- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.641
selam hatunlar..
sizlere bakınca kendimi bi tuhaf hissediyorum yahu :)
bizim 1.5 seneyi geçmiş ee bide bebek var..bi garip oluyorum :S
Ya hemen mi degstrdnz bz cok gec kalmisiz umarim cezai islem uygulamazlar foto yetiosa iyo haftaya halledim ucret ne kadar aliyolarki ne kadr odedini bide muhtarliga gdip hangi islemleri yaptrmak gerkeio bizvikametgahi hic bsyi yaptrmadk hala cok tembeliz ya
İyi uyumussun valla bn uyuyamam ole
a.slm sinem..nedenki bizlerde 7-5-3aylık ewlilerizz hatta hamişler var düşünenler varr
Yaa cezasimi varmis ne gbi bi yaptrim uyguolar ne kadr bi bilgin varmi acaba hemen p.tesi gdip ilgileneyim yahucanım ikametin bi cezası var biz 3-4ay sonra gitmiştik..
düğünden sonra kv lerle kaldık evimize yeni taşındık 1 ay oldu olmadı demiştik..
selam hatunlar..
sizlere bakınca kendimi bi tuhaf hissediyorum yahu :)
bizim 1.5 seneyi geçmiş ee bide bebek var..bi garip oluyorum :S
Yaa cezasimi varmis ne gbi bi yaptrim uyguolar ne kadr bi bilgin varmi acaba hemen p.tesi gdip ilgileneyim yahu
Kendini tuhaf hssedicek bsy yok bizde bi kac ay sonra cocuklu senin gbi evliligmz ilerlemis olucaz, hic can sikma bnce:)))
adaş gelmiş hoşgelmiş..bir hamiş dahaa allahımmm
cnm bn 2hafta sonra değiştirdm.yanlış hatırlamıyorsam bişey gerekmiyor foto sacede biz cüzdan fln da götürdk ama artık bilg.dan güncelleniyor herşey..
Selam hos geldin nasilsin?
Ya hemen mi degstrdnz bz cok gec kalmisiz umarim cezai islem uygulamazlar foto yetiosa iyo haftaya halledim ucret ne kadar aliyolarki ne kadr odedini bide muhtarliga gdip hangi islemleri yaptrmak gerkeio bizvikametgahi hic bsyi yaptrmadk hala cok tembeliz ya
geçmiş olsun canım..mentollü nane yağları var evde varsa ondan başına sürüp masaj yaparsan faydasını görürsün..
yada eski usül tülbentle başını bağla..
biz ilk bebişimizii kaybetseydik şuan 15-20 günlük olacaktı..
önünüzde bi engeliniz yoksa bencede düşünün gerçekten bambaşka bişey..
sağolun hoşbuldummm şu günlerimi atlatmaya çalışıyom,hasta gibiyim :26:
hiç sorma bacım,kusamasam da midem alt üst hasta gibiyim memurum canm 5 i zor ediyom geçen hafta bronşit olduydum hala kötüyümbebeğin miniminnacik olduğu için etkiliyordur havalarda soğuk dikkat et kendine çalışıyormusun?
