Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bıktın mı bizden:KK14:
tamam ağlamıcaz artık hıhh :KK50:

valla ne stres çektik beee :KK8:

kızlar ben yatıyorum hepiciğinize iyi geceler yarın görüşürüz :KK16:

bıkmadımtatlışım bıksam burda işim ne:KK16::KK16:
ama regl olana kadar içiniz içinizi yiyiyo ondannn tatlışkommmm :KK6: :KK9::KK9:

:KK9:merk etmeyinn bnden garantiii:KK45:

bn cıkıyorum tatlışlarr...yarın görüşürüzz belkiii:KK54:

tamam garantiyi aldığıma göre gidebilirsin tatlışko :KK6::KK6: iyi gecelerrr :KK76::KK76::KK76:

kızlar akşam telden girdim alıntılama yaptım yorum yazdım tam göndere bastım sayfa görüntülenemiyor dedi :84:
bütün yazdığım o kadar uğraştığım boşa gitti

Uuyy kıyamam..
Aynı evde olmak ayrı bir sorumluluktur..
Helal olsun,ben hiç beraber yaşamam demedim ama şimdi düşündüğümde yapamam gb geliyor..Büyük konuşmayım yine:26:

evet çok zor hemde her akşam eve gidince isyan ediyorum :KK53:

kızma kendine ben de hep iyiniyetimden kaybederim..benim kv çok şükür iyi hatta melek gibi..ama kötü olsaydı da sesimi çıkaramazdım ben :KK50: ezilirdim belki de..o yüzden şükrediyorum.. sen de kv'yi değiştiremezsen eşini değiştir..bence eşini kandırabilirsin her türlü :KK34:
valla gerekirse cilve-naz yap esmacım..kv gelin diye aradığı zaman git otur eşinin kucağına :KK52:
ay ne fenayım yaa :KK17:

canım gerçekten takdir ediyorum seni....eşin elbette kıymetini biliyodur ama sarılsın bırakmasın seni :nazar:
ben eşime hep dedim gerekirse tek göz odamız olsun bizim olsun..çünkü dayım hep insan eti ağırdır der kendi annen baban da olsa yanyana zor..
neyse kp yok en azından...hem bakarsın ayrı eve çıkarlar..umudunu kaybetme..keşke daha fazla yalnız zaman geçirebilseniz..akşamları erken gidiyormusunuz yatakodanıza yoksa hep kv ile mi oturuyosunuz?

benim kv biz nişanlıyken bizi yanız bırakırdı şimdi evlendik dibimizden ayrılmıyor.
yok canım akşamları uykumuz gelmeyene kadar yatağımıza gitmiyoruz.
güya tv alacaktık odamıza araba alınca o da yalan oldu :KK47:

kp olsaydı zaten böyle aynı evde oturmak zorunda kalmazdık.

kendi evimde misafir gibiyim her şey kv elinde :KK33:

Bilim bakalim ben kimim :)))

nenasın tabikiiii :21:

evett kızlar bundan sonra her sabah yoklama alıyorum :126:

Ayprensesi akşam sürdüğün nar çiçeği rujun hesabını ver :KK9:
Sivit pastaya ne zaman başlıyorsun foto bekliyorum :KK9: ayrıca nargile suyunu döktüğün için tebrikler

Beauty ve Amayaa daha çok gelinnn :26:

Plojovic seni unuttuk bi hep bebişi merak ediyoruz :KK49:

Zsaefmear sana daha kolay bir isim bulalım yazarken çok zorlandım :44:

Gesciimm bugün kaça uyanacak acaba :KK76:

Ella nasıl yaptın bunu anlatsana bizee :13:

ben burdayım bekliyorum sizi gelin bakalım :KK55::122::121::KK68:

Son düzenleme:
güüüü naaaa ydııııınnnnnnnn uyanın birazdan gidiceemmm

hala kimse yok :84: :84: :84:

ben geldmmm aksm hiç yaramazlık yapmadık uyuduk eşim hala uyuyo bnde kahvaltı hazırlıcam:KK16:

plojocumm tebrik ediyorum seniiii diğer hamişler gibi sen bizi terketmedinnn:KK9::KK19:

ben geldmmm aksm hiç yaramazlık yapmadık uyuduk eşim hala uyuyo bnde kahvaltı hazırlıcam:KK16:

plojocumm tebrik ediyorum seniiii diğer hamişler gibi sen bizi terketmedinnn:KK9::KK19:

günaydın canım o zaman aferin size :KK53:

bide aifyet olsunkiii :KK39:

