- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.241
yokluğun farkedilmez mi kuzuuu özledik kiii hatta ben yazmıştım prenses iyimisin diye..
bu arada tahin pekmez almışın yaa gülmekten yıkıldımbildiğin kahkaha attım...sonuç olarak kocişe de anatmak zorunda kaldım
braber güldükkızma banaa
allah seni napsınn prensesyokluğummu kimse farketmemişmi neeebnde yarın hiç gelmemm
hmm anladım cnm bnde böyle düşünüyorum işe girsem hamile oldugum anlasılınca hemn koyarlar kapnın önünee:26: napsamm bilmiyormm..sen kendini düşün cnm sağlık herşeyden öenmlii.....
bn taze fasulyeyi coooooooooook severimmm bizz buzluğa değilde kavonoza yaparız haşlarız sonra açıp kızartmasını yaparız genelde bnde suyunu içerimmmyaniii bi güzel haşlaman gerekiyor canm..
bnde pasta yapmıstım ama muz yoktu bn muzlu yapcaktmelmalı yapmıştm üzerinede çikolata ile yazı yazcaktım dikkatsizliğimden çikolata yerine tahin pekmez almışım üzerine çikolata parçacıkları yapmıştm.
sen niye arıyosun kiii..çok şükür sevgiliyken koydum mesafemi..ne o beni ne bn onu bişey olmadan aramayız..arama bncede nedn aramıyosun derse kntrm yok telim bozuk fln dersn zmnla unutur armayı..
işin zor cnm..nedn sürekli bnm ewim muhabetini yapıyo ki anlamadım bnm ewimide kv.ler aldı ama içini bn doldurdum..imada dahi bulunmadı bulunsa da alır cvpnı susma bnce cnm dişe diş göze göz yoksa tepene cıkar coluğuna çocuğuna karışırr...
bulşalım tatlış esparkta olurolsun kuzu gönüller bir olsun..hem zaten ben her türlü ortama gelirimo zaman hallerde buluşalımmm
nenam hastasıyım senin şu keyfinekeyif hatunusun maaşallahh
yattığım yerden kkya girmeyi ben de denicem bi gün ama uyuyakalırım kesin
canım ne güze bırakmış eşin sigarayı..benimkinin niyeti yok
belki hamiş olursam bırakırmış ama umudum yok
yarın da sıkı giyin kuzu hava buzzz
bu arada nargile keyfim hüsranla sonuçlandı
anlatayım da gülün ben de ağlıyayım leylalığıma
tam keyif bitti etrafı toplıyım derken nargileyi gövde yerine başından tutmuşum suyu bi döküldü yere
bi de elmalı..etraf yeşil yeşil suuuhalıyı yarıya kadar kaldırmıştık hemen geri kalanını kadırdık..bi panik oldum..hemen viledaya yapıştım çamaşırsuyu yer silme şeysi falan gece gece sildim her yeri kociş de gülüyor bana şaşkolozluğuma..
sonuçç evde nargileye hayırrrr
sen niye arıyosun kiii..çok şükür sevgiliyken koydum mesafemi..ne o beni ne bn onu bişey olmadan aramayız..arama bncede nedn aramıyosun derse kntrm yok telim bozuk fln dersn zmnla unutur armayı..
işin zor cnm..nedn sürekli bnm ewim muhabetini yapıyo ki anlamadım bnm ewimide kv.ler aldı ama içini bn doldurdum..imada dahi bulunmadı bulunsa da alır cvpnı susma bnce cnm dişe diş göze göz yoksa tepene cıkar coluğuna çocuğuna karışırr...
o banamıydıı pardonn bn plojovicin kızını soryosun sandıydım..
gülün canm no problm tanımıyo sonuçta beni yoksaaa çok utanırdımama bnm böyle bi huyum var özellikle şampuanlarda yaparım..ünideyken almıstım balsam almısım yıkıyoum yağlı yıkıyorum yağlı gittim değiştirdim hemde carefourdan o kdr uğraştm.. sonuç erkek şampuanı almışım kokusu güzeldi bidaha gitmedimm o olaydn sonra bn markette 2saat şampuanların önunde dururum eşim patlar al artık diye sıkılır marketi dolanır bn hala ne alsam nasl alsm bu ne acba???? korkuyorum görevliler gelip hırsız sancaklar diyee
allah seni napsınn prensestahin pekmez mi allah seniii
bende koycammesafeyi koydurtmuyo kv
bulşalım tatlış esparkta olur
afferin sana sivitcangece gece başına iş çıkardın ohhh bizsiz içersen öyle olur işte :117:
aynenseni sormuştum ben kuzu neyse başına "ay"koymayı unutmıyım bundan sonra.2 tane prensesimiz var bizim
sendeki hikayelerde güzelmiş gece gece güldük sayende
ben de riske girmeyip hep aynı şampuanı kullanıyorum yoksa benim başıma da neler gelir kimbilir
ges de şampuan yerine saçkremiye yıkanmıştı bi hafta unutmadımmm
ne güzel bulduk birbirimizii
esparrkkk
Eskişehir zamanım geldi benim çook özledim
evet nazarınız değidi nargileme
ozaman hep beraber toplanalım biz de nargile partisi verelim
neyse polyanna olarak iyi taraftan bakyorum evi silince misler gibi olduuu..
