Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
o nasıl oluyo yahu :)
Başka bir şehirde öğretmenim canım ama eşim dolayısıyla Ankara'da evimiz......
Selam kizlarrrr

Dün muhtesem bir haber aldim kv cuma yatiya gelcekmis kv ne kadar sevdigimi bilenler anlamistir haber aldigim andaki halimi esimle kavga etdim sonrada oturup hungur hungur agladim :-(((((
Ben den sana tavsiye canım, ky geliyor diye eşinle kavga etme.... Sen benim annemi istemiyor musun oluyor... Ky sana yaptıklarını tatlı dilde anlatacaksın, AMA suçlar gibi değil.... Senin kendi annen gelse , eşin istemese ne kadar çok üzülürsün,tamam ky kötü olabilir ama,tartışarak sen suçlu duruma düşüyorsun... Eşime annesiyle ilgili bir şey söylesem sen annemi sevmiyorsun, kötülüyorsun ama o seni çok seviyor der... O yüzden ben artık kendi annesinin hatalarını kendinin görmesini sağlıyorum😉

kızlar kar okuldan ve telden yazıyorum akşam7 de sizleyim az dedikodu yapın yetişemiyorum

bn rahatsız oldugum konuları söylerdim eşime nişanlıyekn.böyle böyle konusuluyo rahatsız oluyorum bidaha olursa susmam bn sn cvp ver diye bekliyorm diyorum sağ olsun eşimde her zmn bni korudu rahatsız olduğum konuları biliyorlar..aksi bişey olduğunda da bn susmam bn böyle düşünüyorm ne gerk var fln diye cvbımı veriyorum..sorunum yok kv ile görümcem ztn melek bazen kp patavatsızlık yapıyor onuda bna kalamdan kv görümcem yada eşim susturuyo cok da kaideye almıyorum şahsıma söz söylemiyorlar allahıma binlerce şüküler olsun şanslıyım...

Prenseeeess sen ciddi isityosun galiba bak heyecan yaptım

çok fazla hamaratsın kuzu maaşallahh
ben nevresimleri eşime değiştirtiyorum
kollarım yoruluyor diye yüzümü buruşturdum mu tamam zaten o diyoki sana hangi konuda yardım etsem benim görevim haline geliyor haklı galiba

bu arada uzaktan kan bağımız falan mı vara caba soş bu kadar benzemek bilemedim
ben de yazın doğdum ya hep nefret ettim kimse benim doğum günüme gelmiyor diye hep özenirdim kalabalık doğum günlerine..en sonunda lisedeki arkadaşlarla okul bitmeden haziranda kutlamaya başlamıştık..biraz rahatlamıştım o yüzden çocuğum nisan mayıs gibi doğsun isterim en geç.ben çektim o çekmesin

prenses süpersin yaaa pat diye cevap verebiliyosun bana da öle durumlarda kal gelir sonra keşke bunu da diyeydim diye içim içiimi yer

bizimkilerin de ilk torunu olucak her iki tarafın da...bi de ben bu yıl evlendim kardeşim de izmire ünv.e gitti annemler yalnız kaldıı annem başımın etini yiyor çocuk yap diye..korkum ben yapmazsam kardeş gelirse bana diye

geçmiş olsun majoo üzüldüm korkuyorm bnde..allah hayrılısını versin..

istiyorum canm yaa 25 yaşındayım.. ikinciyi ne ara yapıcam ? memur olsam neyse deee...birikimm derseekk onuda yapmayız eşim araba alır cant alır sis lambası alır zart alır zurt alır kenara bişi koyamayız en azından bebeğimiz olur..
kısmett
söylüyorum valla açık sözlüyümddür akrep burcunu o yuzden seviyorum doğrucu açık sözlüü...

