Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...

üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...

ocakta istiyorum aslında canım
eylül ekim gibi dogmasını istiyorum rabim nasip ederse
bakalım neler olucak

Bizim iki denememizdede 3.ay hamis olduğumu öğrendim. .
Ilkinde malesef kurtajla sonuçlandı. .kurtajdan sonra 2ay regl oldum..bi baktım 3.ay günüm geçmiş ve hamismisim
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. .

bakalım neler olucak

bnde öyle istiyorum agustos eylül gibi ama eşimm sanrm biraz daha beklemek istiyor belli de olmaz bizim işimizz...

aa üzüldüm canm kürtaja.. ama sorun yaşamadan tekrar kısa zmnda hamile kalmışşsın allah kurtarsın canm...

allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
darısı basımıza insallah tez zamanda

Bizde çok üzüldük tabi ama Allahtan geldi Allahima gitti minigim..
Doktoruma çok güveniyorum çok iyi bi seçim yapmışım..hersey once Allahın sonra doktorum sayesinde oldu..

bursadayım canm ben

istiyo ama çalışmamı da istiyoo..2014 de olsun istiyosa aralık ocak gibi yapmamız lazm..

canım bnm kocanın dediği değil Allah'ın dediği olur boştan yere sıkma sen şimdiden canını emi..
hamilelik çift çizgiyi görünce bitmiyo..
önce kese görünecekmi? ,sonra hani bebek diyosun?
ardından 2'li 3'lü tarama ayrıntılı usg..
sağlıklı mı?
aa bugün neden hiç kıpırdamıyo?
doğum yaklaşıyo nasıl olacak?
eksikler vr nasıl tamamlanacak?
derken derkeeeennn bi bakmışsın kendini yiyip bitirmiş oluyosun..
şimdi sen relax ol..hiç eşim istiyo istemiyo gibi şeyler düşünme emi kuzum..

tebrik ederim majorr darısı başına :)) allah analı babalı büyütsün sağlıklaa cnm

aminn inşallah tatlımm

ahh tatlım neden böyle yapıyorsunki sen şimdi. daha çok yeni evlisinki zaten hayırlısıyla gelsin. şimdi eşine böyle takılma erkekler biraz odun oluyorlar malesef

canım hani eşin biraz odunluk yapmış ama ona aldırma bende bir yıl çocuk düşünmüyorum, eşim hemen istiyor, ama ortaklaşa yaza kadar çocuk fikrimizden vazgeçtik... kardeşimden biliyorum çocuk demek hayatının hepsini ona harcaman demektir... ben şu an 24 yaşındayım daha erken diyorum, eşim 32 yaşında o genç olsa, daha da bekler, birikim yapardık eğer bebekten vazgeçmişken bir an önce iş aramaya başla, en azından 1 yıl çalışırsın, o arada hamile kalırsan, bırakırsın ama birazcık para biriktirmiş olursun hem...
benim diet biraz farklı canım ya, dünkü detoksumla 1 kilo vermişim, gerçi bunlar su, bir süre sonra duracak ama gene de farkediyor kızlar bu arada teyze olmuşsun hayırlı olsun

4kilo mu ay beauty verirsen sayet o kiloyu ayni doyetten bnde isteiyorum tatlisim ya:)))
ben bir yılbaşına kadar uyayım, dieti bozcağım zaman beni engelleyin şayet yapabilirsem neler yaptığımı sizlerle paylaşacağım ama diyorum canım tatlı istiyor dediğimde aman ne var ye, demeyin kızın bana

Ben Ankaradayim canim sen?

aa bende ankaradayım, yani en azından haftasonları hoşgeldin bu arada....

sağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim
diyet sonucunu yaz bize..

Hoş sohbetler iyi geceler hatunlar. .
Bende katilabilirmiyim araniza?
hoşgeldin canım...

Kimse yok bu gece bn burdaym yAa kimse yok. .
Svitt umarım yaramazlık yapmıyorsunuzdur

yok kız ne yaramazlığı
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin

bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler
çok hamarat benim arkadaşlarım

günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarak ben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi

canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa
bu arada kan olayı bende de olmadı
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorum delimiyim ne

dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten

canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şok sonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh belki seninki de öyle yapmak istemiştir..

bakalım neler olucak

anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa

yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdi çok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr

Son düzenleme:
tek oğlu olsa gam yemicem ayrılmak üzdü onu dicem ama yok bi oğlu daha var ve o da evli hatta bizden önce hiç de öyle peşine takılmak yok. o değil ben annemi babamı bırakıp başka bi şehre geldim ben napayım o zaman bu kadınla yıldızımız barışmıcak çünkü saçma sapan hareketlerini değiştirmesi mümkün değil
Tospik taşının bence ya en güzel çözüm sürekli dip dibe nereye kadar
öyle bi şey var aklımızda ama evi satıp hemen başka bi yer bulmak kolay olmuyo maalesef tek sermayemiz evimiz sonuçta :26: ama eşim iki yıl sabret yüksek lisansım bitince gidicez burdan diyo bakalım inşallah ama en güzel yıllarımı sinir harbiyle geçiriyorum işte:26:

aynen öyle canım bi ara bizdeydi eşim balkonumuzu kış bahçesine çevirdi kendi çapınca bi şeyler ekip biçiyo dağınık da değil özel raflı bi şey yaptı onun içinde bi köşede duruyolar. neyse kv geldi öyle dağıtma balkonu ben oraya halı sericem kızdı annesine git kendi evine ser dedi kv bana döndü e burası da benim evim sayılır dimi dedi yüzümü döndüm cevap bile vermedim

kız yok ikisini boğardım heralde öyle bi şey olsaa sinemaya gittik tabi önce yemek yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…