Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayşemmm napıyosun canım msjını gördüm burdan yazayım dedim

benim eşim kışın 6.30 gibi geliyo canım..
neden kızıyo eşin kk ya?
ben başka bi topikte de yazıyorum canım yes makara yes gırgır diye ordaki arkadaşlarla çok yakın olduk birbirimize her şeyi anlatır olduk o konusmalarıma şahit olunca kızdı çok ciddiye alıyosun fln alırım tbi karsımdakıler benım gibi kanlı canlı insan sonuçta. zamanımı buraya harcamamı pek doğru bulmuyor işte oradaki kızlarla face olsun tel. olsun birbirimizde ekliyiz kızıyo
aynennn altını temizlesin bebişleriminn
kız ne numaralar yapıcam bi hamile kalıyım daaaa
bnm eşim vardialı canm 7-16 16-24 calısıyor gece 1de geliyor..ama yılbaşı için 7-17.15 çalışıcak sanrımm c.tesi evde olucakk
zormus canım yaa vardiya işleri gerçi alıştıktan sonraa her şeyy kolayy

Son düzenleme:

aynen canm zor ama bn çalışırsam zor olucak görüşemeyebilirizz (

oha dicemmm valla ne oldu kıs birdenbire hani planda yoktu yoksam eniştemi istiyorrr
e yap o zaman hadi teyze olayım bende

varmı calısmalar bakalım

valla o istiyomu istemiyomu anlamadımm agustos eylül gibi doğsun diyorum olmaz kasım aralık diyoo o zmn 2015 diyorumm olmaz cok geç diyo kafa mı buluyo bnle anlamadım yılbaşından sonra başlayabilirz çalışmalara sen ne zmn yapcann

kız daha durr ben seneye yapıcım inşallah ama hiç belli olmaz.. yine nasip kısmet
şuan böyle iyiyim ya biraz daha tadını cıkarayım evliliğin..çocuk acayip sorumluluk ya ..
annemde tutturmus yap artık yap artık kardesimde öyle ..
ama bende eşimde henüz düşünmüyorum seneye kısmetse
aslında şimdi olsa 9 ay sonra dogcak 1 seneyi geçiek benim ..
ama dur daha dur

7 yılın üzerinee 7 ayy daha nee seneye ne kaldıı 11 güncükk yap yapp :) herkez istiyormuş bak eşin nedn istmiyo?

7 yılın üzerinee 7 ayy daha nee seneye ne kaldıı 11 güncükk yap yapp :) herkez istiyormuş bak eşin nedn istmiyo?

Çocuk ayrı yaa 7 sene olarak düşünmemek lazımm.
Yok eşim öyle yok asla yapmayalım gibi birşey demiyo bende pek oralı olmayınca ikimizinde uzlastıgı bi vakit yapalım diyoruz..
Herkes istiyoda sorumlulugu alcak ben dogurcak ben azcık daha durayım böyle iyi iyi

Diyene bak noldu len 2 sene yapmıcam diodun
Daha 2 aylıksın nerden cıktı bebek az tadını cıkar

hiçtee bilemm 3 ay olduu öyle diyorumdaa yaş önemli be canm ablamın yaşadıkları korkuttu bnii çok şükür nisanda borclar bitiyoo..bi arba kalıyor onuda alıcaz bi şekilde kısmetse..böyle tadı cıkmıyoo bi kvlere bi annemlere giderek ablaların çocuklarını severk olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…