Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen sivitim gerçekten bu yüzden hayatı zindan olanlar var.
bende bazen üzülüyorum neden olması gerektiği gibi olmadı diye ama işte olacağı öyleymiş.

evet ama bebiş Ankara'da :KK43:

selam millet çok giremiyorum bu ara işler çok yoğun, yıl sonu malummmm :KK43:((((

akşam da kv de idik.... seviyom ben o kadını yaaa.... Allah'tan sorunsuzuz :))))

öpüyorum sizi, akşam gelbilirzem uzun zuuzn yazarımmmm

svittttt pastanın resmini görcem diye kaç sayfa dolandım bilemiyorum yaaaa :)))) ama gördüm sonunda eline koluna sağlık, süper sunum olmuş :KK70:

aynen sivitim gerçekten bu yüzden hayatı zindan olanlar var.
bende bazen üzülüyorum neden olması gerektiği gibi olmadı diye ama işte olacağı öyleymiş.

evet ama bebiş Ankara'da :KK43:

aynen canım öyle olası varmış...benim çok yakın arkadaşlarımın da bizim gibi oldu ..
bizim kuşakta var bişey :KK9:

aaa bebişi göremedin miii :KK53:
olsun biraz ele avuca gelince görürsün..yeni doğan bebeği tutmaya korkarım ben...benimkl olunca napcam bilemedim :KK31:

selam millet çok giremiyorum bu ara işler çok yoğun, yıl sonu malummmm :KK43:((((

akşam da kv de idik.... seviyom ben o kadını yaaa.... Allah'tan sorunsuzuz :))))

öpüyorum sizi, akşam gelbilirzem uzun zuuzn yazarımmmm

svittttt pastanın resmini görcem diye kaç sayfa dolandım bilemiyorum yaaaa :)))) ama gördüm sonunda eline koluna sağlık, süper sunum olmuş :KK70:

yerim seni kuuzuu :KK8:
sağol canikom...pasta istediğim gibi olmayınca mumlarla dikkati başka yere çekeyim dedim :KK9:
biz de özledik seni arada uğra..bebiş çalışmalarına başladınız mı arada bilgilendir bizi meraktayız...

Son düzenleme:
Selam kizlarrrr

Dün muhtesem bir haber aldim kv cuma yatiya gelcekmis kv ne kadar sevdigimi bilenler anlamistir haber aldigim andaki halimi esimle kavga etdim sonrada oturup hungur hungur agladim :-(((((

Selam kizlarrrr

Dün muhtesem bir haber aldim kv cuma yatiya gelcekmis kv ne kadar sevdigimi bilenler anlamistir haber aldigim andaki halimi esimle kavga etdim sonrada oturup hungur hungur agladim :-(((((

aaaaaaaaaaaa:KK53:
kuzum üzülme yaa..gelip henencik gidicek öyle düşün..yerleşmicek ya yanınıza...hem deplasmana geliyor :KK9:
eşine de kızmasaydın sonuçta gelme diyemez ki :KK50:
hemen eşinin gönlünü al canım kv için kırma kocişini..

ama niye kimse yookk:KK14:
asoşşş dün çok yoruldun galiba uyanamadın bu gün :KK9:
sabahtan burda olanlar da gitmişşş..
sivit yalnız kalmışşş :KK43:

bursadayım canm ben

istiyo ama çalışmamı da istiyoo..2014 de olsun istiyosa aralık ocak gibi yapmamız lazm..:KK17:

ya calısmana engel olmaz ki bebek niye öyle düşünüyo ne iş yapıcaksın :KK6:

sağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim :KK50:
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum :KK52:
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim:KK31:
diyet sonucunu yaz bize..

hoşgeldin canım...

yok kız ne yaramazlığı :KK50:
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında :KK31:
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk :KK52:
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin :KK53:

bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler :KK9:
çok hamarat benim arkadaşlarım :KK52:

günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi :KK31:
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarak :KK9: ben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi :KK9:

canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa :KK9:
bu arada kan olayı bende de olmadı :KK17:
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorum :KK17: delimiyim ne :KK52:

dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten :KK8:

canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şok :KK53: sonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded :KK53: ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh :KK9: belki seninki de öyle yapmak istemiştir..

anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa :KK9:

yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum :KK52:
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdi :KK9: çok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr:KK34:
düşünüyoruz bakalım :emir_bebek:
sende cok bekleme cnm ya hep beraber büyütelim :KK53:
kısmet olursa tabi :KK17:

aaaaaaaaaaaa:KK53:
kuzum üzülme yaa..gelip henencik gidicek öyle düşün..yerleşmicek ya yanınıza...hem deplasmana geliyor :KK9:
eşine de kızmasaydın sonuçta gelme diyemez ki :KK50:
hemen eşinin gönlünü al canım kv için kırma kocişini..