Son düzenleme:

ne güldüm şimdi bu laflarına araba alır cant alır sis lambası alır zart alır zurt alır kenara bişi koyamayız

canımm 2 sene niye bekliceksin kii
akrabanıza çok üzüldüm canım inşallah bunu atlatırlar da tekrar olur..ben 3.ay geçene kadar kiseye söylemesem mi diyorum çok riskli ya şimdiden korku sardı
neyse iyi düşünelim iyi olsun...
size de iyi yolculuklar iyi eğlenceler canımm tabi eşine de başarılar ...

ben de 26'yım
en geç 32 yaşıma kadar 2 çocuk yapmam lazım..32den sonrasında risk başlıyormuş..

ne güldüm şimdi bu laflarına araba alır cant alır sis lambası alır zart alır zurt alır kenara bişi koyamayız

öylee amaa bekarken de böyleymişş ew alıcam nişan yapıcam diye sabretti ama şimdi yerleşti düzenini kurdu..çok şükürr..

svitt yapalımm

ÇALIŞMALAR SON HIZLA DEVAM..... VALLA ŞEKERİM BOŞ GEÇMİYORUM TEHLİKELİ GÜNLERİ, NASİP KISMET..... DUYUYORUM BÖYLE AMELİYATLARDAN SONRA KALANLAR FALAN, HELE Kİ TOPİĞİMDE BU ARA GEBE KALAN KALANA... PEK HEVESLENDİM TEDAVİSİZ GEBE KALMAYA, BU ARADA 2 GÜN ÖNCE REGL OLMAM GERKİYODU AMA OLMADIM.... AMA HEYECANA GEREK YOK, NARKOZ İLAÇLAR VS. GECİKMESİ DOĞAL OLABİLİR..... HAFTASONUNA KADAR BEKLİYEYİM, SONRA DA HAFTAYA Bİ GÜN BAKALIM BELKİ ISRARLA OLMAM DA HEVESLENDİĞİM BAŞIMA GELİRRRR......

barış zaten kuzum ya, tamam kadın kötü olabilir ama ben de bazen düşünüyorum, benimde hiç sevmediğim akrabalarım var, hem de uzak, onlardan birine bile bi şii dese eşim batar sanki, ben diyebilirim ama o demesin isterim. bi yeğenim var misal bazen çok kızdırıyo salak falan diyorum, sonra eşim imalı bi gülüşle bak emel ne paylaşmış face de diyince yüzümü buruşturuyorum, o ne gülmek..... tamam biraz enteresan bi hatun olabilir ama napalım o da öyle diye fırçalamışlığım bile var... o zamanlar aklıma geliyo, benim annem çok kötü bile olsa eşim evime gelip gitmesine karışamaz, gelir benim annem.... aynı şey onun ailesi içinde geçerlidir.

prensescim sivit sana demiş ya, eşinin kendisine yaptığını bence de öyle.... bu arada anne olmak için bence gayet uygun yaşlardasınız kızlar, ya ben gibi otuzdan sonra evlenmiş olsanız.... bide burda bazen diyosunuz ya, yok bahar bebeği olsun yok ikizler burcu olmasın flan.... halinize şükredin.... tüp bebek bölümüne bi girseniz var ya, ne hikayeler var.... sakın yanlış anlamayın, kıskanmıyorum ama imreniyorum bu hallerinize... malesef ben ve benim gibiler yeter ki gelsin, hayırlı olsun sağlıklı olsun da gerisi teferruat diyenlerdeniz

Son düzenleme:
eşiyle mutlu..ama kentsel dönüşüm olsun diye dua ediyor..tabi hiç bişeyde bilmiyor öğrenince ne olur bilmiyorum...
e o zaman allah mesut etsin mutluysa kentsel dönüşümü tam bilmiyorum canım nasıl birşey olduğunu :44:

aynen ben tek çocuğum annemler evde kendileri kaldılar ama ben demeden asla gelmezler ve çağırmazlar rahatsız olmayalım diye kv le kp yalnız kalsalar ama allahtan kaynım var şuan hergün bizde olurlar eminim hele çocuk olsa

olleeeeeeeeyy gelmiyo muu :111::119::124::118:
ohh başbaşa süpper saatler diyosun yanii çok sevindim belki senden daha çok
aynen yaz bebeğine hayıırr
bende öyle bişey olmasından korkarım tatlım ya son aylarda ayarlamak en mantıklısı allahım kimseye o acıyı yaşatmasın