Heeyy maşallaahh :)) Birarada olsak nasıl olur acaba merak etmedim değil :)))
Benn anneme geldim sabah sabah babam aldı kahvaltıya:KK9: Çok özlüyorum yahu ben sizi:KK9:
Nargileler pijamalar pekmezler maşallah,herşey ortada yine :))
Akşam girip okuyup gülemedim ama kendi kendime güleceğim varmış artık başımızın altındaki 2 yastık dahil 5 yastıkla yatıyoruzz :KK9: Zaten eşimin dibinden ayrılmıyordum yazık artık daha vahim durumda,kıyamam:KK9: Küçük yastıklar yumuşacık,bi göbişin altına bi bacaklarımın arasına diğeride başımın altındakinin altına :KK9: Eti puff gb heryer :KK9: Kim dedi şimdi eti puff çok severim canım istedi:KK9:

kızlar akşam telden girdim alıntılama yaptım yorum yazdım tam göndere bastım sayfa görüntülenemiyor dedi :84:
bütün yazdığım o kadar uğraştığım boşa gitti

evet çok zor hemde her akşam eve gidince isyan ediyorum :KK53:

benim kv biz nişanlıyken bizi yanız bırakırdı şimdi evlendik dibimizden ayrılmıyor.
yok canım akşamları uykumuz gelmeyene kadar yatağımıza gitmiyoruz.
güya tv alacaktık odamıza araba alınca o da yalan oldu :KK47:

kp olsaydı zaten böyle aynı evde oturmak zorunda kalmazdık.

kendi evimde misafir gibiyim her şey kv elinde :KK33:

nenasın tabikiiii :21:

evett kızlar bundan sonra her sabah yoklama alıyorum :126:

Ayprensesi akşam sürdüğün nar çiçeği rujun hesabını ver :KK9:
Sivit pastaya ne zaman başlıyorsun foto bekliyorum :KK9: ayrıca nargile suyunu döktüğün için tebrikler

Beauty ve Amayaa daha çok gelinnn :26:

Plojovic seni unuttuk bi hep bebişi merak ediyoruz :KK49:

Zsaefmear sana daha kolay bir isim bulalım yazarken çok zorlandım :44:

Gesciimm bugün kaça uyanacak acaba :KK76:

Ella nasıl yaptın bunu anlatsana bizee :13:

ben burdayım bekliyorum sizi gelin bakalım :KK55::122::121::KK68:

hala kimse yok :84: :84: :84:

nerdeyse yoklamadan kalıcakmışım gıcık müşterilerin yüzünden :KK50:
nasıl yoğunluk anlatamam yaa :KK50:
neyse sivit burdaaaa :KK52:
günaydın canımcım...
akşama yapıcam pastayı yemekten sonra yaparım gece 12 de süprizle çıakrtırım :KK52:
gerçi süprizi kalmadı eşime dedmi ki salı ç.şamba annenler çağırırsa gitmeyelim ben sana süpriz yapıcam :KK9:

günaydın kuzuu...
demek uslu uslu uyudunuz :KK52:
ruju sürmüşmüydün :KK34:

Benn anneme geldim sabah sabah babam aldı kahvaltıya:KK9: Çok özlüyorum yahu ben sizi:KK9:
Akşam girip okuyup gülemedim ama kendi kendime güleceğim varmış artık başımızın altındaki 2 yastık dahil 5 yastıkla yatıyoruzz :KK9: Zaten eşimin dibinden ayrılmıyordum yazık artık daha vahim durumda,kıyamam:KK9: Küçük yastıklar yumuşacık,bi göbişin altına bi bacaklarımın arasına diğeride başımın altındakinin altına :KK9: Eti puff gb heryer :KK9: Kim dedi şimdi eti puff çok severim canım istedi:KK9:

eti puf haaaa :KK9: :KK76:
ay nasıl güldüm iş yerindekiler de deli dicek bana :KK52:
9.aya doğru halleye doğru gidicen galiba genişleyince :KK9:
inş.halley istemez canın :KK31:

Ben sizi çok sevdim kiiiiiiiiiiiiii:KK19::KK19::109:

:))) Artık ilerledikçe yastıklardaki değişiklik nasıl olacak bilemiyorum..Halleyide dün yedim :KK9: Bugün yok dün toplamda 3 tane yedim,öyle hergün olmaz,zaten yeni yeni tatlı yemeye başladım içim bayılıo:KK9:

Ben sizi çok sevdim kiiiiiiiiiiiiii:KK19::KK19::109:

