Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
sıcak su torbası candır kızlar, koyun ayaklarınızın altına.... nenacım, swetcim.... havalar buzzzzzzzzzzzz, dikkat edin kendinize...

bu arada o meşhurrrrr piyano keki bende yaptım ama üstüne pasta kreması kullandım. pek de güzel oldu, çok da güzel oldu... kim duyurmuştu hatırlayamadım ama valla sağolsun. kocam bile yedi.... çok yedi. tatlı sevmez de pek. tuzlu kurabiyeler falan sever kendisi

hayırdır nenacım neden kiii

e siz korkmaya basladnz bırı gırer okur dıe ıcıme kurt dusurdnz,nena bnm gercek adım kac tane vardrki biri denk gelse vayyy nena da buralardaymıs dicekler

sıcak su torbası candır kızlar, koyun ayaklarınızın altına.... nenacım, swetcim.... havalar buzzzzzzzzzzzz, dikkat edin kendinize...

ya almadım sıcak su torbası hep aklımda ama fırsat bulamıyorum unutmazsam yarn alayım reglıykende cok ısıme yarıo

benim de annem Karacabey doğumlu amayacım..dedem -annem 3 yaşındayken-vefat edince annanem merkeze gelmiş...

amayaa ya inşallah bebişin kucağına alıcaksın sen de..bu seferki deneme için çok umutluyum ben...
ama dediğin gibi insan böylelerini görünce sinir oluyor...anne değilki bunlar sokaktaki kediler bile daha güzel annelik yapıyor...

adın nena mıı ?ay ne güzel ne değişik
ben de iş yerindekilerden korkuyorum..yan yana çalıştığımızdan kkyı biliyolar umarım görmemişlerdir hiç..konyumu taşısak ya da buluşma konusunu üyeler görebiliyor oraya yeni konuya yeni niklerle mi gitsek bilemedim

ben de çok umutluyum canım, bu sefer olur daha sonra olur.. hiç fark etmez ama onun beni bu dünya da bulacağına eminim. bulamazsa da o anne müsvettelerinin yapamadığı anneliği yapmaya çalışırım bi tanesine bari..... hayat bu, herşey bizler için, Rabbim nasip ederse çok çok çok mutlu olurum ama etmezse de vardır onun da bi hayrı. benim inancım bu....

kocişle yaramazlık yapıoduk kafası burnuma carptı yanlıslıkla 2 saattr zıplıorum agrıdan

geçmiş olsunn nenackk dikkat birazz

evi kirada ama düğünü yaparken kredi çekmişler oraya ödüyor onu.
emekli olacak önümüzdeki ay canım
zaten bizim yanımızdan gitmez o torun bakıcam diyor hep

hmm..işin zor :26: bnm kp.de diyodu bn gezdircem torunumu fln diyee..görümcemin çocuklarına bakmıyo aynı ewde gelip bnmkinemi bakcak ztn baktrmam da dikkatsiz diye kv.de uzk diye vermem verirsm annem var burda dibimde..kv seviyorsan iyi ama sevmiyorsan uzaklaştır cnm ilerde pişman olursun..

sviiitt ah be kuzu bn fsmde olsaammmm:118: ama bursa il sınırının dısındayım bn üniden de öte yanii düşünnn o yuzden iş bulmak cok zor uzk oluncaa..bulmak kolayda katlanmak zorr

kızlar gerçekten sizinle konuşmak bazı şeyleri size anlatmak beni rahatlatıyor ama bazen beden korkuyorum biri girip yazdıklarımı okuyacak diye

bnde korkuyorum ondan bundan korkam daa eşimin telinden giriyorum..o görcek diye korkuyorum geçmişi fln siliyorum ama bellimi olurr:18:

heheh evet nena ..... 2 ismim var dierinide yazarsam herkes okeylıcek bnm oldgmu ürkmeye basladım değiştrcemde kazenden ne zmn cvp gelır bılemedm

iş yerndekıler bılıosa riskli sende degstr kuzucum riske grme bosuna hatta evet bılıorm hosuna gdıo burda takılmak ama iş yernden grme tlfnnda varsa uygulma gr yoksa ıs yernden grme bosver

kocişle yaramazlık yapıoduk kafası burnuma carptı yanlıslıkla 2 saattr zıplıorum agrıdan

ah kıyamam canım ya, çok kötü oluyor burna çarpması hafiflediyse ne ala....
benimde çok boynum ağrıyor, neden derseniz , eşim gece yatarken benim yastığın altına kolunu uzatmış, tüm gece uyumuşuz öyle, sabahta acayip boyun ağrısı.... o kadar yüksekte yatan sen misin sabah söylendim birazcık da aman napıım, sarılmadan uyuyamıyom dedi... eh be dedim, yastığa mı sarılıyorsun bana mı belli değil

