- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.541
herşeyden önemli olan şeyy sağlık, sağlık, sağlık ve huzur..allah kolaylık versin..ve tabii allah sabır versin..
başınız sağ olsun canm..bni merk etmee bn burdayım annemlere gitmedm eşimde iştee yani burdayımm
aynen ben tek çocuğum annemler evde kendileri kaldılar ama ben demeden asla gelmezler ve çağırmazlarrahatsız olmayalım diye kv le kp yalnız kalsalar ama allahtan kaynım var şuan hergün bizde olurlar eminim hele çocuk olsa
ben de yaz çocuğuyummmm hem de temmuz allahım çocuğuma bu çileyi yaşatmak istemiyorumbu arada topik bu saatlerde kalabalık oluyo demek ki. ama benim eşim gelince ben giremem kızlar. hem kızıyo kk ya hem de onunla ilgilenem lazım eşleriniz geç mi geliyo?
ayhh biz de bu sıra eşimle bebek düşünmeye başladık ama korkuyorum bu sefer zırt pırt tepeme gelecek kv kız bi de hamile kalırsam ilk torun olacak benimkisi. şu an var yaa görümcem var yanlarında o olduğu halde istiyolar ki her gün yemeğe gidelim onlara çaya gidelim ama yani azıcık anlayış istiyorum. daha yeni yaa iki haftalık evliyim eşimi çağırıp bana haber vermediği günleri biliyorum yazık eşim de ne bilsin zannediyo ki ben gitmişim annesine iş çıkışı bi geliyo ben yokumdaha o zaman buraya tşınmamışlardı. sonra kuyruk gibi geldi peşimize
ben de yaz çocuğuyummmm hem de temmuz allahım çocuğuma bu çileyi yaşatmak istemiyorumbu arada topik bu saatlerde kalabalık oluyo demek ki. ama benim eşim gelince ben giremem kızlar. hem kızıyo kk ya hem de onunla ilgilenem lazım eşleriniz geç mi geliyo?
Dieton sonucunu merakla bekliyrm beautycim :))canım hani eşin biraz odunluk yapmış ama ona aldırmabende bir yıl çocuk düşünmüyorum, eşim hemen istiyor, ama ortaklaşa yaza kadar çocuk fikrimizden vazgeçtik... kardeşimden biliyorum çocuk demek hayatının hepsini ona harcaman demektir... ben şu an 24 yaşındayım daha erken diyorum, eşim 32 yaşında o genç olsa, daha da bekler, birikim yapardık eğer bebekten vazgeçmişken bir an önce iş aramaya başla, en azından 1 yıl çalışırsın, o arada hamile kalırsan, bırakırsın ama birazcık para biriktirmiş olursun hem...
benim diet biraz farklı canım ya, dünkü detoksumla 1 kilo vermişim, gerçi bunlar su, bir süre sonra duracak ama gene de farkediyor kızlarbu arada teyze olmuşsun hayırlı olsun
ben bir yılbaşına kadar uyayım, dieti bozcağım zaman beni engelleyinşayet yapabilirsem neler yaptığımı sizlerle paylaşacağım ama diyorum canım tatlı istiyor dediğimde aman ne var ye, demeyin kızın bana
aa bende ankaradayım, yani en azından haftasonlarıhoşgeldin bu arada....
Ay yavrusum baktrdm totisime valla gayet saglikliymisi hatta dr istedgn zaman nebek dusuneblrsnz dedi simir testi falan uaptida sonucu jaftaya alicamsağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim
diyet sonucunu yaz bize..
hoşgeldin canım...
yok kız ne yaramazlığı
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin
bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler
çok hamarat benim arkadaşlarım
günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarakben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi
A
canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa
bu arada kan olayı bende de olmadı
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorumdelimiyim ne
dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten
canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şoksonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh belki seninki de öyle yapmak istemiştir..
anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa
yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdiçok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr
Ya okurken uzuldm vala sema kv neden boyle cok tuhaf biri seni uzunce eline ne gecio anlamadm gerci bnm kv de pek mukemmel deilde ben muhattap olmuyorum ararsa knusurum aramazsa knusmam 3hafta oldu gtmedm artk bu hafta sonu gdcem esime hakszlik yapmak istemyrmHemen baristik dayanamiyorum laf sokmalarina esime sarilip cok agladim dedim kaldiramiyorum herseye laf soylemesine onunda elinden birsey gelmiyor ama hic beni korumuyor :-( gecende Kücuk kaynim ve nisanlisi gelmisti pilav yaptim kiz alip uzerine cok su koydu lapa gibi oldu kaynim kalkip dalga gecti bak hem sutlac hem pilav bir arada yapti Sema kim yapar bunu birde kv denin yaninda öyle zoruma gitdiki ben onlarin cocugu degilim dayanamiyorum öyle seylereesimde sustu hicbirsey demedi :84:
Sen yarn basla yapmaya kizim bem demedmmi yasak die he bak smileyleri kulanamiyrm tabletten kozgn surat yaptgmi varsay :))Sağol canım benim..