:))) Artık ilerledikçe yastıklardaki değişiklik nasıl olacak bilemiyorum..Halleyide dün yedim :KK9: Bugün yok dün toplamda 3 tane yedim,öyle hergün olmaz,zaten yeni yeni tatlı yemeye başladım içim bayılıo:KK9:

ekşi istiyor mu canın?
ye ekşiyi çıkar ayşeyi :KK52:

Limon yiyordum geçen aylarda :KK9: Şimdi öyle canımın istediği bişey pek olmuyor ama hala tatlılardan uzağım:KK23:

limon muuuuuu :KK53:
ben olur da cinsyet öğrenmeden limon yemeye başlarsam hemen pembiş kıyafetleri alırım doktoru açıklamasını beklemeden :KK9:
çünkü ekşi hiç sevmiyorum..acı-tatlı-tuzlu çok yerim ama mercimek çorbasna bile limon sıkmam...bak ne yazsam canın isitcek gibi geliyor :KK50: ben susayım :KK31:

günaydın canım o zaman aferin size :KK53:

bide aifyet olsunkiii :KK39:

saol tatlımmm:KK56:

günaydın canımcım...
akşama yapıcam pastayı yemekten sonra yaparım gece 12 de süprizle çıakrtırım :KK52:
gerçi süprizi kalmadı eşime dedmi ki salı ç.şamba annenler çağırırsa gitmeyelim ben sana süpriz yapıcam :KK9:

günaydın kuzuu...

bnm o renk ojem yokki canm...

ayyy yorum yazıyordum iş ilanı vardı onu aradım unuttum kendimii

aaa iş mi arıyorsun canım?
inşallah sana uygun güzel bi iş bulursun...

arıyorum ama belli etmiyorum canm:KK9: herkezin 4taraftan bana iş bulmasını istemiyorum hatta deli oluyorum bu durumaa...:KK4:
ama bebek yapmadan önce başlasam iyi olurr izin bebek parası vs.işe girmeden olursam da artık sağlık olsun dicezz

arıyorum ama belli etmiyorum canm:KK9: herkezin 4taraftan bana iş bulmasını istemiyorum hatta deli oluyorum bu durumaa...:KK4:
ama bebek yapmadan önce başlasam iyi olurr izin bebek parası vs.işe girmeden olursam da artık sağlık olsun dicezz

Bence de hiç kimseye söyleme canım..
bi de milletin tek derdi sen olursun her gün arayıp iş buldun mu deyim canını sıkarlar :KK8:
şimdi keyifle bak işlere.

ayyy sen çok yaşa plojovic eti puff oldun demek :KK1:

günaydın canımcım...

günaydın kuzuu...

bugün yoklamayı ben alayım dedim :KK34:
alemsin ya hem sürpriz yapıyorsun hemde sürpriz yapacağını söylüyorsun :KK52:

Bence de hiç kimseye söyleme canım..
bi de milletin tek derdi sen olursun her gün arayıp iş buldun mu deyim canını sıkarlar :KK8:
şimdi keyifle bak işlere.

bunu cok yaşadım canm..çoğuda aldı ağzının payını ama yüzsüz insanlar da var.
ablam rahatsızlaşınca sustu millet sonrada düğün girdi araya çok şükür laf eden yok ama çalışmıcanmı diye soruyolar iştee:KK53:
onalrdan alıp içip yiyorum sankiii:KK19:

bunu cok yaşadım canm..çoğuda aldı ağzının payını ama yüzsüz insanlar da var.
ablam rahatsızlaşınca sustu millet sonrada düğün girdi araya çok şükür laf eden yok ama çalışmıcanmı diye soruyolar iştee:KK53:
onalrdan alıp içip yiyorum sankiii:KK19:

Çalışmıcam kocam zengin benim de :KK52:
valla bu millete ayar oluyorum yaa ...
işleri yok valla bizle uğraşıyorlar...

Çalışmıcam kocam zengin benim de :KK52:
valla bu millete ayar oluyorum yaa ...
işleri yok valla bizle uğraşıyorlar...

sormaa yaa bn daha 1aylık ewliyim kuznm gelmiş sende arık işe başla yeter bu kdr dedi:KK53::KK53::KK53::KK53:afalladım o an ne dicemi bilemedim..kendisi 3 yıldır karsını okutuyo (lise bitti üni basladı.)..bn en azından onun gibi kendimi okuturp masraf yapmıyorum...böyle kendini bilmezlere deli oluyorum..annemde geçenlerde lafını koymuş sen hep okuyosun ne olcan demiş:KK9:

X