- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.481
aynen sivitim gerçekten bu yüzden hayatı zindan olanlar var.
bende bazen üzülüyorum neden olması gerektiği gibi olmadı diye ama işte olacağı öyleymiş.
evet ama bebiş Ankara'da
selam millet çok giremiyorum bu ara işler çok yoğun, yıl sonu malummmm((((
akşam da kv de idik.... seviyom ben o kadını yaaa.... Allah'tan sorunsuzuz :))))
öpüyorum sizi, akşam gelbilirzem uzun zuuzn yazarımmmm
svittttt pastanın resmini görcem diye kaç sayfa dolandım bilemiyorum yaaaa :)))) ama gördüm sonunda eline koluna sağlık, süper sunum olmuş
Selam kizlarrrr
Dün muhtesem bir haber aldim kv cuma yatiya gelcekmis kv ne kadar sevdigimi bilenler anlamistir haber aldigim andaki halimi esimle kavga etdim sonrada oturup hungur hungur agladim :-(((((
bursadayım canm ben
istiyo ama çalışmamı da istiyoo..2014 de olsun istiyosa aralık ocak gibi yapmamız lazm..
düşünüyoruz bakalımsağol kuzucum.ben de bacaklarımdan muzdaribim
kilo versem bile odun gibiler...ben artık etek giymemeye alıştım..neden giymiyorun diyenlere sevmiyorum diyorum
arada yakışan etekler olursa 40 yılda bi giyerim
diyet sonucunu yaz bize..
hoşgeldin canım...
yok kız ne yaramazlığı
iki gündür pastaydı yemekti derken okadar yorulmuşum ki 10da uyuyakaldım tv karşısında
eşim üzerimi örtmüş sonra 11:30 gibi uyandırdı beraberce yerimize gidip uslu uslu uyuduk
çok üzüldüm ama adamın doğum gününü uyuyarak kutladım...o yapsa çok kızardım kesin
bu arada alıntılayamamışım asoşla ikiniz misafirleri başarıyla atlatmışınız tebrikler
çok hamarat benim arkadaşlarım
günaydın ellacık...oh ne güzel gitmişin kontrole...darısı başıma ben de istiyorum ama sevmiyorum kadın doğuma gitmeyi
öyle olunca da vakit bulamıyorum kasıtlı olarakben eşime doktor çok yakışıklı diyeydim heleki kadın doğumcu doktoru da beni de keserdi
canımmm hayırlı olsun bebişinizzz darısı isteyen herkesin başınaa
bu arada kan olayı bende de olmadı
ben de ağlamıştım..eşim de aynen seninki gibi saçmalama diyerek güldü..çok şanslıyız domajör bu sebepten hayatı zindan olan insanlar var..ama gelseydi iyiydi ya hala üzülüyorumdelimiyim ne
dün gece yazdığım gibi uslu uslu uyuduk erkencikten
canım acaba eşin benimki gibi yapmak istemiş olabilir mi?anlatıyorum...
benim eşim deli gibi istiyordu ben de istemiyorum diye tepiniyodum..sonrabu yavaş yavaş 3-4 sene yapmayalım demeye başladı ben şoksonunda ağlamaya başladım niye istemiyosun ben istemeye başladım diye...dedi ki beni anla diye yaptım...sen her istemiyorum dediğinde nasıl üzülüyorum gör ded ve o zaman çok iyi anladım onu...sonunda ortak karara bağladık yazın inşallahh belki seninki de öyle yapmak istemiştir..
anamm bi bebek daha mı geliyorrr.
bu gidişle yazı bekletmiceğiniz banaa
yarım saattir cevap yazmaya çalışıyorum...canavar müşteriler yazdırmadı..ben de hırs yaptım yemeği burda yiyorum
ben yazana kadar yeni gelişmeler olmuştur şimdiçok hızlı yazdım yanlışlık varsa kusura bakmayın kızçelerrr
aaaaaaaaaaaa
kuzum üzülme yaa..gelip henencik gidicek öyle düşün..yerleşmicek ya yanınıza...hem deplasmana geliyor
eşine de kızmasaydın sonuçta gelme diyemez ki
hemen eşinin gönlünü al canım kv için kırma kocişini..
Çok şükür güzel gidiyo bi sıkıntımız yok o zorlu zamanlarimizi atlattık..
