Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
evet düğündaşım
ben senden daha taze gelinim demi
evet bnde gecen hafta kesfettim tam benlik dedim geldim
pes etmek yok çalışmalara devam
taptazesin maşallah pembem neyse senle burda rastlaşırız artık o zaman evet ben de çok istiyorum hemen hamile kalayım kv ye çok güzel koz olarak kullanıcam daaa

aslında bizde pek iyi başlamadık gelin kv durumlarına canım. beni zaten istemiyodu sanki benden dah iyisini bulurdu hıh neyse biz farklı şehirlerdeydik eşimle gelin almaya geldikleri gün ben tabi ailemden ayrılacağım için üzgünüm ağlıyorum erkek kardeşime sarılmış holde ağlıyodum kv geldi suratında o an beni çileden çıkaran gülümsemesi aa sen madem ağlıyosun bu kadar biz seni almayalım sen kal burda dedi eşim o an tam geçerken duydu annesinin dediğini çekti bi köşeye kızdı ne saçmalıyosun diye. güya şaka yapıyo. merhametli bi kadın olsa gelir yanıma aa ağlama kızım sen artık bizim de kızımızsın der. insan kırk kat yabancı birinin ağladığını görünce bile gözü doluyo ben öleyimdir mesela bu gelmiş yarama tuz basar gibi biz seni almayalım gelme sen diyo

Canım barışın tabi yaa ...hatta ya sabır çek iyiki geliyor falan de eşin daha çok bağlanır sana

kuzu hoşgeldin
aslında çok kalabalık ama dayanamadım geldim
çok yoruldun ama sen dinlen artık sana misafir yookk
şimdi de yap bi kahve ohh mis
dün akşam hiç uyumadığımız kadar erkencikten uyuduk
ben de çok yorulmuştum uyuyakalmışım...pis sivit
yaramazlık yok yani derin nefes alabilriz bu ay

canım sen çözmüşün işi

inanmıyorum yaa pes dedim daha da bişey diyemedim...

canım sen çözmüşün işi

inanmıyorum yaa pes dedim daha da bişey diyemedim...

aynen henüz taze gelinim ama biz eşimle evlendiğimizde 6. yılımıza girmiştik. ciğerini dalağını herb şeysini biliyodum artık

canım sonra neden kv sevilmez diyen kadınlar çıkıyo bazı topiklerde okuyorum. hadi ben yine hepsine sünger çekmeye hazırdım ama her geçen gün yeni bi şeyler yapması sinirimi bozuyodu. iki gündür ona karşı çok suratsızım benle konusurken yüzüne bile bakmıyorum anlasın artık.

biz de 7.yılımızda evlendik ben de hiç zorluk çekmedim..

kv 6 yılda kabullenemed, mi seni?ne istiyormuş ki akraba kızı falan mı

biz de 7.yılımızda evlendik ben de hiç zorluk çekmedim..

kv 6 yılda kabullenemed, mi seni?ne istiyormuş ki akraba kızı falan mı

biraz öyle mevzular da vardı biraz da uzak şehir kültür farklılığı olurmuş bilmem ne oğluna zahmet git gel yapıcak şehirler arası uçakla 1.5 saate bakıyor. ama onun asıl amacı kendi akrabasının kızını almaktı bence kızı da gördüm hıh kudursunlar kocam benim oldu ben aldım oğlunu bennnnnnnn

bunları kv ye de yapmak istiyorummmm

aminn inşallah tatlımm

ahh tatlım neden böyle yapıyorsunki sen şimdi. daha çok yeni evlisinki zaten hayırlısıyla gelsin. şimdi eşine böyle takılma erkekler biraz odun oluyorlar malesef

sanrım öylee birazz.. kahvaltıda da kasıma ralık olsun diyor dedm bn yazın istiyorum olmaz dedi dedm son aylarımı yazın elbiseyle geçirmek istiyorum mont kaban almak istemıyorm dedm..anneminkileri alırz diyo yaa o kdr kilo alcaksm yapmayalm cocuk dedım kış olsun diyo dedm ikimizde kış çocuğuyuz.. çocuğumuz yaz bebeği olsun dedm o zmn şimdilerde yapmak lazm dedii dedim o zmn 2015de yaparız dedm olduu diyo anlamadım yaaaa bi garip bu adammm

