Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

3 düşünerek 2 ye basmısım kuzum pardone dil uzatma hemen
e öyle tabi 2 kişi bi yerden sora sıkılıyosun yapcak bişi bulamıosun bizde sürekli dısarı cıkıyoruz arabayla bi oraya bi buraya ..
yeni yılda gelsinde hele kısmet bu işler yarın gelir hamileyim dermişim

ben geldiiimm..çook özlediimm
Neler yapmışsınız,önce okumaya başladım ama pes ettim sonra Çok yazmışsınız yahu
Bugün yoktum,sağlıkocağının yönlendirdiği bir doktora gittim araştırma hastanesinde ama eş içeri alınmıyor dediler o dk belli oldu zaten bir daha gitmeyeceğimArkamı döndüm eşim yok,kıza eşleri içeri almıyor musunuz dedim,hayır dedi,sanki büyük kalabalıklar içinde yapayalnız kalmış gb çöktüm bi an Kıyamam,aklıma geldikçe üzülüyorum:26: Kendi doktoruma devam edecem zaten memnundum sağolsun,eşli,eğlenceli geçiyor özeldeki randevularımız,kamerayada çekiyoruz

plojo biz de eşimle hep okuruz birbirimizin düşüncelerini..o yüzden sürpriz yapamıyoruz ki birbirimize hemen anlarız
ama çok güzel bişey insanın ruh eşinin olması

Eveet Bizde de süprizler patlıyor genelde,birinin süprizi varsa diğerine söylüyor fazla yoğunlaşmasın diye

Hoş sohbetler iyi geceler hatunlar. .
Bende katilabilirmiyim araniza?

Hoşgeldiiiinnn

bende senin gibiyim canım kızınca üzülünce sessizleşiyorum sonra kocacımda durgunlaşıyor bende ona kıyamıyorum hemen konuşuyorum cırcır böceği gibi

Güzel oluyor böyle Bide kırıcı olmayıp her zaman kullanılan güzel kelimeler devam ediyorsa zaten kavga tartışma hiç olmuyor.

Hayırlısı olsun canım..Belki senin bu fikre alışmanı bu kadar çabuk beklemiyordu:26: Zaten şimdi işe başlasan ee yakın zamanda çocuk istiyor yine olmaz yeni işe başladın diye,ee çocuk yapsan işe giremediysen bi daha yine uzatman gerekecek iş zamanını,bence eniştenin kafası karışmış,şuan büyük ihtimalle düşüncelerdedir,yakın zamanda bi patlak verir

kız yok ikisini boğardım heralde öyle bi şey olsaa sinemaya gittik tabi önce yemek yedik

Çok sevindim o zaman Eniştede maşallah anneye iyi giydiriyor

hadi inş.. sıkılmak değildee ne bileyim sürekli ewde oluyorsun e güzel başbaşa ama kalamıyosun kii ya kv çağrıyo ya annemler öylee bilmiyorum kafam karışık bi diyorum gerk yok bi diyorum olsa ne güzel olurr..bi bakıyorum mobilyalara bakıyormm

anaaaa ayse ne okudum demin arkadasın alıntısından sen baya bebek istiyosun ahretlik noldu kıs sana

boşlamadım ya
ol anne bakalım benden 1 yas buyuksun önce sen anne ol ana gibi yar olmaz

annemler de şey derr nikah büyüğüsün bnden önce ewlendin önce sen ol hem 1ekm 2015e ne kaldı

şaka maka kısmet ama düşünüyorum..annemin bi konuşması etkiledi beni.. bnm kv amlyt olduu rahmini aldırdı bu arda..amlyttan cıkmasını beklerken kadn dogumun orda bebekten konustuk dedm 2-3 yıl sonra dedm annem 2-3yıla kdr olmucakmı hiç dedi?
dedm borcalr var taksitler var..taksit hep var dedi..cinsiyeti sordum annemee.kv belki kız ister 2tne erkek var ama bnm için frk etmez siz sağlıklı olun yeter dedi.ablanın doğumundan bişey anlamadım yaşayamadım o heycanı tadamadım dedi (enişteyle olanlarıda biliyosun) içim garip olduu yanii o zmn düşünmeye başladm hayatta herşey olabiliyor..

Son düzenleme:
gess seni bulamadım ama en ama en önce svit gelmişş hatta dier topiktenn
sonra amayaa sonrada beuty gelmişşş :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…