Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

canım ikametin bi cezası var biz 3-4ay sonra gitmiştik..
düğünden sonra kv lerle kaldık evimize yeni taşındık 1 ay oldu olmadı demiştik..

canım ikametin bi cezası var biz 3-4ay sonra gitmiştik..
düğünden sonra kv lerle kaldık evimize yeni taşındık 1 ay oldu olmadı demiştik..
Yaa cezasimi varmis ne gbi bi yaptrim uyguolar ne kadr bi bilgin varmi acaba hemen p.tesi gdip ilgileneyim yahu
selam hatunlar..
sizlere bakınca kendimi bi tuhaf hissediyorum yahu :)
bizim 1.5 seneyi geçmiş ee bide bebek var..bi garip oluyorum :S

Kendini tuhaf hssedicek bsy yok bizde bi kac ay sonra cocuklu senin gbi evliligmz ilerlemis olucaz, hic can sikma bnce:)))

Yaa cezasimi varmis ne gbi bi yaptrim uyguolar ne kadr bi bilgin varmi acaba hemen p.tesi gdip ilgileneyim yahu

Kendini tuhaf hssedicek bsy yok bizde bi kac ay sonra cocuklu senin gbi evliligmz ilerlemis olucaz, hic can sikma bnce:)))

tatlım şuan ne desem yalan olur çnkü biz yaptıralı 1 seneyi geçti..
istersen netten bi araştır..

Selam hos geldin nasilsin?

sağolun hoşbuldummm şu günlerimi atlatmaya çalışıyom,hasta gibiyim :26:

ewt cnm eşimin vardiyası müsaitken değiştirdik sonra kurban bayrmında bulgaristana gittik orda da ewlendik 2kez ewlendık bizz

geçmiş olsun canım..mentollü nane yağları var evde varsa ondan başına sürüp masaj yaparsan faydasını görürsün..
yada eski usül tülbentle başını bağla..

saol canm kahve içince geçer sanırm..

biz ilk bebişimizii kaybetseydik şuan 15-20 günlük olacaktı..
önünüzde bi engeliniz yoksa bencede düşünün gerçekten bambaşka bişey..

hayırlısı canm üzme kendinii şimdikini düşün

Çok uyudum ben yaa:26:
Bu gözüme soktukları lazanyadan dolayı mıdır bilemedim yemek yiyordum bide,bayaadır yememiştim rüyamda,geçen aylarda yiyordum çok zevkli oluyor
Prenses sana da maşallah
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiizz

aslında benimde gitmem gerekiyor ama korkuyorum nedense ya....halbuki çok önemli biliyorum ama korkuyorum işte, o yatılan masa hep bana itici gelmiştir eşim aids testini benim söylenmelerimle 4 ay sonra yaptırdı, ürologa git desem, gel biz biraz yaramazlık yapalım, çocuk olmassa giderim der kesin
nüfus cüzdanında ceza yok diye biliyorum, ikametgahta var o, eğer araştır ilk, hatta ara nüfus müdürlüğünü sor, ismini vermek zorunda değilsin, ceza var derlerse, kendince bir yalan uydur hemen...
ikametgahta bile gidip saf saf ben unuttum demeyin kızlar, cezayı yersiniz

detokslar var canım; gün boyu mesela:karabuğday-yeşil elma ya da nar-yoğurt la besleniyorsun...ya da saf proteinle...tuz,yağ,şeker,un kesinlikle yok... yürüyüşle desteklendiğinde çok iyi kilo verdiriyor ama yapması biraz zor açıkcası....

Çok uyudum ben yaa:26:
Bu gözüme soktukları lazanyadan dolayı mıdır bilemedim yemek yiyordum bide,bayaadır yememiştim rüyamda,geçen aylarda yiyordum çok zevkli oluyor

geçen markette görmüştüm bunu ama hiç lazanya yapmadığım için dönüp bakmamıştım ama burda gözüme gözüme sokuyorlar resmen

Zeki gelinlere böle enişteler yakışırdı tabii
Ayy diğer topiktede doğum muhabbeti var,bugünden beri gözümün önünde o çatal dedikleri..:26oğru diyorsun bence de çok itici..Çok şüükür vajinal muayene olmadım hiç,nasıl becerecem son aylarda bilemiyorum:26:

deme kıss yaa gece ya 4yada 5te uyudum film izledkk birde yataktan oyun oynadımm

geçen markette görmüştüm bunu ama hiç lazanya yapmadığım için dönüp bakmamıştım ama burda gözüme gözüme sokuyorlar resmen

Dışarıdakileri beğenmemiştim çok malzeme karışık oluyor ama evde yapılanları seviyorum Basitte oluyor,dene derim bu tadı

kendini kasarsan gerçekten çok zor oluyo..ben ilk simir testimi acemi bi asistana yaptırıp çok acı çekmeme rağmen bi çok kez vajinal muayene hatta kürtaj olmak zorunda kaldım..
inan bana söz konusu sağlık olduğunda insanın gözü hiç bişey görmüyo..
hele ki sonunda mucizene kavuşacaksan kör oluyosun resmen

deme kıss yaa gece ya 4yada 5te uyudum film izledkk birde yataktan oyun oynadımm

Arada güzel oluyor ama devamlı olursa sonra daha çok yoruyor beni,gerçi şimdi zaten modeli biliyosun benim bayılarak eti puff rolüme bürünüyorum Film candır,çok severim..Erken izliyoruz benim yüzümden İyii yapmışsın iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…