ya calısmana engel olmaz ki bebek niye öyle düşünüyo ne iş yapıcaksın

düşünüyoruz bakalım
sende cok bekleme cnm ya hep beraber büyütelim
kısmet olursa tabi

bnm oturdugum yer şejir diısı en az 2 arac değiştiryorm o yuzden özel sektörde çalışmak istemiyorum..1-1-.5 sat sürüyor ewe gelmek..artık kısmet..

kv.ler neden böyle yaa bi söz var "bn gelin oldum kv.kötüydü..ben kv oldum gelinim kötüü"" kvler böyle iştee oğullarındada böyle hissetiriyorlar..

bnce lafınızı esirgemeyin..patavatsız olun. yoksa üzülen hep siz olursunuzz
bnm kv çok şükür ağızı var dili yok olsada altta kalmam...

evim şahende bebek odası yapıyolarr bnde merk ediyordumm nasl odalr mobllyalar flnn

plojooo nerdesin sn bakıyomsnn???

Gs

Bir gecelik gelecek evi bize 20 dak kalacak bir nedeni bile yok beni sinir eden zaten o

ay bişi diemiyorum artık gelip ben halletcem tatalım senn kv yi

gerçekten öyle mi dedi ben olsam orda daha da çıkmazdım gıcık kadın

nenaaaaaaaaaaaaa

asoşşşşşşşşş

prensessssssss

nerdesiniz yahu?

sivit nasıl banka yoğun mu?

banyomu yıkadım nevresim değiştirdim o sırada gelmişsin tatlışımmm
bugün azcık dinleniyim akşam kv ye pasta yapcam yarında güünü var onda hizmete gitcem
nerdee ben 2 gün yatamam yahuu manyak bişi oldum ben
evlenmeden önce göreydin beni nasıl miskindim yaa yemekti bulaşıktı hiç yapmazdım haftada 1 anneme temizlikte yardım ederdim o kadar ahh ahh bekarlık sultanlık diye boşa demiyolar

annemm çok da yazın yapmayın yaa bahar çocuğu olsunnn
ben yaz cocuğuydum hiç memnun değildim çünkü ben hep arkadaşlarımın doğum gününü kutlardım bana gelince herkes tatilde olurdu unutulurdu geçiştirilirdi :78::78: çok çektim çookk
bende bakıyodumda evim şahaneye 1.5 aylık hamileymiş bence o zaman çocuk odası yapmak çok saçma yaa :44: çünkü hani heveslenmek için çok erken değilmi :44:

öyle dedi evet ama allahtan babam duymadı yoksa vermezdi beni onun saçma sapan laflrı yüzünden kaç yıllık canım sevgilimden mi olaydım çok şükür eşim görüyo her şeyin farkında duyduğu anda lafını esirgemiyo söylüyo annesine benim de içimin yağları eriyo

Son düzenleme:

ohh olsun ona eşin arkandaysa takılma tatlımm valla evlilik ele karışmak gerçekten kolay değil :26:

orası öyle ama kış olsun istemiyorum e baharda da ikizler burcu riski varr..sağlıklı olsundaaa gerisi önemli değill artık saldım kendimii şimdi annemle kv düşünüyorum ben hamile olsam naparla diyee:44: görümcemin 2 oğlu var ablamında 1kızı 7aylık..garip düşünceler içindeyimm

eşinin koruması senin için güzel birşey tam tersi olunca cok kötü oluyorr ama eşin hiç izin vermemsi gerk böyle sözleree..
aaayy aklma yine geldii yaaa ablam nikah olurken bn gözlerim dolmuş izliyorudm ablmın kv geldi yanımaa ablanı aldık imzayıda attıı dediii hep söylüyorlardı süreklii o anda bndee seninde kzın var bn sizi o zmn görücem dedm sustu kaldı öylee aptal kadın yaa nefret ediyorm onalrdn ...allaha şükürler olsun kv. fln iyilerr