valla çok mutlu oldu. normalde çok duygusal değidir ama gözleri doldu kuzumun..
zaten ben sizin sayenizde sürekli geri alıyorum bebiş tarihini
ama haziranda başlıcaz galiba çok heyecanlı
Sinir bozucu bi cvp vermis ben olsa ona oyle bsy demezdm cnmIstahsiztosbaga
Senin dedigin gibi olsa cok fena bir kadin biri ondan nefret etse o diyorki o beni cok seviyor ...
Biz dügüne iki ay kala kavga etdik esimle ayriliga geldik kv dedim oglun ayrilmak istiyor donup oglum bilir ben karismam dedi gecenlerdede kucuk kaynim ve nisanlisini baristirdigini anlatiyor bana iste bu yuzden ondan gitdikce nefret ediyorum
Ya ben annecgmdeydm bigun kizlar aksam geldm kostur kostur uemek yaptm smdi sevglmi bekliyrm :)))nenaaaaaaaaaaaaa
asoşşşşşşşşş
prensessssssss
nerdesiniz yahu?
sivit nasıl banka yoğun mu?
ben senn yernde olsam yapardm kv piskin oluo onlar zanedioki yaslarina hurmeten gikimiz cikmaz valla benim cikar hurmeti haletseler amena haketmiolarsa feristahi olsa tanimam yapistititim cbbi saygisizlik uapana tahammulum yombiraz öyle mevzular da vardı biraz da uzak şehir kültür farklılığı olurmuş bilmem ne oğluna zahmet git gel yapıcak şehirler arası uçakla 1.5 saate bakıyor. ama onun asıl amacı kendi akrabasının kızını almaktı bence kızı da gördüm hıhkudursunlar kocam benim oldu ben aldım oğlunu bennnnnnnn
bunları kv ye de yapmak istiyorummmm
Basniz saolsin sivitimbu arada geçen hafta yengemin babası vefat etti..bu akşam 7si mevlüt var camide..biraz erken çıkıcam-ki yetkilimin henüz bundan haberi yok-
camiye gidicez eşim ve annemlerle..dönüşte annemler bize gelicekyatmadan gelmeye çalışırım yanınıza ..çok kaynatmayın da cami de falan bakmaya çalışıp bi de günaha girmiyim mübarek gecede
Dieton sonucunu merakla bekliyrm beautycim :))
Ay yavrusum baktrdm totisime valla gayet saglikliymisi hatta dr istedgn zaman nebek dusuneblrsnz dedi simir testi falan uaptida sonucu jaftaya alicam
Ya okurken uzuldm vala sema kv neden boyle cok tuhaf biri seni uzunce eline ne gecio anlamadm gerci bnm kv de pek mukemmel deilde ben muhattap olmuyorum ararsa knusurum aramazsa knusmam 3hafta oldu gtmedm artk bu hafta sonu gdcem esime hakszlik yapmak istemyrm
Sen yarn basla yapmaya kizim bem demedmmi yasak die he bak smileyleri kulanamiyrm tabletten kozgn surat yaptgmi varsay :))
Sinir bozucu bi cvp vermis ben olsa ona oyle bsy demezdm cnm
Ya ben annecgmdeydm bigun kizlar aksam geldm kostur kostur uemek yaptm smdi sevglmi bekliyrm :)))
ben senn yernde olsam yapardm kv piskin oluo onlar zanedioki yaslarina hurmeten gikimiz cikmaz valla benim cikar hurmeti haletseler amena haketmiolarsa feristahi olsa tanimam yapistititim cbbi saygisizlik uapana tahammulum yom
Basniz saolsin sivitim
aşşkkk olsunn elllaaaaaa hani bana alıntıı
niiee kimsee yok yaaa
herkez kocacığının yanındaa ama bnmki iştee:78:
Prensesim esasen alintilamam gereken cok seu vardi inan bazi sayfalari atladm uzun uzun metinler yazilmis bi dunya alintilar vardi nbr nasilsn kocani bekliyosun yalnzsn dimi bnmkide yanmda cay demledm icoyrz bide reglyim koydum takilioz yanyana o yazisma yapio bnde size yazaym bari
Canımm normalde gecikrmiydi?