hiç sorma bacım,kusamasam da midem alt üst hasta gibiyim memurum canm 5 i zor ediyom geçen hafta bronşit olduydum hala kötüyüm
hiç sorma bacım,kusamasam da midem alt üst hasta gibiyim memurum canm 5 i zor ediyom geçen hafta bronşit olduydum hala kötüyüm
Aslinda bayadr aklimdaydi hep ama calisiodum kac defa randevu aldm gtmeyi unuttum gecen arkdsmn dr aldk arastrma hastanesi hem iyi oldu simirde sonuclansa bi oh cekicem kocise dedm sende bi dr gt yarn obur gun bebek dusunsek acaba nie olmuo derdine dusmeyelm smdi kocis uygun olunca oda urologa gtcek
Sen beni gaza getriosn asil aman nazar degmesn 3-4gunde 4kilo biraz hizli gdysn ama akli basinda kadnsin kendini sikintiya sokucak seyler yapmadgna eminim ac kalma sakin esinin yanndaykende ye yani simart kendini nolmus sanki:))olum dietine grmion sonucta tatlim,canim esasen yanmadida bu simir testi denen seyi yaparken bsy soktular nasil tarf etsem seklini bilemedm aci hssettm gbi ama acida deildi 2saniye soktu cikardi bsy yok yani,sonra ultra sona gectik ucu top gibi uzun bi cubuk soktu kalindida acitmadi ama tuhaf seyler hssettm ole yani :))butun herkese oneriyorum bu testler cok muhim ihmal etmeyn yilda 1defa vakit ayirin arkdslar
nüfus cüzdanında ceza yok diye biliyorum, ikametgahta var o, eğer araştır ilk, hatta ara nüfus müdürlüğünü sor, ismini vermek zorunda değilsin, ceza var derlerse, kendince bir yalan uydur hemen...Ya hemen mi degstrdnz bz cok gec kalmisiz umarim cezai islem uygulamazlar foto yetiosa iyo haftaya halledim ucret ne kadar aliyolarki ne kadr odedini bide muhtarliga gdip hangi islemleri yaptrmak gerkeio bizvikametgahi hic bsyi yaptrmadk hala cok tembeliz ya
detokslar var canım; gün boyu mesela:karabuğday-yeşil elma ya da nar-yoğurt la besleniyorsun...ya da saf proteinle...tuz,yağ,şeker,un kesinlikle yok... yürüyüşle desteklendiğinde çok iyi kilo verdiriyor ama yapması biraz zor açıkcası....tebrik ederim canm seniiiinasl yapıtın tebrik ediyrum...bizde yıl basında izinde başlıccaz eşimle yürüyüşleree hergün..yeme-içme de çok önemli tabii bünyeden bünyeyede değişiyor ama sen bi ver bakiimm sırrını
Çok uyudum ben yaa:26:
Bu gözüme soktukları lazanyadan dolayı mıdır bilemedim yemek yiyordum bide,bayaadır yememiştim rüyamda,geçen aylarda yiyordum çok zevkli oluyor
aslında benimde gitmem gerekiyor ama korkuyorum nedense ya....halbuki çok önemli biliyorum ama korkuyorum işte, o yatılan masa hep bana itici gelmiştireşim aids testini benim söylenmelerimle 4 ay sonra yaptırdı, ürologa git desem, gel biz biraz yaramazlık yapalım, çocuk olmassa giderim der kesin
nüfus cüzdanında ceza yok diye biliyorum, ikametgahta var o, eğer araştır ilk, hatta ara nüfus müdürlüğünü sor, ismini vermek zorunda değilsin, ceza var derlerse, kendince bir yalan uydur hemen...
ikametgahta bile gidip saf saf ben unuttum demeyin kızlar, cezayı yersiniz
detokslar var canım; gün boyu mesela:karabuğday-yeşil elma ya da nar-yoğurt la besleniyorsun...ya da saf proteinle...tuz,yağ,şeker,un kesinlikle yok... yürüyüşle desteklendiğinde çok iyi kilo verdiriyor ama yapması biraz zor açıkcası....
Çok uyudum ben yaa:26:
Bu gözüme soktukları lazanyadan dolayı mıdır bilemedim yemek yiyordum bide,bayaadır yememiştim rüyamda,geçen aylarda yiyordum çok zevkli oluyor
Prenses sana da maşallah
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizz
geçen markette görmüştüm bunu ama hiç lazanya yapmadığım için dönüp bakmamıştım ama burda gözüme gözüme sokuyorlar resmen
Zeki gelinlere böle enişteler yakışırdı tabii
Ayy diğer topiktede doğum muhabbeti var,bugünden beri gözümün önünde o çatal dedikleri..:26oğru diyorsun bence de çok itici..Çok şüükür vajinal muayene olmadım hiç,nasıl becerecem son aylarda bilemiyorum:26:
deme kıss yaa gece ya 4yada 5te uyudum film izledkk birde yataktan oyun oynadımm
Dışarıdakileri beğenmemiştim çok malzeme karışık oluyor ama evde yapılanları seviyorumBasitte oluyor,dene derim bu tadı