doğru dedin tatlım benim eşim ve annem ikizler burcu
bende bahar cocuğu istiyorum bakalım 2 sene sonra
bu arada sizinkilerde baya bebik varmışşş bizimkilerde ilk torun annemlerin tek torun olacak kapışanın elinde kalcak diye korkuyorum bebişim sen çocuk olduktan sonra çalışacakmısın tatlım:44: çalışırsan senin için sıkıntı olabilir
ablan baya çekiyo healde kv den allah kolaylık versin tatlım

çalışmıcam canm..kv. bırakmam kendi kızı bırakmamıs bn nedn bırakayımm annemede bırakmam..bn küçüklüğümden beri kendim bakıcam derim..tabi kafa dinelemek için göderirim :)) biri 3dk diğeri 25dk.mesafedeler

ablam altlı üstlü oturyo kv ile sadece o değil bizde çekiyoruz maaleseff..bn eniştemin kandisi dahil kimseyle konuşmuyorm annemlerde mecburiyetten konuşuyorlar..

Son düzenleme:

en güzeli benmde annem çalışan anneydi yolunu gözlerdim gelsin diye bende çok bakmak isteim hatta durumumuz iyi olursa 1 senede ücretsiz izin almak istiyorum 1.5 yaşına kadar bakmaış olurum diye :26: en güzel anlarını kaçırmak istemem :26: sende bebişinle oynarsınız ne güzell
üzüldüm tatlım ablan adına da sizin adınıza da :26: ablan mutlu mu peki eşiyle :26:

eşiyle mutlu..ama kentsel dönüşüm olsun diye dua ediyor..tabi hiç bişeyde bilmiyor öğrenince ne olur bilmiyorum...

ohh olsun ona eşin arkandaysa takılma tatlımm valla evlilik ele karışmak gerçekten kolay değil :26:
aynen öyle hep söylüyorum en büyük şansım eşim iyi ki evlenmişiz
canım eşim napsin anası patavatsız boşboğazsa. duyunca zaten ağzının payını veriyor. anneme bakıyorum annem de kv bi gelinimiz var henüz nişanlılar yani annemle babam gelinimiz demiyolar kızımız o bizim annem geleceği zaman en sevdiği yemekleri yapar ne biliim el üstünde tutuyolar resmen yeter ki oğlumuzla mutlu olsunlar mantığındalar bi bana bakıyorum benim kv ye bi de ablamınkine al birii vur ötekine. yine ablam daha iyi artık lafını esirgemiyo ben daha yeniyim diye o kadar ileri gitmek istemiyorum daha kötü olmayalım diye ama sabrımı zorluyo artık

çook yoğun canım
ama yine burdayım ben
bağımlılık gibi oldu yapamıyorum siz olmadan
sen napıyorsun? bu arada ctesi kv de gelicek mi sizle ist.a?

yok tatlım gelmiyor kv bu sefer şükür kii

benim kv'de de ilk başlarda bir tuhaftı bütün gün evde oturup sadece yemek yapardı. temizlik hep bana kalırdı. deliriyordum en sonunda çareyi cumartesi olunca evden kaçmakta ve hafta içi işten eve gidince temizlik yaparken söylenmekte buldum artk kendisi yapıyor işe bak ben hem hafta içi çalışıcam hem o bütün gün evde boşboş oturacak hemde temizliği ben yapıcam

bende yazın elbise falan giymek istiyorum. kışın mont kaban çok zor oluyor bencede. doğumgünü olayında haklısın aslında onu hiç düşünmemiştim :44: bizim bir akraba 13 haftalık hamileydi. gece tuvalete kalkmış bebiş düşmüş

benimkide ilk torun olacak eğer olursa tabi benim daha çok var en az 2 sene :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…