23 bitti işte 24 oldum demeye dilim varmiyo
Sen kaç yaşındasin tatlım?
bebişimiz dün akşam saat 11'de doğduuuteyze oldumm ben
bende senin gibiyim canım kızınca üzülünce sessizleşiyorum sonra kocacımda durgunlaşıyor bende ona kıyamıyorum hemen konuşuyorum cırcır böceği gibi
ya tatlım annem ultrasondan yumurtalıklara bakıyorlar reglin 3. günü git daha iyi olur demişti. bir rahatsızlığım yok çok şükür sadece biraz akıntım oluyor arada. zaten reglim hiç şaşmaz hep gününde gelir. ama size bir şey dicem bizim gerdek gecesinde kan gelmedi bendenben ne zaman gelcek nasıl olcak diye söyleniyordum hiç bir şey gelmeyince şok oldum oturdum ağladım nasıl olur diye. Kocişimde ya saçmalama neden ağlıyorsun kan gelse ne olur gelmese ne olur diye beni teselli etmişti :26: çok üzülmüştüm ama ben
-Beauty ben 7 ayda 7 kilo vermiştim sen 12 günde 4 kilo verebileceksen ne mutlu. metabolizman çok hızlı demek ki. ben haftada 4 gün spora gidiyordum ve diyet yapıyordum çok zor kilo verdim ilk ay hiç kilo vermemiştim hatta ve hemen aldım :18:
-istahsızsıpaa valla sana kv ile kolay gelsin canım. bende aynı evde yaşıyorum ehh artık yavaş yavaş bana karışmamayı öğrendi. ilk zamanlara göre daha iyiyiz. ilk evlendiğimizde neyd öyle yaa hatırlamak bile istemiyorum
-sivitim pastan güzel görünüyor mumlar falan çok romantik ne yaptınız bakalım gece
kızlaarrr günaydnnnn....
eşimle konuştum ama bişi anlamadm..
önce sordm.. bebek istiyomusun? ewet. çalışmamı istiyomusun? ewet. ne zmn bebek istiyorsun? hemen. ne zmn çalışmamı istiyorsun?hemen. ama ibliyorsun hamile kalınca bi süre çalışmıcam dedim.önce hangisi dedim..2-3 yıl sonra bebek dedi..sustum kaldımççbi şüre konuşamadım..gözümden yaş bile geldii..meğer bn çocuk istiyormuşum..
içi geçmeye başladıı dedim 3 çok değilmi ? 3yıl olmaz 1-1.5 dedi hamileliği de sayıyormusun dedim 1 de olur 6ay da olur dedi...
üstelemek istemiyorum ama bebek istiyorum sankii kararsızım..iş bulmak zor ulaşm yüzünden..çalışmaya başlayıp bebek lafı dahi açmayacağım artık..çıkartıyorm hayatımdan bebeği...
Selam kizlarrrr
Dün muhtesem bir haber aldim kv cuma yatiya gelcekmis kv ne kadar sevdigimi bilenler anlamistir haber aldigim andaki halimi esimle kavga etdim sonrada oturup hungur hungur agladim :-(((((
ama niye kimse yookk
asoşşş dün çok yoruldun galiba uyanamadın bu gün
sabahtan burda olanlar da gitmişşş..
sivit yalnız kalmışşş
anaaa pembişm sen de mi burdasınnasılsın yavrum
Wowww ellerine saglik cok güzel olmus ay esin ne mutlu olmustur
ya calısmana engel olmaz ki bebek niye öyle düşünüyo ne iş yapıcaksın
düşünüyoruz bakalım
sende cok bekleme cnm ya hep beraber büyütelim
kısmet olursa tabi
Selam kizlarrrr
evet bende yeni gelin degilmiyim
iyilik kuzucum sende ne var ne yok
çok yanlışşşşben de kv den hiç haz almıyorum hatta son yaptıklarından sonra yüzünü görmeye katlanamıyorum ama ama ama ve yine ama sonuç itibariyle eşinin annesi o ve sen böyle yaptıkça kv nin haklı olması için eşinin gözünde zemin hazırlıyosun. biraz ajitasyon biraz üzgün surat bükük dudak yetiyo be canım. he en önemlisi kv nin yaptığı y anlışları eşine hönkürerek değil uysal bi biçimde anlatman lazım hiç mi emrah filmi izlemedin kız sonra bak hayatımlar canımlar cicimler haklısınlar annemmm moduna giriyolar. ayhhh şu tazecik halimle nasıl da çözdüm işi
şu kv'deler varya kocaman kadınlar bizden küçük gibi çocuk gibi davranıyorlar. değil mi. bir kıskançlıklar falan. sanki bir onun oğlu evlenmiş. neyse benim kv kendine geldi şükür nazar değdirmeyeyim şimdi
hem de benden bi güncük daha yenisin düğündaşımsın ama ossun öyle alışmıtı dilimben de nolsun işte canım bizim kızlar pek az girer oldu ben de burayı yeni keşfettim
bebiş çalışmalarına başlıcaz dedik yaa bu ayy hergün bi şey çıkıyo sinir oluyorum yumurtlama dönemimi kaçırdık galibaama yine de bi ihtimal çalışmaya devam diyoruz