inşallah göbişte bebiş vardır
2.tüp bebek tedavisine başladınız mı?
bu arada benim de yazıcak olduğum her şeyi kızlar yazmış..bizim de olucağı kesin değil ki
yine de seni kırdığımız bi nokta olduysa özür dilerim kendi adıma..Allah herkese sağlıklı olarak nasip etsin..amin..
aman kızlar, dedim ya sakın yanlış anlamayın diye, yanlış anlaşıldıysam ben sizlerden özür dilerim....
daha öncede söylemiştim muhtemelen, yeğenim var benden 4 yaş küçük... bu yıl evlendi, bikaç aylık evli o da :) evlenmeden söylemiştim ben ona, ilk reglinin üçüncü günü git önce tüm tahlillerini yaptır diye.... ya tabi ki herşey Allah'tan, hiç birimizde yarınımızı bilemiyoruz. o yüzden bence sizlerde önce kontrollerinizi yaptırın ondan sonra korunmaya devam edin... ben 4. ayda tesadüf eseri öğrendim durumumu, daha geç olsaydı daha zor olurdu...
ben ikinci tedavime başladım ama miyom oluşturmuş ilk yaptığımız tedavideki ilaçlar, yada vücut üretti bilemiyoruz artık, miyomlar alınmadan devam edemeyiz diyince doktorcum aldırdım, şimdi bi yandan regl olmayı bekliyorum diğer tedaviye başlayabilmek için, bi yandan da olmasam da bebişim olsa çok da sevinirim yani.....
nedendir bilmiyorum ama ben çok umutluyum. olacağını düşünüyorum.... doğal yolla yada tüp bebekle, tek yada ikiz hiç fark etmez.... her zaman dualarım "önce pozitifi görüp sonradan kahrolmaktansa baştan negatife razıyım ya rabbim, iki cihanda da yüzümü yere eğmeyecek, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü çocuklarım olsun Rabbim"diye devam ediyor.... benim amacım hamile kalmak değil anne olabilmek, ki ben bunun sadece doğurarak olmadığını da düşünüyorum.... öyle olsaydı hiç bir anne adı verilen canlı, henüz göbekbağı kesilmemiş bebeği bi çantaya bi müzenin önüne koyup terk etmezdi..... çok isterim, canım kocamın ve benim bi parçamız olsun ama olmazsa da biliyorum ki benim için hayırlısı böylesidir, ve tıpkı o müzenin önüne bırakılan yavrucak gibi daha niceleri kendilerine GERÇEKTEN ANNELİK yapacak kadınları bekliyo bi yerlerde.... ben doğuramasam da anne olmaya acayip niyetliyim yani :)
sizleri üzdüysem gerçekten özür dilerim, bakın sizleri kesinlikle kınamıyorum da kıskanmıyorum da, hiç kimseninde bu tarz sorunları olmasın inşallah...
seviyom kızım sizi ben....burda sohbet ediyoruz ya, herkes canını sıkan yad dert ettiği şeyleri de paylaşıyo ya... ben de öyle, paylaşmak yaptım
kızlaarr ben tekrar geldim yemek yedik bulaşıktı kv ye pastamı da yaptım şimdioturdumm napıyosunuz ellam ve prensesimm
Bnde vadiyi izliyorum:))prensescikewt yanlızımm..intikamı bekliyorummnetten puzzel bakıyorum çok güzel şeyler var yaa çoocuk odası için bakıyorumm
nerlerdeydin bugun :)
kuzum ben bsylerimi kacrdm kimi uzdun ,ben inaniyorumki kimse sana alinmadi hirpalama kendni lutfen hayatim,o kadar guzel yazmissinki annelik duygularini inan gozlerm yasardi yuce rabbim inaniyorumki seni odullendricek hic uzulme pirlanta gibi bi evlat bahsedicektr sana yurekten inaniyorum yavrum ya sende cok seviliosun kizim hep destekcnzaman kızlar, dedim ya sakın yanlış anlamayın diye, yanlış anlaşıldıysam ben sizlerden özür dilerim....
