sağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim
diyet sonucunu yaz bize..
hoşgeldin canım...
yok kız ne yaramazlığı
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin
bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler
çok hamarat benim arkadaşlarım
günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarak
ben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi
canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa
bu arada kan olayı bende de olmadı
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorum
delimiyim ne
dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten
canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şok
sonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded
ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh
belki seninki de öyle yapmak istemiştir..
anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa
yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdi
çok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr