla çok yakın olduk birbirimize her şeyi anlatır olduk o konusmalarıma şahit olunca kızdı çok ciddiye alıyosun fln alırım tbi karsımdakıler benım gibi kanlı canlı insan sonuçta. zamanımı buraya harcamamı pek doğru bulmuyor işte oradaki kızlarla face olsun tel. olsun birbirimizde ekliyiz kızıyobenim eşim kışın 6.30 gibi geliyo canım..
neden kızıyo eşin kk ya?
aynennn altını temizlesin bebişleriminncnm eşinde istiyorsa yapın başkalarına göre karar almayın kv.fln varsa varr..gelirse yanına sende altın temizletirsinhamileykn gelirse yanına miğdem kotü başım ağrıdı dinlencem dersinn kızz hiçmi dizi izlemiyorsunuzz..
zormus canım yaa vardiya işleri gerçi alıştıktan sonraa her şeyy kolayybnm eşim vardialı canm 7-16 16-24 calısıyor gece 1de geliyor..ama yılbaşı için 7-17.15 çalışıcak sanrımm c.tesi evde olucakk
ben başka bi topikte de yazıyorum canım yes makara yes gırgır diye ordaki arkadaşlarla çok yakın olduk birbirimize her şeyi anlatır olduk o konusmalarıma şahit olunca kızdı çok ciddiye alıyosun fln alırım tbi karsımdakıler benım gibi kanlı canlı insan sonuçta. zamanımı buraya harcamamı pek doğru bulmuyor işte oradaki kızlarla face olsun tel. olsun birbirimizde ekliyiz kızıyo
aynennn altını temizlesin bebişleriminn
kız ne numaralar yapıcam bi hamile kalıyım daaaa
zormus canım yaa vardiya işleri gerçi alıştıktan sonraa her şeyy kolayy
amanınnn kimlerii görüyorummmm hoşgeldinn napıyosunnn
iyilik canım sen napıyosun eşin iştemi
iyilik canım sen napıyosun eşin iştemi
5dk da bir msj atabiliyormuşum yaa...hızlı hızlı konusamıyzz
iyi benimkide halsiz biraz kurtlar vadisine bakıyo bende ellemedim izlesin dedim bi bakınayım ne var ne yok :)
iyi etmişsinn gitmiyosun uzun zmndır bakıyorum hep kapalı.ne var ne yokk anlat bakiimm
ne olsun valla aynı bildiğin gibigiriyorumda forumlara bakıp cıkıyorum spor topikleri
sen napıosun
bildiğin gibi :)) sıkı durrr bebek düşünüyorumm
oha dicemmm valla ne oldu kıs birdenbire hani planda yoktuyoksam eniştemi istiyorrr
e yap o zaman hadi teyze olayım bende
varmı calısmalar bakalım
valla o istiyomu istemiyomu anlamadımm agustos eylül gibi doğsun diyorum olmaz kasım aralık diyoo o zmn 2015 diyorumm olmaz cok geç diyo kafa mı buluyo bnle anlamadımyılbaşından sonra başlayabilirz çalışmalara sen ne zmn yapcann
kız daha durr ben seneye yapıcım inşallah ama hiç belli olmaz.. yine nasip kısmet
şuan böyle iyiyim ya biraz daha tadını cıkarayım evliliğin..çocuk acayip sorumluluk ya ..
annemde tutturmus yap artık yap artık kardesimde öyle ..
ama bende eşimde henüz düşünmüyorum seneye kısmetse
aslında şimdi olsa 9 ay sonra dogcak 1 seneyi geçiek benim ..
ama dur daha dur
7 yılın üzerinee 7 ayy daha nee seneye ne kaldıı11 güncükk yap yapp :) herkez istiyormuş bak eşin nedn istmiyo?
Çocuk ayrı yaa 7 sene olarak düşünmemek lazımm.
Yok eşim öyle yok asla yapmayalım gibi birşey demiyo bende pek oralı olmayınca ikimizinde uzlastıgı bi vakit yapalım diyoruz..
Herkes istiyoda sorumlulugu alcak ben dogurcak ben azcık daha durayım böyle iyi iyi
Diyene bak noldu len 2 sene yapmıcam diodun
Daha 2 aylıksın nerden cıktı bebek az tadını cıkar