valla var heralde tatlış bi bağ aramızda ben anlamadım benim doğum günümlerim hep ekildi şöyle toplu bi doğum günüm hiç doğru düzgün olmadı sınıfta doğum günü kutlamaya hasret büyüdüm
bende bugün benimkini çalıştırdım yorganı beraber geçirdik yastıkları da ona geçirtirdim o da korkuyo çay demle dedim yatakta yok diyo bi keredemlersem hep istersin bizim ki çakal biliyo başına kalacağını seninkide aynıymış
bende derim pat diye sinirlenirsem ama sonrası kötü oluyo eşim duyunca görünce bi kere yaptım da dayanamayıp tartıştık

tatlım bizde sadece konuşuyouz kendi adıma söyleyim hiç muayene olmadım ben doğuracağım ne malum sadece konuşuyoruz işte senin de inşallah en yakın zamanda olur ben çok kişi duydum tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile kalan hepsi işte rabbimden ne zaman ol derse o zaman olacak :26:

ne yapalım tatlım ancak toparlarız kendimizi. ev aldık araba aldık. evin hepsi kredi arabanında bir kısmı kredi. düğünde yapılan masraflar alınan eşyalar takılar bunlar ıtoparlamadan çocuk falan düşünemem malesef rahat bir hamilelik geçirmek istiyorum geçim sıkıntısı olunca zor olur.

aynen canım bende hiç muayene olmadım. pat diye hamile kalacağım ne malum bilmiyorumki. biz öyle havadan konuşuyoruz işte sadece hayal ediyoruz :44:

o lafların çogunu ben ediyorum canm:26: takıntılıyım gibii öylede olabilirim ama haklısın yaş önemli...bnm ablam 27yasında hamile kaldı 28de doğum yaptı ama kan pıhtılaşması oldu..amlayt yoğun bakım fln korkuyorum bnde..olucaksa tez zmnda diyorumm 2-3 yıl beklicem gezmek tozmak için ama yaşım gidicek e ablmda sorun çıktı...sağlıklı olsun kısmet diyorum herzmn ağzıma bebek lafı alıncaa...inş seninde sağlıklı çocukların olur...dua ederken bebek isitoyrum diye etme sakın saglıklı bebek ​diye dua et...acısı yokluğundan daha zor..

bakalım yaşayıp görcez

çok üzülüyormuş dün 1 hafta oldu düşük yapalı. eşimin kuzeni oluyor bizden iki ay önce evlendiler.
tuvalete düşmüş çünkü kıyamam :18:

bakalım yaşayıp görcez

çok üzülüyormuş dün 1 hafta oldu düşük yapalı. eşimin kuzeni oluyor bizden iki ay önce evlendiler.
tuvalete düşmüş çünkü kıyamam :18:

çok üzüldüm tatlım:26: allahım tekrardan nasip etsinnn :26:
prensesin dediğine de katılıyorum allahh hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin gerçekten böyle demek lazım
benm teyzem 4 yaşşından beri şeker hastası ve küçüklükten geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı da beynindede sıkıntılar var bir sürü hastalığı var sara vs şuan 38 yaşında ananem hala ona bakıyo okula gidemedi dedem erken vefat etti geçen sene dayımı kaybettik düşünsene durumunu allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :26::26:

Canımm normalde gecikrmiydi?
inşallah göbişte bebiş vardır
2.tüp bebek tedavisine başladınız mı?
bu arada benim de yazıcak olduğum her şeyi kızlar yazmış..bizim de olucağı kesin değil ki
yine de seni kırdığımız bi nokta olduysa özür dilerim kendi adıma..Allah herkese sağlıklı olarak nasip etsin..amin..

bu arada geçen hafta yengemin babası vefat etti..bu akşam 7si mevlüt var camide..biraz erken çıkıcam-ki yetkilimin henüz bundan haberi yok-
camiye gidicez eşim ve annemlerle..dönüşte annemler bize gelicek yatmadan gelmeye çalışırım yanınıza ..çok kaynatmayın da cami de falan bakmaya çalışıp bi de günaha girmiyim mübarek gecede

herşeyden önemli olan şeyy sağlık, sağlık, sağlık ve huzur..allah kolaylık versin..ve tabii allah sabır versin..

başınız sağ olsun canm..bni merk etmee bn burdayım annemlere gitmedm eşimde iştee yani burdayımm

başınız sağolsun tatlışımmm :26::26:
bakma kızz camide git dua et azcık bizim içinde öptümm çokkk
gel gece bekliyoruz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…