şimdi de çamaşır mak. bekliyorum çamaşır asıcam
bi yandan da yatak beni çağırıyorrr
Ben kendiligimden hic aramam genelde o cagri atip aramamizi bekliyor hep esimin annesi o üzülmesin diye ariyordum ama bu laf vurmalari artdikca nefret etmege basladim unutmuyor iste inatci esimi arayip Sema nerede diye soruyor aradim aramadi beni merak etdim birsey mi oldu diye halbuki o degil tek inat etmis ya arim diye yapiyor geri kalmis iste o evliligin ne oldugunu bilmiyor sanirim 24 Saat aileme birsey anlatmam gerektigini soyluyor bir sorun olursa bana anlatcaksin kendi annene degil kardesine degil hep boyle sacma seyler konusuyor ciddiye almiyorum bile
çok fena nar çiçeği rengi ruj süresim geldiiii:115:
zşoktayım ne demek onlara anlatma...bnce sen cvp ver susma cnm bazı şeyleride eşinle paylaş ama onu suçlar gibi yapma ona analt böyle böyle dedm nedn öyle dedi acba fln gibisinden..hemen savunmaya geçer..annesini....
bnm ablamda altlı üstlü oturuyolar kv ile kv ile ilgili bişi olsa hemn ablma sen yanlış alıyosun fln diyodu hep ablm suçluydu...bebek olunca anlamaya başlamış koca kafalı dank etmişş farkında artık kiraya giderim demeye başlamış inş çıkarlarr...(amin)
aynendökülün dökülün var mı başka leyla
ama ben nargileyi sende tam da o döktüğün yerde isterim sivitoşşş
eskişehir aşktır ya aşkı doya doya yaşamaktırrbida gelemeyecek anılarımdır eskişehir
bende yarın cam silcem bu havada
7çok fena nar çiçeği rengi ruj süresim geldiiii:115:
z
Aynisini yapiyor esim dedim gecende annen boyle boyle diyor yok sen kotuye cekiyorsun diyor masallah hicbir sorunumuz yok kv de den baska huzurluyuz bu bir gercek cocuk olduktan sonra akillari baslarina geliyor kaynimda simdi öyle diyor aileden uzak olmak daha mutlu ediyor ailede annesi oluyor :)) onlar tasindilar daha birbirine baglandilar simdi
z
Aynisini yapiyor esim dedim gecende annen boyle boyle diyor yok sen kotuye cekiyorsun diyor masallah hicbir sorunumuz yok kv de den baska huzurluyuz bu bir gercek cocuk olduktan sonra akillari baslarina geliyor kaynimda simdi öyle diyor aileden uzak olmak daha mutlu ediyor ailede annesi oluyor :)) onlar tasindilar daha birbirine baglandilar simdi
tam o musubet noktada nargilemizi içeriz gescim..hatta senin için bi daha dökerim
kız bu havada silme donarsın valla camda kaskatı kalırsın
hem hava yağışlı kirlenir yine oturup ağlarsın
7
neden acabaaaaaaa
saat 1e yaklaşıyor diye olabilir mi kiiiiii
bn anlamıyorum eşimiz üzülmesin gidelim annesini görsün fln diyoruz ama onlar neden böyle düşünüyor anlamıyorum..
kötü gelin olucaksın aslında o zmn kıymetli olursun..kocalrda bitiyo iş..çok şükür bizde öyle cok fazla olmuyor..kendi de kızıyor ailesine fln ama bazen saflığına geliyo..
bilmem kiii nar çiçeği pijamalarımla bekliyorum
teyze olma riskiyle tekrar karşı karşıyayız bu gece
yokk bu hafta yaramazlık yookk
oooww çok tehlikeli gördüm seniii prensesbn anlamıyorum eşimiz üzülmesin gidelim annesini görsün fln diyoruz ama onlar neden böyle düşünüyor anlamıyorum..
kötü gelin olucaksın aslında o zmn kıymetli olursun..kocalrda bitiyo iş..çok şükür bizde öyle cok fazla olmuyor..kendi de kızıyor ailesine fln ama bazen saflığına geliyo..
bilmem kiii nar çiçeği pijamalarımla bekliyorum
aynen sivitoşşşteyze olma riskiyle tekrar karşı karşıyayız bu gece
bu hafta geçinceeeee ?
ben de kocama bi kerecik doğum gününde hediye vericem sonra da ben de yaramazlık yapmıcammm
sonra olan size oluyor ağlayıp duruyorum boş yere :27
bu hafta geçinceeeee ?
ben de kocama bi kerecik doğum gününde hediye vericem sonra da ben de yaramazlık yapmıcammm
sonra olan size oluyor ağlayıp duruyorum boş yere :27
oooww çok tehlikeli gördüm seniii prenses
aynen sivitoşşşbebek geliyooorr
ohoo yapmayın yaramazlık sonra ağlıyosunuz yahuolan size oluyo kocaların umundamı
yok ya kendimden emin olmadan yapmam yaramazlık artıkk stres yeter bu kdrr
yapmıyoz merk etmee
bıktın mı bizdenoooww çok tehlikeli gördüm seniii prenses
aynen sivitoşşşbebek geliyooorr
ohoo yapmayın yaramazlık sonra ağlıyosunuz yahuolan size oluyo kocaların umundamı
yok ya kendimden emin olmadan yapmam yaramazlık artıkk stres yeter bu kdrr
yapmıyoz merk etmee
nenoş burda olmayınca aile planlaması bendeona göre bak gözüm üzerinizde