inş yapmamışlardır... kızlar yeni üyelik almayın aynı ıp den, farklı mail adresi olsa da yakalayınca 2. üyelikten atıyorlar... benden uyarması
kızlar gerçekten sizinle konuşmak bazı şeyleri size anlatmak beni rahatlatıyor ama bazen beden korkuyorum biri girip yazdıklarımı okuyacak diye
aynı korku bende de var da, aman diyorum sonra okursa okusun, hepsini okumaya aylar yetmez

kızlar nerde geldi size bu 2. üyelik hevesi :44:

teşekkürler tatliş ya

asen yapmıştı herhalde, yanlış hatırlamıyorsam.... ama herkesten onay alan bir kek, kabardı , kabarmadı derdi de yok çok da sürmüyor yapması... benim kocam bayıldı... ıslak kekleri çok sever... bu da o tarz oldu, 3 kare parça kaldı, dün gece yapmıştım, ikimizde gele gide yedik

banlanmış mı diye baktım da hayır.... kızlar biliyorsunuzdur belki de, banlanınca isim beyaz oluyor, aklınızda bulunsun

belkide yeni üyelik alırım bensilbaştan... onuda ıstemıyorum ama bı kac gun beklım bakım kazenden msj gelıcek mi.... asoş banlanmadıysa yarn gelır belkide

az kaldı amaayacık bebiş bi dahki kışa gelicek inşallah biz de hevesle onun tekmelerini,cinsiyetini falan takip edicez burdan

haklısın canım iş bulsan yol parasına gidicek zaten
boşver canım yaa çalışma boşver zaten bebiş yakın zamanda gelicek gibi
bebişini kendin büyütürsün..
benim de annem bakıcak çok şükür dünden hevesli..ne zaman müjdem var desem hamilemisin diyor

cnm tel.den yazmak işkence gibi..işyerinde herkes kendi pc'sini kendi şifresiyle açıyor o yüzden ben yokken bakamazlar geçmişe falan...onlar yanımdan geçicek gibi olunca kapatıyorum sayfayı ama şüphe işte gerçi kurnazlık yaptım yanımdaki arkadaşa senin PC'den bişey bakayım benimki kitlendi deyip geçmişine baktım kk var mı diye yoktu çok şükür ne çakalım bee

ben de onu merak ettimm asoşşş duy biziii hangi isimle gelirsen gel ama gelllllll

çoooook uyanıksın swetoşum yaaa

çoooook uyanıksın swetoşum yaaa

kız napayım bütün özelimiz burda
bi de psikopatlık geliyor bana birini her gün buraya gelip yazdıklarımızı okuması..
burnun geçti mi nena?

bu arada beutycim alıntılamayı unuttum galiba benim de eşim uyurken haftada 1-2 mutlaka elini üzerime bi atar bazen yüzüme denk gelir...korkuyla panikle uyanıyorum valla
sizinki de ilginçmiş elini senin yastığının altına koyması
neyse iyi yönden bakalım seviyolar uykuda bile temas halindeler

bn anlamadm ya nsl ıp aynı olursa atıyorr belki ardasm giricek kendi üyeliğine saçma bncee..
bnde mi değiştirsem kimsenin bilmediği bi şeymi açsam :))

evet ya butun ozelımız burada vallahı iyi yapıosun burnum yenı gectı valla kocıstede taş gıbı kafa varmıs hayır bsy dıl kırılmıs olsa falan ailem dayak yedm sanır ınandıramamkı zaten bıde ne dıcem koklasırken carptı mı dıyeyım hahahah

dun gece saat 2 mı ne kocısı opuodum o uyuo tabı neyse kocıs kendını ustunu ortmek ıcın kolları harekete gectı lankkk dıe elı suratıma bı ındı oyyy dedım noluyoz o da uyku sersemı heralde allgılamadı bnm cıkardgm oyy sesıne guldu hey allam yaaa çok komık cıftız

nena kopardın beni ya

bn anlamadm ya nsl ıp aynı olursa atıyorr belki ardasm giricek kendi üyeliğine saçma bncee..
bnde mi değiştirsem kimsenin bilmediği bi şeymi açsam :))

valla benim kardeşimi atmışlardı da... eşimde ıp ile değilde aynı mail adresinden 2 tane üyelik almaya çalışan sazanları ayıklayabilirler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…