daha öncede söylemiştim muhtemelen, yeğenim var benden 4 yaş küçük... bu yıl evlendi, bikaç aylık evli o da :) evlenmeden söylemiştim ben ona, ilk reglinin üçüncü günü git önce tüm tahlillerini yaptır diye.... ya tabi ki herşey Allah'tan, hiç birimizde yarınımızı bilemiyoruz. o yüzden bence sizlerde önce kontrollerinizi yaptırın ondan sonra korunmaya devam edin... ben 4. ayda tesadüf eseri öğrendim durumumu, daha geç olsaydı daha zor olurdu...
ben ikinci tedavime başladım ama miyom oluşturmuş ilk yaptığımız tedavideki ilaçlar, yada vücut üretti bilemiyoruz artık, miyomlar alınmadan devam edemeyiz diyince doktorcum aldırdım, şimdi bi yandan regl olmayı bekliyorum diğer tedaviye başlayabilmek için, bi yandan da olmasam da bebişim olsa çok da sevinirim yani.....
nedendir bilmiyorum ama ben çok umutluyum. olacağını düşünüyorum.... doğal yolla yada tüp bebekle, tek yada ikiz hiç fark etmez.... her zaman dualarım "önce pozitifi görüp sonradan kahrolmaktansa baştan negatife razıyım ya rabbim, iki cihanda da yüzümü yere eğmeyecek, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü çocuklarım olsun Rabbim"diye devam ediyor.... benim amacım hamile kalmak değil anne olabilmek, ki ben bunun sadece doğurarak olmadığını da düşünüyorum.... öyle olsaydı hiç bir anne adı verilen canlı, henüz göbekbağı kesilmemiş bebeği bi çantaya bi müzenin önüne koyup terk etmezdi..... çok isterim, canım kocamın ve benim bi parçamız olsun ama olmazsa da biliyorum ki benim için hayırlısı böylesidir, ve tıpkı o müzenin önüne bırakılan yavrucak gibi daha niceleri kendilerine GERÇEKTEN ANNELİK yapacak kadınları bekliyo bi yerlerde.... ben doğuramasam da anne olmaya acayip niyetliyim yani :)
sizleri üzdüysem gerçekten özür dilerim, bakın sizleri kesinlikle kınamıyorum da kıskanmıyorum da, hiç kimseninde bu tarz sorunları olmasın inşallah...
seviyom kızım sizi ben....burda sohbet ediyoruz ya, herkes canını sıkan yad dert ettiği şeyleri de paylaşıyo ya... ben de öyle, paylaşmak yaptım
kızlaarr ben tekrar geldim yemek yedik bulaşıktı kv ye pastamı da yaptım şimdioturdumm napıyosunuz ellam ve prensesimm
ben de iyiyim tatlış aramızda kalsını izliyorummiyim canm sen nasılsınn?
Bnde vadiyi izliyorum:))prensescik
kuzum ben bsylerimi kacrdm kimi uzdun ,ben inaniyorumki kimse sana alinmadi hirpalama kendni lutfen hayatim,o kadar guzel yazmissinki annelik duygularini inan gozlerm yasardi yuce rabbim inaniyorumki seni odullendricek hic uzulme pirlanta gibi bi evlat bahsedicektr sana yurekten inaniyorum yavrum ya sende cok seviliosun kizim hep destekcnz
Nbr sekerim yoruldn bu hafta kiyamam haftaya kimseyi cagrma yat dinlen bolbol tatlim,bnde kocisle oturuorim napim o bi tlfnda bi pcde yurtdisiyla baglantida bnde mal mal yannda oturdum tabletmle oynuom bide reglnn baslangcndayim bi sistim bildgnz hamile gbym gogisler oldu kocaman karnm davul gbi nefes alamiyrm ustune agresfte oluyorum dedm kocise seni kirocak olursam smdiden ozur dilerm reglyken cok gergn oluyrm
ben de iyiyim tatlış aramızda kalsını izliyorumm
valla yoruldum ellammyarında kv ye gitcem yardıma haftaya çağırmıcam kimseyi
kıyamam bende de oluyo o agresiflik ve sinirrrerkeklerde az kahrımızı çekimiyolar haa
Ne yardmi ya yatip dinleneydn azck hayatm,neyse artk yarnda yorul hafta sonu full yat bnce:)))haftaya cagrma kimseyi bmcede pircigin cikti bu hafya:))),erkeklerimz evet az kahrimzi cekmiolar napsinlar kiz onlarada yazik bn vala reglyken sinrlenmissem cocuk gbi azarliprm oda alttan alio ama bi sefer bastan yapacgm sacmaliklat icin bastan ozur diledm:)))
herkes dizilere daldı galiba....