Hemen baristik dayanamiyorum laf sokmalarina esime sarilip cok agladim dedim kaldiramiyorum herseye laf soylemesine onunda elinden birsey gelmiyor ama hic beni korumuyor :-( gecende Kücuk kaynim ve nisanlisi gelmisti pilav yaptim kiz alip uzerine cok su koydu lapa gibi oldu kaynim kalkip dalga gecti bak hem sutlac hem pilav bir arada yapti Sema kim yapar bunu birde kv denin yaninda öyle zoruma gitdiki ben onlarin cocugu degilim dayanamiyorum öyle seylere :KK47: esimde sustu hicbirsey demedi :84: :KK43:

günaydın kızçelerrrrimmmmmm :KK16: dün akşam yatarken bacaklarım ağrıyodu 1 haftada 3 misafir fazla geldi sanırım :KK9: bide temizlik yaptım üstüne canım çıkmış pestil gibi yattım ayıptır söylemesi :KK9::KK9: kahvaltı fln yaptık çay içiyorumşimdiiii :KK9::KK8:

Çok şükür güzel gidiyo bi sıkıntımız yok o zorlu zamanlarimizi atlattık..
23 bitti işte 24 oldum demeye dilim varmiyo :KK9::KK9:
Sen kaç yaşındasin tatlım?

bende 24üm tatlım 89luyumm:KK16:

bebişimiz dün akşam saat 11'de doğduuu :emir_bebek: teyze oldumm ben :KK6: :KK16:

bende senin gibiyim canım kızınca üzülünce sessizleşiyorum sonra kocacımda durgunlaşıyor bende ona kıyamıyorum hemen konuşuyorum cırcır böceği gibi :KK52:

ya tatlım annem ultrasondan yumurtalıklara bakıyorlar reglin 3. günü git daha iyi olur demişti. bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece biraz akıntım oluyor arada. zaten reglim hiç şaşmaz hep gününde gelir. ama size bir şey dicem bizim gerdek gecesinde kan gelmedi benden :KK17: :KK17: ben ne zaman gelcek nasıl olcak diye söyleniyordum hiç bir şey gelmeyince şok oldum oturdum ağladım nasıl olur diye. Kocişimde ya saçmalama neden ağlıyorsun kan gelse ne olur gelmese ne olur diye beni teselli etmişti :26: çok üzülmüştüm ama ben
:KK53:

-Beauty ben 7 ayda 7 kilo vermiştim sen 12 günde 4 kilo verebileceksen ne mutlu. metabolizman çok hızlı demek ki. ben haftada 4 gün spora gidiyordum ve diyet yapıyordum çok zor kilo verdim ilk ay hiç kilo vermemiştim hatta ve hemen aldım :18:

-istahsızsıpaa valla sana kv ile kolay gelsin canım. bende aynı evde yaşıyorum ehh artık yavaş yavaş bana karışmamayı öğrendi. ilk zamanlara göre daha iyiyiz. ilk evlendiğimizde neyd öyle yaa hatırlamak bile istemiyorum :KK24: :KK24::KK36: :KK36:

-sivitim pastan güzel görünüyor mumlar falan çok romantik ne yaptınız bakalım gece :KK1:

oyyy kıyamammmmm allah bağışlasınn tatlımmm hayırlı evlat olsun inşallaahhhh :KK16::KK16::emir_bebek:

kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..:KK14:
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...

üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...:KK14::KK14:

tatlım çok üstüne gitme bence ortaklaşa karar verin bebek işine çünkü bi taraf isteyince zor olur :26:
hamilelik zzindaan olmasın sana :26::26:
eşinin de düşündüğü şeyler vardır yoksa neden istemesin bebişi :26:
gerçi erkeklerin çoğu başta istemiyo sanırım ya dün gelen kuzenimde istemiyodu başta sonra olunca hamileyken hep yemekleri işleri yapmış :KK1: başta istemiyolar sonra en kıymetlileri oluyo bebikleri :KK1:

Selam kizlarrrr

oyyy tatlımmm su gibi geçsin vakit o zaman :18::18:
kaç gün kalcakki :18:
ağlama üzme kendini :KK20:

ama niye kimse yookk:KK14:
asoşşş dün çok yoruldun galiba uyanamadın bu gün :KK9:
sabahtan burda olanlar da gitmişşş..
sivit yalnız kalmışşş :KK43:

tatlılşşşş geldimmmm ama sen gidersin şimdii :KK19::KK17:
çok orulmuşum cicimmm canım çıkmış :KK53::KK53:
napıyosun bakalımmm
neler yaptınız dün akşammm :KK53::KK53:

Wowww ellerine saglik cok güzel olmus ay esin ne mutlu olmustur :KK1:

Sağol canım benim..
valla çok mutlu oldu. normalde çok duygusal değidir ama gözleri doldu kuzumun..

ya calısmana engel olmaz ki bebek niye öyle düşünüyo ne iş yapıcaksın :KK6:

düşünüyoruz bakalım :emir_bebek:
sende cok bekleme cnm ya hep beraber büyütelim :KK53:
kısmet olursa tabi :KK17:

zaten ben sizin sayenizde sürekli geri alıyorum bebiş tarihini:KK9:
ama haziranda başlıcaz galiba çok heyecanlı :KK52:

