- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.581
nerde herkezz svitt bitmedimi dua??
gess buralardaydı o da gitti:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiçtee bilemm 3 ay olduu öyle diyorumdaa yaş önemli be canm ablamın yaşadıkları korkuttu bnii çok şükür nisanda borclar bitiyoo..bi arba kalıyor onuda alıcaz bi şekilde kısmetse..böyle tadı cıkmıyoo bi kvlere bi annemlere giderek ablaların çocuklarını severk olmuyorr
plojo biz de eşimle hep okuruz birbirimizin düşüncelerini..o yüzden sürpriz yapamıyoruz ki birbirimize hemen anlarız
ama çok güzel bişey insanın ruh eşinin olması
Hoş sohbetler iyi geceler hatunlar. .
Bende katilabilirmiyim araniza?
bende senin gibiyim canım kızınca üzülünce sessizleşiyorum sonra kocacımda durgunlaşıyor bende ona kıyamıyorum hemen konuşuyorum cırcır böceği gibi
kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...
üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...
kız yok ikisini boğardım heralde öyle bi şey olsaa sinemaya gittik tabi önce yemek yedik
3 düşünerek 2 ye basmısım kuzum pardone dil uzatma hemen
e öyle tabi 2 kişi bi yerden sora sıkılıyosun yapcak bişi bulamıosun bizde sürekli dısarı cıkıyoruz arabayla bi oraya bi buraya ..
yeni yılda gelsinde hele kısmet bu işler yarın gelir hamileyim dermişim
anaaaa ayse ne okudum demin arkadasın alıntısından sen baya bebek istiyosun ahretlik noldu kıs sana
annee olucaammm:95:
valla öylee sen beni boşladınn bn 3 aydır napıyorumm
boşlamadım ya
ol anne bakalım benden 1 yas buyuksun önce sen anne ol ana gibi yar olmaz
nerde herkezz svitt bitmedimi dua??
burdayım tatlışşş araya girmiyim dedimm
aşk olsunn gir nie duruyosun yabancı gibi..
gess seni bulamadım ama en ama en önce svit gelmişş hatta dier topiktenn
sonra amayaa sonrada beuty gelmişşş :78:
ben baya sonradan gelmişim dimi tatlışım
neyse artık gitmem ki ben çok sevdimki sizii
siz sivitle hangi topikten tanışıyosunuz
cnm bn önce yeni evlencekler acmıstım bu topiğiii sonra baktım yanlış yerr sonra buraya açtm..
anladım tatlışkomm neyse buluştuk yaa
aynen canmm buluştuk
ne izliyosun tatlım
umutsuz ew kadınlarnı cnm intikm bittii.. yaseminin mutfağa benm gibi mürdüm
doğruuu bugün senin umutsu ev kadınları var dmi
mürdümmutfak güzel oluyoo annemde mürdüm yaptırdııı
bende benim hala umudum var izliyorum