Selam kizlarrrr

çok yanlışşşş:KK20::KK20: ben de kv den hiç haz almıyorum hatta son yaptıklarından sonra yüzünü görmeye katlanamıyorum ama ama ama ve yine ama sonuç itibariyle eşinin annesi o ve sen böyle yaptıkça kv nin haklı olması için eşinin gözünde zemin hazırlıyosun. biraz ajitasyon biraz üzgün surat bükük dudak yetiyo be canım. he en önemlisi kv nin yaptığı y:KK20:anlışları eşine hönkürerek değil uysal bi biçimde anlatman lazım hiç mi emrah filmi izlemedin kız:KK53::KK53::KK53: sonra bak hayatımlar canımlar :KK53:cicimler haklısınlar annemmm :KK47::KK47::KK47: moduna giriyolar. ayhhh şu tazecik halimle nasıl da çözdüm işi:KK12::KK12:

evet bende yeni gelin degilmiyim :KK53::KK53:
iyilik kuzucum sende ne var ne yok :KK76:

hem de benden bi güncük daha yenisin düğündaşımsın ama ossun öyle alışmıtı dilim:KK19: ben de nolsun işte canım bizim kızlar pek az girer oldu ben de burayı yeni keşfettim :KK17:
bebiş çalışmalarına başlıcaz dedik yaa bu ayy hergün bi şey çıkıyo sinir oluyorum yumurtlama dönemimi kaçırdık galiba:KK15: ama yine de bi ihtimal çalışmaya devam diyoruz :KK12:

çok yanlışşşş:KK20::KK20: ben de kv den hiç haz almıyorum hatta son yaptıklarından sonra yüzünü görmeye katlanamıyorum ama ama ama ve yine ama sonuç itibariyle eşinin annesi o ve sen böyle yaptıkça kv nin haklı olması için eşinin gözünde zemin hazırlıyosun. biraz ajitasyon biraz üzgün surat bükük dudak yetiyo be canım. he en önemlisi kv nin yaptığı y:KK20:anlışları eşine hönkürerek değil uysal bi biçimde anlatman lazım hiç mi emrah filmi izlemedin kız:KK53::KK53::KK53: sonra bak hayatımlar canımlar :KK53:cicimler haklısınlar annemmm :KK47::KK47::KK47: moduna giriyolar. ayhhh şu tazecik halimle nasıl da çözdüm işi:KK12::KK12:

şu kv'deler varya kocaman kadınlar bizden küçük gibi çocuk gibi davranıyorlar. değil mi. bir kıskançlıklar falan. sanki bir onun oğlu evlenmiş. neyse benim kv kendine geldi şükür nazar değdirmeyeyim şimdi :KK1::nazar:

şu kv'deler varya kocaman kadınlar bizden küçük gibi çocuk gibi davranıyorlar. değil mi. bir kıskançlıklar falan. sanki bir onun oğlu evlenmiş. neyse benim kv kendine geldi şükür nazar değdirmeyeyim şimdi :KK1::nazar:

sorma yaa geçen bi yere yemeğe davetliydik kv de davetli evden çıkıyoruz işte herkesle öpüş öpüş bitirdim ayakkabılarımı giydim kapıda bekliyorum eşimde selamlaştı herkesle annesi tuttu yanaklarından öpüyo napıyosun anne dedi eee evde zaten öpmüyorum bari burda öpiyim dedi. sonra eşim çıktı elimden tuttu iniyoruz merdivenlerden tabii ben zaten garipsedim yaptığını ama bi şey demedim eşim kızmasın bana dedim. neyse eşim dedi ki neydi şimdi bu annemin yaptığı öpme yani nolcak illa şımarıcak. tabi ben içimden böylee:21::21::KK76::KK76::KK76::KK53::KK53:

hem de benden bi güncük daha yenisin düğündaşımsın ama ossun öyle alışmıtı dilim:KK19: ben de nolsun işte canım bizim kızlar pek az girer oldu ben de burayı yeni keşfettim :KK17:
bebiş çalışmalarına başlıcaz dedik yaa bu ayy hergün bi şey çıkıyo sinir oluyorum yumurtlama dönemimi kaçırdık galiba:KK15: ama yine de bi ihtimal çalışmaya devam diyoruz :KK12:

evet düğündaşım :KK16:
ben senden daha taze gelinim demi :KK53::KK53::KK53:
evet bnde gecen hafta kesfettim tam benlik dedim geldim :KK55::KK55:
pes etmek yok çalışmalara devam :KK9:

Istahsiztosbaga

Senin dedigin gibi olsa cok fena bir kadin biri ondan nefret etse o diyorki o beni cok seviyor ...

Biz dügüne iki ay kala kavga etdik esimle ayriliga geldik kv dedim oglun ayrilmak istiyor donup oglum bilir ben karismam dedi gecenlerdede kucuk kaynim ve nisanlisini baristirdigini anlatiyor bana iste bu yuzden ondan gitdikce nefret ediyorum :KK35:

X